תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך שיכיל בתוך השדות מחלקות בשם A הבעיה שכל פעם שאני יוצר בצורה כזאת A array[10]; הConstractor עןבר על כל האיברים ומאתחל אותם אני צריך שבכוונה ישר אחרי האתחול יהיה זבל בתוך האיברים איך אני גורם לכך שלא יהיה מעבר על כל האיברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב2 בעיות: 1) התקנתי WAMP וכשאני מנסה להכנס לMYSQL CONSOLE יש לי את שורת הסיסמא, ברגע שאני לוחץ אנטר עד לא מזמן הייתי יכול להמשיך ולעבוד עם הDATABASES אבל משהו קרה (שאני לא יכול להצביע בדיוק מה זה) וכעת כל פעם שאני לוחץ אנטר בשורת הסיסמא החלון של ה MYSQL נסגר. 2) נסיתי להתקין את הגירסא העברית לדרופל 7 אך באמצע ההתקנה אני מקבל הודעה מהסגנון table variable already exist וההתקנה פשוט נעצרת. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אם טעיתי, מראש מתנצל... אני זקוק להמלצות של אנשים/גופים מקצועיים שבונים אתרים. ועדיפות לא לכאלה שהם יקרים מדי. אני לא ממש מבין בתכנות ובבניית אתרים, אבל אני כן יודע להגדיר מה אני רוצה באתר, וגם חשוב לי שמי שיבנה אותו יהיה מספיק מקצועי לדעת על מה אני מדבר כשאני מבקש תאימות לדפדפנים (w3c) או הנגשה רמה 1/2. חשבתי אפילו לנסות את אופציית הסטודנטים/מכללות, אבל זה נראה לי מסובך מדי, ולכן אני פונה בפורום פה - אולי מישהו יכול להמליץ לי על חבר או חברה מהיכרות אישית. הדרישות שלי מהאתר הן: תאימות לדפדפנים, הנגשה רמה 2, איזור לוגאין (איזור אישי לאחר זיהוי לוגאין). מבחינת העיצוב - די סטנדרטי. כ- 30 דפים באתר. חוצמזה, יש לי כמה שאלות בנושא…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני משובץ למגמת מדעי המחשב של בית הספר, ואני רוצה לבוא מוכן . רציתי לדעת אם יש ספר מומלץ או תוכנה שתעזור לי להגיע מוכן. ספר בעברית כמובן.... היכן קונים? האם יש לאנשים פה עוד טיפים כיצד לבוא יותר מוכן לשנה , כי בכל זאת זה נותן ייתרון שיודעים את החומר ... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה פלגין של וורדפרס, שייתן לי אפשרות לתמונה שהיא מפה, עם אזורים, שיהיו קישורים, ויציגו טקסט ותמונה, וכמה שיותר אפשרויות. מישהו המליץ לי על הפלגין הזה: http://wordpress.org/plugins/gwyns-imagemap-selector/developers/ האם הוא באמת המומלץ? ואם כן, איך מקשרים את הפוסטים של האתר לאיזורים של התמונה? לא ממש הבנתי, אולי יש דוגמא ברשת, שמסבירה איך משתמשים עם הפלגין הזה עם האפשרויות המיוחדות שלו? הנה הקוד של וורדפרס, שלא עובד לי [פתחתי קטגוריית "first", ויש שם 3 פוסטים, והייתי מצפה שהאזורים על התמונה יובילו לפוסטים]: [imagemap category_name="first" map="imgmap_css_container_imgmap201362114494" id="imgmap201362114494" img="http://mergel.bkalut.co.il/wp-conte…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לומד על SQL ואני רוצה גם לתרגל אבל אין לי את התוכנה ביקרתי באתר של oracle ואין לי מושג מה אני צריך להוריד אם מישהו יודע מה אני צריך או שיוכל לתת לי קישור , אני אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר הכתוב ב- PHP. בין היתר ניתן להעלות לשם קבצים שונים. הייתי מעוניין להוסיף מדיד (bar) שיראה למשתמש כמה אחוזים מהקובץ עלו, מהירות העלאה וכו' אבל הכי חשוב אם יש ממש פרוגרס בר, מדיד שהולך ומתמלא ככל שהקובץ עולה או משהו דומה. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי, אני מעונין לבנות כלי שמשחזר את הסיסמאות של ה-ICQ במחשב שעליו מורצת התוכנה (כן, אני יודע שיש מיליון ואחד כלים כאלה כבר) ניסיתי לחפש בגוגל והבנתי שהסיסמא נמצאת ב-Registry, מוצפנת בהסתמך על מספר הסידורי של הכונן הקשיח. לא הצלחתי למצוא איך מפענחים את הסיסמאות המוצפנות ב-Registry - מישהו יודע איך עושים זאת? חשוב לי להדגיש, שאני לא עושה את זה למטרות לא חוקיות, אלא לימוד בלבד (והראיה היא שיש כבר המון כלים שעושים את זה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שרת IIS ו ברשת הפנימית אני מצליח לגלוש אליו (כמובן שיצרתי אתר ב ASP.NET), איך אני יכול לגלוש למחשב שלי ממחשב שהוא לא ברשת? ע"י הכנסת כתובת הIP החוקית זה לא נותן לי ... מה אני עושה לא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים לא מזמן (בשפת HTML), ואני רוצה לדעת איך להעתיק/לבנות אתר. -הדרך הקלה היא:שמעתי שאפשר להעתיק מאיזה אתר פורום מוכן. -הדרך הקשה היא:לבנות פורום בעצמי. אני מעדיף את הדרך הקלה אך אשמח לדעת גם איך לבנות פורום בעצמי איזה ידע צריך? אם צריך תוכנה מיוחדת? בתודה מראש YOSDA BOY
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין את המתודות. אפשר לקבל הסבר איך עושים את זה ודוגמה אם אפשר?.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-