תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יודע מה אני צריכה למלא פה אשמח לעזרה! תודה לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראיתי את הקורס הבא ב c# http://scc.sela.co.il/Syl/Syllabus/Info?courseCode=DNWSH&branchName=165 אני מתכנת c# מספר שנים נשמע מעניין? יעיל? מישהו במקרה עשה את הקורס הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת משחק ואני אשמח אם מי שיודע זאת טוב ויכול לעזור יוכל ליצור איתי קשר בפרטי . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וmysql , צריך שהמערכת תכלול גם מערכת בדיקה מה שלא מצאתי בגוגל בכלל
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. כחלק ממטלה עלי לכתוב תכנית אשר מעתיקה מספר בעל מספר ספרות לא ידוע מקובץ. שפת פייתון. יצרתי פונקציה אשר שומרת לתוך int כמה ספרות מכיל המספר. הפונקציה לקריאה מקובץ: file.read(1) # a בדרך הזו הצלחתי לקרוא תו אחד. ניסיתי להחליף את הספרה במשתנה שלי- אך הקריאה לא עובדת. התכנית רצה עד הסוף, אך לא נקרא מאומה. ניסיתי לפני כן להמיר לint, float, long אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש. לא יודע להיכן מתאים הדיון, אשמח להכוונה. אליהו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם. יש לי דוח "שעות פעילות" של עובד. כלומר ביום אחד העובד יכול לעבוד בכמה מקטעים: בין 10 ל12 ואז שוב בין 14 ל16 אני רוצה להציג את שעות העבודה של העובד ב"סרגל" שמציג את כל שעות היום והמשבצות בתוכו מסומנות רק בשעות העבודה שהעובד הצהיר בפועל. יש לי קובץ שבכל שורה יש שעת התחלה ושעת סיום. זה אמור להיות ברמה יומית. צירפתי תמונה לדוגמא של מה שאני מקווה להשיג. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי אתר ללימוד אנגולר 2 + (מעודכן לאנגולר 6) בכתובת https://learning-programing.com אשמח לפידבקים תהנו
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב. בחודשים האחרונים אני יושב על אתרי אינטרנט ולומד להקים אתרים מ-0 ברמת הקוד. כרגע אני נמצא בשלב שאני לומד תגיות HTML, ועברתי בין הייתר על אתר : CodeAcademy ושם הוסבר באחד השלבים שמשתמשים בתג - <div> על מנת להפריד בין חלקים בדף האינטרנט שאנחנו בונים, ואז הם נתנו תרגיל - העניין הוא שעדיין לא הבנתי למה צריך להפריד חלקים בדף ? תמיד ידעתי שיש HEADER - יש BODY ויש FOOTER אז למה צריך את ה-DIV ? האם צריך אותו ל-CSS ? או לדברים אחרים ? ראו למשל את הקוד דוגמא שהם הביאו לי פה : <body> <h1>The Brown Bear</h1> <div> <h2>About Brown Bears</h2> <h…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כתבתי קוד ואני מנסה לעשות לו BUILD ואז להריץ אותו אבל אני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים כשאני מנסה לשמור הוא מראה לי את ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. ההדפסה של החיילים עובדת לי.... יש בעיה בהחלפה בין 2 השחקנים/קבוצות (team) וקביעת אדום או כחול לכל אחד מהם. איפה במחלקות לשים את הקבוצות בMain ששמו Game?? האם לשים לכל סוג של שחקן (חייל/דרקון את המשתנה team) מהם???? במתודה להזיז אותם קשה להבין איך ניתן לבצע את ההזזה ללא הגדרת הקבוצות מצרפת את כל המחלקות שעשיתי... תודה לעוזרים (::::: import java.util.Scanner; public class Game { static Scanner s = new Scanner(System.in); static String[][] board; static gameOfThrone teamRed; static gameOfThrone teamBlue; public gameOfThrone getRed() { return teamRed; } pub…
