תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ורוצה לתרום לי אותו? אני קנית דומיין subgames.net אתר על משחקים ותוכנות ואני לא רוצה לשים איזה PHPBB אז מי יכול לתרום לי? משהו פשוט וקל שהוא תכנת ולא יצא לו לממש את זה והיה רוצה לראות איזה יצירה שלו באתר רציני מישרוצה שיבוא למיילסנג'ר שלי: renan007@speedy.co.il
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי טופס ואני רוצה לשחק לו בזום בגלל שיש לי תמונה גדולה מדי ואני לא רוצה להקטין אותה, אני פשוט רוצה לעשות לו זום חיצוני וככה אני יראה אותו קטן יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי שאלה ויש לי את הפתרון, אבל אני בכל זאת לא מצליח להבין את זה.. את סעיף a שזה דיי טריוואלי כן הבנתי. אם מישהו יוכל לרשום גם את האלגוריתם , אפילו בפסאדו, אני מאמין שזה יעזור מאוד. Q. (Cormen 22.5-6) Given a directed graph G = (V, E), explain how to create another graph G' = (V, E') such that: a. has the same SCC as b. has the same components graph as c. is as small as possible. Describe an efficient algorithm for computing A. 1. Calculate the SCC of 2. leave the components graph as is 3. create a cycle from each component (remove redundant edges) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להכנס לעניין של שפות תכנות ואבטחת מידע, יש לציין שלא עסקתי בתחום מעולם ואני די מתחיל מ-0. כמובן שיש לי ידע בסיסי+ במחשבים אבל הייתי מעוניין להרחיב אותו. איפה אני צריך להתחיל? יש בסיס כלשהו? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
-
אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך את התשובה עד הבוקר, אז אם יש מישהו שיכול לבדוק את התרגיל ולתת לי תשובה כמה שיותר מהר אני אשמח. התוכנות של הפסקל במחשב שלי לא עובדות( dev pascal ו turbo pascl) לא יודע למה ואין לי זמן לבדוק למה. אני צריך שתאשרו לי האם הפתרונות שכתבתי נכונים: 1) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך וגודל המערך ומחזירה את האיבר הגדול במערך. הפתרון שלי: function f(a:vec; n:integer); begin if n=1 then f:=a[n] else if a[n]>f(a,n-1) then f:=a[n]; end; 2) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך, גודל המערך ומספר נוסף, ומחזירה כמה אברים במערך גדולים מהמספר הנוסף. הפתרון: function f(a:vec; n,x:integer); begin if n=1 then if a[n]>x then f:=1 else f:=0 else if a[n]>x then f:…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
מערך חד מימדי ל 2ו מידי אני יודע לדוגמה יש לי 1000 פרטים ...אני ממיר את זה ל 100*100 כאשר זה היה x+y*100 אורי מה קורה עם יש לי יותר מ 2 מידים נניח 4 מיימדים ?כמו חילוק של 1000 ? ל 4 מימדים ? ויותר ?איך מחשבים זה ? אני קצת לא מבין את המטדולגיה ? ברור שזה חד חד עריכי? תודה לכל העונים ...אני מתחבט בזה די הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נניח שיש לי את מחשב א' שנמצא בתוך רשת פרטית מאחורי ראוטר ואת מחשב ב' שנמצא גם בתוך רשת פרטית(אחרת..) מאחורי ראוטר אחר. מישהו פעם אמר לי שלא ניתן ליצור חיבור ישיר בין שניהם(הבן אדם מבין בתקשורת, אז או שזה נכון או שלא הבנתי אותו נכון). מישהו יכול להסביר לי למה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי כוסיות אני מוצא את עצמי מעדכן די הרבה פעמים דפים באתר עם טקסטים חדשים כדי לקבל רייטינג גבוה יותר בתוצאות חיפוש. משום מה לוקח ל-Google די הרבה זמן (כבר למעלה משבוע) לעדכן את התוצאות בתוכן החדש, בדרך האוטומטית. זתומרת אני כותב בחיפוש מחרוזת מילים כלשהי שלקוחה מהעמוד שעדכנתי וה-Google לא מוצא. הוספתי אפילו Sitemap פשוט כ-TXT כדי להקל על GoogleBot. האם יש איזושהי דרך לזירוז גוגל שיעדכן את תוצאות החיפוש בתדירות גבוהה יותר? או האם יש איזשהו כלי שמשתמשים בו לעדכון מיידי של כתובת ספציפית? שוב תודה לעוזרים
-
אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה איזה פרויקט בMSDB ואני צריך לקבל את הערך של שדה נגיד NewID...לתוך משתנה XnewID בעורך של VB.... איך אני עושה את זה.... איך אני יכול לעשות טופס כאשר אני רוצה לעדכן פרטים ורק כאשר אני לוחץ על הכפתור "בצע" הוא שומר את הרשומה במצב שהיא! ולא שהוא מעדכן תוך כדי שאני עובר שדות... ולסיום.. שאני עושה שאילתא שהמשתמש יכניס ערך...לדוגמא מספר ת.ז. אז נפתח חלון קטן עם הודעה... עכשיו אני רוצה לעשות את זה בטופס שבמקום חלון...אני יכניס את הערך לתוך שדה...וכשאני אלחץ על כפתור "בצע" אז הוא יציג את השאילתא כשערך השדה הוא משתנה... (לדוגמא אני רוצה לעשות חיפוש של אדם כאשר אני מחפש לפי הערך מספר ת.ז...רושם את המספר בשדה ולוחץ "בצע"...ובכל הפרטים נפתחים לי על אותו מספר ת.ז...)... …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא: <head> <title>test</title> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <style type="text/css"> #first {width:1em; float:left; border:1px solid red;} #second {width:10em; border:1px solid blue;} </style> </head> <body> <h1 id="first"> A</h1> <h1 id="second">B</h1> </body> מציג את הדף הזה:. האות B מוצבת מימין ל A כפי שהייתי מצפה אך מעט גבוה יותר מסיבה בלתי ברורה לי. שינוי התערך בתכונה width לסלקטור #second ל 1em מביאה לכך ש B ירד מתחת ל A בדף מסיבה בלתי ברורה לי לחלוטין. אם #first…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-