עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Gilo2005,

חייב עזרה בתוכנה הזו מדריכים וכו... יתקבלו בברכה .

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום, אני צריך עזרה ממישהו שיודע PHP ומוכן לסדר לי כמה דברים, כמו RTL וכדומה.. לא עבודה קשה, אבל אחד ששוטף אותה, ממש עזרה קטנה.. מי שמוכן שיפנה אליי לפרטי..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. יש לי לינקי לקובץ MP3, עשיתי לינק רגיל, אם אני לוחת עליו הוא משמיע אותו ולא שואל לשמור.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. איך מחפשים רשומות עם תאים רקים כאשר התא הוא מספר/מטבע/תאריך SELECT * FROM tbl WHERE fld... מה ההמשך??

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by doker,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים 1.מהו הקוד של הצגת התמונה ממצלמת אינטרנט ב VC++ 2.איך אני ניגש לתמונה כלומר אני רוצה לדעת את הצבע שי בפיקסל מסוים איך אני עושה זאת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by psycho killer,

אני צריך שרת איחסון חינמי להעלות עליו אתר קטן אבל אני צריך שרת של יסגר לי אחרי חודש כי פתחתי כבר בטריפוד ואחרי חודש שלא העלתי כלום ואף אחד לא נכנס סגרו לי אותו

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by kiki666,

שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Sango,

שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None

9. שלום אנשים, אני משחק טיפה עם האקסס לאיזה פרויקט קטן שאני מכין ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה הבאה: יש לי טבלה המכילה זמני פעילות של מישהו (work)... השדות בטבלה הם:שם (Name), תאריך (work_date), זמן התחלה (start_date), זמן סיום (end_date). למשל: חיים עבד ב-05/05/2009 בין 10:00 ל-11:00. דוד עבד ב-06/05/2009 בין 08:00 ל-15:00. חיים עבד ב-07/05/2009 בין 09:00 ל-12:00. לבנות שאילתה שקולטת תאריך, זמן התחלה, וזמן סיום ופולטת את השמות של מי שעבד באותו זמן זה לא בעיה(ב-05/05/2009 בין 08:00 ל-17:00 לדוגמא) אבל איך אני בונה שאילתה שבודקת מי היה פנוי בשעות האלה? מקווה לתשובה מהירה (או שלפחות תגידו לי מה לחפש בגוגל)... תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. שלום לכולם כתבתי תוכנה ב-MFC בשפת ++C שבתוכנה אני משתמש בכל מיני התקנים חיצוניים,בין היתר אני יוצר קבצי אקסל ומשתמש בפקדי active x עכשיו אני רוצה ליצור מהתוכנה שלי גירסא שאני אוכל להשתמש גם במחשב שלא מותקן בו visual studio ,ז"א גירסא שתיקח את כל ה-DLL ים הרלוונטיים ויוצרת גירסת exe . איך עושים כזה דבר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by nathan14,

אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול על אקסל אבל אני מקווה שאני אקבל כאן תשובה. יש לי טבלה עם הרבה מאוד נתונים ואני צריך לשנות את כל הנתונים (לחלק אותם ב0.79 ולעגל את התוצאה כלפי מעלה) הצלחתי לעשות את זה ע"י הפונקציות באקסל אבל הבעיה היא שאז התוצאה שאני צריך מתקבלת בתא חדש כי היא חייבת להשתמש בנתונים הישנים. השאלה שלי היא, איך אני יכול את מה שאני צריך בלי להצטרך לקבל את התוצאה בתא חדש אלא פשוט לשנות לפי הצרכים שלי את כל התאים הקיימים?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by tamir12,

שלום כתבתי קוד בjavascript וקוד לא עבד משהו יודע למה הנה הקוד : <html dir="rtl"> <head> <title>void</title> <script language="javascript"> function bgcolor2red( ) { document. bgcolor='red' ; } </script> </head> <body bgcolor="green" text="yellow"> <h1>b </h1> </hr> </br> העבר את הסמן <a href="javascript:void(0) ;" onmouseover="bgcolor2red( );" onmouseout=document.bgcolor='orange' ;"> כאן </a> כדי לשנות את צבע הרקע </body> </html> תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. היי. יש לי אתר. אני רוצה לבנות לו בעזרת התוכנה Adobe Flash CS3, מוזיקה ברקע. כלומר, אני רוצה שכל פעם שמישהו יכנס לאתר, אז באופן אוטומט תיתנגן המוזיקה(מוזיקה של 5 שניות בערך), ושתתנגן פעם אחת בלבד. איך אני מבצע את זה ב Adobe Flash CS3 ומכניס את זה לאתר שלי(בנוי על html). אם אפשר הסבר מפורט, או מדריך, אני אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by N N C,

השאלה היא כזו, כשאני יוצר ת'ראד חדש (אינסטנס) אך לא קורא לפונקצית ה-run() שלו, האם הוא באמת עושה משהו ? רשום איפשהו במערכת בתור ת'ראד רץ ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by 114508534,

אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by yahalom,

יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Little_AKA_Or,

שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by שריה 24,

שלום! אני רוצה פלגין של וורדפרס, שייתן לי אפשרות לתמונה שהיא מפה, עם אזורים, שיהיו קישורים, ויציגו טקסט ותמונה, וכמה שיותר אפשרויות. מישהו המליץ לי על הפלגין הזה: http://wordpress.org/plugins/gwyns-imagemap-selector/developers/ האם הוא באמת המומלץ? ואם כן, איך מקשרים את הפוסטים של האתר לאיזורים של התמונה? לא ממש הבנתי, אולי יש דוגמא ברשת, שמסבירה איך משתמשים עם הפלגין הזה עם האפשרויות המיוחדות שלו? הנה הקוד של וורדפרס, שלא עובד לי [פתחתי קטגוריית "first", ויש שם 3 פוסטים, והייתי מצפה שהאזורים על התמונה יובילו לפוסטים]: [imagemap category_name="first" map="imgmap_css_container_imgmap201362114494" id="imgmap201362114494" img="http://mergel.bkalut.co.il/wp-conte…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by ~שירה,

עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. נתון לי בקובץ טקסט (CSV) טבלה 2 עמודות: עמודה ראשונה: לינק לאתר, למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html עמודה שניה: איזה ערכי Robots tag צריך לצפות שיהיה באתר. למשל: index, follow אני צריך לכתוב תוכנית vb.net שמטרתה: 1) לקרוא את הקובץ. (צריך להמיר ל-XML?? אולי ל- dataset??)ייי 2) לבקר בכל אתר ולציין: א. האם הלינק שבור ב. אם הלינק לא שבור: האם קיים תג Robots tag ג. אם קיים התג: האם ערכי התג כמו שצפינו בטבלה הנתונה ואם לא אז לציין את הערכים בפועל. אין לי שמץ של רעיון איך להתחיל את התרגיל. אשמח לעזרה באופן כללי אלה הערכים שיכולים להיות בתג robots: <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, FOLLOW"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, NOFOLLOW"> <M…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by matteo,

שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים