תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה של שינוי COMBOBOX המתבסס על חלון EDIT בשפת VB. שימוש בפונייה SETWINDOWTEXT לא עזרה בכל המקרים. אבקש את עזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני יכול ללמוד PHP , בלי לקנות ספר ,אלה רק לקרוא מדריכים מפורטים. והאם אני צריך לדעת HTML לפני או משהו אחר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אתר עם הסברים ליצירת קובץ אווצה (BAT), עם כמה שיותר פונקציות, והסברים (לא של מתחילים) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כיצד אני בונה מערכת הפעלה??(ברור שאני רוצה להתחיל ממשהו בסיסי ביותר..) אין לי מושג ממה להתחיל.. אולי מישהו יסביר או יפנה אותי למדריך כלשהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני בונה אתרים וכותב בעזרת הפנקס רשימות של ווינדוס אני כותב גם ב HTML JAVA SCRIPT ועוד מעט גם ב ASP רציתי לדעת איזה תוכנה יכולה לומר לי אם יש טעות תחבירית בכתיבה? ??? בקישורים אם הם נכונים? וכל מני אופציות כאלה!!! תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה זו שפת האסקי זה משהו שקשור לקידוד? בכל זאת תסבירו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!!! רציתי להודיע שאני מקים קבוצת תכנות ומי שרוצה מכם המתכנתים יכול להצטרף . מי שמעוניין שישלח לי אי-מייל ל: isklein@barak-online.net . תודה , ובהצלחה לקבוצת התכנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן , גם הגירסה החדשה תורגמה על ידיי עבדכם הנאמן . http://tbird.port5.com/yabbheb.zip * סליחה שלא כל התמונות מתורגמות . אבל חשוב לציין שכל המילים מתורגמות , וגם ההתקנה בעברית, והכל מיושר לימין ! . בהצלחה . נ.ב - חשוב לציין שהמערכת הנ"ל צריכה שרת שתומך ב php/mysql והשרת בין היחדים שתומך בזה הוא Lycos - www.tripod.lycos.co.uk .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הפקודה שצריך לרשום כדי ש: כשלוחצים על לינק ונפתח דף חדש אני רוצה שהכותרת של אותו דף תהיה אחרת ולא בררת מחדש של מקום הדף בדיסק שלי כלומר כשנכנסים לדף הראשי של HWZONE אז רואים בשורה למעלה HWZONE - MICROSOFT EXPLORER וכן'... תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר על חבר שלי, ובדף לפני הכניסה (מכירים ת'אתרים האלה שיש להם בפתור Enterance וכפתור Exit?) יש שני תמונות-לינקים תמונה/לינק אחד זה גלולה אדומה, ואחד זה גלולה כחולה. אני רוצה שכאשר לוחצים על הגלולה האדומה מופיע Message Box שאומר: I know what you're thinking. We all do. Why, oh why, didn't I take the _blue_ pill?! ויש רק כפתור אחד של "OK". ובבקשה תכתבו משהו ב-title של ה-Message Box כדי שאני אוכל לחפש ולערוך בתוך הקובץ HTML את הכותרת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מזה שפת מכונה 80x86? איפה אני יכול לקבל הסבר מדוייק,לקרוא מדרכים (עדיף בעברית) וללמוד אותה?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום...מה שלומכם...אני צריך עזרה... אנחנו בנינו אתר ללאן שלנו (וואי הזדמנות טובה לפרסם בואו בהמוניכם-תרד בפורום כללי...) אז מה שקרה שעשינו את האתר לגמרי בנוי מ-asp שהיה אופציה הכי חכמה כי למדנו את זה בבית ספר והיינו צריכים להגיש אתר ולכן צברנו ניסיון....אחרי שהשגנו הוסט גרוע למדיי מצאנו ישועה זמנית אצל קוויק סי או אי אל שהסכימו ברוב טובם לתת לנו הוסט חינם עם כל מה שרצינו...אבל שרצינו להעלות את האתר התבררה הבעיה..הוא לא תומך בasp אלא רק בphp.... לכן יש לי שאלה...ואני אשמח אם תענו לי עליה איך אני יכול להמיר את הasp ל php....כלומר מה ההבדל בין השפות האם זה יהיה בעייתי ויכרוח עבודה רבה....ואיפה אני יכול ללמוד את השפה במהירות (וכמה זמן ייקח לי בערך) בלי לקנות ספרות מקצועית יקר…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הקטע המוזר הוא שבבית ספר הוא כן מצליח... עוד נתונים הם שאני עם ווידוס אקס פי פרו ואופיס xp הארור שאני מקבל זה ככה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /side menu/up manu/sinup.asp, line 76 הקובץ המצורף הוא הקוד
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
יש לי איזה תכנית שעבדה מצויין ב- Win98, אבל כשעברתי ל-2000 יש איתה איזה בעייה: איזור מסוים בתכנית נראה כג'יבריש. נראה לי שהתכנית נכתבה ב-Delphi. כנראה הגופן שהיא משתמשת בו לא מתאים ל-2000. השאלה שלי היא: האם יש איזושהיא דרך למצוא באיזה גופנים התכנה משתמשת?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שאלה ב VB6 איך מעתיקים קובץ מסויים ממקום מסוים למקום מסויים למשל יש לי בדיסק קובץ ואני רוצה שזה יעביר אותו ל C:\BLABLA\BLABLA\"".EXE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I'm building a site for the computer bagrut and it includes ASP, I installed IIS and ASP code does work but I can't find how and where to configure it IIS to work properly. My main problem is that everytime you refresh an ASP page it closes all the sessions, I have a visitor counter in the site which is supposed to open a session for each user so it won't list the same user over and over again whenever he refreshes the page. The page works perfectly fine using PWS in my school but using IIS at home it adds a new visitor to the counter each time you refresh the page. How do I get IIS to work properly?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-