תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מסיבה לא ברורה גוגל טוענים שהאתר שלי שימש לפישינג ולכן הוא סגור, א"א אפילו לשלוח את הכתובת שלו במייל, אפילו ששכפלתי אותו לכתובת אחרת שוב פעם למחרת סגרו לי אותו בטענה שהוא שימש לפישינג מה שברור שהוא שקר כיון שאף אחד לא ביקר בו ואת רובו פרט לדף אחד יצרתי 5 דקות קודם... גם במרכז הניהול של גוגל הם מראים שהדף תקין ואין בעיות אבטחה... האתר בנוי במערכת של גוגל סייט ומשתמש בסקריפטים של גוגל לצורך הצד שרת (הסקריפט לא קשור לגולש בשום צורה שהיא, זה רק בשבילי בשביל עדכון המערכת בנתונים). הגשתי ערעור ודווחתי שזה לא ספאם. במסך הניהול כתוב - לא ניתן להציג את האתר הזה. הסיבה לכך היא הפרה של התנאים וההגבלות או של תקנון התוכנית. התוכן חסום להצגה בפני משתמשים. מה עושים ע…
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר התקנתי APACHE וPHP והכל עובד נהדר (אם כי אני לא בטוח שעשיתי את כל מה שאמורים לעשות) עכשיו אני מנסה להתקין MYSQL ואין לי מושג מה אני עושה ??? כבר התקנתי את MYSQL אבל אני לא מסתדר עם ההגדרות בכלל איך אני מסנכרן את זה עם APACHE? אני לא מעוניין בשרת חלופי כמו WAMP אני רוצה את מה שיש לי עכשיו בחיפוש שערכתי אמרו שאני צריך להתקין עוד דברים ??משהו כמו MYPHPADMIN ו- CPANEL אם מישהו יכול לכתוב\ למצוא מדריך עדכני ומפורט בעברית לגבי התקנה של APACHE MYSQL וPHP אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מערכת ווינדוס אקספי פרופשינויל באנגלית התקנתי את העברית אבל אני רואה ג'יבריש במקום עברית מה עליי לעשות? Turbo C++ Version 3.0 זה המהדר שלי..
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת ניקוד של שני שחקנים, והפונקציה תדפיס את כל האפשרויות כדי להגיע לתוצאה בין שני השחקנים כך ש בכל מהלך השחקן מקבל או נקודה אחת או שתי נקודות, עוד הסבר ל"משחק": במשחק כדורגל שכונתי בשם "סטנגה" כאשר מבקיעים גול מקבלים נקודה אחת, וכאשר פוגעים בקורה מקבלים שתי נקודות. עליכם לכתוב תכנית רקורסיבית כאשר בהינתן תוצאת המשחק יוצגו כל מהלכי ההבקעה של המשחק האפשריים. *אסור להשתמש בלולאות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני גאה להציג את אפליקציית SmartWord - אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון ללימוד אוצר מילים ב14 שפות שונות לבחירתכם. כמו כן יש קטגוריית מילים באנגלית לפסיכומטרי לכל מי שמעוניין לגשת לאמי"ר או לפסיכו אי פעם. להורדה (Android וiOS): https://www.spartapps.com זה בחינם! ללא הגבלת כמות המילים ללימוד ביום.זה קל!בחר את השפה שאתה מעוניין ללמוד מתוך 14 שפות זמינות והתחל מיד. זה חכם! האפליקציה משתמשת בשיטה יעילה ומוכחת לשינון מילים באופן מהיר ופשוט. תכנית הלימוד מותאמת לרמה שלך ומשתנה בהתאם ליכולת הלימוד שלך. זה מותאם אישית! תרגם כל מילה שתרצה מכל מקום במכשיר, והוסף אותה ללמידה. תוכל ליצור קטגוריות מילים משלך ולשתף אותן עם אנשים אחרים.תו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש דיעות מאנשים שיש להם נסיון עם סליקת כ. אשראי באתר VIRTUEMART JOOMLA בניתי 3 אתרים http://shopthenet.co.il/ http://compu-store.co.il/ http://comput.co.il/ מבחינת אבטחה, למי שלא יודע, יצאו בחודש האחרון תקנות חדשות מחברות האשראי האומרות שאין יותר סליקה בתוך האתר אלא רק דרך דף חיצוני מאובטח בתקן PCI LEVEL1 אז העלתי את הדף לאוויר: https://direct.tranzila.com/webnet/ הצלחתי לקשר שכאשר לקוח לוחץ על "גש לקופה" זה מיד מפנה אותו לדף החיצוני הכל טוב ויפה. אבל הבעיה היא שהדף לא יודע לקחת איתו את הנתונים הכי חשובים כמו :מחיר למוצר, מקט, תיאור המוצר. טרנזילה, שהיא כביכול חברת הסליקה האינטרנטית הגדולה בארץ נתנה לי הסברים כיצד הדף לוקח את הנתונים מהדאטא ביי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שאלה שאני תוהה לגביה..... בשביל עצמי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה ניסיתי לעבוד עם התבניות המוכנות ב Visual C++ 2010 יש שם כל מיני תבניות של אופיס / ויסטה וכו'..... אני מבין את הקונספט אבל רציתי לרדת יותר לפרטים יש למישהו אולי איזה לינק לאיזה מדריך או משהו , כי ב-MSDN משום מה לא מצאתי ( סביר להניח שיש שם ואני סתם לא מוצא )... תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
(קוד של הריאקטור: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/PracticalSession11) 1. לא ברור לי ככ באיזה שלב יוצרים אובייקט מהטיפוס protocol task. האם כל לקוח שמתחבר נוצר בשבילו אובייקט connectiin handler ואובייקט ProtocolTask 2. מדוע כל הסינכרונים שיש על ProtocolTask? (כלומר למה יקרה מצב שכמה תרדים יגשו לאותה משימה)? 3.כתוב בהסברים למעלה שמשתמשים שוב ושוב באותם אוסייקטים של ProtocolTask. איפה זה בא לידי ביטוי 4. לגבי הסינכרון במתודה האחררונה של protocoltask-addbytes: האם כאשר המפתח של protocoltask תפוס, ניתן לגשת לbuffer שלו?(זה מה שאני מבין מההערה בחום..שהם לא רוצים לסגור על this שמא ה- run ירוץ יותר מדי זמן..) / מצד שני, בפונקצית ה- run מסנכרנים קודם את this ושורה אחכ את הבפר-למ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-