עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן, אני רוצה לבנות אתר עם מערכת תוכן מוכנה, שאני יוכל לערוך בקלות את התוכן שלי.. אך בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה נוחה לשינוי הממשק שלה.. אני מעוניין ליצור אתר דינמאי עם תפריטים נגללים, חיפוש תוך כדי הקלדה וכ'ו, איזה מן המערכות החינמיות שיש בשוק יכולות להיות הכי מתאימות לשינוי כזה?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by שניצל,

שלום, כאן החברה של השניצל, שהשתלטה לו על הניק לצורך שאילת שאלה. כך שאם אתם שמים לב שההודעה מנוסחת בלשון נקבה, וכתובה בחמידות אינסופית - אל תתפלאו. טוב, הבעיה שלי היא כזאת - יש לי xml, אבל מסיבות שלא תלויות בי הוא מגיע דפוק, ולחלק מהשדות שאני צריכה יש המון רווחים מיותרים בסוף. זה אומר שאם נגיד יש לי אלמנט - <e>bla </e> אז מה שאני צריכה ממנו זה את המילה "bla" בלי שום רווח בסוף. חיפשתי פונקציה בxsl שמפשיטה את הוורחים המיותרים, ומצאתי את normalize-space. הבעיה איתה היא שהיא עושה שלושה דברים - 1. מורידה את כל הרווחים בסוף של השדה 2. מורידה את כל הרווחים בהתחלה של השדה 3. אם מופיע יותר מרווח אחד ברצף באמצע השדה, היא מצמצמת אותם לרווח אחד. אז בעוד ש1…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. זה הקוד: <html> <head> <title>gallery</title> <script language="JavaScript"> y=0; function next() { if (y==37) {y=0;} y=y+1; pic.src='AirPlanesPic/A10'+'/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } function previous() { if (y==1) {y=37;} y=y-1; pic.src='AirPlanesPic/A10/'+y+'.jpg'; pic.width=800; pic.height=600; } </script> </head> <body dir="ltr"> <select id="Select1"> <option value="A10">A-10</option> <option value="B2">B-2</option> <option value="B52">B-52</option> <option value="F117">F-117</option> <option value="F…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by Kak,

אהלן. אני רוצה לבנות Linear feedback shift register שייצר לי מספרים באקראי, הבעיה היא שטווח המספרים שאני רוצה שהוא יגריל משתנה עם הזמן (גדל וקטן). LFSR "רגיל" עם טווח קבוע (14 ביט שזה הטווח המקסימלי שאני צריך) כבר הצלחתי ליצר, יש למישהו כיוון איך משנים את מספר הביטים תוך כדי שהמערכת רצה? `timescale 1ns/10ps `define BD 1 //Basic Delay module lfsr ( output reg [13:0]random_num, input random_enable, clk ); initial begin random_num=14'b11111111111111; end wire linear_feedback; assign #(`BD)linear_feedback =random_num[7]^random_num[3]; always @(clk) begin …

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tsachiy,

היי חבר'ה מה קורה חג שמח אני יודע שהשגיאה הזו קורית כאשר יכולה להיות סיטואציה שאין לה return כלומר שלא סגרתי את כל האפשרויות, אבל מישהו יכול להגיד לי מה חסר לי בדיוק? (התוכנית קולטת מספר, ואז בתת פעולה בודקת האם הוא מספר מיוחד. מספר מיוחד זה מספר שהוא + המספר ההופכי שלו מבחינת הספרות הוא מספר ריבועי. למשל אם המספר הוא 47, אז 47+74 = 121. המספר 121 הוא ריבועי של 11, לכן 47 הוא מספר מיוחד). מדובר בשפת JAVA import java.util.Scanner; public class Question2 { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner scan = new Scanner (System.in); int num; System.out.println ("Enter a number"); num=scan.nextInt(); if (special(num)==true) …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ImFondOfComputers,

היי, לימוד אסמבלי מחד גיסא, כרוך בהרבה זמן וריכוז במהלכו, ומאידך גיסא מעניין מאוד. התחלתי ללמוד אסמבלי לפני מספר ימים מבוטל מאוד. ובזמן הלמידה שלי מתועררות שאלות רבות כגון: מה אסמבלי יעזור לי ? האם הוא חשוב ? האם אפשר להסתדר בלעדיו? האם אסמבלי נותן לך יתרון בעודך מתכנת בשפות עליות? האם לפעמים פותר לך בעיות שלא היית יכול לפתור בעזרת שפה עילית? בקיצור, מדוע ללמוד אסמבלי אם אפשר להסתדר בלעדיו? לכן פתחתי אשכול זה, על מנת לבקש הסבר על חשיבות אסמבלי, והאם בשוק העבודה עדיין מחפשים מתכנתי אסמבלי. איזה אפליקציות חברות בונות בעזרת אסמבלי? תודה

• 16 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו יכול להביא לי קצת חומר עזר במדעי המחשב ב'? יותר חשוב החומר עזר באסמבלר דווקא תודה

