תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
השתמשתי באובייקט דפדפן שבא בקובץ ieframe.dll, כשאני מנסה לגלוש לדף כלשהו הוא מציג את השגיאה הבאה: שכחתי לציין אבל השתמשתי בפונקציה WebBrowser.Navigate URL [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם, פעם ראשונה שלי בפורום תיכנות ... כמו שהבנתם יש לי בעיה ב-VB6. אני צריך לעשות FIT לתמונה גדולה שתתאים לכפתור פקודה מסויים. הנה הקוד: Private Sub chgpic_Click() Dim picture1 As StdPicture explorer.ShowOpen picture1.Picture = LoadPicture(explorer.FileName) button1.Picture = PaintPicture(picture1.Picture, 0, 0, button1.Width, button1.Height) ה-explorer הוא ה-COMMONDIALOG שבעזרתו אני פותח את הקובץ. button1 הוא הכפתור עליו אני צריך להתאים את התמונה. יש לי כנראה בעיה עם ה- PaintPicture... או שאני בכלל לא צריך להשתמש בפונק' הזו . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מי שיעזור לי אני ממש אשמח. יש לי אתר בHTML נמצא בתיקיה מסוימת...נניח א' בתוך התיקיה הזאת יש עוד תיקיה נניח ב'... ויש דף אינטרנט בתוך התיקיה ב'... איך אני מקשר אותו(קישור יחסי) לדף בתיקיה א'? (במידה ואני יכתוב בלינק שבעמוד את זה: /a/site.html הוא מתייחס לזה מהתיקיה הנוכחית כאילו ישנה תיקיה a בתיקיה ב' ושם הדף site.html(וכמובן שזה לא עובד) אני יכול לכתוב את כל הנתיב... אבל אז כשאני יעלה את האתר לשרת כל הכתובות ישתנו והכל לא יפעל... מי שיכול לפתור לי את הבעיה, או למצוא רעוין אחר אני יודה לו מאוד. סופשבוע נעים ושבת שלום! (אם לא הייתי ברור במשהו העירו לי ואנסה להסביר בצורה טובה יותר)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני רוצה למשל לתת לגולש לבחור אופציה מתוך 4 אפשרויות. ואז לשמור את זה בcookie שלו במחשב. (זה החלק הקל) ובפעם הבאה שהוא נכנס לאותו דף html לעשות מבנה שנראה כך : (לקרוא מתוך הcookie של הגולש) אם הגולש בחר באופציה 1 אז שלח אותו ללינק מס'1. אם הגולש בחר באופציה 2 אז שלח אותו ללינק מס'2. וכדומה... איך אני עושה את זה ? מה הפקודות לכך ? אשמח אם מישהו יפרט או יתן לי להעתיק את הקוד תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכוונה היא לעשות מחדש את הקוד שרשמתי במקרה שאני רושם משהו מסוים למשל. אם זה לא ברור תגידו אני אנסה להסביר טוב יותר
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוף מטבלה כאשר הנתונים שמה בעברית. אני עושה משהו כזה: "SELECT CatDirLocation " + "FROM CategoriesTab " + "WHERE CatName = @NAME" כאשר הפרמטר נראה ככה: parameters = new SqlParameter[1]; parameters[0] = new SqlParameter("@NAME", SqlDbType.NVarChar); parameters[0].Value = "אינטרנט"; אני עושה את זה דרך VS2008. הבעיה היא שאני לא מקבל תוצאות(אני מקבל טבלה ריקה). כאשר בוודאות אני אמור לקבל.. כמו ששמתם לב העמודה היא NVARCHAR, ככה שזאת לא הבעיה. חשוב לציין שאם הערך הוא באנגלית - זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם יצרתי את הקוד הבא if (ClientsCount == 1) if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else if (ClientsCount > 1) if (M…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. אני מנסה לפתוח קובץ in=open(redirect, O_CREAT | O_SYNC | O_RDWR,O_RDWR | S_IRWXU); אבל משום מה IN נשאר NULL. דבר שני איך אני פותח את STDIN לאחר שסגרתי אותו? משום מה פתיחת /dev/stdin לא הולך..
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכנת בJAVA ואני עובד עם הNetBeans ואני לא ממש מסתדר איתה... הממשק שלה די מעצבן ולא ידידותי בעליל. אז המליצו לי על התוכנה הזו Studio Standard 5, עכשיו רציתי לשאול אם היא גם חופשית כמו הNetBeans ואם כן אפשר לינק? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" אני מגדיר מדרגיות - אוגדה חטיבה גדוד אחר כך אני מגדיר בכל אחד מהם בעלי תפקידים - מפקד אוגדה, סגן, מח"ט ק. אג"מ, מ"פ, מ"מ.... אחר כך אני מגדיר לכל אחד מה הוא מקבל. דוגמא:מפקד אוגדה מקבל את כל העגלה סגן מקבל במבה ביסלי קולה מ"פ מקבל בסילי וקולה מ"מ מקבל רק קולה אחרי בניית החלוקה החלק החשוב הוא המספור, שיכול להתחיל במספר שונה בכל מוצר.. הדבר שאני מעוניין ליצר הוא ל…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אני תקוע באיזה קטע בC# איך דרך קוד אני גורם לעכבר לעשות קליק? כלומר יש לי כמו שלט כזה שכבר תיכנתתי את הפקודות שלו לC# עכשיו את תנועת העכבר דרכו כבר סידרתי אני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור (לא משנה איזה) זה ידמה לחיצה על העכבר (הכפתור השמאלי) תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דרך לתעד זמנים (כמו TIMEKEEPER של עבודה, אתם יודעים כשמעבירים כרטיס...) דרך ממשק HTML שאוכל להעלות בדומיין שלי כך שאוכל לראות שעה, IP ואולי גם הערות מהרגע שבחרתי לתעד. יש למישהו רעיון? האם אני צריך MYsql בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך הוא עשה פה את התמונות? http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=70&dwl=true
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-