עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ApoCalyPsEn,

שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  2. אני בונה תוכנה ב - VB2005 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעצב את התוכנה בעזרת שקיפויות נוסח ויסטה? אני יודע שיש שם XP Look שניתן לתת לתוכנות, השאלה האם יש משהו כזה לויסטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by shir gold,

היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by alex15,

שכחתי איך לשים תמונה איך לשים תמונה ? LOAD PICTURE ןמשהו שכחתי איך תוכלו לומר לי ? ואיך לשים תמונה מתחלפת שתתחלפ בויזואל ביסיק?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. זה הקוד: <html> <head> <title>gallery</title> <script language="JavaScript"> y=0; function next() { if (y==37) {y=0;} y=y+1; pic.src='AirPlanesPic/A10'+'/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } function previous() { if (y==1) {y=37;} y=y-1; pic.src='AirPlanesPic/A10/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } </script> </head> <body dir="ltr"> <select id="Select1"> <option value="A10">A-10</option> <option value="B2">B-2</option> <option value="B52">B-52</option> <option value="F117">F-117</option> <option value="F…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by woming,

יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by redead,

אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by bm1125,

יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by eladh1992,

יש לי בעיה בתיכנות בAccess 2003: אני רוצה ששדות מסוימים ברשומה חדשה בטבלה אחת יתמלאו אוטומטית משדות מתאימים ברשומה הפעילה בטבלה אחרת (או לחלופין שבטופס שבאמצעותו נוצרת הרשומה החדשה יתמלאו הפקדים המתאימים מפקדים בטופס המציג את טבלת המקור או מהשדות בטבלה ההיא). דוגמא להפשטה: נניח שאני בונה מסד נתונים של ועד העובדים, ישנה טבלה המכילה את פרטי כל עובד, וישנה טבלה נוספת המכילה את פרטי הילדים, בכל יצירה של רשומה לילד נוסף בטבלת הילדים אני רוצה שהשדה 'שם העובד' בטבלת הילדים יקבל את הערך של השדה הנ"ל ברשומה שעליה אני עומד כעת בטבלת העובדים. לא אכפת לי אם ההשמה תהיה ישירות לשדה או דרך הטופס שדרכו אני מוסיף פרטי ילד חדשים. נסיתי עם מאקרו, עם קוד Basic, עם ערך ברירת מחדל לפקד בטופס ו…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by mwalker03,

מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. אני מציג מידע מהDATABASE באמצעות LISTVIEW ואני רוצה שכל שורה שהוא מציג לי היא תהיה כקישור, מאחר ואני רוצה שילחצו על התוצאה ויעברו לדף אחר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by Mazumotte,

שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by zepower,

אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by D-M-X,

איך עושים שכשמשנים משהו בSELECT כלשהו (יענו ONCHANGE) זה ישנה את כל הערכים בSELECT אחר

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by nir007,

1.מה צריך לדעת כדי להיות מהנדס תוכנה? 2.איפה אפשר לילמוד את זה? 3.וכדי להיכנס לילמוד את זה מה הדרישות של המכלל, אוניברסיטה או כול קורס מזורז אשר בעל ערך?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Phobus,

שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by Aviv C,

בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by ה*לה,

הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by rubiliani,

שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. שלום אני משדרג למישהו עיצוב אתר קיים והוא בנה אותו במערכת simplemachines בPHP מחפש מישהו מקצועי אמין ושזה המקצוע שלו לאיזה פרוייקט פאסט פוד לחיתוך JPGS ובקיצור לסדר דברים שם עד הסוף. לא ילדים בבקשה אאוטסורסינג רק עם קבלות\חשבוניות מס'. תודה לירון lironmarko@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by ~שירה,

הרצתי תכנית (יופי, עבד.) עכשיו, אני רוצה להרץ תכנית חדשה- והוא כל הזמן מריץ לי את הראשונה!!!!! מה צריך לעשות??? (עשיתי OPEN לתכנית החדשה שאני מעוניינת להריץ- וזה לא עוזר)

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום, אני חייב עזרה ממש דחופה און ליין עם מישהו שמבין בHTML לפי VIEW SOURCE בעמ' דפוק. אני בICQ 309352042 או ב:052-6626899 (תתקשרו ואחזור אליכם)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. היי, אני מנסה לבצע reboot מתוך אפליקציה ב C שרצה על linux. מצאתי את הפקודה(" system("reboot שאמורה לעשות את זה אבל כנראה שזה ריבוט של SW ולא של HW בנוסף כיוון שנראה כי המערכת עולה מזובלת אח"כ. מישהו מכיר אולי פקודה אחרת? ביצע של SW or HW reset בצורה מסודרת בקריאה סמתוך אפליקציה בזמן ריצה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.