תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש איזו שהיא מחלקה או תוכנית בשפת JAVA שיודעת לקחת קובץ MIDI ולפרק אותו לאקורדים?? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מבקש קוד שפותח את הדפדפן ? שואלים אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה ואם אתה לוחצ כן אז נפתח לך הדפדן על נגיד אתר מוזיקה כלשהו ואם שמים לא הוא חוזר לתוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים 1.מהו הקוד של הצגת התמונה ממצלמת אינטרנט ב VC++ 2.איך אני ניגש לתמונה כלומר אני רוצה לדעת את הצבע שי בפיקסל מסוים איך אני עושה זאת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות בJS לגרום לFF להוריד קובץ(במקום לנסות לפתוח אותו) כשלוחצים על הלינק, במקום ללחוץ ימיני ושמור בשם. אני מעוניין לעשות REPLACE לLOCATION של חלון מסויים לתוך URL שהוא FLV. חובה שזה יתבצע בJS(אני מנסה לבנות תוסף לFF). תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עושה OC ומבצע בדיקות יציבות .אני רוצה לדעת אם הבדיקה הכשלה אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה או יכול לכתוב כזאת תוכנה ששולחת SMS לפלא אם תוכנה במחשב מפסיקה לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לפתור את שאלה 5 תרגיל 2, מהלינק: http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/pointers5_math.rtf והתוצאה לפניכם: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define create 1 #define push 2 #define top 3 #define pop 4 #define isEmpty 5 #define delete 6 #define manyStack 7 #define capacity 8 #define exit 9 #define reset 0 #define no_stacks 0 #define add_stack 1 #define default_size 2 #define empty_stack 0 #define previous -1 void main_menu(); void create_stack(int ***pstacks, int *pi_stack); int select_stack(int *pi_stack); void push_element(int **pstacks, int stack_number, int *pi); void print_head(int *pstacks, int stack_number, int *pi); void delete…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בניתי תוכנה ועיצבתי אותה כמו שאני רוצה אבל יש לי בעיה אחת... אני לא יכול למזער את התוכנה... (אתם יודעים ליד ההתחל שמה) והדרך היחידה שבא אני יכול למזער זה דרך ה-BorderStyle ושמה- לבחור 2 Sizeable... אבל כשאני עושה את זה יש אפשרות להגדיל את התוכנה ולהקטין אותה (דבר שאני לא רוצה) האם יש אפשרות לעשות מיזעור מבלי שתהיה אפשרות להגדיל? אם כן מהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך Drop-Down Menu משהו בסגנון הזה: http://javascript.internet.com/navigation/simple-drop-down-menu.html אבל פשוט יותר כי אני לא רוצה משהו עם יותר מדי שורות קוד להסתבך עם יותר מדי Java, ועברתי אחד אחד באתר ההוא הכל די מסובך לשנות לו את העיצוב, שאני משנה את ה-CSS או את ה-Java דבר אחר מסתבך =\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף דחוף דחוף ממישהו!!! אני ממש מבקשת שתעזרו לי ממש דחוף.. אז ככה: 1. { 2. int a, b, c; 3. int SUM=0; 4. CONSOLE.WRITE("please enter 3 numnbers"); 5. a = Console.ReadLine(); 6. b = Console.ReadLine(); 7. c = Console.ReadLine(); 8. SUM = (A + B + C) 9. Console.WriteLine("The average is:" +SUM/3); 10. } יש פה תכנית עם שיגאות תחביר , צריך לאתר את השגיאות ולתקן אותם. לאחר התיקון: מה יוצג במסך אם הקלט יהיה: a=15,b=2,c=5? ועוד משהו אחד אחרון D: !!! יש בקישור תרשים זרימה: http://img125.imageshack.us/img125/1074/57766246wu8.jpg צריך לרשום את התכנית בשפת C# תודה תודה תודה רבה למי שיעזור לי - אפילו בקצת :-*
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
" לצערנו התגלו היום תקלות שלא נצפו מראש, לרבות תקלות תקשורת ותקלות תפעול" -> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3632131,00.html אני רוצה להבין האם בציבור ישנה איזושהיא דעה קדומה או פרספציה של מוצרי תוכנה, ובפרט להבין מה על מהנדס להסיק מכתבה כזו. עוד משהו שאפשר להציץ בו (אני מבקש אחרי השתתפות בסקר) http://it.themarker.com/tmit/article/5066
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יצרתי טופס בעלה richtextbox ומעליו יש listbox שבLoad הוא מוסתר וכשאני לוחץ על כפתור אני רוצה שהlistbox יקפוץ למעלה ויגדיל את החלון עצמו. קצת קשה לי להסביר אבל נכון שאני עושה visible=true לlistbox הוא מופיע לי במקום הקיים של הטופס ומסתיר לי דברים אז אני רוצה שהוא פשוט יקפוץ למעלה מעל הכל. מי שלא הבין נכון דוגמא יש את החלון הקטן של האייסקיו עכישו יש כפתור ההיסטורי שאיך שלוחצים עליו הוא מעלה חלון למעלה ובו כתוב כל ההיסטורי. אני יודע שזה נקרא משהו דינמיות כי כמו שיש בvalidation controls מאפיין dynamic שכשאר הוא true אז כשיש הצגה של הerormessage של הקונטורול הוא פשוט מקפיץ את התיבות טקסט למעלה ומראה את ההודעה במקום שהוא היה מוסתר.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-