תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שלדעתי צריכה Button Group שבעצם תאפשר לי לבחור בין שתי פעולות ובכך לשלוח את הבחירה לפונקציה אחרת ובכך לקבוע איך היא תפעל הלאה בהתנייה. אני עובד עם NetBeans IDE 7.0.1 העדכני ביותר ויצרתי JFrame חדש. כל שדה אחר שהגדרתי, טקסט או כפתורים עובד בלי בעיה. אבל אני לא מצליח להכניס את ה Button Group. כשאני גורר את ה Button Group ל Panel שיצרתי, הוא לא מופיע. כאשר אני יוצר אותו ב constructor בקוד ומנסה לחבר בינהם, גם לא מצליח לי. אם יש למישהו רעיון איך לעזור לי, אשמח. אם אני לא ברור, אשמח להבהיר. תודה מראש על העזרה, לב.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, כתבתי תוכנה שמבקשת תיחום ונותנת את כל המספרים הראשוניים בתחום. מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לגרום שהמספרים ישמרו במקום במשתנה ב-RAM לתוך קובץ טקסט על ההארד-דיסק. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר בעצמו אני אודה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני הכל אני רוצה להדגיש שכבר עשיתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי את המבוקש. אני מחפש קישור להסבר (בעברית) מה זה SOCKET בשפות התכנות JAVA או C, איך כותבים\איך עובדים\מה עושה וכו'... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי אני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות for וקיבלנו את השאלה הבאה.. כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם. שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחר איך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות באופן עצמאי כדי להבין את עצמי לקראת לימודים באוניברסיטה שעוסקים שנושא. איך הייתם מציעים לי להתחיל? ידע במתמטיקה חשוב פה?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
יש לי את הטבלה הבאה: List<string>; Total HTTP Packets 727 0.004459 HTTP Request Packets 372 0.002281 51.17% GET 372 0.002281 100.00% HTTP Response Packets 353 0.002165 48.56% ???: broken 0 0.000000 0.00% 1xx: Informational 0 0.000000 0.00% 2xx: Success 337 0.002067 95.47% 200 OK 331 0.002030 98.22 204 No Content 5 0.000031 1.48 206 Partial Content 1 0.000006 0.30 3xx: Redirection 10 0.000061 2.83% 302 Found 3 0.000018 30.00 304 Not Modified 7 …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לבנות את פרוייקט ההנדסאים של בויז'ואל בייסיק. אני מחפש אתר שיכול לתת לי רעיונות ועזרה בבניית הפרוייקט. התחלתי לבנות תוכנת הזמנת כרטיסים בתאטרון עם מנויים ואולמות בשילוב עם מסד נתונים של אקסס. מישהו יכול להפנות אותי לדברים נוספים דומים ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אדריכל במקצועי והייתי מעוניין ללמוד לתכנת ע"מ למקסם את הכלים שעומדים לרשותי, לקצר תהליכים וליצור גיאומטריות שאין באפשרותי לעבד בקלות באמצעות התוכנות המוכרות לי. חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסויות לנושא ולכן אנסה לפרט מהם השיקולים שלי ומה ההתלבטויות: 1. אני כמעט ולא מכיר את עולם התכנות (למדתי קצת בתיכון, אך עברו בערך 15 שנה מאז שכתבתי משהו) 2. אני עובד בדרך כלל עם התוכנות: AutoCad, Revit, Sketchup, Rhino3D. 3. אני מכיר קצת את התוסף Grasshopper ל- Rhino3D, שמאפשר תכנות גרפי. 4. הצרכים שלי הם בתחומים הבאים: א) כלים קטנים לייעול העבודה בתוכנות הקיימות אצלי (דרך ממשק API) ב) כלים לניתוח והצגת מידע בדרך גרפית (למשל מידע GIS) ג) עבודה עם ממשק פיזי - כדוגמת ARDUINO שיא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם משהו יוכל להגיד לי בבקשה את המימוש של copy constractor בשני אופנים: 1. ששייך למחלקה פשוטה 2. כזה שנמצא בprivet (אם הוא נראה אותו דבר כמו הפשוט או אולי יש לו הגדרה שונה.. מימוש בטח אין כלל...) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני מנסה לפתח פרוייקטים עבור אנדרואיד דרך eclipse הEditor פשוט נתקע כל שתי שנייות ללא שום סיבה והמעבד מרקיע שחקים ואם מישהו נתקל בבעייה כזו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלו אותנו היום איך אפשר לבצע פוליפורמיזם בלי ביצוע ירושה? למישהו יש מושג מה השיטה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך וכיצד אני מוסיף פלאש (באנרים , כפתורים וכו') לאתר HTML ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך סקריפט HTML+JAVA לטופס יצירת קשר השולח מייל לתיבת הדואר שלי עם פרטי ההודעה שם השולח, נושא, טלפון פלאפון וכו... מקווה שמישהו יוכל לעזור תודה שי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתנו לי מערך בגודל 3 עם איברים בגודל ידוע. אני צריך לבנות קוד שמוצא את המספר הקטן ביותר. זאת השאלה (ניסוח של המרצה): 1. ממש באמצעות שפת אסמבלי של MIPS תכנית המוצאת את האיבר המינימלי במערך, וכותבת אותו לתוך האוגר $S3. נתון כי n, האורך של המערך, מאוחסן ב-$S0; הכתובת של תחילת המערך מאוחסנת ב-$S1; ואורך כל איבר במערך הוא מילה אחת. בתכניתך, אין לכתוב לאוגרים $S2-$S0. זה הקובץ לתוכו אני צריך להזין את הקוד: (ישנו סעיף נוסף ולכן יש בקובץ לתוכו אני כותב את השאלה קטעים שעלולים להראות לא קשורים.) #Aceessory file for HW2. .data n : .word 3 vec1: .word 3 1 2 vec2: .word 1 -1 1 #DO NOT CHANGE THE GIVEN CODE LINES HENCEFORTH .text main: la $s0 n lw $s0 0($s0) #s0=n …
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי אתר על השרת הפנימי (במחשב - xampp) ועשיתי פונקציית Inclue מתוך index.php, והכל היה טוב. <?php include('start.txt'); ?> <?php include('end.txt'); ?> כשהעליתי הכל לאינטרנט (דרך bluehost.com - בכסף וכמובן עם דומיין), העמוד הראשי כותב לי: Warning: include(start.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/***/public_html/index.php on line 1 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'start.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/***/public_html/index.php on line 1 איפה שכתוב [function.include] יש קישור, כשאני נכנס לקישור זה מה שכתוב: Not Found The requested UR…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-