עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by oron_s,

שלום אני צריכה להוציא ערך INT מ OBJECT איך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by NoamPC,

היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by jackok111,

איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. ז"א את המפתח טבלה הכי גדול(אחרון) או שאי אפשר בכלל? תודה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by freee,

אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין לי את הקבצים מול העיניים ולכן אין לי יכולת לומד לך כיצד לישר באופן פרטני. באופן כללי, עליך לערוך את קבצי העיצוב של הפורומים בכתובת: themes/YOUROWNTHEME/forums/ ושם יש קבצים שמסתיימים ב-TPL ועליך לערוך אותם כך שיתאימו לצרכיך - לערוך את הישור של HTML. בהצלחה." אני מחפש מישהו נואשות שיעשה לי את זה פליז. תודה רבה רבה לעזורים. http://img255.imageshack.us/my.php?image=97332184qh3.jpg http://img255.imageshack.us/my.php?image=40796016nc5.jpg

7. אני מתכנן לבנות את המעגל הזה שנותן תצוגת לדים לפי יציאת LPT רציתי לשאול איך ניתן להראות כמה אימיילים חדשים יש על התצוגת לדים. המעגל:

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by miki_michal,

שלום, אני אתאר את המצב שברצוני לפתור, ואשמח לשמוע אם יש שפה אחרת או פתרון ראוי אחר, שיכול להתאים לפתרון לבעיה. יש לי קובץ LOG, נניח מ Syslog קובץ טקסט,ואני רוצה שיוצגו פרטים מסויימים מהלוג בדף HTML שיתדעכן מחדש עבור כל שורה, שתתקבל בלוג, חשבתי לממש את הפתרון בPERL , אני מצליח לטעון את הקובץ אבל לא מצליח ליצור דף HTML, האמת שחיפשת ברשת המון ולא מצאתי אף דוגמא או הסבר, ניסתי CGI ולא בדיוק ברור לי מה הפלטפורמה שאני צריך ליצור על מנת להריץ את זה, אני רוצה שהקובץ לא ירוץ על שרת! אלא על מחשב מקומי סתם, ופשוט תהיה אפשרות בדף HTML לנווט לקובץ של TXT, ואז הדף יתעדכן כל שורה חדשה ששתתקבל. כלומר על הזמן מתבצעת כתיבה לקובץ ממקור אחר, ואני צריך לבצע קריאה של LOG ולהדפיס חלקים רלוונטי…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by saarshai,

היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by CodeNinja,

היי אנשים, יש איזה פרוייקט שאני עובד עליו ב #C. העיניין הוא שאני עובד עליו במחשב הנייח ברזולוציה גבוהה יחסית - הכל טוב ויפה, עובד פיקס, רציתי להמשיך לעבוד עליו גם בנייד שלי רק שלנייד רזולוצייה הרבה יותר נמוכה וכל הפרוייקט התבלגן.... פתאום הגודל של הFORM לא התאים (לתמונת רקע של הFORM), כל הכפתורים שינו את המיקום שלהם.... בלאגן שלם.... אבל כשאני חוזר לעבוד עליו במחשב הנייח- פיקס.... איך אפשר לשמור על תאימות של הפרוייקט בכל הרזולוציות? בכל המחשבים? תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. אם אני מגדיר באבא פונקציה כוירטואלית ולא דורס אותה בבן, אז עדיין הבן יכול להפעיל אותה כלומר הvptr יצביע ויפעיל את הפונקציה באבא ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by ac1240,

עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה

13. Started by shaharo,

שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. יצרתי טופס בעלה richtextbox ומעליו יש listbox שבLoad הוא מוסתר וכשאני לוחץ על כפתור אני רוצה שהlistbox יקפוץ למעלה ויגדיל את החלון עצמו. קצת קשה לי להסביר אבל נכון שאני עושה visible=true לlistbox הוא מופיע לי במקום הקיים של הטופס ומסתיר לי דברים אז אני רוצה שהוא פשוט יקפוץ למעלה מעל הכל. מי שלא הבין נכון דוגמא יש את החלון הקטן של האייסקיו עכישו יש כפתור ההיסטורי שאיך שלוחצים עליו הוא מעלה חלון למעלה ובו כתוב כל ההיסטורי. אני יודע שזה נקרא משהו דינמיות כי כמו שיש בvalidation controls מאפיין dynamic שכשאר הוא true אז כשיש הצגה של הerormessage של הקונטורול הוא פשוט מקפיץ את התיבות טקסט למעלה ומראה את ההודעה במקום שהוא היה מוסתר.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מנסה ללא הצלחה לעצב את הטבלה כך שבצבע הרקע של הטבלה יכסה רק את השטח שבו כתוב משהו , בניגוד למה שהמצב עכשיו (צירפתי תמונה). קוד הHTML : <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css" /> <title>example</title> <style> .index{background-position: 1px 30px;} </style> </head> <body> <div align="center" dir="rtl" id="body"> <ul id="menu"> <li><a href="contact.html" class="contact"><em>צור קשר</em></a></li> <li><a href="samples.html" clas…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by tombcatz,

טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by desegel,

מה החידושים בה? מה היתרונות\חסרונות? האם חייבים ויסטא כדי להתקין אותה? האם יש שיפורים חשובים בפריימוורק 3.5 לעומת קודמיו? תודה......

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by itayze,

רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. שלום לכולם, כתבתי סקריפט שאמור להוסיף +1 לשורה במסד בכל פעם שלוחצים על הקישור. הפעולה לא מתבצעת אך אין הודעת שגיאה. אשמח לעזרה: <a href="?do=goodrank&id=<?php echo $row['ID']; ?>">התגובה עזרה לי</a> | <a href="?do=badrank">התגובה לא עזרה לי</a> <?php if ($_REQUEST['do'] == "") { $_REQUEST['do'] ==""; } if ($_REQUEST['do'] == "goodrank") { $goodrank = $row['good']; $newgoodrank = $goodrank++; $rankid = $_REQUEST['id']; mysql_query("UPDATE 'comments' SET 'good' = '$newgoodrank' WHERE 'ID' = '$rankid'"); } ?> תודה! יונתן.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by ori83,

מישהו יכול לרשום בדיוק איך פותחים פרוייקט ב NET. כדי לכתוב תוכנית פשוטה ב++C? איפה אני מסתכל בצורה נוחה דרך התוכנה על הספריות STL?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by prager,

איפה אני יכול ללמוד אבטחת מידע?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by MaC_MaN,

יש לי איזה סקריפט שבניתי שנועל (accountDisabled), ומעביר מחשבים.. יש לי איזה בעיה בו בחלק הזה... select ADsPath from 'LDAP://dc=xx,dc=xx,dc=co,dc=il' WHERE objCategory='computer' AND Name='pc*' OR name='VPC*' הבעיה היא שהוא מגיע לקבוצה מסויימת בשם VPCS ונופל כי הוא לא יכול לבדוק האם היא נעולה\לא יכול לנעול אותה.... בנוסף הוא מוצא מישומה רק את הVPC... יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by ac1240,

איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אורח ברק דהן

יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים