עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מעוניין בקובץ bat לרשימת ה-boot

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by yooda,

עשיתי ישומון של כדור שנע בתוך ריבוע אבל הוא לא מפסיק להבהב אז עשיתי חציצה כפולה וזה פתר את בעית ההבהוב אבל עכשיו זה בשחור-לבן וגם הכדור מעתיק את עצמו ולא ומעביר את עצמואז מה שיוצא זה קו שחור.... מה עושים??????

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by meialua,

שלום, כשאני משתמש במשפט ה-MCI: play myMedia FullScreen זה באמת מציג לי את הוידאו המתנגן במסך מלא, והכל עובד מצוין. כשאני רוצה לחזור למסך הרגיל אני לוחץ על הוידאו (כאשר הוא במסך מלא) והוא חוזר למצב הרגיל, אך משהה את הוידאו. איך ניתן להציג את הוידאו במסך הרגיל לאחר חזרה מהFULL SCREEN ושגם ימשיך לנגן אותו? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by yoahe,

יש לי טופס ויש עליו פקדים ואני עושה בהם כל מיני שינויים ,יש מצב לעשות שבשדה PROPTIES של ה FORM אני יגיד לו שאני יבצע שינויי במיקומי הפקדים אבל הוא(FORM) לא יציג לי את השינוי (לא יציג במסך))עד שאני יתן לשדה ב FORM ערך של TRUE או FALSE יש שדה כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. יש לי שאלה בנושא LST , צריך לממש מחלקה שתתמוך בפעולות הבאות תרגיל: מוגדר באופן הבא: (nested counter) מונה מקונן כל מונה, פרט לחיצוני ביותר, הוא בן של מונה אחר. ערכו ההתחלתי של מונה החיצוני ביותר הינו אחד. ערכו ההתחלתי של כל מונה אחר הינו אפס. בכל פעם שמבקשים את ערכו של המונה, הערך הנוכחי גודל באחד ומוחזר. אם ערך של מונה משתנה, ערכי המונה של כל בניו (הישירים והעקיפים) מתאפסים לערך ההתחלתי. מונה זה משמש, למשל, לצורך מנייה של פרקים, תתי פרקים, טבלאות וכו' במסמכים. מחלקה שמייצגת מונה. little smalltalk בתרגיל זה עליכם לממש ב המחלקה תגיב להודעות הבאות: parent: aParent השמה של מונה אב למונה הנוכחי. value מגדילה את ערכו הנוכחי של המונה באחד ומחזירה ערך זה. peep מחזירה את ערכ…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by intel suck,

using System; class CarsWeight { static void Main(string[] args) { int count; char letter; count = 0; while (count <= 10) { Console.WriteLine("enter the letter"); letter = char.Parse(Console.ReadLine()); if (letter = 'a') { count = count + 1; } } } } הקומפיילר רושם לי : Error 1 Cannot implicitly convert type 'char' to 'bool' 14 17 ConsoleApplication1 למה הכוונה?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. אז ככה המערכת שביקשו ממני היא כזו: בניית אתר אחד פשוט מעיצוב מוכן שאני נותן לך. באתר צריכה סה"כ להיות מערכת של הוספת/עריכת/מחיקת דפים עם טקסטים. בהנחה שהאתר הזה ייצא טוב, אגיד לך לשכפל אותו נאמר עוד 4 פעמים עם עיצובים שונים אבל אחרי שכל האתרים הללו יהיו מוכנים ארצה מערכת שבפעם אחת אזין בה שאני מעוניין שיהיה קישור לאתר וואלה עם הביטוי "פורטל מצוין" ואוטומטית זה יוסיף את זה בכל ה5 אתרים כמה עולה למכור מערכת כזו? ואני מבקש מחירים כמו מחיר לבניית המערכת לניהול דפים מחיר על כל שכפול מחיר למערכת עם הקישורים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by SaarD,

:s05:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by ZenMaster,

מישהו יודע כיצד מוסיפים תגיות מידע, שכאשר אתה עומד על כפתור, תופיע תגית צפה (צהובה) כזו שתיתן לך מידע מה הכפתור עושה ? תודה מראש.

11. Started by namdlog,

השפה היא c ואני משתמש ב visual studio 2005 כאשר אני מנסה להריץ תוכנה שכתבתי מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח הבא: " {אין אפשרות לאתר רכיב}-הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR80D.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." יש לציין שתוכנה שכתבתי ושמרתי כבר, רצה בלי בעיות. נסיתי לכתוב מחדש ע"י פתיחת קובץ חדש לכבות ולהדליק את המחשב ושום דבר לא עזר פשוט אי אפשר לכתוב יותר שום קוד.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by shaik,

שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by ani,

בכל משבצת (או template) יש לי לינק. איך אני יכול לשמור בsession את ה-id (או כל פרמטר כלשהו אחר שנטען מהמסד) הספציפי שממנו לחצו על הלינק? לא מצאתי אף דרך בעע

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by המתכנתת,

שלום! יש לי תרגיל כזה: כתבי פונקציה רקורסיבית שתקבל מספר ממשי ותחזיר את החלק השבור בלבד. אבל אני לא יודעת איך אני מורידה כל פעם את הספרה האחרונה כדי שאוכל לסכום את כל הספרות שאחרי הנקודה. לדוג': המס' 145.23 כאשר אני מחלקת ב10 התוצאה 14.153 וכאשר אני מכפילה ב10 אני מקבלת 1452.3 ואני רוצה לקבל 145.2 אם מישהו יודע איך עושים כזה דבר זה ממש יעזור לי... תודה!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by Aviv C,

אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by yoav1000,

אני חדש בתחום ואני מעונין לדעת איך עושים את הדבר הבא: אני יצרתי מסד נתונים SQL בVB ואני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור התוכנה תבצע חיפוש עם הנתונים בתיבת טקסט בעמודה "שם" במסד הנתונים ותקפיץ הודעה עם הנתונים בעמודה "כיתה" שנמצאים ליד השם תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. נחמד שיהיה לו תמיכה גם ב SQL אבל לא חובה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by Aviv C,

איך אני יכול, אם בכלל אפשר, להריץ דף אינטרנט שאני כתבתי אוטומטית כל כמה זמן?

19. Started by ranran,

כמו שיש באתרים כאילו פלאג אין של מדיה פלייר כזה שמנגן משהו האם אפשר להוסיף כזה בC# בווינדוס פורמס תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by intel suck,

אני שולח נתונים מטופס לטבלת אקסס עד עכשיו זה תמיד עבד פתאום היום אני מקבל הודעת שגיאה Microsoft JET Database Engine (0x80040E07) Data type mismatch in criteria expression. /shirionsite/insert.asp, line 28 מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. Started by sharonp,

אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by rubiliani,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לגרום ללשונית של הסימניה שלי להבהב? הפכתי הכל ולא מצאתי את התכונה של הצבע של הלשונית + גודל טקטס וכו'.. בעצם, כל מה ששייך ללשונית ולא לסימניה עצמה אני לא מוצא איך לגשת!. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by gshhar,

לא תואר ראשון. חיפשתי בג'ון ברייס אבל אני לא מוצא. איפה אני יכול לעשות קורב כזה,ואיזה אפשרויות יש ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by yoahe,

אני הקמתי בלקוח חיבור לשרת עד לפה הכל בסדר התחבר לי Properties.Settings.Default.ip = "localhost"; TcpChannel chan = new TcpChannel(); ChannelServices.RegisterChannel(chan, false); obj = (IRemoting_func_able)Activator.GetObject( typeof(game.IRemoting_func_able), "tcp://"+Properties.Settings.Default.ip.ToString()+":8085/server"); if (obj == null) MessageBox.Show("Could not locate server"); עכשיו אני רוצה להפוך אותו לשרת עם: TcpChannel chan1 = new TcpChannel(8087); ChannelServices.RegisterChannel(chan1, false); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType( Type.GetType("game.Remoting.Client_Remote_Func"), …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.