עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by c5123,

אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by c5123,

יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by elad12,

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by c5123,

student* removes(student *head,char id[9]) { student *nav,*nav3; nav=head; while(nav!=NULL) { if(strcmp(nav->id,id)==0) { printf("code 22\n"); nav3=nav->next; free(nav); return nav3; } if(strcmp(nav->next->id,id)==0) { printf("code 23\n"); nav3=nav->next; nav->next=nav->next->next; free(nav3); return head; } nav=nav->next; }   } שליחה: head=removes(head,id); פונציה למחיקה לפי מחרוזת id זה עובד בסדר כל עוד אני לא משתמש ב free כדי לשחרר את מה שמחקתי if הראשון בודק אם התא שאני רוצה למחוק שווה למצביע head תחילת הרשימה if השני בודק אם התא הבא (next) שווה לתא שאני רוצה למחוק שני מצבים ראוש רשימה וגוף רשימה אני לא מבין למה free…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by c5123,

אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אהלן חבר'ה. רציתי לשאול מה ההבדל בין האופרטור && ל-&, ובין || ל-| במילים אחרות, מה ההבדל בין אם אני מעריך ביטוי ע"י שני אופרטורים (כמו שאני רגיל) לבין אם אני מעריך ביטוי ע"י אופרטור אחד. לדוגמא: 1&0 1&&0 לשניהם יהיה הערך 0. 1|0 1||0 לשניהם יהיה הערך 1. אז מדוע אנחנו משתמשים באופרטור פעמיים? תודה וסופ"ש נעים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. למשל, אני רוצה תוכנה שתשאל איך קוראים לך, ולאחר מכן תקרא בשמך ותברך אותך. void main() int name { printf ("Hello entity,\n By what name do you wish to be known?"); scanf ("%c", "&name"); printf ("Hello %c, I am glad you could join us.") } לא בדקתי את הקוד הזה אבל בעיקרון זה מה שאני רוצה שיהיה. חבר'ה - אני לא מבקש שתכתבו בשבילי את הקוד רק תגידו לי איך, מקסימום דוגמה או שניים...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. בניתי קוד לחיפוש במטריצה ריבועית. הקוד אמור לבדוק אם במטריצה בגודל 5X5 המסגרת הפנימית היא מורכבת מ-אחדים (1 דים). ז"א נגיד שהמטריצה תהיה 00000 01110 01110 01110 00000 אז הפונקציה תחזיר שהכל תקין ובעצם תחזיר את הספרה אחד ואם המטריצה תהיה 00000 01010 01110 01110 00000 הפונקציה תחזיר את הספרה 0 אבל הבעיה היא שהפונקציה צריכה לחפש רק במסגרת הפנימית ולא כולל האיבר האמצעי במטריצה ז"א 00000 01110 01010 01110 00000 הפונקציה צריכה להח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by אוראלהזמיר,

הי חברה יש לי שאלה מערך בן 128 מקומות ממולא במפסרים אקראים...אחרי המילוי צריך למיין אותו בשיטת select עשיתי וזה לא מחזיר את זה ממוין חחח איך אני קורא לפונקציה תעזרו לי בבקשה עם הקוד! תודה רבה #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> #include <time.h> #include <conio.h> #define n 128 void select(int a[],int size) { int i,j,temp; for(i=0;i<size-1;i++) { for(j=i+1;j<size;j++) if(a[i]>a[j]) { temp=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=temp; } } } void main() { randomize(); clrscr(); int a[n],i,j; //klita for(i=0;i<n;i++) a[i]=random(5000)+1; //hadpasa for(i=0;i<n;i++…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  11. היי, אני מעוניין ליצור דרך משתנה B player מערך בגודל 7, איך עושים זאת? תודה מראש מחלקה A class A{ private: char name[80]; B player(int Psize=7); }; מחלקהB class B{ private: int* pile; int size; ....}; Pile::Pile(int size){ this->size = size; pile = new int[size]; }

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by Dolmiti,

int main() { int a = 1; int b = a++; //now a = 2 int c = a++ * a++; } למה בקוד הבא c שווה ל-6 ולא ל- 4. מדוע הוא מתנהג אחרת מ- b ששווה ל-1

14. Started by eliom,

שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by נעמה.,

מחפשת מידע על שפת תכנות D והכוונה ספציפית יותר ממה שגוגל מציע (ואם אפשר קצת עברית). תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ishai82,

התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ~שירה,

צריכה להפוך תכנית לשפת MIPS: איך אני מצהירה על משתנים? int i, j, k[10] k[i] = j הכתובת של K שמורה ברגיסטר 5. רגיסטר $S7 = 1 תודה

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by ~שירה,

איך אני מתרגמת את הפקודה ב++C לשפת MIPS? הפקודה: k[i]=j; מה שומרים ברגיסטר S ומה ברגיסטר T?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  19. Started by hattricking,

שאלה: איף אפשר למצוא את האיבר הפוץ ביותר ברשימה מסויימת?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by alonn24,

לא בדיוק שפת תכנות אבל אני ינסה כאן את מזלי... אני מנסה לכתוב לקובץ לולאת For כך- ( for /f "tokens=1* delims=\" %a in ("%TDIR%") do ( echo %b ) > b.bat ונרשמת ההודעה do was unexpected at this time וזה בגלל שאני פותח סוגריים בdo וזה הכרחי בשבילי כי אני עושה הרבה פעולות בתוך הסוגריים... והשאלה שלי זה איך אני באמת כותב את זה? יש איזה סינטקס מיוחד? עזרתכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by M.G.,

האם יש מישהו שמכיר, יודע או למד את שפת התיכנות MATLAB? לפי מה שאני יודע, זו שפת תיכנות לא הכי נפוצה בעולם, והיא גם קשה להבנה. אני לומד לתואר ראשון בהנדסת מכונות, ושם לומדים את שפת התיכנות הזו - והיא כמו סינית בשבילי. האם יש מישהו שיכול אולי להמליץ לי על מדריך טוב של השפה, עדיף בעברית - אם יש... תודה.

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. רעיון: כל מי שרוצה יספר איך הוא התחיל עם תכנות, מה שפת התכנות הראשונה שכתב בה, אנקדוטות משעשעות או מרגשות. כל מי שישאל את השאלה, נוכל להפנותו לכאן. אני אתחיל, ואני מעודד את כל בעלי הנסיון הרב להוסיף פה (שימו לב - שנתיים זה לא הרבה נסיון...) התחלתי בתור ילד. היה לנו ZX Spectrum, מחשב שמתחבר לטלויזיה, ואוכל קלטות (כן, פעם שמרו נתונים על קלטות של טייפ). היה לו BASIC ב-ROM, כך שהדבר שהוא הריץ כשאר הוא עלה היה BASIC וניתן היה לתכנת אותו. בתקופה ההיא מחשבים היו מגיעים עם חוברת הוראות והיתה לנו חוברת הוראות של BASIC. קרוב משפחה הטיל עלי אתגר תכנותי - לשחק משחק שבו המחשב מנסה לקלוע למספר שניחשתי, כאשר אני אומר אם גבוה או נמוך. הוא נתן לי כמה טיפים ואז זרק עלי את החוברת ואמר לי לק…

• 12 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. בוקר אור אני רוצה לכתוב קוד שמקבל שני מערכים חד מימדיים שמכילים 7 אותיות אנגליות קטנות, כשהקוד בודק את התמורה של שני המערכים - אם המערך הראשון מכיל בדיוק אותם איברים של המערך השני (כולל ריבוי). לדוגמא: array1=[a,b,c,a,b,c] zz array2=[a,a,b,b,c,c] zz אז המערך הראשון הוא תמורה של השני כי מופיעים בשניהם אותם איברים עם אותו ריבוי. אם למשל array1=[a,b,c,a,c] zz array2=[a,a,b,c,c,b] zz אז המערך הראשון אינו תמורה של השני כי בראשון b מופיע פעם אחת ובשני פעמיים המטרה היא להדפיס בסוף אם המערך הראשון הוא תמורה של השני או לא בהנחה שכבר הכנסתי למערכים את האיברים שלהם והם כולם אותיות אנגליות קטנות, מה האלגוריתם להשוואה בין המערכים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by נעמה.,

אם אני רוצה לקלוט מחרוזת מהמשתמש ולפרק אותה למילים בעזרת STRTOK- איך אני מצהירה על המשתנה שישמור את המילים? למה משמשים int argc, char* argv[] -האם אפשר לשמור בהם נתונים או רק לקלוט מהם את הנתונים שנשלחו לתכנית?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.