תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן אהלן, עד לא מזמן עבדתי עם VS6.0(הישן והטוב..) פתאום הוא לא קימפל שום דבר(התקנה חדשה לאחר פרמוט), פשוט עף לו התקנתי VS2008(מבלי להסיר את ה-6.0, הפלא ופלא אחרי ה-6.0 עבד כמו גדול, אבל מחקתי אותו כמו אידיוט גדול), עכשיו הוא היחיד שיש לי לא ברור לי למה הוא לא נותן לבנות שום דבר (אחרי בילד, שגם הוא קבור תחת אלף תפריטים, אני מקבל את אותה ההודעה שהפת' לא נמצא...) ובכלל את כל ה-PRECOMPILE שיט הזה ונמאס לי לראות STDAFX בכל חור מישהו יכול להסביר (בבירור, שלא כמו בטוטוריאל שלהם - אלף לינקים, אפס הסבר) איך אני בונה פרוייקט, הכי פשוט שיש ,עם הגרסא החדשה?.. אני מבולבל לגמרי מכל העסק...
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבצע reboot מתוך אפליקציה ב C שרצה על linux. מצאתי את הפקודה(" system("reboot שאמורה לעשות את זה אבל כנראה שזה ריבוט של SW ולא של HW בנוסף כיוון שנראה כי המערכת עולה מזובלת אח"כ. מישהו מכיר אולי פקודה אחרת? ביצע של SW or HW reset בצורה מסודרת בקריאה סמתוך אפליקציה בזמן ריצה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה הקוד: <html> <head> <title>gallery</title> <script language="JavaScript"> y=0; function next() { if (y==37) {y=0;} y=y+1; pic.src='AirPlanesPic/A10'+'/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } function previous() { if (y==1) {y=37;} y=y-1; pic.src='AirPlanesPic/A10/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } </script> </head> <body dir="ltr"> <select id="Select1"> <option value="A10">A-10</option> <option value="B2">B-2</option> <option value="B52">B-52</option> <option value="F117">F-117</option> <option value="F…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, באתר Speedio.co.il (אתר שבניתי מזמן בגרסא PHP 4 )....יש תקלה עקב מעבר לשרת בגרסא PHP 5. שמוספים מוצר (לא משנה איזה) לסל קניות...הוא רושם שהמוצר התווסף על אף שהוא לא. קטע קוד רלוונטי: <?php if($_POST["addtheproduct"]) { $cart = $_SESSION["cart"]; $product = $_POST["addtheproduct"]; if($_POST["amount"]) { $amount = $_POST["amount"]; } else { $amount = 1; } if(isset($cart[$product]) == 0) { $cart[$product] = $amount; } else { $cart[$product] = $cart[$product] + $amount; } echo "<div class='success'>המוצר התווסף לסל הקניות בהצלחה</div>"; } ?> מה ההבדלים בכל מה ש קשור לסשיין בין גרסאות 4 ו 5 והאם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טופס בשני חלקים. החלק הראשון ימלאו כמה פרטים (נגיד שם פרטי ושם משפחה) ואז כשילחצו על כפתור המשך אז בטופס השני שגם בו יהיה שדה של שם פרטי ושם משפחה אז כבר יהיה רשום מה שהוא רשם בטופס הראשון. זה אפשרי ? בקיצור הכוונה להעברת מידע מטופס א' לטופס ב'. אפשרי דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי תותחים. יש לי WEBBROSER, אני רוצה לקבל את הקוד של הדף אבל אחרי AJAX ... זאת אומר, אני עושה NAVIGATE ולאחר שהדף נטען אני מפעיל פונקצייה של JAVASCRIPT שטוענת משהו ב AJAX עכשיו כשאני עושה WebBrowser.Document.Body.InnerHtml אני לא מקבל את הקטע שכרגע הוספתי ב AJAX. ב WEBDEVELOPER ב IE וב FIREBUG בפיירפוקס יש לי אפשרות לראות View Genereted Source שם אני רואה את מה שקיבלתי. השאלה שלי היא כזו: איך אני מקבל את מה שטענתי כרגע ב AJAX ? לחלופין, אין אפשר לבקש מה WEBBROWSER את ה RESPONSE האחרון שהוא קיבל ? תודה רבה לכל עוזר ועונה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני משדרג למישהו עיצוב אתר קיים והוא בנה אותו במערכת simplemachines בPHP מחפש מישהו מקצועי אמין ושזה המקצוע שלו לאיזה פרוייקט פאסט פוד לחיתוך JPGS ובקיצור לסדר דברים שם עד הסוף. לא ילדים בבקשה אאוטסורסינג רק עם קבלות\חשבוניות מס'. תודה לירון lironmarko@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
וכל זה ב7-8 הכי הרבה 10 //servise אנגולר import {Injectable} from '@angular/core'; import {AngularFirestore} from '@angular/fire/compat/firestore'; import {catchError} from 'rxjs/operators'; import {throwError} from 'rxjs'; @Injectable({ providedIn: 'root' }) export class DataService { videos: any[] = [] errorVideos: any = false users: any = false constructor (private firestore: AngularFirestore) { this.getvideos(); } getvideos () { if (this.videos.length === 0 && !this.errorVideos) { this.firestore.collection('videos') .valueChanges() .pipe( catchError(error => { this.er…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה ממש דחופה און ליין עם מישהו שמבין בHTML לפי VIEW SOURCE בעמ' דפוק. אני בICQ 309352042 או ב:052-6626899 (תתקשרו ואחזור אליכם)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעשות פרוייקט קטן באקסס שמהווה יחידה אחת במחשבים. עכשיו יש לי כמה שאלות שאני מתעקב עליהם כבר יותר משעתיים ואני פשוט לא מצליח לפתור (אפילו ישבתי עם המורה איזה שעה ולא הצלחנו לבצע את מה שרציתי) אז ככה, דבר ראשון: למשל יש לי טבלה עם 2 עמודות אחת מהם זה: "שם" והשני זה: "סוג". ב"סוג" יש לי לדוגמא סוג אחד ספורט וסוג שני מוזיקה וב"שם" סתם איזה שמות של אנשים. נראה לי שאני קצת לא מובן אז הנה הטבלה למשל : עכשיו אני רוצה לעשות בטופס "תיבה משולבת" (זה כיאלו תיבת בחירה שיש רשימה ואז בוחרים מה שרוצים) משהו כזה: ואז לדוגמא אם המשתמש בחר ב"ספורט" הוא יביא לי את השמות של כל האנשים שה"סוג" שלהם הוא "ספורט" ואותו דבר לגבי המוזיקה... אני מניח שצריך לבצע מאקרו …
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הרצתי תכנית (יופי, עבד.) עכשיו, אני רוצה להרץ תכנית חדשה- והוא כל הזמן מריץ לי את הראשונה!!!!! מה צריך לעשות??? (עשיתי OPEN לתכנית החדשה שאני מעוניינת להריץ- וזה לא עוזר)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-