עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kknd,

שלום לכולם, יכול להיות שהשאלה שאני עומד לשאול היא מעבר ליכולותיי, אבל בכל זאת אני אנסה: אני מעוניין ליצור עמוד אינטרנט בודד שבו תופענה מספר שורות כאשר בכל שורה תהיינה שתי אפשרויות וליד כל אפשרות יופיע צ'קבוקס. אני בעצם רוצה שהמשתמשים שייכנסו לאתר יצטרכו לבחור את אחת האופציות בכל שורה, לאחר שהם יסיימו את כל הבחירות וילחצו על כפתור SUBMIT כלשהו, הנתונים יישלחו אלי למייל. האם מדובר בתהליך מסובך או משהו שניתן להסביר לי אותו פה במקום? תודה רבה מראש.

3. 4. שלום, כתוב תוכנית roundup.cpp הקוראת מהקלט שני מספרים שלמים חיוביים ומדפיסה את תוצאת החילוק של הראשון בשני. התוצאה צריכה להיות מספר שלם. אם התוצאה האמיתית אינה מספר שלם, יש לעגל אותה כלפי מעלה. לדוגמה, תוצאת החילוק של 24 ב 6 תהיה 4 ותוצאת החילוק של 25 ב 6 תהיה 5. אין להשתמש ב if, או כל חומר אחר שלא נלמד עדיין בכתה. יש להשתמש רק בטיפוס int. #include <stdio.h> #include <math.h> main() { int x,y; int z; printf("\n\nEnter 1st no':"); scanf("%d", &x); printf("\n\nEnter 2nd no':"); scanf("%d", &y); z=(x/y); printf("\n\nRoundup %d divided by %d is %d \n\n",x,y,z); return 0; }

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. מישהו מכיר?

5. Started by the_reaper123,

אני לומד C# ואני בפרק של Reflection... יש לי שאלה בסוף הפרק ואני לא מצליח לעשות אותה (השאלה עצמה היא פשוטה פשוט אני כנראה לא הבנתי את הנושא כל כך טוב)... הנה השאלה: כתוב תוכנית הכותבת למסך את המשפט Hello World מבלי להשתמש ישירות בטיפוס System.Console אלא על ידי Reflection בלבד. מישהו יודע?

6. Started by smalery,

היי, מישהו מכיר פונ' RANDOM באסמבלר שתכלול גם רנדומליות בין A B וC וגם בין 1,2 ו3 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bigimot,

אני מניח שכולכם מכירים את האתר - www.100fm.co.il באתר יש פונקציה נורא נחמדה בפלאש שבה אפשר להאזין לשירים , לשמוע PLAYLIST וכו' . אני נורא אהבתי את זה , ורציתי לעשות משהו דומה , רק הרבה יותר רציני , בו יהיה מבחר שירים הרבה יותר גדול , אפשרות לPLAYLIST ארוך יותר [ נניח עד 20-30 שירים .. ] , יותר אפשרויות וכו' . מה הבעיה ? אני לא מענויין לבנות את זה בפלאש , ולכן אני פונה אליכם באיזה שפה אני יכול להכין את זה , ואם יש כמה אפשרויות [ ואני מאמין שיהיה ] אשמח לדעת מה הפשוטה יותר או אם הם דומות אז אשמח אם תגידו את ההבדלים או חיסרון / יתרון בכול שיטה . אני לא ידוע אם זה פרוייקט מסובך מבחינה טכנית , כי את העיצוב והכול אני יארגן כבר , ולכן אני מקווה שזה לא יהיה קשה , וגם אחד שלא…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by nesber,

1) אני מעוניין ללמוד c++ visual . השאלה היא האם אני יכול ישר ללמוד את זה, או שקודם אני צריך לדעת את השפה בממשק חסר התכלית של דוס? בעבר ניסיתי ללמוד C ופסקל ואת שניהם זנחתי כי לא הרגשתי שיש "גמול" ללימודים בממשק הזה...... 2) מה ההבדל בין C לבין C++ חוץ משני הפלוסים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by pbl1,

חבירם יש כמה דברים שלא הבנתי {מן הסתם כנראה חשובים?} בזמן שקראתי את הספר של תכנות סי 1} מהו קבוע שלם הקסא דצימלי? ומה זה בכלל הקסא דצימלי? 2}מהו קבוע שלם אוקטואלי? ומה זה בכלל אוקטואלי? 3}מה זה דצימלי? 4}מהו ייצוג אקספוננציאלי 5}תווים אלפא נומריים? מה זה האלפא נומריים? 6} לא כל כך הבנתי את ascii &ebdcic 7} אריטמטי הכוונה מתמטי? 8}אופרטורים בינארים, מספרים בינאריים, מה זה בינארי באופן כללי? 9}אופרנדים מה זה? 10}אופרטור אונרי מה זה? 11}מפעילים לוגיים? 12}פעולות הזזה >> << במה הן עוזרות בדיוק? מצטער אם השאלות קצת דפוקות נ"ב אני רואה שהרבה שואלים על סוגי שפות תכנות אז אולי כדי לכתוב מדריך על שפות תכנות כמו c,c++,delphi,pascal וכד' ושבו יהיה כתוב מה בדיוק עוש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by The-Devil,

אני לומד SQL ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לתרגל את זה אם מישהו יודע / מכיר בבקשה שיתן קישור או שם... חיפשתי באתר של ORACLE והם מביאים גרסאות מלאות חינם אבל האתר מעוצב די קקה וקשה למצוא שם משהו ביחוד שיש שם בערך מאה גרסאות שונות...

