תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני מתקין וורדפרס בפעם הראשונה, ואני צריך קצת עזרה מכם בנושאים מסויימים: 1. אני מחפש פיצ'ר/פלאגין שיתן לוורדפרס גלריית תמונות שיהיה נוח גם לנהל אותה וגם לצפות בה. 2. אני רוצה למצוא דרך שהוורדפרס יהיה סטאטי לחלוטין, זאת אומרת, לא יוכלו להגיב לשום דבר / גם לא לפתוח משתמש. אני יודע שיש דרך לבטל בכל דף ודף, הבעיה היא שאני רוצה שהדבר הזה יהיה באופן אוטומטי כי האתר שאני בונה הוא לא בשבילי, בעל האתר לא ידע לנהל תגובות. 3. אני מחפש אחסון חינמי שיחזיק לפחות שנה-שנתיים (משהו שכבר החזיק שנה שנתיים חח), וגם משהו שיהיה נוח להוציא כתובת DNS לדומיין. אשמח לעזרתכם, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה למשל לתת לגולש לבחור אופציה מתוך 4 אפשרויות. ואז לשמור את זה בcookie שלו במחשב. (זה החלק הקל) ובפעם הבאה שהוא נכנס לאותו דף html לעשות מבנה שנראה כך : (לקרוא מתוך הcookie של הגולש) אם הגולש בחר באופציה 1 אז שלח אותו ללינק מס'1. אם הגולש בחר באופציה 2 אז שלח אותו ללינק מס'2. וכדומה... איך אני עושה את זה ? מה הפקודות לכך ? אשמח אם מישהו יפרט או יתן לי להעתיק את הקוד תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אנשים, יש איזה פרוייקט שאני עובד עליו ב #C. העיניין הוא שאני עובד עליו במחשב הנייח ברזולוציה גבוהה יחסית - הכל טוב ויפה, עובד פיקס, רציתי להמשיך לעבוד עליו גם בנייד שלי רק שלנייד רזולוצייה הרבה יותר נמוכה וכל הפרוייקט התבלגן.... פתאום הגודל של הFORM לא התאים (לתמונת רקע של הFORM), כל הכפתורים שינו את המיקום שלהם.... בלאגן שלם.... אבל כשאני חוזר לעבוד עליו במחשב הנייח- פיקס.... איך אפשר לשמור על תאימות של הפרוייקט בכל הרזולוציות? בכל המחשבים? תודה ושבוע טוב, שחר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכם יצרתי את הקוד הבא if (ClientsCount == 1) if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else if (ClientsCount > 1) if (M…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקרוא מקובף טקסט מספרים (כ-int) ואז לשלוח אותם לפונקציה שכבר כתבתי שמכווצת את הקובץ.... בחרתי להשתמש באובייקט של: BufferedReader br כאשר כל פעם אני קורא מחרוזת- ממיר אותה לint ושולח לפונקציה המכווצת write(int) כפי שניתן לראות: while(s!=null) { int num=Integer.parseInt(s); cos.write(num); s=br.readLine(); } הבעיה היא ש- s (ממחלקת String ) למרות שמקבל null בסוף הקובץ- משום מה עדיין יש כניסה לתוך גוף הלולאה! אשמח לכל הצעה תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רוצה להתחיל ללמוד את השפה , מחפש ספר טוב שיהיו בו הסברים איכותיים .... שיכסה את הבסיס בצורה טובה וגם את הרמה היותר מתקדמת ... אם אפשר , אז שמות של ספרים ובאיזו רשת חנויות קניתם ....
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אנשים סליחה על הבורות אבל אין לי מושג איפה זה במקלדת הפעולה הארתמטית OR, אני יודע שזה שתי קווים מקבילים רק לא יודע איך מסמנים את זה עם המקלדת. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות את המעגל הזה שנותן תצוגת לדים לפי יציאת LPT רציתי לשאול איך ניתן להראות כמה אימיילים חדשים יש על התצוגת לדים. המעגל:
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי כמה פרויקטים סרבר (לדוג ב-node.js)שמחוברים למונגו ועכשיו כל פעם שאני מנסה להריץ הוא כותב לי את השגיאה: error: MongoNetworkError: unable to get local issuer certificate cause: Error: unable to get local issuer certificate התרגום: שגיאה: MongoNetworkError: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי סיבה: שגיאה: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי למישהו יש רעיון פתרון מפורט מה לעשות אשמח לשמוע?? (ואולי גם יודע למה זה קרה גם אשמח לדעת??) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית קטנה בVB שמעתיקה קבצי ASP לתיקיית הWWWROOT. רציתי לדעת האם קיימת פקודה בVB שתתן הרשאת כתיבה/עריכה לתיקיית הDB שלי? האם יש איזשהו קובץ BAT שמאפשר זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני בונה אתר וכמובן שאני צריך לכתוב בasp עכשיו אני כתבתי דף של הכנסת משתמש חדש לתוך טבלת access וכל הזמן מופיעה הבעיה הבאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני תקוע באיזה קטע בC# איך דרך קוד אני גורם לעכבר לעשות קליק? כלומר יש לי כמו שלט כזה שכבר תיכנתתי את הפקודות שלו לC# עכשיו את תנועת העכבר דרכו כבר סידרתי אני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור (לא משנה איזה) זה ידמה לחיצה על העכבר (הכפתור השמאלי) תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-