תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה לבצע reboot מתוך אפליקציה ב C שרצה על linux. מצאתי את הפקודה(" system("reboot שאמורה לעשות את זה אבל כנראה שזה ריבוט של SW ולא של HW בנוסף כיוון שנראה כי המערכת עולה מזובלת אח"כ. מישהו מכיר אולי פקודה אחרת? ביצע של SW or HW reset בצורה מסודרת בקריאה סמתוך אפליקציה בזמן ריצה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טופס בשני חלקים. החלק הראשון ימלאו כמה פרטים (נגיד שם פרטי ושם משפחה) ואז כשילחצו על כפתור המשך אז בטופס השני שגם בו יהיה שדה של שם פרטי ושם משפחה אז כבר יהיה רשום מה שהוא רשם בטופס הראשון. זה אפשרי ? בקיצור הכוונה להעברת מידע מטופס א' לטופס ב'. אפשרי דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום , אני בשלבי הקמה של אתר ולצורך זה אני צריך להוריד קובץ מאתר ולשלוח אותו לאתר אחר . הפעולה צריכה להתבצע על בסיס יומיומי ולכן חשבתי לכתוב תוכנית שתעשה את זה . השאלה באיזה שפה אני עושה את זה ? והאם יש חשיבות לשרת עליו אני מריץ את התוכנה ? (נגיד לינוקס או חלונות, צריך לקמפל בדרך שונה ?) והאם אני אצטרך חבילת אחסון שמערבת יותר פריווליגיות בשביל דבר כזה ? או שאולי בכלל אפשר לכתוב משהו כזה עם PHP (הדבר על הביצוע החוזר ללא צורך להפעיל כל פעם ) ואני פשוט לא יודע ? הרבה שאלות , תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון PHP חינמי שמאפשר להשתמש בפונקציות לפתיחת קובץ כמו fopen() ו- gzfile(). יש למישהו אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע לתכנת ? והוא יכול לעשות את זה בחינם ? זו לא עבודה קשה מה שאני צריך. לא דברים מסובכים ולא דורשים הרבה זמן והשקעה. אם מישהו יודע שפת HTML או CSS (רצוי שתיהם) שייכתוב כאן בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על פרויקט Java הכולל מניפולציה של תאריך, ונתקלתי בבעיה בלתי צפויה בקוד שלי. הנה גרסה פשוטה של הבעיה: import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Date; public class DateManipulation { public static void main(String[] args) { // Attempting date manipulation Date currentDate = new Date(); SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd"); String formattedDate = sdf.format(currentDate); // Output the formatted date System.out.println("Formatted Date: " + formattedDate); } } למרות הקוד הפשוט לכאורה לעיצוב התאריך הנוכחי, אני לא מקבל את הפלט הצפוי. מה יכול להיות הגורם …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי תותחים. יש לי WEBBROSER, אני רוצה לקבל את הקוד של הדף אבל אחרי AJAX ... זאת אומר, אני עושה NAVIGATE ולאחר שהדף נטען אני מפעיל פונקצייה של JAVASCRIPT שטוענת משהו ב AJAX עכשיו כשאני עושה WebBrowser.Document.Body.InnerHtml אני לא מקבל את הקטע שכרגע הוספתי ב AJAX. ב WEBDEVELOPER ב IE וב FIREBUG בפיירפוקס יש לי אפשרות לראות View Genereted Source שם אני רואה את מה שקיבלתי. השאלה שלי היא כזו: איך אני מקבל את מה שטענתי כרגע ב AJAX ? לחלופין, אין אפשר לבקש מה WEBBROWSER את ה RESPONSE האחרון שהוא קיבל ? תודה רבה לכל עוזר ועונה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, באתר Speedio.co.il (אתר שבניתי מזמן בגרסא PHP 4 )....יש תקלה עקב מעבר לשרת בגרסא PHP 5. שמוספים מוצר (לא משנה איזה) לסל קניות...הוא רושם שהמוצר התווסף על אף שהוא לא. קטע קוד רלוונטי: <?php if($_POST["addtheproduct"]) { $cart = $_SESSION["cart"]; $product = $_POST["addtheproduct"]; if($_POST["amount"]) { $amount = $_POST["amount"]; } else { $amount = 1; } if(isset($cart[$product]) == 0) { $cart[$product] = $amount; } else { $cart[$product] = $cart[$product] + $amount; } echo "<div class='success'>המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה</div>"; } ?> מה ההבדלים בכל מה ש קשור לסשיין בין גרסאות 4 ו 5 והאם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי CSS מוגדר ל TABLES בכל הדף, אבל יש לי TABLE אחד שאני רוצה שיהיה רגיל, בלי CSS, איזה קוד אני צריך להכניס איפה? תודה. ועוד משהו... <center> <table border="1" bordercolor=black width="600" bgcolor="skyblue"> <tr> <td align="right"> <center> <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/news">[/url] בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/videoz">[/url] בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/programs">[/url] םניחב הדרוהל תונכות </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/friends">[/url] בלה בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מניח שזה לא הפורום הכי מתאים לשאלה הזאת, אבל בטח מסתובבים פה גם בוני אתרים. אם יש למישהו המלצה איפה אפשר לשאול את זה כך שזה כן יתאים, אני אשמח לשמוע. בקיצור, אני צריך לבנות אתר פרטי קטן ודי בסיסי. בכל החיפושים שלי אני נופל רק על חברות מסורבלות שמנסות למכור לי בזול תבניות מוכנות שלא מתאימות לי (וגם די מכוערות ושטנציות בד"כ), או למכור לי מאוד ביוקר "אתרים שתפורים על-פי צרכיי". לא מתאים לי לעבוד עם חברות כאלה. שורה תחתונה - איפה אפשר למצוא בוני אתרים פרילנסרים עם חשיבה רעננה ונקייה, שעוד לא נכנסו לראש של מפעל בוני אתרים ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים, הכנתי באקסס תוכנית קטנה שאמורה לנהל אירועים ולעדכן את הסטטוס שלהם פעם בחצי דקה. האירועים מופיעים בתוך 2 תתי-טפסים - אחד לארועים יזומים והשני לארועי תגובה. כדי לעדכן את הנתונים של האירועים יצרתי recordset שרץ על הטבלאות הרלוונטיות ומעדכן רשומה רשומה... עשיתי את זה ככה rst.edit rst!field_name=value rst.update rst.MoveNext משום מה אני ממשיך לקבל את השגיאה הבאה: Error 3188 "Couldn't update. Currently locked by another session on this machine" השגיאה מופיעה כל הזמן בשורה: rst!field_name=value כאשר אני מעדכן אובייקט OLE מאוגד. יש למישהו מושג איך אני מסדר את התקלה הזאת? ממה היא נגרמת? אני חייב פיתרון מהיר בבקשה... תודה אנשים!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כותרת... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-