• 10 תגובות
    • 9.1k צפיות
  12. אני רוצה לדעת מה באמת השוני שביניהם ועם מה הכי כדיי להתחיל ... ובמי משניהם אני ימצא את השפה ++C ?

13. Started by pssheba,

הורדתי mysql והתקנתי אותה ע"ג win2000. כל פקודה שאני מנסה לכתוב אני מקבל הודעת שגיאה: connect to server at localhost failed צריך להתחבר לשרת ? כיצד עושים זאת ? תודה !

14. Started by Aurora Borealis,

נכון שזאת שפה מכוערת (לדעתי), ואני גם נגד מיקרוסופט והכל.. אז בכלל... בכ"א, במגמה שאני נמצא (טכ"מ) יש 5יח"ל בשפה הזאת... יש מורה שאמורה ללמד (לא יודעת שום דבר במחשבים, ובטח שלא ללמד שפת תכנות), אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת ללמד (משום מה אני מרגיש שכבר אמרתי את זה), אז אחרי כל שעור אני צריך לבדוק באינטרנט באתרים כמו corner.co.il כדי לראות מה למדנו, וללמוד באמת... המורה שמלמדת אותנו רוצה שיהיה לנו ספר מודפס בשפה הזאת (לא רע, לא רע), אבל מה הקטע... אני מפחד לראות איזה ספר מוזר היא תגיד לנו לקנות. אז הבקשה שלי מכם היא שאם יש פה אנשים שהתנסו בספרי לימוד של #C בשפה העברית, בבקשה תתנו המלצות על ספר טוב ותתנו עליו פרטים כמו הוצאה וכו' (אתר בית של ההוצאה יועיל מאוד), כדי שאני אוכל …

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by The-Devil,

אני לומד על SQL ואני רוצה גם לתרגל אבל אין לי את התוכנה ביקרתי באתר של oracle ואין לי מושג מה אני צריך להוריד אם מישהו יודע מה אני צריך או שיוכל לתת לי קישור , אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Amir c,

המורה שלנו נתן לנו סתם שאלה לבדוק.. הוא שאל כמה סמלים (אין לי מושג מזה) ידרשו לייצוג מספרים אוקטלים? מישהו יודע ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by TheShadow,

ורוצה לתרום לי אותו? אני קנית דומיין subgames.net אתר על משחקים ותוכנות ואני לא רוצה לשים איזה PHPBB אז מי יכול לתרום לי? משהו פשוט וקל שהוא תכנת ולא יצא לו לממש את זה והיה רוצה לראות איזה יצירה שלו באתר רציני מישרוצה שיבוא למיילסנג'ר שלי: renan007@speedy.co.il

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by ZorD,

שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by computer_freak,

שאני עושה קישור ומשתמש בכותרת מרמה 2 בשביל הטקסט לקישור האזור של הלחיצה על הקישור מגיע עד לאמצע הדף באותה השורה ורק אם אני עושה פונט סייז זה בסדר

20. שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. יש איזו שהיא דרך לשמור את התוכניות שאני בונה בפסקל כקובץ BAT למשל, במקום כקובץ של פסקל שאפשר לפתוח רק בעזרת התכנה? (כדי שאני יוכל להפעיל את התוכנה בלי להפעיל את הפסקל) ואם כן, איך בדיוק עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום ! כתבתי דף HTML המכיל FORM. בתוך ה FORM יש TEXTAREA שבו מתבקש המבקר לכתוב את חוות דעתו. עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי: כיצד אפשר לשלוח את הכתוב ב TEXTAREA אל האתר לכתובת EMAIL שלי או שהכתוב יופיע בדף ה HTML. דהיינו, כאשר המשתמש ילחץ על כפתור ה SUBMIT ישלח הטקסט ל EMAIL או שתכנית CGI תוסיף את הכתוב לדף HTML קיים. או שתיצור דף HTML חדש שיכיל את מה שנכתב בתיבת הטקסט. תודה !

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Vega,

האם אתם מכירים דרך להשתמש בשפת סי או Visual Basic כדי לכבות Processes שרצים בחלונות? אם כן, תוכלו לתת לי קצה חוט / חומר לקריאה בנושא? האם קיימת אפשרות לכבות process על פי הקובץ שממנו מופעלת התוכנה? תודה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by ZuBi,

בדלפי.. בניתי יוניט מסויים שהגדרתי בו מערך ב interface מערך פשוט של סטרינג עד 10 עכשיו ב implemtain של אותו יוניט הכנסתי במערך נתונים יעני מילתי אותו.. עכשיו כשאני מנסה לקרוא את המערך מהתוכנית הראשית לא עובד ... יעני המערך ריק..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by T-MacH,

אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!

דיונים חדשים בפורומים