עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מעונין להציג את התאריך הנוכחי (system date) והשעה ע"ג המסך ולשמור ערכם במשתנה (אובייקט או string, או double). מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים זאת ב c++?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by ColasP,

שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. דבר ראשון אני יודע שזו בשה מוזרה אבל יש לי בחינה ב++c ביום שני וקבלתי מהמרצה שלי בחינה לדוגמא ואני לא ממש בטוח שאיך שפטרתי אותה עונה בדיוק על מה שהוא ביקש אז אם למישו יש כוח לקרא תוכנית קצת מאוד ארוכה ולהגיד לי אםזה עונה על המבחן הזה אני אודה לו מאוד... (זה קצת נהרס פה אז אם מישו רוצה אני יוכל לשלוח לו את זה באי סי קיו מספר 264894804) הנה המבחן: מבחן בקורס מעבדת תכנות C/C++ שם המורה: מועד א' תשס"ב כל חומר כתוב מותר משך הזמן: שעתיים פולינום מוגדר ע"י הנוסחה: P(x) = Σaixi פולינום מדרגה n מוחזק במחשב ע"י מערך המקדמים שלו. לדוגמא הפולינום P(x) = 5x4 + 3x2 x +3 מיוצג ע"י המערך 3 -1 3 0 5 נגזרת של פולינום גם היא פולינום, מדרגה n-1, המוגדר ע"י הנוסחה: P`(x) = Σiaixi…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by BURTON,

כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות פקד ב VB והורדתי כול מיני דומאות אבל אני לא ממש מבין מה זה Public Property Let ו Public Property Get או מה ההבדל בינהם ???

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  9. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  10. יש לי רשת בבית ואני רוצה ליבנות תוכנה שתשלח לדוגמא פקודה למחשב אחר והמחשב הזה יבצע את הפקודה כמו הפעלת קובץ (הקובץ נמצא במחשב שאני שולח לו את הפקודה) שיהיה ב DOS או ב VB יש לי WIN 2000 תודה רבה נ.ב המחשבים בשיתוף מלא אינני רוצה שיהיה צד שרת וצד לקוח אני רוצה רק שיהיה צד שרת, כאילו שאני שולח פקודה למחשב אחר הוא יבצע אותה, יש גם משהוא אם SERVIS ה RPC לפי מה שאני יודעה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש רעיון לפרוייקט י"ב - בשפת C, שיכלול ( LCD 4X20 ) למישהו יש רעיונות ? ... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by GRiM,

תראו, בפינת ההורדות שלכם אתם משתמשים במערכת מוכנה (לא משנה איזה). הכנסתם אותה בתוך האתר, בפעולת include אני חושב, אבל כאשר נכנסים למקום מסויים בתוך המערכת נשארים עדיים באתר. לעומת זאת, אם אני מנסה לעשות את זה ולוחץ על קישור מסויים בתוך המערכת, הוא נפתח לי ואני רואה רק את המערכת, בלי כ מה שהיה מסביב. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by stalbetman,

שלום, ברצוני לדעת כיצד אני מתקין את ה-asp בווינדוס 98 אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו, ורציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש שרת שתומך ב-asp ושהוא בחינם אם יש לכם שרתים שתומכים ב-10 מגה או יותר אני אודע לכם... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by adlanm,

אתמול שמעתי על שפה מאוד קלה. חיפשתי מידע עליה, אכן היא קלה מאוד. השאלה שלי היא אם אני רושם את התוכנית הבאה: print "Welcome to the Area calculation program" print "---------------------------------------" print # Print out the menu: print "Please select a shape:" print "1 Rectangle" print "2 Circle" # Get the user's choice: shape = input("> ") # Calculate the area: if shape == 1: height = input("Please enter the height: ") width = input("Please enter the width: ") area = height*width print "The area is", area else: radius = input("Please enter the radius: ") area = 3.14*(radius**2) print "The area is", area לאחר כל פקודת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך לעשות טבלת רשתות ב EXCEL, ובה אני מתאר את ה PORT ומספרי ה IP של חברה מסויימת, עכשיו לאותה חברה יש למעלה מ 2000 IP אני מחפש קוד תיכנות ל EXCEL שיאפשר לי לקדם ספרה מסויימת שאני רושם בכל משבצת ב X עבור המשבצת שמתחת. כלומר עם לדוגמא אני רושם במשבצת A1 CORE_1 אז שזה אוטומטית יעשה לי במשבצת A2 CORE_2 או יקדם לי את המספר ככה שב A20 יהיה לי CORE_20 האם יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by TNT,

שלום. אני צריך עזרה בשימוש בטיימר בשפת C, משהו כמו בVB שיכול לפעול כל זמן קצוב בכו'... מישהו יכול לתת הסבר קצר על הנושא או להפנות אותי לאתר שיש בו מידע על הנושא.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by urielka,

כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  21. יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  22. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

23. Started by MoSQuiTo,

איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.

24. Started by MasterOr,

אני רוצה להכניס לאתר שאני בונה שורה כזאת שיהיה כתובה בה: יום "היום" XX/06/2004 , וכאן את השעה "XX:XX:XX עכשיו אני רוצה שהשעון עצמו יזוז. לא משנה לי איזה סקריפט לעשות אתזה חיפשתי כאלה מוכנים, כולם בעייתים ולא הצלחתי להכניס אותם לדף הראשי שלי שכתוב בו די הרבה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים