עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MisterL,

....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fungid,

שלום לכולם אחרי בניית IR receiver ניסתי לבנות את ה Lirc Simple IR Transmitter לימדתי את ה Winlirc את השלט של HOT אך כשאני מנסה לשדר אין שום תגובה מצד הממיר. האם למישהו יש ניסיון בבניית המעגל Simple transmitter תודה וחג שמח [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום לכולם! צבעתי את פנים המארז שלי בפריי שחור מאט של חברת בונדו. כזה : עכשיו לא שמתי פריימר ולא שייפתי , כי גם ככה פנים המארז חלק ואין עליו שריטות אז צבעתי ישר . צבעתי איזה 3-4 שכבות וכמובן ייבשתי . עכשיו על כל נגיעה קטנה עם מברג \ ציפורן הצבע מתקלף. מה צריך לעשות? חשבתי שלקה אולי תפטור את הבעיה אבל אבא שלי טוען שזה לא יעזור. מה הפתרון? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by infer73,

טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by House M.D.,

עד עכשיו היה לי נגן sansa clip ויש לו חיבור USB מסוג mini-b . היה לי בשבילו מטען לחשמל שהיה לו קונקטור מאותו סוג.כיוון שקניתי iPod touch (והסנסה עדיין נשאר אצלי) החלטתי לבנות מהמטען הזה מטען אוניברסלי , פשוט לשנות את החיבור זכר mini-b שיש על המטען לחיבור נקבה של USB רגיל. ולתוך החיבור נקבה יהיה אפשר להכניס כבל למחשב של אותו נגן. בקיצור שיניתי את הקונקטור , פשוט מצאתי איזה חוט של ה +5v ואיזה חוט זה ה - . הלחמתי את הקונקטור USB רגיל. לתוך הקונקטור הכנסתי את הכבל של ה sansa וחיברתי לסנסה עצמה. עובד יופי , טוען כרגיל אבל כאשר הכנסתי אליו את הכבל של האייפוד וחיברתי את האייפוד , כלום לא קרה .האייפוד לא הגיב כאילו שלא חיברתי כלום... לקחתי מחבר שלי נגן cowon d2 וחיברתי אותו עם הכ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. החלפתי לחבר את העדשה שהוא ריסק באייפון שלו. העדשה עלתה כ 15 דולר באיביי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HiperPsY,

זריז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

אז ככה אחרי שעבדתי עם הדרמל הכול היה טוב ויפה עד שהוצאתי את התקע מהשקע ובטעות שימשתי כארקה למכשיר והתחשמלתי(החיבור של הדרמל הוא רק 0 ו ~ זאת אומרת שאין הארקה) במילים פשוטות נגעתי בשתי הפינים של המכשיר יכול להיות שבגלל הקבל שיש בפנים הוא נטען ואין לו איפה להתפרק אז הוא התפרק דרכי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by et_gershon,

אנ יחושב שאני צריך עוד ספק השאלה איך אני מוסיף ויכול לפתוח אותו בפתיחת המחשב או משהו עוד שאלה מהו ספק ג'נרי אל תנעו לי ותגידו לי חיפוש כי חיפשתי הרבה ומצאתי איזה מדריך אבל התמונות נפלו ולא הבנתי וגם אחד המנהלים אמר שש מדריך על זה בסטיק ולא מצאתי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לייבא מסך טלוויזיה מאמזון ארה"ב, מסך 4K גדול ולא זול (אך זול יחסית לארץ). המסך עובד במתחי 120V@60Hz לאחר בדיקה מקיפה מול החברה (כמובן לא ייקחו אחריות). התכנון להפעיל אותו דרך שנאי step down ל- 120V אך כמובן עם 50Hz, מודע לסיכון בעניין.. לפי בירורים שעשיתי (גם פה באתר), לא אמור "להישרף" בגלל הבדלי התדר ואמור לעבוד (מוזמנים להתייחס). בכל אופן השאלה היא כזו, הבנתי כי ממוצא השנאי מגיע סיגנל לא סימפתי בלשון המעטה (סינוס משובש עוד יותר מהרשת) ולכן מאמין שנכון להשתמש במייצב או מגן ברקים עם דרגת החלקה כל שהיא. שואל להמלצתכם על מייצב כזה או לחילופין המלצה על שנאי step down עם דרגת ייצוב במוצא?

• 11 תגובות
    • 8.9k צפיות
  15. Started by Ave,

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני רוצה להשתמש בו לחיתוך המארז (דה) עכשיו מה אני אמור לחבר שיחבר את הדיסקית הקטנה שאמורה לשמש אותי בחיתוך המארז?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נכון יש את כל הצעצועים האלה שזה נראה כמו מצית אבל בעצם זה שוקר קטן כזה שנותן זרם? איך זה עובד? ואיך אפשר לבנות את זה? ואיך מקלבים מכה גדולה מ1.5 וולט? אם אני אחבר 9 וולט מה יקרה? זה הסיפור שלי למה אני צריך את זה.. יש לי חברים מאוד מעצבנים שעלו לי על העצבים.. הם מפרקים לי את הברקסים של האופניים והם חושבים שזה מצחיק. אתמול כמעט עשיתי תאונה כשלא שמתי לב שהמעצורים שלי לא מחוברים בכלל והם עדיין חושבים שזה מצחיק.. אני לא יודע מי זה כל פעם זה מישהו אחר ושום דבר לא עוזר.. (גם לא מכות), אז חשבתי ל"חשמל" את האופניים שלי. כשהם יגעו במתכת של הברקס וירצו לפרק אותו הם יחטפו זרם. איך אני יכול לבנות דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום !!! החלטתי שאני רוצה לבנות מודינג הכולל תצוגת LCD לפי המדריך באתר... עכשיו הבנתי שמתייחסים שם לצג מסויים בעל בקר מסויים... אני רוצה להשתמש בצג כמו שבתמונה...או כל צג אחר שיוכל להציג תמונות כמו הצג בתמונה... עכשיו רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו, מחיר, האם יש משהו שווה יותר באותו מחיר והאם בשבילו צריכים יותר רכיבים מהמפורט במדריך... אשמח לכל עזרה אפשרית!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בשעה טובה הפרוייקט החדש מתחיל, אומנם מדובר בשלב של איסוף חומרים וחלקים. לוח: EVGA קלאספייד מעבד: 920 I7 זיכרון: דומינייטור 3X2GB כ.מסך - בהמשך HDD: אינטל SSD, 80 GB, עם שאיפה לRAID 0 ספק 1WK של קורסאייר - קיים מארז: ליאן לי V1010 - קיים. דעתכם? כמובן שבכל פרוייקט - הרמה צריכה לעלות. הפעם יש לנו כל מיני שטויות מMDPC, וMIPS, אין כמו הגרמנים בכל הקשור לאיכות. קירור מים קיים אף הוא, ואני בשלבים מתקדמים של המפרט הסופי של החלקים להם אני אזדקק. השם של הפרוייקט ככל הנראה יהיה AURIOS . שבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by mTn,

שלום! אני חדש פה ואני מעוניין לחבר 6 לדים 3 מקביל ל3 שפועלים על ידי נגד משתנה שישנה את הזרם ויתחבר למפסק ולמתח שיוצא מהספק כוח. חיפשתי בחונויות [ב-2] לדים כאלה, חנות אחת לא הכירה שיש דבר כזה והחנות השניה הציעה לי לד שמשנה צבע מאדום לכחול [רק שתי צבעים!!!] ב6 שקל ללד!!! מה לעזאזל@#!@?# אני חיפשתי לד שמשנה לפחות ל5 צבעים , ראיתי לדים כאלה פעם לא יודע איפה מישהו יכול לעזור לי?!@#?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by MacGyver,

אני מחפש מדבקות בסגנון הזה(משחקים,סמלים וכדומה...) איפה אני יכול למצוא כאלה??

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by kkffiirr,

אני מעונין לשלב בפרוייקט תקשורת על גבי קווי החשמל מה הרכיבים הנדרשים? מה המגבלות? האם כשיש הפסקת החשמל התקשורת עדיין תעבוד?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by MacGyver,

אני מתכנן לבנו ראק (מין קופסא עם חיבורי USB המסך LCD וחיבורי מתח...-באנגלית זה נשמע יותר טוב...) אני רוצה שיהיולחבר שם גם USB...והבעיה היא שאין לי מושג איך לחבר את זה?? כמו שהיה במודינג בשעה -2 אותו דבר הבעיה היא שלא הראית איך הUSB מתחבר.... קיצר -מה לעשות? איתן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alfa100,

היי קניתי מספק on-off-on ואני לא יודע איזה רגליים לחבר? הסק כמו מפסק שבתמונה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת איך בידיוק מחובר מרים חלונות, לחלון, ואיך בידיוק זה עובד ? הוא מחובר ישר למנוע של החלון ? או פשוט לכפתור ששולט על העלאה של החלון ? מישהו יכול להסביר ביותר פרטים ? תודה....

• 11 תגובות
    • 20.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.