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כתבו פונקציה שמקבלת מספר שלם k וקולטת סדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1 אם קיים בסדרה זוג מספרים שסכומם גדול מ-k ;אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי יש בסדרה לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם גדול מ-k. לדוגמא: עבור 18=k והסדרה הבאה )משמאל לימין( : 3, 12, 5, 10, 5, 6, 2, -1 הפונקציה תעצור אחרי שנקלט המספר 10( כי 18>10+12 )ותחזיר 1 . עבור 25=k ואותה סדרה הפונקציה תעצור אחרי שנקלט 1 -ותחזיר 0 ,כי לא קיים זוג מספרים שסכומם גדול מ-25. אסור להשתמש במערכים או ברקורסיה. הגעתי לקוד הזה אבל אני לא יודע ממש איך להמשיך ואיך לתקן אותו אשמח לכיוון: #include<stdio.h> int mycouple(int k) { …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי אפליקציה חדשה בסביבת android studio ב-Java המשמרות שלי אשמח לקבל ביקורות על האפליקציה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי משחק בסיסי ב-c# ו- WPF . עכשיו אני רוצה לשדרג אותו מבחינה ויזואלית. כלומר לשנות לצורת תלת מימד כפתורים ,לחיצות על כפתורים טקסט ועוד. מה הדרך הכי טובה שאני יכול לבצע זאת? האם ניתן לקבל תוצאה מרשימה רק מעבודה עם #WPF c(אני יודע בייסיק של השפה אבל אולי יש דברים שעדיין לא מכיר)? אם כך כיצד? אשמח מאד לעזרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו פעם התעסק עם מצלמה זו ויודע להגיד לי איך אני מקשר את זה ל-powerpoint ? כלומר אני רוצה להעביר את הדפים במצגת ע"י המצלמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו פונקציה אשר מקבלת מערך, את גודלו, ומצביע לאיבר מסויים בזכרון (תא זיכרון). הפונקציה תבדוק האם האיבר אכן קיים במערך (האיבר העצמו - לא הערך שלו). אם כן, תדפיס את כל האיברים אשר ממוקמים במערך לאחר האיבר שנשלח, לא כולל האיבר עצמו. אם לא, תדפיס הודעה מתאימה. שימו לב: אין להגדיר משתנים מקומיים בפונקציה, אלא להשתמש אך ורק בפרמטרים שנשלחים! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם אני מחפש מישהו שיודע לעשות פיצ'רים לגוגל ארס המפות של גוגל אשמח אם יש מישהו שכזה שיצור איתי קשר למייל שכתובתו: maor37654@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני אעשה את זה קצר. אני רוצה לעשות את הקורס הנ"ל, מחפש איפה לעשות אותו. "האם הקורס יתן לי עבודה אחרי הסיום" כרגע פחות רלוונטי לגבי, מה שאני מחפש זה קורס כמה שיותר מעמיק במינימום זמן. אני עושה את הבירורים שלי בנתיים אבל אני אשמח גם להתייעצות עם מנוסים ממני. אם אתם מכירים משהו ששואף *גג* לשבע חודשים (מינימום זמן) למקסימום שעות לימוד אני אודה לכם מאוד תודה רבה מראש על המענה !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בשאלה ברשת של מימוש interface ו-class של הזמנת חדרים במלון. הבנתי שכדאי לי לממש באמצעות hashMap. הנה לינק לדוגמה: https://codereview.stackexchange.com...erface-in-java אשמח אם מישהו יוכל לצרף לפה פתרון משלו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קודים בפייטון אבל רציתי להגיע עם זה יותר לרמה של פיתוח כלי איסוף מידע מאשר פיתוח רגיל, הקוד שלי לשינוי mac address, אשמח לקבל עצות לשיפור הקוד. import subprocess import optparse def get_arg(): opt = optparse.OptionParser() opt.add_option("-i", "--interface", dest="interface", help="This sets the interface") opt.add_option("-m", "--mac", dest="mac", help="This sets the MAC address") return opt.parse_args() def change_MAC(interface, mac): print("[+] Changing the MAC address for", interface, "for MAC", mac) subprocess.call(["ifconfig", interface, "down"]) subprocess.call(["ifconfig", interface, "hw", "ether", mac]) …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-