תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כתבתי סקריפט שאמור להעתיק קובץ מסויים לכול מחשבי הרשת הבעיה שלי היא שאני רוצה לתת למשתמש לבחור את הקובץ מהמחשב ורק אז לבצע את ההעתקה אבל כאשר אני מגיע למצב שאני צריך להעביר קובץ שהוא בעצם קיצור דרך לקובץ אחר הוא מעביר לי את הקובץ המקורי ולא את הקיצור דרך של הקובץ הנה הסקריפט שאם תשתמשו בוא ותבחרו בקובץ קיצור דרך הוא יראה את ה PATH של המקור ולא של קיצור הדרך אך אני מקבל את המיקום של קיצור הדרך כדי שאני יוכל להעתיק אותו ליעד אחר? Dim x Set ObjFSO = CreateObject("UserAccounts.CommonDialog") InitFSO = ObjFSO.ShowOpen If InitFSO = False Then Wscript.Echo "You did not select a file!" Wscript.Quit Else Wscript.Echo "You selected the file: " & ObjFSO.FileName End If
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המדפסת כוללת גם סורק, מכונת צילום, פרק ופידר. ארצה למשל פונקציה Scan() שמושכת דף אחד מהפידר, סורקת אותו ומחזירה אובייקט Bitmap או מקביל לו. אוכל להסתדר גם עם אפליקציה שניתן להריץ ב-command line שתשמור למשל את התמונה לדיסק. למישהו יש כיוון למשהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי SOLDIER ויש לי WHITESOLDER שיורש מSOLDIER יצרתי במהלך הריצה אובייקט של מערך: public Soldier[] soldier.1 2.ולאחר מכן עשיתי for (int i = 0; i < 12; i++) { soldier1 = new WHITESOLDIER() 1 { הוספתי את ה מספר 1 שיהיה נוח לעין עכשיו מפה הכל רץ סבבה, אבל עכשיו הגעתי לקטע בתוכנית שאני רוצה להרוג את החייל במקום ה5 למשל או כל מקום אחר ואני רוצה ליצור במקום שלו ספציפי במערך SOLDIERKING שיורש מSOLDIER גם אז אני עושה: White_king whiteking; whiteking = new White_king(); הכל רץ סבבה עד לפה soldier1[2] = whiteking; הבעיה היא שהוא לא מזהה את הסולדיר בתור מלך הוא עדין מזהה אותו בתור WHITESOLDIER איך אני יכול להעתיק אליו שההתייחסות למקום הזה תהיה לחייל הל…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שמראה כל פאקט יוצא ונכנס ב c# בואו לא נכנס לדיון אם c# טובה בדברים האלה כי היא על הפנים אבל לא נורא בכל אופן כל מדריך קישור או משהו יעזרו אגב בבקשה לא מהאתרים code project משם מצאתי מספיק צריך איזה מדריך שיסביר איך לעשות זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך שיכיל בתוך השדות מחלקות בשם A הבעיה שכל פעם שאני יוצר בצורה כזאת A array[10]; הConstractor עןבר על כל האיברים ומאתחל אותם אני צריך שבכוונה ישר אחרי האתחול יהיה זבל בתוך האיברים איך אני גורם לכך שלא יהיה מעבר על כל האיברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמה שפות אני יכול להכניס פה במשפט הבוא ואיך: <META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="he"> ולמה כאשר אני מעביר מהתיקיה שבוא נימצא קובץ FLASH לתיקיה אחרת ומשנה את התובת ב HTML לזה לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב2 בעיות: 1) התקנתי WAMP וכשאני מנסה להכנס לMYSQL CONSOLE יש לי את שורת הסיסמא, ברגע שאני לוחץ אנטר עד לא מזמן הייתי יכול להמשיך ולעבוד עם הDATABASES אבל משהו קרה (שאני לא יכול להצביע בדיוק מה זה) וכעת כל פעם שאני לוחץ אנטר בשורת הסיסמא החלון של ה MYSQL נסגר. 2) נסיתי להתקין את הגירסא העברית לדרופל 7 אך באמצע ההתקנה אני מקבל הודעה מהסגנון table variable already exist וההתקנה פשוט נעצרת. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללמוד כיצד להשתמש בD3D בC++. ידע בC+ יש לי כבר, ורציתי לדעת איפה יש מדריכים שמראים כיצד להשתמש בD3D, וגם דוגמאות לא יזיקו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנת בשפת C ויש לי את התוכנה builderX והיא די מסובכת לקימפול ולהרצה.... משהו יכול להסביר לי איך עובדים איתה או קישור למדריך (חשוב שיהיה בעברית)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך מידע על כל הנושא הזה שנקרא local social או google gadgets ובעברית - חשוב חשוב לא הבנתי כלום מההסברים באנגלית
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מימוש ב JAVA לעצי מקטעים- Interval Trees, חיפושיי בגוגל לא העלו שום דבר... מישהו מכיר מימוש כזה, או לפחות אתר שמכיל מימושים למבני נתונים שונים? (אפילו בשפה אחרת). תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כל פעם שקורה משהו בווינדואז שלא צריך זה פותח לי את ה debugger איך אני יכול לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-