עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omer1595,

אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  2. זה אפשרי בכלל חוץ מכל האפשרויות הרגילות? (אני יודע שיהיה אליפסי, צבעוני, כל מיני שטויות).

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש לי מסד נתונים של אקסס עם הרבה שאילתות, חלקם נותנות לי לשנות נתונים בטלה דרך השאילתה וחלקם לא. אני רוצה לדעת במה זה תלוי ואיךך אני יכול לשנות את זה שיוכלו לשנות או לא יוכלו.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by Styx,

שלום אני די חדש ב C וקיבלנו תרגיל כזה: קלוט מספר תלת ספרתי אם הספרה זוגית הגדל באחת אם הספרה אי זוגית הקטן באחת למשל 376 יהפוך ל267 ו649 יהפוך ל 758 ורציתי לדעת אם יש IF אחד שמכיל את כל האפשרויות (אחד אני יכול לעשות אבל זה נראה לי עודף עבודה) and\or\not

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום, אני משתמש ב Global.asa ויצרתי בו Session כלשהו שאני רוצה שהוא ישמש כמשתנה גלובלי. איך אני משנה את הערך שלו כאשר אני לוחץ על קישור ? ניסיתי לעשות: <a href="משהו" onclick="<%=Session("Stam")="Mashoo"%>">lala</a> וזה לא מצליח.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. איך אני יכול לשנות פרמטרים שקיבלתי בכתובת? למשל, יש את הכתובת: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=FiApple/Blue/ ואני רוצה להפוך את זה ל- http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=helius/ יש פונ שעושה את זה בJS?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BedB0y,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון : הורדתי css template מוכן מאתר שמספק כאלה. ברגע שאני מנסה לשנות צבע של טקסט במקום מסוים (אני משתמש בdreamweaver) הוא משתנה לי בכמה מקומות לא רצויים, או בכל הטקסט, יש לי תחושה שזה קשור לאיך שהtemplate בנוי. יש דרך להתגבר על זה ולשנות את הצבע רק ספציפית איפה שאני רוצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shoshana,

יש לי משהו כזה: <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" ></asp:TextBox> אני רוצה לשנות את צבע התוכן של הפקד בקוד הJS. איך?? אם אפשר קוד ברור (ניסיתי TextBox1.fontColor וזה לא עבד!)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אפשר ? אודה למי שידריך אותי.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by talgold,

אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by ross1,

אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפורום הזה או לגרפיקה אבל זה חלק מתוכנה שאני כותב אז אני אנסה פה. אני צריך להדפיס ברקוד על מדבקה כאשר הברקוד זה מספרים בלבד, הבר קוד הודפס עד היום בפונט code 128 כאשר הוא נמתח לרוחב. code 128 הוא פונט מסובך יחסית לשימוש (ישנו checksum) יש פונט בשם code 39 שגם נתמך אבל הרבה יותר פשוט לשימוש. )שמים כוכבית בהתחלה ובסוף) הבעיה שלי עם שני הפונטים היא שהגובה מוגבל מאוד (גודל פונט 10) מה שגורם שבהדפסה הברקוד לא ממש קריא, הרוחב שאני מדפיס הוא בערך עשירית מהרוחב שהודפס עד היום כאשר הגובה זהה. יש אפשרות ב-.net 4.5 לשנות רוחב של פונט? יש תוסף חיצוני? או הלואי יש פשוט פונט כזה ופיספסתי אותו איכשהוא בחיפושים בגוגל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pcfreakk,

יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by zipzip,

שלום חבריה אני רוצה לשנות ת'רקע של המחשב, מצאתי פקודה שמביאה לי ת'דיאלוג של מאפייני תצוגה למסך אבל אני רוצה משו קצת שונה בעצם להחליף רקע לפי תמונה מסוימת ששמורה לי באיזה משתנה או לפי נתיב מסויים קבוע על פי אני מודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TecNodRom,

שלום רב! יש לי פונקציה void update(char *name,FILE *fp){ . . . } כאשר name מקבל מחרוזת מהפונקציה הראשית המכילה את שם הקובץ הפונקציה פותחת את הקובץ general=fopen(name,"r") אני מעביר את מה שאני צריך להעביר ולסדר מ2 קבצים שברשותי לקובץ חדש temp=fopen("Tempfile.txt","w") אך הבקשה בשאלה הייתה שבסופו של דבר השם Tempfile יחזור להיות לשם שנמצא ב name אך כשאני עושה את הפקודה שלמדנו rename(general,temp); זה לא משנה דבר והקבצים נשארים בשמם... מה עלי לעשות בכדי שהשם ישתנה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  17. אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. Started by Avigail111,

שלום,אני כעת בכתיבת פרויקט ונתקלתי בבעיה. הוספתי חלון(לחיצה ימנית על הפרויקט->הוסף->Window),לאחר מכן החלטתי לשנות את שמו,וזה גורם שהוא יהיה לא ניתן לשימוש יותר. אז איך משנים שם מבלי לפגוע 'בעבודה' איתו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by gal_il50,

התחלתי לא מזמן ללמוד C# ויש משהו שאני מעוניין ללמוד, איך אני יכול לשנות שמות של קבצים שיש לי על המחשב ? ז"א אם יש לי למשל תיקיה עם הרבה קבצי MP3 שלא ממוספרים ואני רוצה לכתוב תוכנה קצרה שתשנה את שמות הקבצים ותמספר אותם איך אני יכול לעשות את זה ? אגב אל תשלחו אותי לפייתון או פרל כי אני לא מכיר, רק לאחרונה (חודשיים) התחלתי ללמוד C# תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by 3583,

שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by itamarz,

נתקלתי בבעיה של שינוי COMBOBOX המתבסס על חלון EDIT בשפת VB. שימוש בפונייה SETWINDOWTEXT לא עזרה בכל המקרים. אבקש את עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני כותב תוכנה שפותרת סודוקו ב-java, ואני רוצה שהאייקון של העכבר ישתנה בהתאם לתזוזת העכבר, כך שיהיה מעבר עכבר על הטבלה העכבר ישתנה ל-hand cursor, וכשהוא יצא מהטבלה הוא יחזור ל-custom cursor, אבל כשאני מזיז את העכבר אני מקבל הודעת שגיאה. זה הקוד: addMouseMotionListener ( new MouseMotionListener () { public void mouseDragged(MouseEvent e) { } public void mouseMoved(MouseEvent e) { if (e.getX()<551 && e.getY()<549 && e.getY()>99) setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(Cursor.HAND_CURSOR)); else setCursor(Cursor.getPre…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.