תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש קוד שפותח את הדפדפן ? שואלים אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה ואם אתה לוחצ כן אז נפתח לך הדפדן על נגיד אתר מוזיקה כלשהו ואם שמים לא הוא חוזר לתוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קלה בנושא, אני מחפש דרך פשוטה למעבר משורה לשורה בלי לעשות getline אינספור פעמים, האם קיימת שיטה או דרך לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי. יש לי אתר. אני רוצה לבנות לו בעזרת התוכנה Adobe Flash CS3, מוזיקה ברקע. כלומר, אני רוצה שכל פעם שמישהו יכנס לאתר, אז באופן אוטומט תיתנגן המוזיקה(מוזיקה של 5 שניות בערך), ושתתנגן פעם אחת בלבד. איך אני מבצע את זה ב Adobe Flash CS3 ומכניס את זה לאתר שלי(בנוי על html). אם אפשר הסבר מפורט, או מדריך, אני אשמח מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה החידושים בה? מה היתרונות\חסרונות? האם חייבים ויסטא כדי להתקין אותה? האם יש שיפורים חשובים בפריימוורק 3.5 לעומת קודמיו? תודה......
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך מחפשים רשומות עם תאים רקים כאשר התא הוא מספר/מטבע/תאריך SELECT * FROM tbl WHERE fld... מה ההמשך??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים 1.מהו הקוד של הצגת התמונה ממצלמת אינטרנט ב VC++ 2.איך אני ניגש לתמונה כלומר אני רוצה לדעת את הצבע שי בפיקסל מסוים איך אני עושה זאת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
- 2 followers
-
-
היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה פלגין של וורדפרס, שייתן לי אפשרות לתמונה שהיא מפה, עם אזורים, שיהיו קישורים, ויציגו טקסט ותמונה, וכמה שיותר אפשרויות. מישהו המליץ לי על הפלגין הזה: http://wordpress.org/plugins/gwyns-imagemap-selector/developers/ האם הוא באמת המומלץ? ואם כן, איך מקשרים את הפוסטים של האתר לאיזורים של התמונה? לא ממש הבנתי, אולי יש דוגמא ברשת, שמסבירה איך משתמשים עם הפלגין הזה עם האפשרויות המיוחדות שלו? הנה הקוד של וורדפרס, שלא עובד לי [פתחתי קטגוריית "first", ויש שם 3 פוסטים, והייתי מצפה שהאזורים על התמונה יובילו לפוסטים]: [imagemap category_name="first" map="imgmap_css_container_imgmap201362114494" id="imgmap201362114494" img="http://mergel.bkalut.co.il/wp-conte…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קישו, אבל שהקישור לא יראה מגעיל... טקסט כחול עם קו אני רוצה שהטקסט יהיה שחור ושהעכבר עובר מעליו הוא יהיה צהוב (משהו דיי מוכר) א. איך קוראים לזה (כדיי שאני אחפש מדריך לעשות את זה ב golive) ב. מישהו יודע איך עושים את זה ב golive
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-