תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני שומר על הטקסט הרשום ב- TEXTAREA ככה שבכל איטרציה של לולאה אני יוכל להוסיף טקסט לטקסט הקיים. עזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני עושה CListBox::AddString. הקוד עובד ב-MFC על win32. בניתי פרוייקט MFC אחר על windows mobile 5 SDK (כלומר windows CE). שמתי שם גם כן listbox. הקוד שעושה AddString הוא אותו דבר. גם נראה שהוא עובד, רק שהמחרוזת לא מופיעה ב-list box על המסך! כאילו אין חיבור בין המשתנה ב-Dialog לבין מה ש-MFC עובד איתו, אבל יש קוד שעושה DDX_Control. יש למישהו רעיון? עריכה: הבעיה היתה ששמתי אותו כחלק מ-group box, וwindows המטומטם צייר את ה-group box מעל מה שהוא מכיל, בניגוד לכל הגיון ובניגוד לאיך שהוא עובד על win32... התוצאה היתה שמה שחשבתי שהוא ה-list box היה למעשה ה-group box שהסתיר אותו.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי או לתת לי מדריך ללמידה של אפשרות הINCLUDE בדפי הHTML. אני יודע לעשות IFRAME אבל הINCLUDE הרבה יותר נוח ואיכותי
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה בפורם של פיתוח אפליקציות אבל לא ענו לי אז חשבתי שזה מתאים גם לאתרים שמשתמשים במסד נתונים משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ללמוד יותר בנושא פיתוח בצד השרת ולכן החלטתי כנראה להירשם לקורס בנושא... ככל הנראה אני מעדיף להירשם לקורס ללימודי JAVA מפני שלמיטב הבנתי Java היא שפת תכנות עלית דבר שהופך אותה להרבה יותר כדאית ללמידה משפת תכנות כמו PHP או ASP.NET שמתמקדות בפיתוח צד שרת בלבד. אני לא בטוח שאני צודק ולכן אני מעדיף להבהיר את העניין כאן... חוץ מזה ברצוני לדעת האם פיתוח בj2ee/ jsp /java / jmee הוא זהה מבחינת התחביר? והאם לJAVA יש כלים טובים לפיתוח בצד שרת הוא שזו שפה שרק תסבך את העניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני עכשיו לומד את העניין רק יש לי בעיה אחת כשאני כותב את הקליינט יש דרך שאני יוכל לא להגדיר את הIP של השרת כי לדוגמא אם אני ייתן למשהו אחר את התוכנה אני לא יוכל לדעת מה הIP של הקליינט והסרבר שלו. TcpClient client = new TcpClient(); client.Connect(IPAddress.Parse("192.168.1.140"), 5004);
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם Timer אבל יש לי בעיה שאני לא מבין מהותה. יש לי שיטה שנמצאת במחלקה אחרת וצריכה לפעול במחלקה ראשית מתוזמנת. קראתי בתיעוד של המחלקה TIMER אבלי ש לי שגיאה שאני כותב: System.Threading.Timer t = new System.Threading.Timer(Database.Instance.Save, null, 50, 10000); אני מקבל שתי שגיאות: Error 1 The best overloaded method match for 'System.Threading.Timer.Timer(System.Threading.TimerCallback, object, int, int)' has some invalid arguments C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\MainForm.cs 15 36 Forms Error 2 Argument '1': cannot convert from 'method group' to 'System.Threading.TimerCallback' C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\Mai…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR.xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html> <head lang="en"> <meta charset="UTF-8"> <title>JQuery val</title> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js" type="text/javascript" > </script> </head> <body> <input type="text" id="num1" /> <input type="text" id="num2" /> <input type="button" id="bt" value="+" /> <input type="text" id="num3" /> <script> $(document).ready(function(){ $("#bt").bind("click", function() { var result = parseFloat(…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ליש שאלה בקשר ל WH_KEYBOARD_LL (פרמטר שניתן לפוקנציה SetWindowHookEx ) אני רוצה לכתוב תוכנה שתגרום לחסימה של קלט מהמקלדת במקרה שנלחץ מקש שבחרתי ( במקרה זה A) החסימה תתבצע על ידי BLOCKINPUT().. אם אני יכול לבצע את זה? דרך WH_KEYBOARD_LL? (אני לא מעוניין לבצע את זה דרך GetKeyState() )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עבדתי לאחרונה על תרגיל די מוכר לתרגול הורשות. יוצרים מחלקה כללית בשם 'צורה' ותת-מחלקות 'משולש' ו'מרובע' שיורשות אותה ומוסיפות תוכנות משלהן. כעת, לצורך תרגול של ממשק, אני רוצה להוסיף ממשק בשם "צורה" שיגדיר לכל התת-מחלקות איך להתנהג. האם הממשק "צורה" מחליף את מחלקה או בא בנוסף אליה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש. יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה? בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות? ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אנשים מנסיון שלי, כשאני משתמש במשתנה ifstream מהספרייה fstream, לא מספיק לסגור את הקובץ ולפתוח מחדש כדי להשתמש שוב במשתנה לקריאה מקובץ אחר file.open(fileName); file.close זה לא מספיק מה עוד צריך? ואם אני עושה file.close לקובץ שלא פתוח, זה יעשה בעיות?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
משהו מוזר , רשמתי פקודה שמעבירה לרגיסטר DX את הנתון , 0403h ועושה לו PUSH למחסנית. כמובן שהנתון הזה נתון יחיד במחסנית לאחר מכן יצרתי פונקציה ובתוך הפונקציה עשיתי POP לתוך אוגר אחר , ומשום מה הוא לא הוציא לי את הנתון 0403h אלא הוא הוציא לי נתון 0013h לא מובן לי למה אשמח לעזרה זה הקוד שעשיתי בתוך הפונקציה A_ij_with_B_ij_TO_C_ij PROC xor dx,dx pop dx ; get numbers of rows and Columns from stuck RET A_ij_with_B_ij_TO_C_ij ENDP
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום בניתי משחק דמקה ב VB ואני רוצה לאפשר אופציה של מוזיקה ב כניסה למשחק ובמהלכו כיצד אני מבצע זאת ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה , אני רוצה לעשות שימוש בסליקת כרטיס אשראי רציתי לדעת איך זה מתבצע... התוכנה שאני עושה זה תוכנה של מישכת מזומנים.... . הבנתי שאני צריך לפתוח חשבון של סליקה פתחתי דרך האשראית ,וזה מותק במחשב... עכשיו איך אני בונה את זה בתוכנה שלי....איך אני עושה את החיוב...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי קטע קוד שמשתמש בסיפרייה OpenCV, אבל אני מקבל המון טעויות על כך שחסרים לי קיבצי הh או cpp אפילו כאשר אני מפנה את הקישור, למיקום במדויק, אשמח אם משהו יכול לתת לי פוש ראשוני לאיך אני מתחיל שימוש בסיפריה אני רוצה ללמוד אותה. בגדול אפילו אשמח לקבל הסבר איך אני מפעיל את המצלמה במחשב (הנייד) קטע קוד ומה אני מוסיף איפה. תודה מראש משה נ.ב. את הקוד עליו אני מדבר הורדתי מ: http://www.lirtex.com/he/ וגם את הסיפרייה opencv2.2 הורדתי והתקנתי
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-