תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אומנם זו בקשה קצת מוזרה אך מי שיוכל אני אשמח מאד! אני צריך אדם שמתעסק בC++ ברמות גבוהות זאת אומרת מבין לעומק את רעיון תכנות מונחה עצמים ויודע להשתמש בהם, יודע EXCEPTIONS העמסת אופרטורים וכו'.. אני לא יוכל לשאול כל שאלה בפורום למה אחרת זו תהיה הצפה... אני יצטרך עזרה אישית ישירה אני ממש יודה אם מישהו יוכל לעזור לי בכך... תודה רבה רבה רבה ! יקיר כמובן מי שיוכל נא להשאיר פה MSN או ICQ או כל דרך ליצירת קשר ואני כבר אצור עמו... תודה ושוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנית שכרגע יש לה שני חבילות gui ו logic ב- logic יש לי מחלקה בשם person שיש user ו admin יורשים ממחלקת person מה שאני מנסה לעשות ולא מצליח זה בחבילה של ה gui לעשות כזה דבר: logic.Person myPerson = new logic.Person(_userName,_password person=system.log_in(myPerson כאשר system זו מחלקה סטטית שנמצאת בתוך חבילת ה-logic שבודקת דרך SQL את היוזר והסיסמה ומעדכנת עוד כמה פרטים לאחר שני השורות האלה אני מנסה לגשת למשתנים בתוך person והא פשוט לא נותן לי לדוגמה: person.name .... מישהו יודע למה ואיך כן אני יכול לעשות את זה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי איזה סקריפט שבניתי שנועל (accountDisabled), ומעביר מחשבים.. יש לי איזה בעיה בו בחלק הזה... select ADsPath from 'LDAP://dc=xx,dc=xx,dc=co,dc=il' WHERE objCategory='computer' AND Name='pc*' OR name='VPC*' הבעיה היא שהוא מגיע לקבוצה מסויימת בשם VPCS ונופל כי הוא לא יכול לבדוק האם היא נעולה\לא יכול לנעול אותה.... בנוסף הוא מוצא מישומה רק את הVPC... יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין לי את הקבצים מול העיניים ולכן אין לי יכולת לומד לך כיצד לישר באופן פרטני. באופן כללי, עליך לערוך את קבצי העיצוב של הפורומים בכתובת: themes/YOUROWNTHEME/forums/ ושם יש קבצים שמסתיימים ב-TPL ועליך לערוך אותם כך שיתאימו לצרכיך - לערוך את הישור של HTML. בהצלחה." אני מחפש מישהו נואשות שיעשה לי את זה פליז. תודה רבה רבה לעזורים. http://img255.imageshack.us/my.php?image=97332184qh3.jpg http://img255.imageshack.us/my.php?image=40796016nc5.jpg
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי אתר שעשוי מפלאש וביקשו ממני שאני יעלה אותו לאינטרנט בקיצור העלתי אותו לשרת זמני לבדוק שהכל בסדר אבל יש לי בעיה שברגע שלוחצים על כפתור מסויים האתר נטען מחדש הנה הקישור שלו http://members.lycos.co.uk/dingoman23 תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף ל arry של class (תלמידים) ואני לא יודע אך אחרי חיפש קל הבנתי שאני צריך להשתמש ב arraylist אבל אני לא מצליח להשתמש בזה ואני לא יכל למצוא דוגמא לאחד שעובד אם obj/class :s07: help am lozing my mind
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
נתונה הבעיה: יש מחלקה A: class A{ public: void doA(); private: ... }; יש מחלקה אחרת B class B{ public: void doB(); private: A _a; }; כמו שניתן לראות היחס של A ו B הוא יחס של B has A מילת המפתח פה היא has, כאמור אין אפשרות להישתמש בהורשה. כמו כן המתשמש יכול ליצור רק מחלקות מסוג B ( A לא ניתן ליצור כי היא לא תעבוד בלי B). כמו כן המחלקה B אמורה לספק גישה למתודה doA של המחלקה A. איך ניתן לעצב את זה? הרעיונות היחידים שעלו לי לראש הם: 1. להוסיף מתודה ל B שנרקראת const A& getA() const{return _a} ואז לקרוא לה ככה b.getA().doA(); 2. להוסיף ל B מתודה שנקראת void doAStuff(){ _a.doA();} אבקש את עזרתכם בלבחור בעיצוב הנכון ביותר מבין השתיים או להמליץ על עיצוב אחר שאני כנ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום בדיוק איך פותחים פרוייקט ב NET. כדי לכתוב תוכנית פשוטה ב++C? איפה אני מסתכל בצורה נוחה דרך התוכנה על הספריות STL?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד לאתר שלי שיימלא בו טופס וישלח אותו אבל הפקודת שליחה לא מצליחה . התגובה שלה היא העמוד של הטופס במקום שגיאה \ הצלחה . void upload_to_internet (list_class^ abcdef ) { WebClient^ wc = gcnew WebClient ; String^ html ; //Byte^ bt ; System::Collections::Specialized::NameValueCollection^ fields = gcnew System::Collections::Specialized::NameValueCollection ; fields->Add("name","Myname"); fields->Add("email","Mymail") ; fields->Add("pics" , "10" ); array<Byte>^ bt ; bt = wc->UploadValues("site address ... " , fields) ; html = System::Text::Encoding::ASCII->GetString(bt) ; Console::WriteLine(html) ; } מה שאני מקבל בפ…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה דיי הרבה זמן כבר להעתיק פקדים מטאב מספר 1 (Tabpage1) לטאב שהמשתמש בחר (TabControl1.SelectedTab), ניסתי כמה דברים כמו... TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab,0) או: TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab.Controls,0) ה-0 מסמל את הפקד שהוא יתחיל להעתיק ממנו, אבל משום מה זה לא עובד... אשמח לעזרה! המשך למטה תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש טבלה DG, יש לה EditCommandColumn אני רוצה שכאשר היוזר לוחץ על "עדכן" אז קודם תרוץ פונקציה בקליינט מה ניסיתי? EditCommandColumn.Attribute.Attribute.add("onclick", "return temp();") אבל זה עושה שגיאה מה ניתן לעשות? vb.net 2.0 without Ajax
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני בונה אתר וכמובן שאני צריך לכתוב בasp עכשיו אני כתבתי דף של הכנסת משתמש חדש לתוך טבלת access וכל הזמן מופיעה הבעיה הבאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קלה בנושא, אני מחפש דרך פשוטה למעבר משורה לשורה בלי לעשות getline אינספור פעמים, האם קיימת שיטה או דרך לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני צריך מחלקה ומחלקה יורשת. לדוגמא: מחלקה PERSON מחלקה יורשת EMPLOYEE אני חייב שיהיו למחלקה הבסיסית לפחות 2 פעולות ידועות.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למישו יש רעיון איך להדפיס פלט של ריבוע הולך ונעלם: ***** ***** **** ***** **** *** ***** **** *** ** ***** **** *** ** *
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-