אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי שאני חותך פרספקס, איך אני משיג גימור נקי וצלול לחתך? לאחר שיוף עדין יש איזשהו פוליש שאפשר לעשות, או משהו בסגנון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,יש לי פרויקט קטן לרכב(קטן קטן אבל גדול ) יש לי בערך 3 מסכי LCD תקינים לגמרי שפירקתי מלפ טופים. רציתי לשים אותם ברכב כמו בחללית הזאת במסע בין כוכבים אתם יודעים שלוש מסכים כאלו מקדימה. הבעיה שאני לא יודע איך האם יש מדריכים כולשהם או משהו כזה? אה ועוד משהו האם זה חוקי לעשות דבר כזה? :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה נגד אני צריך כדיי להפוך מתח 12V DC ל9V DC תודה
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה משמעות 6 הפינים במפסק הנל ומה הוא מאפשר לי לעשות שאני לא יכול לעשות עם מפסק של 2-3 פינים רגיל. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע מודינג למחשב, אני הופך פנטיום 3 500 לHTPC. יש לי וידאו ישן וכתוב עליו מאחורה שהוא מקבל 220V ומוציא 12V. האם אפשר (וכדאי?) לחבר אותו ללוח אם ולשאר הרכיבים במחשב? אם כן אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש מאוורר של 120 מ"מ יכול בבקשה למדוד מה האורך שלו ומה הרוחב שלו? אני מתכוון לכל המאורר לא רק לחלק עם הכנפיים שמסתובבות, אלא לכל הריבוע עם הפלסטיק איפה שמחברים את המאוורר למארז. [זה צריך להיות 12X12 ס"מ?!] תמדדו בבקקשה ותגידו לי... תודה, טל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קראתי את המדריכים באתר ואני חייב לומר קודם כל שהם מאוד מעניינים ועכשיו גם אני מעוניין בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת- אני יכול לעשות חלון מזכוכית פשוטה ולהדביק אותה עם סיליקון? הסיליקון יחזיק? המוליכות חום תיפגע לרעה? כל מה שיש לכם לומר רק יעזור. תודה תום
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי השגתי רב מודד מחבר ואני רוצה לבדוק את המתחים שהספק שלי נותן באמת... (ולא להסתמך על הלוחות הבעייתים של גיגהבייט) אין לי מושג איך עובדים עם הדבר הזה בכלל... לאן לחבר את הכבל השחור, לאן את האדום וכ"ו... האם מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
האם יש מצב ליבנות חישן שיפעיל לי את הלדים במחשב על פי צללי המוזיקה שנישמעים מהמחשב???.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא הבנתי מהמדריך איך עושים את זה כי לא רשום שם מה עושים אחרי שממקמים את השבלונה בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יכולים לחבר למחשב שני ספקי כוח??
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, מפרקים את הספק, המודם (כבלים), קצת אלקטרוניקה, וונטה של שרת וזה הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא ידעתי שכאן מפרסמים פרויקטים, כך שהפרויקט הראשון כאן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182745.0 כמו שאתם יודעים אני לא כתבן גדול אז בבקשה המחשב הקטן ביותר 31*21*14 ס"מ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי מאווררים, שיש להם חיבור של 4 פין- מצד אחד זגר ומצד השני נקבה. רציתי לדעת אם לדוגמא אני יכול לחבר צד אחד ( הנקבה ) לספק מקבל שיוצא ממנו, ואת הצד השני ( את הזכר ) לחבר לכונן קשיח לדוגמא, או לעוד מאוורר או לכל משהו שצריך חיבור של 4 פין, וכך שני הרכיבים ( המאוורר והכונן קשיח או מה שזה לא יהיה ) יפעלו בלי בעיה כאילו כל אחד מחובר לקבל אחר???
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שכתוב עליו 13V האם אני יכול לחבר אותו למחשב למרות שהוא עובד על 12V ?! מישהו אמר לי שכן והוא יעבוד יותר חלש אבל פעם ניסיתי לחבר את אותו אחד או אחד אחר למחשב של חבר והיה קצר...אם אני זוכר נכון הוא נדלק רק אחרי שניתקתי את המאוורר... תודה לעוזרים ! חשוב מאוד, החום הזה הורג את המחשב שלי ואיפה אני יכול לקנות מאווררים טובים בזול ?! באיזור המרכז...שוב תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה ואני מעוניין לחבר 6 לדים 3 מקביל ל3 שפועלים על ידי נגד משתנה שישנה את הזרם ויתחבר למפסק ולמתח שיוצא מהספק כוח. חיפשתי בחונויות [ב-2] לדים כאלה, חנות אחת לא הכירה שיש דבר כזה והחנות השניה הציעה לי לד שמשנה צבע מאדום לכחול [רק שתי צבעים!!!] ב6 שקל ללד!!! מה לעזאזל@#!@?# אני חיפשתי לד שמשנה לפחות ל5 צבעים , ראיתי לדים כאלה פעם לא יודע איפה מישהו יכול לעזור לי?!@#?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מארז.. יש לי כבר תוכניות אבל אני לא יודע איך להשיג את החומרים... אז לשאלה: מאיפה אני משיג פח וכמה הוא בערך עולה לחתיכה של 32*32? (לא פח זבל ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לעשות את זה מה אני צריך מבחינת כלים יש לי מסור חשמלי דרמל צריך עוד משהו ואם מה עדיף לחתוך ומאיפה אני משיג לוח פרספקט באיזור הקריות חיפה (הום סנטר כאלה או מאיפה ?) תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-