• 11 תגובות
    • 14.5k צפיות
  9. עקבתי אחרי מה שכתוב כאן: http://learn.elgg.org/en/stable/intro/install.html אבל נתקעתי בשלב שצריך להיכנס לאתר להגדיר אותו בדפדפן (אחרי יצירת mysql) מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני נכנס לזה? שמתי את הקבצים כפי שהם ביקשו בתיקייה שהיא לא www. לכן שמתי את זה ב-public_ftp/elgg אשמח להכוונה פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום ! התקנתי שרת mysql ע"ג פלטפורמת ה winxp שלי ומחלון dos הרצתי את הפקודה הבאה: program files\mysql\mysql server 4.1\bin\mysqladmin -pmypass -uroot ping וקיבלתי: mysql is alive אשר משמעותו: אני מקושר לשרת mysql. כתבתי את הקוד הבא בשפת php: <?php $myconnection=mysql_connect("root","mypass"); ?> כאשר העליתי את קובץ ה php באמצעות הדפדפן (explorer) קיבלתי הודעת שגיאה כדלקמן: Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in c:\Inetpub\wwwroot\cgi-bin\mysql.php on line 2 האם מישהו יודע מדוע אינני מצליח להפעיל פקודות mysql באמצעות php? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by omfir,

אחרי בניית טבלה בבצפר משום מה אני לא מצליח לשנות את הטבלה. כשאני מנסה להוסיף שורה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img687.imageshack.us/img687/4472/14791445.jpg

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mwalker03,

איך אפשר לקבל סורס של אתר, אבל אחרי ש JS פועל עליו ? לדוגמא function init(){ document.getElementById("mytest").innerHTML= "Results after rendering..."; } </script> <body onload="init();"><div id="mytest">OK<> כשאני אעשה "בקשה רגילה" לדוגמא עם WebClient ב C#, אני אקבל את הסורס הזה. אני רוצה לקבל את הדף "מרונדר", איכשהוא ... למישהו יש רעיון ? לא משנה באיזה שפה או איך יכתב, העיקר שיעשה את העבודה ..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Daniel Fogel,

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

15. Started by Shoko,

שלום, אני מחלק אחסון בחינם בישראל בתמורה לפרסומת (Adsense) שתותאם לאתר במיקום תואם לאתר שלכם על מנת לא להפריע יותר מידי. העדיפות היא לאתרים שעדיין קיימים או אתרים שבשלבי עליה סופיים. החוקים הם : - יש להציב פרסומת Adsense אשר נתאים ביחד לאתר. - לא אתרי פורנו או הורדות - עמידה בחוקים של גוגל אדסנס : http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=iw&answer=48182 מי שמעוניין בקבלת האחסון צריך לשלוח לי מייל לכתובת : hostfree18@gmail.com עם הפרטים : שם : גיל: דרכי התקשרות(טלפון וכו') שם האתר, כתובת, תחום עיסוק. אם האתר כבר רץ או עדיין בתהליכי בניה ואם לא מתי מתוכנן לעלות. אם יש דומיין או לא. ןאני כבר אחזור אליכם. החבילה ההתחלתית היא 100mb אחסון ו- 10…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by tropit,

היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

בקרוב הולך להיגמר לי מאגר השאלות הנחמד שלי(הכוונה לפתרון כולם), חוץ מכמה שקשים לי במיוחד. אחרי שאני ישב עליהם אני רוצה לתרגל את הידע שלי בצורה יותר אמממ אינטנסיבית או לא יודע. כל העיקרון שיכין אותי למבחנים שונים, בעיקר של הצבא - אך הרבה מעבר. אם יש למישהו רעיון לתרגול טוב, אשמח לשמוע. אני לא חושב שהשפה שאני יודע אמור להיות גורם אבל למי שבכל זאת צריך אלה למה שמתכנן לתרגל עליהם: C, אולי בעתיד גם ++ ASSMBLER JAVA, עתיד קרוב רחוק ממש בספק אבל C# תודה.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by avrin1,

היי, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד קבצים דרך פייתון? אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות URLLIB2 כך: response = urllib2.urlopen(' http://blabla.com/getfile.aspx?id=1')file = response.read() אבל זה לא מצליח... נראה לי בגלל שהאתר מביא את הקובץ דרך דף ASP ולא ישירות.. יכול להיות שזאת הבעיה? מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני יכול להוריד את הקובץ שבמקרה הזה הוא בID=1??? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by Alex Koretzki,

אני מנסה לעשות רשימה מקושרת גנרית זה עושה לי שגיאה ב newNode void insert(T* data){ Node* newNode= new Node<T>(data); //error if(head==NULL) head=newNode; else{ Node<T>* temp=head; while(temp->getNext()!=NULL) temp=temp->getNext(); temp->setNext(newNode); } } הבנאי של Node מקבל פויינטר ל T

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…

22. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ללחוץ על כפתורי פקד UpDown באמצעות API ולאו דווקא הפקד הזה גם על פקד Command אני רוצה ליצור שילוב של פקד UpDown ופקד טקסט להרצת מספרים. בפקד הטקסט כשאני לוחץ על מקשי החצים מעלה/מטה (לא של הפקד עצמו) אני רוצה שפקודת API תבצע לחיצה על פקד UpDown במקום לכתוב קוד בתיבת הטקסט. אני רוצה ליצור 3 תיבות טקסט עם פקד UpDown אני רוצה ליצור דבר דומה שניתן לראות בחלון של שעון המערכת כשמכוונים את השעה, לחיצה על מקשי החצים מעלה/מטה גורמת ללחיצה על פקד UpDown תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Elram,

1. איך אני כותב תוכנית שמקיימת יל את התנאי הבא: הגבלת שם למינימום 2 תווים ומקסימום 10 2. תקינות קלט -בסיסי *שהשדה לא ריק *אותיות בלבד - בשימוש עם מקף, גרש *ספרות בלבד *מספר טלפון - ספרות, מקף תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. Started by orninyo,

איך אפשר לשנות בעזרת פונקציה בJS תוכן טקסט של DIV מסויים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.