עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by creative,

אני רוצה להשוות שני מערכים A וB ולבדוק אם B1 שווה ל A זאת אומר (A1 =B1 או A2 או A3 או A4) ואז ל B2 וכו' לפי גודל המערך. ואז לבדוק אם A1=B1 ואם A2 =B2 וכו'. לפי גודל המערך שנקבע על ידי המשתמש אני לא מצליח אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש. (בפסקל!)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by zepower,

אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by yahalom,

אני מעוניין שבחלון אחד של טופס אחד יוצגו לי טפסים אחרים כמו חלונות איך אני מבצע את זה ? עדיף תשובה דרך קוד אם אין אז גם דרך הממשק הגרפי יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by NM,

אני צריך עזרה אני לא מבין את הנושא אוטמט מחסנית במודלים חישוביים בפסקל מישהו יכול לרשום לי איזה הסבר כללי? או לכוון אותי לאתר שיעזור לי?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by tdknight,

אני בונה אתר עם פריים פנימי ומשלב פלאש, כך שהכפתורים הם חלק מעיצוב בפלאש השאלה שלי היא מה הפקודה המדוייקת בפלאש לפתוח דף כלשהו בפריים, אם לדוגמא השם של הדף הוא index.html והשם של הפריים הוא mainFrame תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by 12w23e,

שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by yahalom,

אני מקבל את ההודעה הבאה Controls created on one thread cannot be parented to a control on a different thread אני מקבל את אותה ההודעה גם כאשר אני מכניס את הקטע הבעיתי ל LOCK הסבר כללי : בדובר באפליקציה של משחק אותו הקוד מורץ פעמיים באותו המחשב ומתקשר ע"י REMPTING דרך שני פורטים שונים הבעיה מתרחשת עמוק בזמן המשחק כאשר נידרש ליצור פקד בערך באותו הזמן ב שני האפליקציות כלומר נוצר חייל חדש בשני הלוחות הקוד הוא public void board_event_Add_control_to_form(Control c) { //lock (this) //{ this.Controls.Add©; c.BringToFront(); //} } תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by sof,

בעיה דיי ראשונית שאין לי עליה מענה. אני בא לעבוד על הויזואל מנסה לפתוח פרוייקט. אך משום מה אני לא יכול ליצור בטוענה שהמחשב אינו מצליח להתקשר לlocalhost מה הבעיה? *נוצרה תקיה וירטואלית בIIS ופתיחת הפרוייקט נעשית לשם. *עריכה: לא משנה,קצת הגדלתי ראש (מה שהייתי כנראה צריך לעשות לפני זה ופתרתי) למעוניינים: התקנת Frontpage extension מעודכנת נדרשה =]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by rubiliani,

שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by trxman,

אהלן יש פה בעייה מאוד מוזרה..אולי אני פשוט לא מבין איך עובד ה repaint,זה נראה כאילו יש לו רצונות משלו.. הבעייה היא כזאת: יש לוח משחק, השחקן מבצע מהלך, ואז מגיע תפקידו של הrepaint לעדכן את התמונה, ואחריה יש מת'ודה לביצוע מהלך של מחשב שלוקח לה זמן להתבצע...ואז שוב יש repaint כדיי לעדכן את הלוח..וחוזר חלילה. -- הבעייה היא שהוא קודם מבצע את הפונקציה לביצוע מהלך של מחשב, לפני הרענון תמונה, למרות שלמראית עין אין זה הגיוני, ואז נוצר מצב שהתמונה קופאת להרבה זמן וזה מציק ולא נעים לעין, כי לפתע רואים 2 שינויים בבת אחת. יכול להיות איכשהו שזה קשור לthread-ים? או שסתם עולות לי בראש כל מיני קונספירציות על הrepaint הזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by eladhor7,

טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by D-M-X,

איך עושים שכשמשנים משהו בSELECT כלשהו (יענו ONCHANGE) זה ישנה את כל הערכים בSELECT אחר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, עד לא מזמן עבדתי עם VS6.0(הישן והטוב..) פתאום הוא לא קימפל שום דבר(התקנה חדשה לאחר פרמוט), פשוט עף לו התקנתי VS2008(מבלי להסיר את ה-6.0, הפלא ופלא אחרי ה-6.0 עבד כמו גדול, אבל מחקתי אותו כמו אידיוט גדול), עכשיו הוא היחיד שיש לי לא ברור לי למה הוא לא נותן לבנות שום דבר (אחרי בילד, שגם הוא קבור תחת אלף תפריטים, אני מקבל את אותה ההודעה שהפת' לא נמצא...) ובכלל את כל ה-PRECOMPILE שיט הזה ונמאס לי לראות STDAFX בכל חור מישהו יכול להסביר (בבירור, שלא כמו בטוטוריאל שלהם - אלף לינקים, אפס הסבר) איך אני בונה פרוייקט, הכי פשוט שיש ,עם הגרסא החדשה?.. אני מבולבל לגמרי מכל העסק...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by nir007,

1.מה צריך לדעת כדי להיות מהנדס תוכנה? 2.איפה אפשר לילמוד את זה? 3.וכדי להיכנס לילמוד את זה מה הדרישות של המכלל, אוניברסיטה או כול קורס מזורז אשר בעל ערך?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום! השאלה ה-1: איך אני עושה שאירוע מסוים יקרה כשהעכבר לא מעל הטופס? לדוג' שטימר יפסיק לעבוד. 2. בפרויקט שלי מבית הספר אני צריך לעשות חיפוש. אני עובד עם פקד ADODC שאליה קישרתי את הטבלה שלי. אז ככה, החיפוש מחפש לפי שם פרטי והוא מתחיל לפעול באירוע change של פקד ה-textbox. לדוגמא נלחץ את האות "נ" אז הוא יעבור על כל השמות הפרטיים בטבלה וימצא את אלו ששמותיהם מתחיל ב-"נ" אם נוסיף עוד אות לדוגמא "י" הוא יביא את אלו ששמותיהם מתחילים ב-"ני" (למשל ניר). אבל משום מה יש לי בעיה ואני לא מבין מה היא. זה פועל רק עבור אחד מן הרשומות כמו שצריך ואת השאר הוא לא מוצא או משהו. צירפתי לכם את הטבלה ואת הטופס בקובץ rar. תודה מראש,ניר!! [attachment deleted by admin]

17. Started by aravmaxim,

יש לי בעיה, אני רוצה להפיץ קבצים ממחשב מסוים למחשבים שנמצאים ברשת איתי ולכן בחרתי בתוכנה Udpcat שהיא קרוס-פלאטפורמית וניתן להוריד אותה ואת קוד המקור באתר הבא http://udpcast.linux.lu/. אך יש בעיה אחד מהפונקציונליות של התוכנה הכי חשובה היא להעביר Stream של קובץ בצורה מקובצת בעזרת הארגומנת pipe-- ותוכנה לקיבוץ כמו למשל gzip או tar. בהפצה בין מחשב וינדוס לוינדוס אין בעיות ובין לינוקס לוינדוס אין בעיות, כמו כן מוינדוס ללינוקס אין בעיה. אך יש בעיה בהעברה מלינוקס לוינדוס. ולכן החלטתי לכתוב קוד ב C בשביל לעשות זאת בצורה קרוס פלאטפורמית. הטריק אם Udpcast עובד כך: תוכנת הפצה(udp-sender) לוקחת את ה STDIN של התוכנה ומפיצה אותו. התוכנה של הקבלה(udp-reciver) שופכת את כל המתקבל לתוך STD…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by mashas,

יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. אני מציג מידע מהDATABASE באמצעות LISTVIEW ואני רוצה שכל שורה שהוא מציג לי היא תהיה כקישור, מאחר ואני רוצה שילחצו על התוצאה ויעברו לדף אחר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by Spider76,

הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by feint,

שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by mayhem,

חברים שלום, שאלה קטנה בנוגע לגישה במופע של CLASS. יש לי 3 CLASS-ים.. class Main - class Bהמכיל 2 משתנים (int, string) שניהם private וכמובן יש getters ו setters לשני המשתנים. class A + מתודה כלשהי מה main מייצרים מופע של B בשם b עושים פעולה כלשהי ומכניסים שם ל string של b. לאחר מכן מייצרים מופע של A בשם a ונכנסים למתודה כלשהי ב a שעושה חישוב מתמטי, את תוצאת החישוב אני מעוניין להכניס למופע של b בתור ה int. האם הדבר אפשרי? ואם כן אז אשמח לדעת איך.. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 18:40:20 נראה לי שפתרתי את הבעיה.. (עדיין לא הרצתי את הקוד אבל eclipse לא רושם error)פשוט לשלוח למתודה את B b.. האם זאת הדרך לפתור?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים