עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yahalom,

אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by ישראל d,

שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב

4. שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by ^DaGoN^,

אני צריך Drop-Down Menu משהו בסגנון הזה: http://javascript.internet.com/navigation/simple-drop-down-menu.html אבל פשוט יותר כי אני לא רוצה משהו עם יותר מדי שורות קוד להסתבך עם יותר מדי Java, ועברתי אחד אחד באתר ההוא הכל די מסובך לשנות לו את העיצוב, שאני משנה את ה-CSS או את ה-Java דבר אחר מסתבך =\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by exercise,

בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by פיני1805,

אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by yahalom,

יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by stavalfi,

שלום, משום מה אני לא מצליח לשים בתגית iframe דף asp. למה? תנו לי רעיונות ואני יגיד לכם אם זה צדקתם!

10. Started by nondos,

שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. " לצערנו התגלו היום תקלות שלא נצפו מראש, לרבות תקלות תקשורת ותקלות תפעול" -> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632131,00.html אני רוצה להבין האם בציבור ישנה איזושהיא דעה קדומה או פרספציה של מוצרי תוכנה, ובפרט להבין מה על מהנדס להסיק מכתבה כזו. עוד משהו שאפשר להציץ בו (אני מבקש אחרי השתתפות בסקר) http://it.themarker.com/tmit/article/5066

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Godmoney,

Meta Tags בחלק של ה Body - האם אפשרי?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. יצרתי טופס בעלה richtextbox ומעליו יש listbox שבLoad הוא מוסתר וכשאני לוחץ על כפתור אני רוצה שהlistbox יקפוץ למעלה ויגדיל את החלון עצמו. קצת קשה לי להסביר אבל נכון שאני עושה visible=true לlistbox הוא מופיע לי במקום הקיים של הטופס ומסתיר לי דברים אז אני רוצה שהוא פשוט יקפוץ למעלה מעל הכל. מי שלא הבין נכון דוגמא יש את החלון הקטן של האייסקיו עכישו יש כפתור ההיסטורי שאיך שלוחצים עליו הוא מעלה חלון למעלה ובו כתוב כל ההיסטורי. אני יודע שזה נקרא משהו דינמיות כי כמו שיש בvalidation controls מאפיין dynamic שכשאר הוא true אז כשיש הצגה של הerormessage של הקונטורול הוא פשוט מקפיץ את התיבות טקסט למעלה ומראה את ההודעה במקום שהוא היה מוסתר.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by liran2003,

אני מקווה שההודעה הזאת שייכת לפה. שמתי לב, שיש אתרים בגוגל שיש להם, מתחת לקישור הרגיל, קישורי משנה, כמו תפריט כזה (מצ"ב סקרין שוט). רציתי לדעת איך עושים את זה? האם זה בתשלום? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by shoshana,

כיצד ניתן לקבל אורך/רוחב דף aspx בjs? ניסתי document.body.offsetHeight וזה לא הציג אורך מלא. אשמח לקבל תגובה!! די דחוף!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by redead,

יש לי איזה מטלה להכין כל מיני טבלאות וכו' בACCESS באמצעות SQL . יש איזה אתרים/מאמרים שיכולים לעזור לי בנושא? תודה..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!

19. היי. יש לי אתר. אני רוצה לבנות לו בעזרת התוכנה Adobe Flash CS3, מוזיקה ברקע. כלומר, אני רוצה שכל פעם שמישהו יכנס לאתר, אז באופן אוטומט תיתנגן המוזיקה(מוזיקה של 5 שניות בערך), ושתתנגן פעם אחת בלבד. איך אני מבצע את זה ב Adobe Flash CS3 ומכניס את זה לאתר שלי(בנוי על html). אם אפשר הסבר מפורט, או מדריך, אני אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן

21. אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by avivkah,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו VS ואני לא מצליח להריץ קוד פשוט בפייתון נותן לי הודאת שגיאה, אשמח לדעת מה צריך לעשות https://jce365-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/avivka_jce_ac_il/EZ_M7tlkID5NuXRNabnOk4IB_LElR6cuGC2z_JAwlvH2SQ?e=ghXogu

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. כאני בונה DB חדש הוא כותב לי שהוא READ ONLY איך אני משנה את זה? האם אני יכול להשתמש ב PHP עם טבלאות שיהיו לא מ MYSQL?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by joni,

החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.