תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חייב עזרה ממש דחופה און ליין עם מישהו שמבין בHTML לפי VIEW SOURCE בעמ' דפוק. אני בICQ 309352042 או ב:052-6626899 (תתקשרו ואחזור אליכם)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני משדרג למישהו עיצוב אתר קיים והוא בנה אותו במערכת simplemachines בPHP מחפש מישהו מקצועי אמין ושזה המקצוע שלו לאיזה פרוייקט פאסט פוד לחיתוך JPGS ובקיצור לסדר דברים שם עד הסוף. לא ילדים בבקשה אאוטסורסינג רק עם קבלות\חשבוניות מס'. תודה לירון lironmarko@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, באתר Speedio.co.il (אתר שבניתי מזמן בגרסא PHP 4 )....יש תקלה עקב מעבר לשרת בגרסא PHP 5. שמוספים מוצר (לא משנה איזה) לסל קניות...הוא רושם שהמוצר התווסף על אף שהוא לא. קטע קוד רלוונטי: <?php if($_POST["addtheproduct"]) { $cart = $_SESSION["cart"]; $product = $_POST["addtheproduct"]; if($_POST["amount"]) { $amount = $_POST["amount"]; } else { $amount = 1; } if(isset($cart[$product]) == 0) { $cart[$product] = $amount; } else { $cart[$product] = $cart[$product] + $amount; } echo "<div class='success'>המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה</div>"; } ?> מה ההבדלים בכל מה ש קשור לסשיין בין גרסאות 4 ו 5 והאם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טופס בשני חלקים. החלק הראשון ימלאו כמה פרטים (נגיד שם פרטי ושם משפחה) ואז כשילחצו על כפתור המשך אז בטופס השני שגם בו יהיה שדה של שם פרטי ושם משפחה אז כבר יהיה רשום מה שהוא רשם בטופס הראשון. זה אפשרי ? בקיצור הכוונה להעברת מידע מטופס א' לטופס ב'. אפשרי דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הרצתי תכנית (יופי, עבד.) עכשיו, אני רוצה להרץ תכנית חדשה- והוא כל הזמן מריץ לי את הראשונה!!!!! מה צריך לעשות??? (עשיתי OPEN לתכנית החדשה שאני מעוניינת להריץ- וזה לא עוזר)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעשות פרוייקט קטן באקסס שמהווה יחידה אחת במחשבים. עכשיו יש לי כמה שאלות שאני מתעקב עליהם כבר יותר משעתיים ואני פשוט לא מצליח לפתור (אפילו ישבתי עם המורה איזה שעה ולא הצלחנו לבצע את מה שרציתי) אז ככה, דבר ראשון: למשל יש לי טבלה עם 2 עמודות אחת מהם זה: "שם" והשני זה: "סוג". ב"סוג" יש לי לדוגמא סוג אחד ספורט וסוג שני מוזיקה וב"שם" סתם איזה שמות של אנשים. נראה לי שאני קצת לא מובן אז הנה הטבלה למשל : עכשיו אני רוצה לעשות בטופס "תיבה משולבת" (זה כיאלו תיבת בחירה שיש רשימה ואז בוחרים מה שרוצים) משהו כזה: ואז לדוגמא אם המשתמש בחר ב"ספורט" הוא יביא לי את השמות של כל האנשים שה"סוג" שלהם הוא "ספורט" ואותו דבר לגבי המוזיקה... אני מניח שצריך לבצע מאקרו …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום , אני בשלבי הקמה של אתר ולצורך זה אני צריך להוריד קובץ מאתר ולשלוח אותו לאתר אחר . הפעולה צריכה להתבצע על בסיס יומיומי ולכן חשבתי לכתוב תוכנית שתעשה את זה . השאלה באיזה שפה אני עושה את זה ? והאם יש חשיבות לשרת עליו אני מריץ את התוכנה ? (נגיד לינוקס או חלונות, צריך לקמפל בדרך שונה ?) והאם אני אצטרך חבילת אחסון שמערבת יותר פריווליגיות בשביל דבר כזה ? או שאולי בכלל אפשר לכתוב משהו כזה עם PHP (הדבר על הביצוע החוזר ללא צורך להפעיל כל פעם ) ואני פשוט לא יודע ? הרבה שאלות , תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון PHP חינמי שמאפשר להשתמש בפונקציות לפתיחת קובץ כמו fopen() ו- gzfile(). יש למישהו אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע לתכנת ? והוא יכול לעשות את זה בחינם ? זו לא עבודה קשה מה שאני צריך. לא דברים מסובכים ולא דורשים הרבה זמן והשקעה. אם מישהו יודע שפת HTML או CSS (רצוי שתיהם) שייכתוב כאן בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מניח שזה לא הפורום הכי מתאים לשאלה הזאת, אבל בטח מסתובבים פה גם בוני אתרים. אם יש למישהו המלצה איפה אפשר לשאול את זה כך שזה כן יתאים, אני אשמח לשמוע. בקיצור, אני צריך לבנות אתר פרטי קטן ודי בסיסי. בכל החיפושים שלי אני נופל רק על חברות מסורבלות שמנסות למכור לי בזול תבניות מוכנות שלא מתאימות לי (וגם די מכוערות ושטנציות בד"כ), או למכור לי מאוד ביוקר "אתרים שתפורים על-פי צרכיי". לא מתאים לי לעבוד עם חברות כאלה. שורה תחתונה - איפה אפשר למצוא בוני אתרים פרילנסרים עם חשיבה רעננה ונקייה, שעוד לא נכנסו לראש של מפעל בוני אתרים ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי תותחים. יש לי WEBBROSER, אני רוצה לקבל את הקוד של הדף אבל אחרי AJAX ... זאת אומר, אני עושה NAVIGATE ולאחר שהדף נטען אני מפעיל פונקצייה של JAVASCRIPT שטוענת משהו ב AJAX עכשיו כשאני עושה WebBrowser.Document.Body.InnerHtml אני לא מקבל את הקטע שכרגע הוספתי ב AJAX. ב WEBDEVELOPER ב IE וב FIREBUG בפיירפוקס יש לי אפשרות לראות View Genereted Source שם אני רואה את מה שקיבלתי. השאלה שלי היא כזו: איך אני מקבל את מה שטענתי כרגע ב AJAX ? לחלופין, אין אפשר לבקש מה WEBBROWSER את ה RESPONSE האחרון שהוא קיבל ? תודה רבה לכל עוזר ועונה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד קורה אני כותב קוד שבודק משכורת של עובד לפי דרגה ומספר השעות שעבד בחודש פלט האלגוריתם הוא משכורתו של העובד והבהרה כיצד חושבה המשכורת כתבתי ככה את הקוד: #include <stdio.h> void main () { int rank, sph,salary; float hours; printf ("enter rank\n"); scanf ("%d",&rank); printf ("enter amount of hours this month\n"); scanf ("%f",&hours); switch (rank) { case 1: sph=100; break; case 2: sph=80; break; case 3: sph=50; break; default: sph=15; } salary=hours*sph; printf ("Your salary this months for amount of %.2f hours is: %d Shekels\n",hours,salary); } המהדר לא רושם לי שהיתה שום טעות אבל כשאני בא להריץ את הקובץ הוא מודיע לי על זה שהקומפיילר …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כותרת... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אהלן, עד לא מזמן עבדתי עם VS6.0(הישן והטוב..) פתאום הוא לא קימפל שום דבר(התקנה חדשה לאחר פרמוט), פשוט עף לו התקנתי VS2008(מבלי להסיר את ה-6.0, הפלא ופלא אחרי ה-6.0 עבד כמו גדול, אבל מחקתי אותו כמו אידיוט גדול), עכשיו הוא היחיד שיש לי לא ברור לי למה הוא לא נותן לבנות שום דבר (אחרי בילד, שגם הוא קבור תחת אלף תפריטים, אני מקבל את אותה ההודעה שהפת' לא נמצא...) ובכלל את כל ה-PRECOMPILE שיט הזה ונמאס לי לראות STDAFX בכל חור מישהו יכול להסביר (בבירור, שלא כמו בטוטוריאל שלהם - אלף לינקים, אפס הסבר) איך אני בונה פרוייקט, הכי פשוט שיש ,עם הגרסא החדשה?.. אני מבולבל לגמרי מכל העסק...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-