תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום,תחרות קודגורו, לעידוד מצויינות בתחום המחשבים, תתקיים השנה בפעם ה-18.התחרות, אשר פתוחה לתלמידים בכל הגילאים (עד י"ב כולל) נתמכת ע"י גורמים בתעשייה, בצה"ל ובאקדמיה.מדובר בתחרות בת שני שלבים:-שלב א', שאלון אינטרנטי, הקובע מי יעלו לשלב ב'.-שלב ב', יערך במרכז הבינתחומי הרצליה, שאלון במתכונת דומה לזה שבשלב א'.הזוכים יהנו מפרסים שווים.ההרשמה לשלב א' נפתחה, ואת השאלון תוכלו למצוא כאן: https://docs.google.com/forms/d/1fth...6IUn4zDCCpQe3Mהשאלון מכיל שאלות בנושאים מגוונים, ואין צורך להיות בקיא בכולם, העליה לשלב הבא נמדדת יחסית למתמודדים האחרים שהשתתפו.השאלון יהיה פתוח עד ה-24.3לשאלות: roey@codeguru.co.ilאתר התחרות: codeguru.co.ilבהצלחה למשתתפים!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אתר שאני מאכסן בחו"ל, אך אני רואה חלק ממנו בג'יבריש.. את כל מה שמגיע מקבצים (txt, xml) רואים טוב אבל את מה שבדפי ה- aspx רואים בג'יבריש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, בהנתן Script A ו Script B אני מעוניין מתוך Script A לקרוא ל Script B עם פרמטרים, כיצד אני מבצע את זה? מכו כן ראוי לציין שכל אחד מהם הוא standalone. תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לכולם. אני לא מבין גדול בביטויים רגולרים, אבל אני צריך ביטוי פשוט לסינון תווים לא רצויים מהמחרוזת. למשל, שלא יופיעו התווים הבאים לא משנה באיזה סדר: ~!@#$%^&*()+=;'" ניסיתי משהו כזה אבל זה לא עובד: $pattern = '/[^!@#$%&*()+=;~,`]/'; מישהו יכול לעשות לי ג'סטה ולהשלים לי את הפונקציה ()preg_match (בגדול אני רוצה לעשות את הסינון הזה לתווים חוקיים של שמות קבצים, אבל לא אכפת לי מהתקינות של התבנית של הקובץ, אלה רק תווים לא חוקיים) תודה. קבלו ביטול. חירבשתי משהו עד שהצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לעצמי מקרו כפתור באקסל שיוסף לי כבצים כאייקון וישנה להם את השם לשם של הקובץ (במקוץ לכל הPATH) בנתיים יש לי את הקוד הזה Sub IsrtFile() Dim FileToOpen Dim holdvar FileToOpen = Application _ .GetOpenFilename("Package (*.*), *.*") If FileToOpen <> False Then holdvar = FileToOpen While InStr(holdvar, "\") > 0 holdvar = Right(holdvar, Len(holdvar) - InStr(holdvar, "\")) Wend ActiveSheet.OLEObjects.Add(Filename:=FileToOpen, Link:=False, _ DisplayAsIcon:=True, IconFileName:="packager.exe", IconIndex:=0, _ IconLabel:=holdvar).Select End If End Sub הקוד פועל טוב עבור קבצים יחידים אבל אני רוצה לשפר אותו ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני צריך שני דברים. הראשון זה קורס קצר וטוב איך ללמוד XSLT. אני מדגיש, רק מה שמומלץ. כרגע אני כבר עושה משהו בגלל דרישות בעבודה ובגלל שאני לא מכיר כבר התחלתי ללמוד משהו. הדבר השני שמישהו יגיד לי בבקשה מה בדיוק עושה חלק הקוד הבא, בערך אני יודע לבד, אני שואל אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה <ns0:RequestingSystem> <xsl:if test="$var:ReqChannel = ''">3</xsl:if> <xsl:if test="$var:ReqChannel != ''"> <xsl:value-of select="$var:ReqChannel" /> </xsl:if> …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שתיהיה פשוטה, יעילה, קלה לעיצוב. וכמובן שתעבוד כמו שצריך וגם כדאי שיהיה אפשר לתרגם אותה לעברית...
