תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ב C# VISUAL STUDIO 2008 אני רוצה להוסיף פקד LOGIN , הוספתי שני יורים דרך ה ADMINISTER WEBSITE, וROLE אחד, כאשר אחד היוזרים מקושר לROLE מסוים (manage). כעת כל בדיקה שאני רוצה לעשות בקוד כמו למשל : בדיקה אם היוזר נמצא בROLE מסוים - Roles.IsUserInRole("manage") - תמיד נשאר FALSE או בדיקה אם המשתמש הצליח להיכמס - User.Identity.IsAuthenticated - תמיד נשאר FALSE הוא לא נותן לי, יש למישהו פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional גירסה אנגלית. אני מעוניין לשנות את המראה של התיקיות, כך שהרוחב של הפאנל השמאלי בו רשומים פרטים של קבצים מסומנים ו-Image Preview של תמונות יהיה ברוחב של 30% מרוחב החלון (310 פיקסלים בתצוגה של 1024X768 במסך מלא). בנוסף לכך, אני מעוניין שלכל התיקיות יהיה רקע אחיד שיהיה תואם לרקע של הפאנל השמאלי אותו שיניתי באמצעות הקובץ wvleft.bmp. אני יודע איך משנים את הרקע לכל תיקייה בנפרד. אולם, אני מעוניין שלכל התיקיות (כולל תיקיות חדשות) יהיה את אותו הרקע כברירת מחדל מבלי לשים בכל תיקייה קובץ Desktop.ini. יהיה גם נחמד, אם ניתן יהיה לגדרום לחלון של המחשב שלי להיראות כמו ב-Windows XP עם הפרדה בין דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, מדיה נשלפת, ת…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי, אני דיי חדש בקטע של הגרפיקה והורדתי כל מיני קודי מקור כדיי לראות איך כל העניין עובד (למשל הורדתי שעון אנלאוגי), אך מתי שאני עושה Run, הוא כותב לי : Grapichs not initialized (use initGraph). Turbo Pascal הינו המהדר שבו אני משתמש. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי, תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללמוד כיצד להשתמש בD3D בC++. ידע בC+ יש לי כבר, ורציתי לדעת איפה יש מדריכים שמראים כיצד להשתמש בD3D, וגם דוגמאות לא יזיקו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנת בשפת C ויש לי את התוכנה builderX והיא די מסובכת לקימפול ולהרצה.... משהו יכול להסביר לי איך עובדים איתה או קישור למדריך (חשוב שיהיה בעברית)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מקוה שזה מקום מתאים לשאול. לא מצאתי מקום אחר טוב יותר לשאול. למנהלים בבקשה להעביר למקום המתאים, אבל בבקשה הימנעו מלחסום אותי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, מה דרוש לפיתוח משחק בפייסבוק? אני מדבר על משחק פלאש לדוגמא FarmVille. אשמח להסבר מלא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
-
מערך חד מימדי ל 2ו מידי אני יודע לדוגמה יש לי 1000 פרטים ...אני ממיר את זה ל 100*100 כאשר זה היה x+y*100 אורי מה קורה עם יש לי יותר מ 2 מידים נניח 4 מיימדים ?כמו חילוק של 1000 ? ל 4 מימדים ? ויותר ?איך מחשבים זה ? אני קצת לא מבין את המטדולגיה ? ברור שזה חד חד עריכי? תודה לכל העונים ...אני מתחבט בזה די הרבה זמן.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין את המתודות. אפשר לקבל הסבר איך עושים את זה ודוגמה אם אפשר?.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. בא לי לבנות crawler. הבעיה שלי היא נקודת המוצא. האם מותר לי לעשות מוצר ולשווק אותו אפילו אם המוצר יתבסס על מנוע החיפוש של google, yahoo, ו bing? האם יש לכם המלצות אחרות לנקודת מוצא? הבעיות העיקריות שאני צופה עם אחת מהנ"ל זה שיכולים להיות לי מאות (אם אל אלפי) שאילתות ברגע מסויים, וגוגל (לא יודע לגבי YAHOO ו בינג) אוהבים לחסום כאלה "בוטים". אשמח לקבל תשובה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.deanthreads.co.cc/ יהיו רק קישורים אבל מה שמרפיע לי עכשיו זה שהטקסט נכתב על הרקע מה אני יכול להשים שיסתיר את הרקע באמצע ויהיה איפה שהטקסט ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי אתר שעשוי מפלאש וביקשו ממני שאני יעלה אותו לאינטרנט בקיצור העלתי אותו לשרת זמני לבדוק שהכל בסדר אבל יש לי בעיה שברגע שלוחצים על כפתור מסויים האתר נטען מחדש הנה הקישור שלו http://members.lycos.co.uk/dingoman23 תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המדפסת כוללת גם סורק, מכונת צילום, פרק ופידר. ארצה למשל פונקציה Scan() שמושכת דף אחד מהפידר, סורקת אותו ומחזירה אובייקט Bitmap או מקביל לו. אוכל להסתדר גם עם אפליקציה שניתן להריץ ב-command line שתשמור למשל את התמונה לדיסק. למישהו יש כיוון למשהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה:2 אנשים נוסעים לחו"ל, כל אחד בתאריך שהוא בוחר מטרה: לספור את מספר החודשים הכולל בו לפחות אחד מהאנשים היה בחו"ל, אבל אין לספור חודשים חופפים יותר מפעם אחת למשל: נוסע א נסע בין ינואר 08 עד דצמבר 08 נוסע ב נסע בין אפריל 08 עד ינואר 09 תשובה: מספר החודשים ללא חפיפה הוא 13 אפשר לספור הפרשי חודשים על ידי dateDeff אבל איך אני מתעלם מחודשים חופפים וסופר אותם רק פעם אחת?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לום לכולם אני מחפש מערכת של oscommerce-2.2 מתורגמת לעברית אם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד או שיכול לעזור לתרגם.. ושאלה נוספת האם המערכת של PHPNUKE יש לה יכולות להוות אתר מכירות עם קטלוג וממשק של מכירות והכל? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר שבו התקנתי את מערכת ההורדות paFileDB 3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. האתר שלי מורכב מעמוד בודד - דף הבית שהוא ב html ופורום. אני רוצה לשים את המערכת הורדות(את השלד עצמו) ולשים אותו כחלק מעמוד הבית. כלומר המערכת הורדות תיהיה בעמוד הראשי. השאלה היא ככה: המערכת היא ב php, איך אני מצרף אותה לדף html? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-