עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by the_big,

אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגיש למחר ויש לי את אותה בעיה בכל הפונקציות ברגע שאני מוצא פתרון סיימתי. יצרתי את הפונקציה הבאה: int CommonPass(char *UserPassword,char *(CommonPasswords[])) //function starts { int i; //determine itrrator for loop for(i=0 ; i<13 ; i++) //starting a loop to run all 13 common passwords { if(strcmp(UserPassword,CommonPasswords[i])==0) //checking if the password is equal to the common password return 0; //returning 0 if they are equal } return -1; }//function ends וקראתי לה כך: if(CommonPass(password,Common)==0) printf("Yes"); הבעיה היא שברגע שאני מגיע לשלב שהוא קורא לפונקציה התוכנה קורסת אחרי שעשיתי Debug הוא…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. אני עושה OC ומבצע בדיקות יציבות .אני רוצה לדעת אם הבדיקה הכשלה אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה או יכול לכתוב כזאת תוכנה ששולחת SMS לפלא אם תוכנה במחשב מפסיקה לעבוד.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. 8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. נתון לי בקובץ טקסט (CSV) טבלה 2 עמודות: עמודה ראשונה: לינק לאתר, למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html עמודה שניה: איזה ערכי Robots tag צריך לצפות שיהיה באתר. למשל: index, follow אני צריך לכתוב תוכנית vb.net שמטרתה: 1) לקרוא את הקובץ. (צריך להמיר ל-XML?? אולי ל- dataset??)ייי 2) לבקר בכל אתר ולציין: א. האם הלינק שבור ב. אם הלינק לא שבור: האם קיים תג Robots tag ג. אם קיים התג: האם ערכי התג כמו שצפינו בטבלה הנתונה ואם לא אז לציין את הערכים בפועל. אין לי שמץ של רעיון איך להתחיל את התרגיל. אשמח לעזרה באופן כללי אלה הערכים שיכולים להיות בתג robots: <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, FOLLOW"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, NOFOLLOW"> <M…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by נגה,

1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by eegg,

צריך את התשובה של זה: http://www.1234.co.il/game/pascal.jpg

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by prager,

איפה אני יכול ללמוד אבטחת מידע?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. שלום לכם, אני תוהה... האתר שלי מאוחסן בארץ עם חבילת אחסון בינונית. יש לי צורך בנפחים גדולים מאד של כמה גיגות עבור גלריית תמונות וסרטונים באתר. האם יש אפשרות להוסיף אחסון באתר חיצוני מעבר לחבילה הקיימת שלי שבה יישבו רק הפריטים בגלריה? אם כן, אשמח לדוגמא של אתר איחסון שמאפשר את זה. אם יש אתר שעושה את זה בחינם לתקופת ניסיון אפילו לצורך הבדיקה, מעולה! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by tamir12,

שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. הכנתי על המחשב שלי פרויקט, המשכתי את העבודה במחשב אחר והוא רץ שם יופי, שאני מריץ על המחשב שלי (בתוכנה Microsoft Visual Studio .NET 2003) עכשיו זה נותן לי את השגיאה הבאה : Microsoft Development Environment --------------------------- Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start Without Debugging. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation. --------------------------- OK Help ---------------------------…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by NoamPC,

היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by gabi21,

ייש לי בעיה יש ברשותי הסקריפט הבא אני מנסה להכניס ל משתנה איקס מחרוזת שאמורה לחפש אותה בשאילתה הבעיה היא שהשאילתה לא מצליה לעבוד לי עם המשתנה הוא רואה את האיקס כמחרוזת במקום להסתכל בערך שמחזיק את המשתנה יש דרך לבצע את השאילתה עם המשתנה שהזה? דבר נוסף זה שהסקריפט פה נראה הפוך dim x x="calc.exe" strComputer = "." Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _ & "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\cimv2") Set colProcessList = objWMIService.ExecQuery _ ("SELECT * FROM Win32_Process WHERE Name = 'x' ") For Each objProcess in colProcessList objProcess.Terminate() Next

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by kiki666,

שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. יש לי לינקי לקובץ MP3, עשיתי לינק רגיל, אם אני לוחת עליו הוא משמיע אותו ולא שואל לשמור.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by gkman,

שלום לכולם באתר שאני בונה כרגע אני משתמש בPHP בפונקציה INCLUDE בשביל התפריט שנמצא בתקיה הראשית של האתר אבל כשאני משתמש בתפריט בדף שנמצא בתיקיה שבתוך התיקיה הראשית אז הקישורים לא פועלים. אני יודע שהבעיה נובעת מכך שהדפדפן מתייחס לקישורים לא מאיפה שהמסמך המקורי של בתפריט נמצא אלא מהמיקום הנוכחי שממנו לוחצים על הקישורים חשבתי להשתמש בתגית </ BASE> אבל אז כל הקישורים יפעלו כאילו הם נלחצים מהתיקיה הראשית יש דרך להחיל את התגית BASE רק על חלק מהקישורים או שיש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by c5123,

אני צריך להוסיף ל arry של class (תלמידים) ואני לא יודע אך אחרי חיפש קל הבנתי שאני צריך להשתמש ב arraylist אבל אני לא מצליח להשתמש בזה ואני לא יכל למצוא דוגמא לאחד שעובד אם obj/class :s07: help am lozing my mind

19. אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. " לצערנו התגלו היום תקלות שלא נצפו מראש, לרבות תקלות תקשורת ותקלות תפעול" -> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632131,00.html אני רוצה להבין האם בציבור ישנה איזושהיא דעה קדומה או פרספציה של מוצרי תוכנה, ובפרט להבין מה על מהנדס להסיק מכתבה כזו. עוד משהו שאפשר להציץ בו (אני מבקש אחרי השתתפות בסקר) http://it.themarker.com/tmit/article/5066

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by ac1240,

איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by psycho killer,

אני צריך שרת איחסון חינמי להעלות עליו אתר קטן אבל אני צריך שרת של יסגר לי אחרי חודש כי פתחתי כבר בטריפוד ואחרי חודש שלא העלתי כלום ואף אחד לא נכנס סגרו לי אותו

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by WIZARD221,

PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש

25. Started by Little_AKA_Or,

שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים