תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עובד עם visual studio 2003 כאשר אני יוצר חלון ומציג אותו איך אני יכול לעשות שהחלון יוצג ישר בגודל מלא (על כל המסך) ולא בגודל נורמלי (על חצי מסך).
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
בניתי אתר קטן ואני צריך שרת לאכסן אותו. יש לכם המלצות לחברת אכסון טובה בשביל אתר קטן שבנוי בPHP? תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נגיד ויש לי FRAME שמכיל 2 PANELS... בPANEL הראשון יש כפתורים מ0-9, ובPANEL השני יש LABEL... איך אני גורם לActionListener של הפאנל הראשון לשנות את הLABEL שבפאנל השני?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר לכפתור פעילות של מס' הקשות במקלדת לדוג:ctrl+f5?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב SCRIPT, שיעבוד על משתמש מוגבל, עם הרשאות שלי כמנהל. משהו כמו RUN AS, אבל גלובלי לכל ה-SCRIPT. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
למישהו יש דרך טובה? הדרכים היחידות שמצאתי להעלאת כמה קבצים ביחד דורשות שאני אבחר כל קובץ בנפרד וזה גרוע להעלאה של 100 קבצים לדוגמא.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מי יכול לכתוב לי תוכנה שתעזור לי לשנות IP שלי בלי לכבות את המודם? יש אפשרות כזאת לעבור IP בלי לכבות את המודם והמחשב?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, פעם ראשונה שלי בפורום תיכנות ... כמו שהבנתם יש לי בעיה ב-VB6. אני צריך לעשות FIT לתמונה גדולה שתתאים לכפתור פקודה מסויים. הנה הקוד: Private Sub chgpic_Click() Dim picture1 As StdPicture explorer.ShowOpen picture1.Picture = LoadPicture(explorer.FileName) button1.Picture = PaintPicture(picture1.Picture, 0, 0, button1.Width, button1.Height) ה-explorer הוא ה-COMMONDIALOG שבעזרתו אני פותח את הקובץ. button1 הוא הכפתור עליו אני צריך להתאים את התמונה. יש לי כנראה בעיה עם ה- PaintPicture... או שאני בכלל לא צריך להשתמש בפונק' הזו . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני בונה אתר שבנוי בצורת טבלאות בכול טבלה ממוקם תמונה. השאלה שלי היא האם ניתן לכתוב טקסט על התמונה בלי שהטבלה תשתנה? אני ישמח לקבל תשובות
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחלקה IFly שהגדרתי אותה interface. ממנה יורשות שלוש מחלקות: מטוס, ציפור ודבורה. כל מחלקה מממשת פונקציה 1. תעופה (אם data member speed נמצא מעל מספר מסוים) 2. נחיתה (אם speed מאופס) -> שתי הפונקציות מחזירות מחרוזת האם התעופה / הנחיתה הצליחו. מנסה לבנות שתי פונקציות : 1. פונקציה שמקבלת מספר (1 או 2 או 3) ולפיו יוצרת אוביקט חדש בהתאמה (1 = new מטוס, 2 = new ציפור, 3 = new דבורה) הפונקציה תחזיר אובייקט מסוג IFly. (עושים switch case לפי הארגומנט שהפונקציה קיבלה ומצהירים על אוביקט חדש?) 2. פונקציה שמקבלת מספר, וערך מהירות והיא קוראת לפונקציה 1 יוצרת אוביקט חדש ומאתחלת את המהירות שלו -> איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך אתר לחברה של אבא שלי אני צריך משיהו שמבין HTML ASP ויודע לעצב חובבנים לא לבוא רק מקצוענים!!! צריך משיהו שיוכל להוציא לי חשבונית על זה!!! פרטים נוספים בואו לEMAIL MAORZAMIR@GMAIL.COM יש תשלום! רק מי שיכול להוציא חשבונית אני מזכיר! נא לשלוח לי כתובות של אתרים או פרויקטים קודמים שבניתם
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. אני מנסה לפתוח קובץ in=open(redirect, O_CREAT | O_SYNC | O_RDWR,O_RDWR | S_IRWXU); אבל משום מה IN נשאר NULL. דבר שני איך אני פותח את STDIN לאחר שסגרתי אותו? משום מה פתיחת /dev/stdin לא הולך..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה דף החיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה: <% if session ("adminCheck")<>"true" then response.write "כניסה למורשים בלבד!" else%> <html> <head> <title> דף הניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <h1> דף הניהול </h1> <h2> חיפוש לפי שם פרטי ושם משפחה </h2> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("firstname") sname=Request.Form("familyname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&fname&"' and familyname='"&sname&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provide…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד לאתר שלי שיימלא בו טופס וישלח אותו אבל הפקודת שליחה לא מצליחה . התגובה שלה היא העמוד של הטופס במקום שגיאה \ הצלחה . void upload_to_internet (list_class^ abcdef ) { WebClient^ wc = gcnew WebClient ; String^ html ; //Byte^ bt ; System::Collections::Specialized::NameValueCollection^ fields = gcnew System::Collections::Specialized::NameValueCollection ; fields->Add("name","Myname"); fields->Add("email","Mymail") ; fields->Add("pics" , "10" ); array<Byte>^ bt ; bt = wc->UploadValues("site address ... " , fields) ; html = System::Text::Encoding::ASCII->GetString(bt) ; Console::WriteLine(html) ; } מה שאני מקבל בפ…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לתת ליוזר את האפשרות להכניס תאריך בפורמטים הבאים: dd/mm/yyyy d/mm/yyyy dd/m/yyyy d/m/yyyy dd/mm/yy dd.mm.yyyy dd-mm-yyyy וכדומה כיצד אוכל לעשות המרה ממחרוזת לתאריך מבלי לדעת מראש את הפורמט שהיוזר ישתמש בו?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי טיפוס מסוג lpstr (שזה char* מבחינתי) אני רוצה שlabel1 אותו גררתי מהסרגל כלים יקבל את הערך שלו. אם הייתי רוצה להכניס לתוכו את הערך hello הייתי רושם label1->text-"hello" dd אבל כשאני מנסה לשים בתוכו משתנה אני נכשל כלומר אין לי מושג איך. (הוא לא מקבל char* ( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-