עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by פיני1805,

JNB FAR,$ לאן זה קופץ ומה זה הדולר?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by zZOROo,

אני פוול זמן לא נגעתי בתיכנות ושחכתי כמה מהפקודות אז אני צריך פקודה בPHP שמה שהי תעשה אני אכניס לה מחרוזת ומספר והיא תחתוך את המחרוזת מהמספר וקדימה למשל $str = 123\456 אני אכניס לו 3 ומה שישאר זה 456 או משהו דומה ועוד פקודה יותר קשה היא תגיד לי מתי נכנס משהו לבסיס נתונים (כאילו מתעדקן או שהכניסו משהו)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by Paci,

כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…

5. Started by the king2006,

שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by elad12,

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שלום, הקוד הבא: <head> <title>test</title> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <style type="text/css"> #first {width:1em; float:left; border:1px solid red;} #second {width:10em; border:1px solid blue;} </style> </head> <body> <h1 id="first"> A</h1> <h1 id="second">B</h1> </body> מציג את הדף הזה:. האות B מוצבת מימין ל A כפי שהייתי מצפה אך מעט גבוה יותר מסיבה בלתי ברורה לי. שינוי התערך בתכונה width לסלקטור #second ל 1em מביאה לכך ש B ירד מתחת ל A בדף מסיבה בלתי ברורה לי לחלוטין. אם #first…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by spinchicken,

איך ניתן לדבג תוכנה כך שהתוכנית תפסיק (כמו brakepoint) בכל פעם שערך של משתנה, משתנה? אני מתכנת בויז'ואל סטודיו 2005 בשפת C++

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by assaf990,

שאלה:2 אנשים נוסעים לחו"ל, כל אחד בתאריך שהוא בוחר מטרה: לספור את מספר החודשים הכולל בו לפחות אחד מהאנשים היה בחו"ל, אבל אין לספור חודשים חופפים יותר מפעם אחת למשל: נוסע א נסע בין ינואר 08 עד דצמבר 08 נוסע ב נסע בין אפריל 08 עד ינואר 09 תשובה: מספר החודשים ללא חפיפה הוא 13 אפשר לספור הפרשי חודשים על ידי dateDeff אבל איך אני מתעלם מחודשים חופפים וסופר אותם רק פעם אחת?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by BneXt,

יש לי אתר כבר הכל מוכן וזה.. הוא מאוחסן ב-ftp.members.lycos.co.uk ויש לי דומיין TK... עכשיו שאני נכנס לאתר כתוב לי ב-Address לא את השם של האתר אלא את המיקום של הקבצים שלי (כאילו ה-FTP) עכשיו אני צריך איזשהו קוד כדי שיהיה כתוב שם את השם של הדומיין ולא את ה-FTP. מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by shoshana,

קיבלתי קוד של דף aspx לתוך משתנה דרך XMLHttpRequest, איך הופכים אותו לHtmlElement? פשוט כדי לקחת ממנו רק את הbody בלי התוספות.. בבקשה עזרה דחופה!! :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by VanGogh,

שלום! האם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי בשפה פשוטה מהו מערך תווים (Character set)? ניסיתי את מזלי בויקיפדיה, אבל זה יצר לי עוד יותר בלאגן בראש... אני לא מצפה לכל התורה על רגל אחת, כמובן, אלא להסבר כללי בשפה שגם מתחיל כמוני יוכל להבין. גם לינק להסבר פשטני יעשה את העבודה. תודה רבה מראש! נא להעביר אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזו.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by uzana2004,

זאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by gng,

אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by yehudaeitam,

כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by Mamimo,

זה אמנם קשור לתראד הקודם שפתחתי, אך שם העניין קצת מסובך ופה זו שאלה ספציפית. אני מנסה להציג תמונה באופן הבא (הקוד באדיבות ASK בפורום אחר): <?php header("Content-type: image/png"); // set content type to png $img=imagecreatefrompng("file.png"); // load base image $textcolor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); // RGB 255-255-255 color imagestring($im, 0,0, 1, $_GET['string'], $textcolor); // draw string received as parameter imagepng($im); // output result as png imagedestroy($im); // free handle ?> אין לי קובץ PNG אז ניסיתי עם קבצי JPG ו GIF והחלפתי את פונקיית imagecreate בהתאם. ומקבל: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resour…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לבנות אתרים לא מזמן (בשפת HTML), ואני רוצה לדעת איך להעתיק/לבנות אתר. -הדרך הקלה היא:שמעתי שאפשר להעתיק מאיזה אתר פורום מוכן. -הדרך הקשה היא:לבנות פורום בעצמי. אני מעדיף את הדרך הקלה אך אשמח לדעת גם איך לבנות פורום בעצמי איזה ידע צריך? אם צריך תוכנה מיוחדת? בתודה מראש YOSDA BOY

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להוריד קובץ דרך ASP מכתובת אחרת כך שהקובץ יגיע למחשב שלי כאילו השרת מבקש אותו. לדוגמא. האתר שלי בכתובת a.com הקובץ שאני רוצה נמצא ב b.com כך שאם אני רוצה קובץ אני ארשום: http://a.com/getfile.asp?File=b.com/file.jpg ניסיתי עם ADODB.Stream וזה לא ממש עובד עם קבצים בשרתים אחרים רק על השרת שלי.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by ZuBi,

בדלפי.. בניתי יוניט מסויים שהגדרתי בו מערך ב interface מערך פשוט של סטרינג עד 10 עכשיו ב implemtain של אותו יוניט הכנסתי במערך נתונים יעני מילתי אותו.. עכשיו כשאני מנסה לקרוא את המערך מהתוכנית הראשית לא עובד ... יעני המערך ריק..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by psycho killer,

נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by barp12,

אני עשיתי תוכנית בגרפיקה שמציגה כפתור שברגע שלוחצים עליו עם העכבר הוא מציג הודעה והצבע של הכפתור משתנה הבעיה שאני כל הזמן לעדכן את המיקום של העכבר ולבדוק עם הוא לוחץ על הכפתור אז עשיתי LOOP עכשיו זה עושה לי הבהובים אני יודע שבVB עם DIRECTX עשו שתי חוצצים האם יש אפשרול לעשות את זה בC++ עם GRAPHICS.H? עריכה: לא משנה הצלחתי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by spinchicken,

ב C++ תחת הפקודה printf?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.