תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה אובייקטים מסוג -ToggleButton בצבע כחול מתחלף. אני רוצה שכשילחצו על הראשון הוא ישנה את הצבע ל-לחוץ (ירוק מתחלף). וכשילחצו על הבא (השני) הראשון ישנה את הצבע לנלחץ בעבר (אדום מתחלף), והשני כעת לצבע של לחוץ (ירוק) וכן הלאה. יש את הproperty IsChecked כדי לבדוק על מי לחצו, ועל מי לא. איך אני קובעת את הצבע של אוביקט שכבר לחצו עליו, אבל עכשיו הוא לא במצב של לחיצה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להכנס לעניין של שפות תכנות ואבטחת מידע, יש לציין שלא עסקתי בתחום מעולם ואני די מתחיל מ-0. כמובן שיש לי ידע בסיסי+ במחשבים אבל הייתי מעוניין להרחיב אותו. איפה אני צריך להתחיל? יש בסיס כלשהו? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה יש לי את הקוד הזה <IfModule mod_rewrite.c> Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteCond %{QUERY_STRING} !^param=(.*)$ RewriteRule ^(.*)\.deb$ download_counter.php?file_name=$1 [nc] </IfModule> אני יגיד לכם למה הוא אמור לשמש אני אמור להקליד כתובת אינטרנט עם שם של קובץ שהסיומת שלו היא .deb ואז שהוא יעביר אותי לדף שנקרא download_counter.php ושם יש את הקוד הזה $file_name = mysql_real_escape_string ($_GET['file_name']); $file_name = str_replace("/public_html/","",$file_name); $result = mysql_query("SELECT * FROM table_test WHERE deb_name = '" . $file_name . "'" ); if ( mysql_num_rows ($result) == 0 ) { mysql_query ("INSERT INT…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כשמסתכלים במקור הדף בפיירפוקס זה מהודר מאוד יפה ונוח בצבעים והכל. ומאוד נוח לעבוד כך. אבל זה חסום ואי אפשר לעשות שם שינויים ואז לעשות שמירה והכל כמו שעושים שאקספלורר אם ה-notepad. האם יש אפשרות כלשהי לבטל את החסימה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה אמנם קשור לתראד הקודם שפתחתי, אך שם העניין קצת מסובך ופה זו שאלה ספציפית. אני מנסה להציג תמונה באופן הבא (הקוד באדיבות ASK בפורום אחר): <?php header("Content-type: image/png"); // set content type to png $img=imagecreatefrompng("file.png"); // load base image $textcolor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); // RGB 255-255-255 color imagestring($im, 0,0, 1, $_GET['string'], $textcolor); // draw string received as parameter imagepng($im); // output result as png imagedestroy($im); // free handle ?> אין לי קובץ PNG אז ניסיתי עם קבצי JPG ו GIF והחלפתי את פונקיית imagecreate בהתאם. ומקבל: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resour…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://code.google.com/soc/ מישהו מהכבדים פה נרשם ? אם כן למה, השנה הפרויקטים די מעפנים, לא ? (ד"א, יש עוד זמן, עד מחר בערב או משהו ).
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שאני אספר לכם שאני לא יודע כמעט כלום על כל מה שהתח"מים (מגמת מחשבים בתיכון) לומדים בכל הקשור ליסודות המחשב אבל אני מעוניין ללמוד את מה שהם לומדים דרך האינטרנט . הבקשה שלי מכם היא לתת לי כמה שיותר מקורות מידע שבהם יש חומר התחלתי ובסיסי על הנושא... תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה הוא יקבל כסף על זה אני מדבר על משהו רציני הוא יקבל כסף על זה... אני רוצה תוכנה דומה בערך כמו בירבורים.. (מה שהיה פעם) אני אשמח אם מישהו יעזור לנו בפיתוח ממשק תוכנה כזה... כמו שאנחנו רוצים ושוב אני אומר הוא יקבל כסף על זה עבודה באמת שווה מי שמעוניין שירשום פה הודעה את האיסיקיו שלו או שיצור איתי קשר באיסיקיו 177506123 תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
טוב, אני עושה 15 יחידות מחשבים. היה לנו השנה יחידה אחת של ACCESS, מישהו שמתעסק בבדיקה של עבודות כאלה יכול לומר לי מה הוא חושב על העבודה שלי? אם כן - דבר איתי בפרטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הסקריפט (אני חושב שיש דרך יותר פשוטה לעשות את זה אבל חשבתי עליה אחרי שסיימתי את רוב הקוד, אז נא לא להגיד לי לעשות את זה אחרת): function removeA() { var aArray = document.getElementsByTagName("a"); var i=0; for (i=0; i<aArray.length;i++) { if (aArray[i].className == "fmllink") { if (aArray[i].parentNode.tagName=="P") { var aArrInP = aArray[i].parentNode.getElementsByTagName("a"); var j=0; var tmpStr="" for (j=0;j<aArrInP.length;j++) { tmpStr += aArrInP[j].innerHTML; aArray[i].parentNode.removeChild(aArrInP[j]); } aArray[i].parentNode.innerHTML = tmpStr; } } } } הבעייה עם הסקריפט שהוא מעיף רק את תגי הa האי…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נניח שיש לי את מחשב א' שנמצא בתוך רשת פרטית מאחורי ראוטר ואת מחשב ב' שנמצא גם בתוך רשת פרטית(אחרת..) מאחורי ראוטר אחר. מישהו פעם אמר לי שלא ניתן ליצור חיבור ישיר בין שניהם(הבן אדם מבין בתקשורת, אז או שזה נכון או שלא הבנתי אותו נכון). מישהו יכול להסביר לי למה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בדקתי ללא תוצאות- לא מצאתי איך להוסיף שורות ל EDITOR. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מסד נתונים חדש בASP אני עובד עם ODBC והמסד שלי אמור להיות קובץ טקסט ככה נראה הקוד : <%@ Language=VBScript %> <% set c = server.createobject("adodb.connection") c.open "dsn=test;" c.execute "create table bla (Name char, tel char)" %> אבל שאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'bla'. It is in a read-only database. /test1.asp, line 5 עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון אני עובד עם win xp pro sp2 ניסיתי לשנות הרשאות בכל מקום אפשרי וזה עדיין לא עובד למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
ברצוני להציב מודעות גוגל אדסנס שיופיעו בצד השמאלי של העמוד. כשאני מציבה את הקוד, אוטומטית הן מופיעות בצד ימין. מה עליי לעשות כדי שהמודעות יופיעו בצד השמאלי של העמוד? תודה, חן.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים לא מזמן (בשפת HTML), ואני רוצה לדעת איך להעתיק/לבנות אתר. -הדרך הקלה היא:שמעתי שאפשר להעתיק מאיזה אתר פורום מוכן. -הדרך הקשה היא:לבנות פורום בעצמי. אני מעדיף את הדרך הקלה אך אשמח לדעת גם איך לבנות פורום בעצמי איזה ידע צריך? אם צריך תוכנה מיוחדת? בתודה מראש YOSDA BOY
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אז ככה אני עושה איזה פרויקט בMSDB ואני צריך לקבל את הערך של שדה נגיד NewID...לתוך משתנה XnewID בעורך של VB.... איך אני עושה את זה.... איך אני יכול לעשות טופס כאשר אני רוצה לעדכן פרטים ורק כאשר אני לוחץ על הכפתור "בצע" הוא שומר את הרשומה במצב שהיא! ולא שהוא מעדכן תוך כדי שאני עובר שדות... ולסיום.. שאני עושה שאילתא שהמשתמש יכניס ערך...לדוגמא מספר ת.ז. אז נפתח חלון קטן עם הודעה... עכשיו אני רוצה לעשות את זה בטופס שבמקום חלון...אני יכניס את הערך לתוך שדה...וכשאני אלחץ על כפתור "בצע" אז הוא יציג את השאילתא כשערך השדה הוא משתנה... (לדוגמא אני רוצה לעשות חיפוש של אדם כאשר אני מחפש לפי הערך מספר ת.ז...רושם את המספר בשדה ולוחץ "בצע"...ובכל הפרטים נפתחים לי על אותו מספר ת.ז...)... …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-