אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני יודע חרא איכות אבל אפשר להבין האם ניתן לחבר כזה חיבור למאוור ואז לחיבור מאוור בלוח?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הרסתי 5 דיסקיות חיתוך הם מתחממות ומיד מתרסקות מישהו יכול להמליץ על משהו עמיד יותר ? וגם איפה אפשר להשיג תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עושה מודינג נחמד רציתי לקחת את הנורה של ההסורק הישן שלי בתור קטודה קרה רק רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הנורה שיש בסורק למחשב ואיך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה לא יודע למה נפל עלי כול היום המחשבה הזאת מה אני עושה עם המחשב... ככה הינה התמונה של המחשב שלי... טוב אז ככה.... מה שאני רוצה לעשות... זה איך שהוא למזג את המחשב עם השולחן.. חשבתי על זה.. לעשות חריצים בשוחן או אולי לעשות בשולחן איזה הגבהה כזה של משולש שיהיה טיפה שיפוע בשיפוע להכניס את סידירום והצורב כוננן דיסקטים + כפתור ריסט + הפעלה ולשים טפט חדש על השולחן שהכול יראה כאילו זה נבלע בתוך השולחן.... אני צריך עצות רעינות.. כול דבר שיכוללעזור לי.. המטרה העיקרית שלי שזהיתפוס כמה שפחות מקום ויהיה יפה... אם יש לכם רעיונות אחרות שאנייכול לעשות גם סבבה מחכה לתגובות.. תודה רבה לכולם...
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תאורה אחורית לטלוויזיה שלי... ולדים כבר יש לי טרנזיסטורים ונגדים אין לי אבל יש חנות מקומית שבא אין בעייה לקנות... הבעייה שלי היא הבקר ארדואינו... האם הבקר הזה טוב? http://www.ebay.com/itm/Mega-AVR-ATmega1280-16AU-USB-board-for-Arduino-Robot-A04-/330885460552?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0a4f7248 אשמח לקבל טיפים ועצות לשיפור... תודה רבה ...
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי , התחלתי את הפרויקט שלי (הפעלת דוד חשמלי + שער חשמלי באמצעות הטלפון) אך אחת הבעיות שבהן נתקלתי שלמעשה הראוטר משנה כתובת IP בכל רגע שבו ישינה הפסקת חשמל זאת אומרת כתובת ה IP מתחלפת לי בכל פעם שאני מכבה ומדליק את הראוטר עכשיו השאלה היא האם אפשר באמצעות פקודה פשוטה לעקוף את זה? בכדי שאוכל להיכנס לאותה הכתובת וזה ישלח אותי ישירות לשרת של הארדוינו הרי מספיק שניה אחת ללא חשמל בבית והראוטר משנה לי כתובת IP וכאשר אני מחוץ לבית אין לי מושג האם הכתובת התחלפה או לא... מבחינה חשמלית אפשר לסדר את זה על ידי הוספת ממסר וUPS קטן אשר תמיד יתן מתח לראוטר ולא יתן לו לכבות ולמעשה אני פוטר את תקלה של הפסקת חשמל הממסר עובד בתור צ'יינג' אובר מגעים COMMON + NO (חברת חשמל) NC + COMMON (UPS הס…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי טלויזיה של סוני KV-29FX30E שהפסיקה לעבוד לפני שבוע בערך. שמדליקים אותה הלד שעל הפנל מהבהב 11 פעמים. הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם שנאי מתח גבוה. עד כמה מסובך לתקן דבר כזה? אפשרי לבד? הנה קישור ל service manual אם זה עוזר במשהו.. http://reglage.camescope.free.fr/broadcast/SNYtv%20(FE2)%20KV25_29FX30.pdf תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.lcdmodkit.com/ (תתעלמו מהעמוד הראשי, לכו לGraphics ו Characters) האתר זול יחסית ומציע אחלה LCD (אני אישית מזמין עוד מעט את ה 240 x 64 ) והוא שולח לישראל (אנחנו נחשבים "zone B" , לכו לshipping police ותראו כמה עולה משלוח והכל) בשביל מה שאני מזמין אני צריך לשלם סהך הכל 11 דולר.. משולח תוך 7-11 יום נתקלתי באתר הזה עכשו כי חיפשתי LCD שמציג גראפיקה ולא רק אותיות.. תהנו ! P=
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זה שוב אני יש לי מחשב פנטיום 4 2.4ghz עשיתי לו חלון עם פרספקס הוספתי נאון ומאוורר צבעוני האם אתם יכולם להציע לי מה עוד כדי לי לעשות??. בתודה d.j-m
