תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מנסה להשתמש בDOJO http://dojotoolkit.org/ לצורך יצירה של תפריט שהתכנים שהוא מקשר אליהם יופיעו בfadein ואין לי מושג איך לעשות את זה. אם למישהו יש נסיון עם המערכת הזו אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
grid menu זה חבילת הוספה שנותנת לך ליצור תפריט פלאש עם אופציה לתפריט נפתח (dropdown menu). הורדתי את החבילת הוספה, היא מאוד מאוד קלה לעבודה ואתם יכולים לראות את התוצאות בעצמכם,אבל יש בעיה אחת עם התפריט שזה יוצר. זה יוצר כברירת מחדל פרסומת לאתר שייצר את חבילת ההוספה, זה נראה דבילי שמוסיפים את זה לאתר, ואני לא הצלחתי למחוק את זה (במידה ואפשר). זה הלינק לחבילת ההרחבה (חינם): http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn120#view=sn121&viewName=Dreamweaver%20Extension&loc=en_us&authorid=0&page=0&scrollPos=0&subcatid=0&snid=sn121&itemnumber=-1&extid=1031827&catid=0 אני ירשום לך גם את הקוד אם זה יעזור: <object classid="c…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך "לוקחים"(אין לי מילה טובה יותר) מאתר את הקוד מקור שלו באמצעות JAVA אני לא מצאתי פתרון לזה אם מישהו יכולת לעזור לי ולתת לי קוד או להפנות אותי למקור מסויים ששם אני יוכל למצוא פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
אני בונה לי כרגע אתר ב front page 2003 של xp. אני שמתי באתר "טופס משוב". כאילו, רשמתי שם למלאות שם, טלפון, הערות ואז עשיתי כפתור "שלח". עכשיו איך אני מגדיר script לכפתור ה"שלח" שהוא ישלח לי את המשוב של כל הפרטים למייל שלי?, או משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד C++ אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יכול להמליץ לי על אתר טוב או מדריך רצוי בעברית אבל אפשר גם באנגלית THANK YOU
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להשיג את את ה-Handle של הScroller של החלון הנוכחי שהמשתמש נמצא בו. חשבתי להישתמש בפונקצייה GetFocus שאמורה להחזיר לי את ה-Handle של הפקד שהמשתמש נמצא עליו בפוקוס אך הפונקצייה אינה עובדת (אפילו אם לחצתי על הScroller בכדי להיכנס לפוקוס): Dim si As New SCROLLINFO() si.cbSize = Marshal.SizeOf(si) si.fMask = ScrollInfoMask.SIF_POS GetScrollInfo(Handle, ScrollBar, si) Debug.WriteLine(Marshal.GetLastWin32Error) Return si.nPos ניתן ליראות כי אמרתי לתוכנה לרשום בחלון של ה-Debug את מספר השגיאה, המספר הוא 1400 מה שאומר לפי MSDN: "Invalid Window Handle." בעיקרון הפונקצייה כן עבדה בתוך התוכנה כאשר הצבתי Textbox ואפילו לא הייתה שגיאה. אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה איזה פרויקט בMSDB ואני צריך לקבל את הערך של שדה נגיד NewID...לתוך משתנה XnewID בעורך של VB.... איך אני עושה את זה.... איך אני יכול לעשות טופס כאשר אני רוצה לעדכן פרטים ורק כאשר אני לוחץ על הכפתור "בצע" הוא שומר את הרשומה במצב שהיא! ולא שהוא מעדכן תוך כדי שאני עובר שדות... ולסיום.. שאני עושה שאילתא שהמשתמש יכניס ערך...לדוגמא מספר ת.ז. אז נפתח חלון קטן עם הודעה... עכשיו אני רוצה לעשות את זה בטופס שבמקום חלון...אני יכניס את הערך לתוך שדה...וכשאני אלחץ על כפתור "בצע" אז הוא יציג את השאילתא כשערך השדה הוא משתנה... (לדוגמא אני רוצה לעשות חיפוש של אדם כאשר אני מחפש לפי הערך מספר ת.ז...רושם את המספר בשדה ולוחץ "בצע"...ובכל הפרטים נפתחים לי על אותו מספר ת.ז...)... …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב, אני עושה 15 יחידות מחשבים. היה לנו השנה יחידה אחת של ACCESS, מישהו שמתעסק בבדיקה של עבודות כאלה יכול לומר לי מה הוא חושב על העבודה שלי? אם כן - דבר איתי בפרטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוף מטבלה כאשר הנתונים שמה בעברית. אני עושה משהו כזה: "SELECT CatDirLocation " + "FROM CategoriesTab " + "WHERE CatName = @NAME" כאשר הפרמטר נראה ככה: parameters = new SqlParameter[1]; parameters[0] = new SqlParameter("@NAME", SqlDbType.NVarChar); parameters[0].Value = "אינטרנט"; אני עושה את זה דרך VS2008. הבעיה היא שאני לא מקבל תוצאות(אני מקבל טבלה ריקה). כאשר בוודאות אני אמור לקבל.. כמו ששמתם לב העמודה היא NVARCHAR, ככה שזאת לא הבעיה. חשוב לציין שאם הערך הוא באנגלית - זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. הוספתי פקד LOGIN ופתחתי יוזרים דרך ה "administer website"ואני מעוניין לוודא די האימות אכן הצליח להיכנס(כלומר שגם שם שמשתמש וגם הסיסמא נכונים), אשמח לדעת איך מתבצעת הסביקה בקוד. 2. איך אני מגדיר בWEBFORM גודל חלון, כלומר, כאשר היוזר מבצע כניסה אני רוצה שיפתח חלון בגודל ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך מידע על כל הנושא הזה שנקרא local social או google gadgets ובעברית - חשוב חשוב לא הבנתי כלום מההסברים באנגלית
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-