תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שקולטת מספר ומדפיסה הודעה האם החצי הימני של המספר מורכב רק מספרות זוגיות והחצי השמאלי מורכב רק מספרות אי-זוגיות(מניחים שהמספר שקלטנו באורך זוגי). איך אני יכול לעשות את זה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? -זה בשפת סי - זה אמור להיות עם לולאת while
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך עושים שיפתח עוד חלון עם תכנית חוץ מהתכנית הרגילה בפסקל אני מנסה עם WINCRT אבל אין לי UNIT כזה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני בכיתה י"א ולומד מחשבים 5 יחידות. השנה למדנו את השפה פרולוג בעזרת התוכנה swi-prolog. לבגרות אנחנו צריכים לעשות עבודה על נושא שבחרנו ולבחור שאילתות ועל פי השאילתות לכתוב חוקים שיענו על השאילתות. אני צריך את העזרה שלכם בעבודה. למחר אני צריך להגיש את התקדמות העבודה שלי. יש לי שתי עובדות ועד עכשיו יש לי כ-6 חוקים שפועלים ועוד 3 שלא פועלים ואני מנסה להפעיל אותם. בנוסף לזה יש לי עוד כ-10 חוקים לכתוב שאת חלקם אני כבר יודע. הנושא הוא כיתה. עובדה אחת היא על התלמיד(שם, מקצועות לימוד, שעות לימוד) והעובדה השנייה מתרכזת במורים(שם, מקצועות, ותק). העובדות נראות כך: עובדה 1- %1 student(name(itamar,shenhar),[sub(comp,5),sub(math,5),sub(english,5)],[day(sunday,7),day(monday,6),…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…
-
המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? בc\c++... אני רוצה להשתמש בפונקציה הזאת כדי לשלוח "מקשים" לwindows... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/keybd_event.asp הבעיה היא שאני צריך לשלוח לה כל מקש בנפרד בעזרת הקוד ASCII שלו בHEX (כמו שאפשר לראות כאן http://msdn.microsoft.com/library/en-us/winui/winui/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? להמיר לקוד ASCII רגיל זה לא בעיה, אז פונקציה שממירה מספר מDEC לHEX גם יעזור עריכה - לא משנה... IceBreak הביא לי תשובה (תודה)
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התקנתי את סביבת ה-.NET אך ללא קבצי הHELP. איך נקראים הקבצים האלו(האם FRAMEWORK) ואני אשמח אם תוכלו לתת לי את הקישור המדוייק מהיכן ניתן להוריד אותם. בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי באג מוזר ב JAVA איך זה יכול להיות ש socket.isConnected() socket.isClosed() מחזיר : true true
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להפעיל את הת .net משום מה הוא לא עולה לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-