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרך אגב אם קורא משהו לכרטיס או לכל דבר אחר הפורום ואני לא אחראים לזה היה לי מאוד משעמם אז עשיתי מוד לכרטיס מסך שיש לי בבית,Radeon7000. אז ככה: מצרכים - כרטיס מסך (עדיף לעשות על ההכי טוב שיש בבית ) דבק סטיק או דבק מגע מאורר 80מ"מ וספרי צבע - איזה צבע שאתם אוהבים ולעבודה: לוקחים את הכרטיס מסך ומניחים אותו במקום שלא אכפת לכם שיתלכלך כשצובעים אותו: לאחר הצביעה מחכים כחצי שעה לשעה עד שהצבע יבש-אני החלטתי לצבוע בצבע כסף תוצאה: לאחר מכן לוקחים מאורר 80 מ"מ ודבק סטיק או כל דבק אחר: ומדביקים את המאורר על הליבה בצורה הכי טובה שאפשר מבלי שהמאורר ייפול תוצאה סופית:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחתי את התמונה של הגריל הזה חבר הכין לי ממנה שבלונה בדיוק למאורר 80 מ"מ. הייתה לי חתיכת פרספקס ממשהו שהכנתי אז עשיתי ניסיון קטן.. אחרי חיתוך לפני שיוף: אחרי שיוף: יכל לצאת הרבה יותר יפה אם הייתי משתמש בפרספק יותר דק (כמו 2 מ"מ למשל..) פה השתמשתי בחתיכת פרספקס בעובי 4 מ"מ שהייתה לי ודי קשה לעבוד עם העובי הזה על דברים מדוייקים כאלה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
2 הפרוייקטים הראשונים שלי תגיבו אם יש מקום לשיפורים אני ישמח לישמוע( ליקרוא) http://d.turboupload.com/d/648973/the_pro.WMV.html ןעכשיו (תגובות אני מקווה)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מארז מחלקי עץ (כמובן ליופי ולא לשימוש) ולאחר קניית חלקי העץ רציתי לדעת, בעזרת איזה מכשיר הכי טוב לעשות את החיתוכים בכדי לעצב את העץ לצורה וגודל של מארז? ושאלה נוספת, כאשר אני ארצה לחבר את החלקים (לדוגמא השלדה של המארז) איך לחבר אותם? דבק? ברגים? מסמרים? מה הכי כדאי?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לד שקוף כשמדליקים אותו הוא עושה אור כחול מאוד חזק (מסוגל להאיר חדר שלם) הוצאתי אותו ממחזיק מפתחות והוא היה מחובר לסוללה 4.5V עכשיו רציתי לשאול עם אפשר לחבר אותו לחיבור מולקס במארז (12V) ולא יקרה לו כלום? כלומר הלד יכול לישרף בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי את המקלט על מטריצה ורק שאני מחבר אותו למחשב הRAW CODES מראה לי כזה Pulse 00000 Space 0000 אבל כשאני לוחץ על כפתורים הוא לא עושה לי את זה... ניסיתי בכמה שלטים רק כשאני מחבר למחשב הוא מראה לי וזהו. עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מאווררי 2000RPM של COOLER MASTER, מחוץ למארז הם שקטים בצורה מדהימה אבל כאשר מכניסים אותם למארז יש רעש נוראי בגלל התנועה של האוויר (70CFM אם אני זוכר נכון). ראיתי שזלמן מביאים עם המאווררים שלהם מתאם שיש עליו נגד (http://gioli.nl/tweakers/spct/ZMRC56.jpg) ואז אפשר לבחור בין מהירות גבוהה (בלי נגד) או נמוכה (עם נגד). אפשר לעשות אותו דבר רק עם נגד משתנה (אם כן איזה טווח ערכים צריך)? ניסיתי גם למצוא הסבר לבניית פאנל שליטה ולא מצאתי אחד למישהו יש (רשימת חלקים ואם אפשר גם שרטוט של המעגל)?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שלט של אלקטרה והוא ללא תאורה, וזה משגע אותי אני מדליק את המזגן שאני ישן ובגלל החושך אני לא יכול לשלוט על המעלות או לכוון טיימר, וזה מציק לקום מהמיטה בלילה ולהשתמש באור של העכבר כמו איזה מסכן ;D זה השלט יש לכם רעיון איך אפשר לסדר לו תאורה?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי 2 קתודות של למפטרון- http://www.lamptron.com/product.php?p_id=32 חיברתי אותן, המחשב עולה-הכל רגיל. אך כאשר אני מדליק אותן, המסך מראה NO SIGNAL- אולם המחשב עובד והקתודות דולקות. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם? חיברתי למספר מולקסים ואותה תוצאה. צירפתי תמונה אולי תעזור למישהו. תודה מראש, יאיר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז עם דלת קדמית שמכסה את הכוננים אז אני צריך פאנבאס שלא בולט יותר מידי החוצה בשביל שהיא תסגר כמו שצריך. אני לא מחפש שיא היופי ככה שגם אין שום סיבה שהמוצר יהיה יותר מידי יקר. רק חשוב לי האמינות של המוצר ושיכנס בדלת כמו שצריך. אל תשלחו אותי להסתכל על תמונות כי אי אפשר לנחש למה יש כפתורים בולטים ולמה לא, קניתי כבר פאנל שלא מתאים למארז. והמימדים הרשומים באתרים הם כוללים את כל המוצר ולא רק מהפאנל החוצה, בגלל זה אני צריך לשמוע את המלצת בעלי הניסיון ובעלי הפאנלים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפה זה המקום הכי מתאים שמצאתי לזה :\. למלחם שלי אין לו בכלל שפיץ וזה די מקשה בהלחמה של מספר פינים צפופים. עכשיו יש דרך "לחדד" אותו ככה שיהיה לי שפיץ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לדעתכם לבנות ראדר שכזה שמגלה משטרה ואם כן, תוכלו לעזור לי עם שירטוטים וכ"ו ..... תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-