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני אתאר את המצב שברצוני לפתור, ואשמח לשמוע אם יש שפה אחרת או פתרון ראוי אחר, שיכול להתאים לפתרון לבעיה. יש לי קובץ LOG, נניח מ Syslog קובץ טקסט,ואני רוצה שיוצגו פרטים מסויימים מהלוג בדף HTML שיתדעכן מחדש עבור כל שורה, שתתקבל בלוג, חשבתי לממש את הפתרון בPERL , אני מצליח לטעון את הקובץ אבל לא מצליח ליצור דף HTML, האמת שחיפשת ברשת המון ולא מצאתי אף דוגמא או הסבר, ניסתי CGI ולא בדיוק ברור לי מה הפלטפורמה שאני צריך ליצור על מנת להריץ את זה, אני רוצה שהקובץ לא ירוץ על שרת! אלא על מחשב מקומי סתם, ופשוט תהיה אפשרות בדף HTML לנווט לקובץ של TXT, ואז הדף יתעדכן כל שורה חדשה ששתתקבל. כלומר על הזמן מתבצעת כתיבה לקובץ ממקור אחר, ואני צריך לבצע קריאה של LOG ולהדפיס חלקים רלוונטי…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הקטע המוזר הוא שבבית ספר הוא כן מצליח... עוד נתונים הם שאני עם ווידוס אקס פי פרו ואופיס xp הארור שאני מקבל זה ככה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /side menu/up manu/sinup.asp, line 76 הקובץ המצורף הוא הקוד
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה Gambit MIMIC SNMP simulator גירסה 7.31. זה נסיון שאולי מישהו מכיר ויצא לו לעבוד או שיש לו מסמך נורמלי כי אני לא מצאתי. כאשר מייצרים SNMP Agent עם IPAlias, נניח 250 כתובות, ניתן לשייך סקריפט לפרמטר מסויים ב MIB ואז הוא מופעל בכל פעם שמבוצעת פקודת GET/SET לפרמטר. אני לא מצליח למצוא איך ניתן לקבל בסקריפט את הכתובת אליה פנו בפקודה. יש מישהו שיודע פה? לדוגמה: נניח שיש לי Agent בכתובת 10.10.10.1 ויש לו 250 ALIASES 10.10.10.1-10.10.10.250 והוא מקבל GET לפרמטר מסויים בכתובת 10.10.10.44 אני צריך לדעת את הכתובת הזאת בסקריפט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנת בשפת C ויש לי את התוכנה builderX והיא די מסובכת לקימפול ולהרצה.... משהו יכול להסביר לי איך עובדים איתה או קישור למדריך (חשוב שיהיה בעברית)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין ליפתוח סוקט בין המחשב שלי לחבר ולהעביר הודעות או קבצים איפה אני מוצא קטע קוד כזה שמתאים לסביבת עבודה של WINDOS ב c++
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את והכול הלך טוב ואז פתחתי את הVB.NET ובמקום להציג לי את הפורם כמו בגירסה 6 הוא כתב לי שיש לי בעיה עם הSYSTEM.XML ואני צריך לפתור אותה ואח"כ לנסות שוב ופרט לזה גם כול מיני דברים מוזרים אחרים קראו לי במחשב מאז -כול מיני ERRORים דביליים בכול מיקרה אז התקנתי מחדש והוא עדיין כותב לי את זה אז אם מישהו יודע מה לעשות בבבבבבבבקקקקשהההההה עזרה בתודה עידוIR
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מציג מידע מהDATABASE באמצעות LISTVIEW ואני רוצה שכל שורה שהוא מציג לי היא תהיה כקישור, מאחר ואני רוצה שילחצו על התוצאה ויעברו לדף אחר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי ofiice 2000 ויצרתי את פרוייקט ב- office 2003 ושם במאפיינים של הדו"ח יש אפשרות של popup וזה קריטי לתפקוד של המסד נתונים , וב office 2000 אין אפשרות כזו, ולכן אני צריך את הקוד של popup בשביל דו"ח. בתודה מראש. מיקי.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: אני צריך מתכנת. שמעתי מחבר על אתרים אשר מפרסמים מתכנתים מכל העולם. באתרים אלה אפשר להשיג מתכנתים במיידי ובמחירים זולים במיוחד. מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה, או במקרה היותר טוב, מתכנת ספציפי מהאתרים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-