תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לכתוב SCRIPT, שיעבוד על משתמש מוגבל, עם הרשאות שלי כמנהל. משהו כמו RUN AS, אבל גלובלי לכל ה-SCRIPT. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למישהו יש דרך טובה? הדרכים היחידות שמצאתי להעלאת כמה קבצים ביחד דורשות שאני אבחר כל קובץ בנפרד וזה גרוע להעלאה של 100 קבצים לדוגמא.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לתת ליוזר את האפשרות להכניס תאריך בפורמטים הבאים: dd/mm/yyyy d/mm/yyyy dd/m/yyyy d/m/yyyy dd/mm/yy dd.mm.yyyy dd-mm-yyyy וכדומה כיצד אוכל לעשות המרה ממחרוזת לתאריך מבלי לדעת מראש את הפורמט שהיוזר ישתמש בו?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רואה אותה גם בהקשר של קבצים וגם בהקשר של פתיחת סוקט מה ההבדלים? למה זה דומה?תודה על התשובה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
1. אני מנסה לפתוח קובץ in=open(redirect, O_CREAT | O_SYNC | O_RDWR,O_RDWR | S_IRWXU); אבל משום מה IN נשאר NULL. דבר שני איך אני פותח את STDIN לאחר שסגרתי אותו? משום מה פתיחת /dev/stdin לא הולך..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צך לכתוב תכנית הצפנת מידע, שתעשה את הדברים הבאים: 1. קלט תווים, שמירתם במערך זיכרון והפיכתם לכוכביות (*) ואח"כ שהתוכנה תדע לקרוא תכוכביות 2. קלט מספר תא בזיכרון והפיכתו מכוכביות לתווים בבקשה תעזרו =]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
(קובץ מצורף) יש לי בעיה של נתונים כפולים אני משתמש ב xsl כדי לשנות את את ה xml כדי שה innertext היה - attribute רשימה של authors לכל סופר יכל להיות יותר מספר אחד אני לא יודע אך להוסיף תנאי distinct לרשימה ( help :bash: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, אני מתקין וורדפרס בפעם הראשונה, ואני צריך קצת עזרה מכם בנושאים מסויימים: 1. אני מחפש פיצ'ר/פלאגין שיתן לוורדפרס גלריית תמונות שיהיה נוח גם לנהל אותה וגם לצפות בה. 2. אני רוצה למצוא דרך שהוורדפרס יהיה סטאטי לחלוטין, זאת אומרת, לא יוכלו להגיב לשום דבר / גם לא לפתוח משתמש. אני יודע שיש דרך לבטל בכל דף ודף, הבעיה היא שאני רוצה שהדבר הזה יהיה באופן אוטומטי כי האתר שאני בונה הוא לא בשבילי, בעל האתר לא ידע לנהל תגובות. 3. אני מחפש אחסון חינמי שיחזיק לפחות שנה-שנתיים (משהו שכבר החזיק שנה שנתיים חח), וגם משהו שיהיה נוח להוציא כתובת DNS לדומיין. אשמח לעזרתכם, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-