תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
למדתי כבר איך משלבים בין php לhtml. עכשיו אני מחפש מערכת או סקריפט מאוד פשוטים הבנויים ב php. אני רוצה לבנות מערכת אינדקס אתרים ומערכת מדריכים. בשביל זה אני צריך סקריפט או מערכת שיעשו את הפעולות הבאות. דף ראשי בוא יהיה פירוט המדריך או האתר, וזה יקשר למדריך עצמו או לאתר עצמו. רק שאני לא רוצה כל פעם לשחק עם קודים html אני רוצה שיהיה לי ממשק נהול פשוט שבוא משתמשים מאושרים יוכלו לפתוח נושאים להוסיף מדריכים. בסגנון של פורום רק בלי הכל מסביב. כפטור של הוספת מדריך ועריכה וזהו...ורצוי מאוד שהמדריכים יופיעו באופן אקראי.זאת אומרת כל פעם שעושים רענן מקבלים רשימה שונה של מדריכים או אתרים........תודה רבה לעוזרים...מי שבאמת יעזור לי יקבל פרסום באתר שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מקוה שזה מקום מתאים לשאול. לא מצאתי מקום אחר טוב יותר לשאול. למנהלים בבקשה להעביר למקום המתאים, אבל בבקשה הימנעו מלחסום אותי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.deanthreads.co.cc/ יהיו רק קישורים אבל מה שמרפיע לי עכשיו זה שהטקסט נכתב על הרקע מה אני יכול להשים שיסתיר את הרקע באמצע ויהיה איפה שהטקסט ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, מה דרוש לפיתוח משחק בפייסבוק? אני מדבר על משחק פלאש לדוגמא FarmVille. אשמח להסבר מלא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שאלה:2 אנשים נוסעים לחו"ל, כל אחד בתאריך שהוא בוחר מטרה: לספור את מספר החודשים הכולל בו לפחות אחד מהאנשים היה בחו"ל, אבל אין לספור חודשים חופפים יותר מפעם אחת למשל: נוסע א נסע בין ינואר 08 עד דצמבר 08 נוסע ב נסע בין אפריל 08 עד ינואר 09 תשובה: מספר החודשים ללא חפיפה הוא 13 אפשר לספור הפרשי חודשים על ידי dateDeff אבל איך אני מתעלם מחודשים חופפים וסופר אותם רק פעם אחת?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. בא לי לבנות crawler. הבעיה שלי היא נקודת המוצא. האם מותר לי לעשות מוצר ולשווק אותו אפילו אם המוצר יתבסס על מנוע החיפוש של google, yahoo, ו bing? האם יש לכם המלצות אחרות לנקודת מוצא? הבעיות העיקריות שאני צופה עם אחת מהנ"ל זה שיכולים להיות לי מאות (אם אל אלפי) שאילתות ברגע מסויים, וגוגל (לא יודע לגבי YAHOO ו בינג) אוהבים לחסום כאלה "בוטים". אשמח לקבל תשובה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
כולם אותו קובץ. struct soldierr { char kind[5]; }; typedef struct soldierr Soldier; בMAIN int i,j; Soldier game[10][10]; for(i=0;i<10;++i) { for(j=0;j<10;++j) { if(i==0 || i==9 || j==0 || j==9 || (i%2!=0 && j%2==0) || (i%2==0 && j%2!=0)) { game[i][j].kind="NULL"; continue; } } } הקומפיילר אומר לי שהבעיה היא השורה הזו game[i][j].kind="NULL"; הארור:
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שאני כותב משהו במסמך ואז שומר או נהייה ככה ' ½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½,ן¿½ן¿½ ' ובאתר זה בסדר מדי פעם.. איך מסדרים שזה יהיה נורמלי בתוכנה? אם לא כתבתי בפורום הנכון תעבירו בבקשה.. תודה מראש,לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי שאלה ויש לי את הפתרון, אבל אני בכל זאת לא מצליח להבין את זה.. את סעיף a שזה דיי טריוואלי כן הבנתי. אם מישהו יוכל לרשום גם את האלגוריתם , אפילו בפסאדו, אני מאמין שזה יעזור מאוד. Q. (Cormen 22.5-6) Given a directed graph G = (V, E), explain how to create another graph G' = (V, E') such that: a. has the same SCC as b. has the same components graph as c. is as small as possible. Describe an efficient algorithm for computing A. 1. Calculate the SCC of 2. leave the components graph as is 3. create a cycle from each component (remove redundant edges) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להשיג את את ה-Handle של הScroller של החלון הנוכחי שהמשתמש נמצא בו. חשבתי להישתמש בפונקצייה GetFocus שאמורה להחזיר לי את ה-Handle של הפקד שהמשתמש נמצא עליו בפוקוס אך הפונקצייה אינה עובדת (אפילו אם לחצתי על הScroller בכדי להיכנס לפוקוס): Dim si As New SCROLLINFO() si.cbSize = Marshal.SizeOf(si) si.fMask = ScrollInfoMask.SIF_POS GetScrollInfo(Handle, ScrollBar, si) Debug.WriteLine(Marshal.GetLastWin32Error) Return si.nPos ניתן ליראות כי אמרתי לתוכנה לרשום בחלון של ה-Debug את מספר השגיאה, המספר הוא 1400 מה שאומר לפי MSDN: "Invalid Window Handle." בעיקרון הפונקצייה כן עבדה בתוך התוכנה כאשר הצבתי Textbox ואפילו לא הייתה שגיאה. אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, אני פותח קובץ שנוצר ב-Access 2003 ע"י Access 2016, ואני לא רואה את החלוקה לקבוצות בתחתית המסמך כפי שמופיע בקובץ המצורף. כיצד אפשר לעשות שיראו את הקבוצות ב-Access 2016? WIN10 תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשפת C אני מנסה ליצור מצב כזה שהסמן שלי עומד למעלה אבל מודפס כבר משהו בדף כלומר שהקלט שהמשתמש יכניס יהיה בערך ככה _ (Kelet) ***************************** *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *'''''''''''''''''''''''''''* *****************************
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך ניתן לדבג תוכנה כך שהתוכנית תפסיק (כמו brakepoint) בכל פעם שערך של משתנה, משתנה? אני מתכנת בויז'ואל סטודיו 2005 בשפת C++
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-