תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
http://members.lycos.co.uk/moroses/Uploads/StackInt/StackInt.htm אשמח אם תומרו לי מה דעתכם על המימוש למחסנית שעשיתי ;D
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום, הבעייה שלי היא כזו, אני צריך לחתוב תוכנית שמקבלת שלוש נקודות שנמצאות על מגעל ולפיהן על התוכנית למצוא את משוואת המעגל. למישהו יש מושג איך אני כותב את זה בשפת C?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יותר אין כותבים מערכת משוואות ופותרים במטלב? למדתי את זה ועזבתי את זה לחצי שנה וכבר שכחתי הכל... אני זוכר משהו עם rref בשביל ההפיכה לצורה קנונית, אבל לא זוכר איך בונים את מטריצת המקדמים... אשמח לקבל כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, לצורך פרוייקט שאני עושה על חתימה דיגיטלית (ספרתית) עליי לכתוב תוכנה שתדע להצפין מידע. אשמח אם תוכלו להסביר לי את אופן ההצפנה של שיטה מסויימת או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת היטב עם דוגמאות ואלגוריתמים. נוסף על כך ההצפנה צריכה להיות בעזרת שיטת המפתח הציבורי. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש פרוייקטים של תלמידי יב-יג ... אני צריך למצוא את המשחק 4 בשורה.. בשפת C שכחתי לציין... יש למישהו אתר כזה?! או אפילו סתם אתרים שיש שם כל מיני משחקים שבנו בשפת C.. בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בקיא באף שפת תיכנות מלבד mIRC Scripting (אם מחשיבים אותה שפה בכלל...) אני מעוניין לבנות מסד נתונים המכיל כמו כרטיסי לקוח כאלה עם פרטי הלקוח וכו' הבעייה ב MIRC היא שאין אופציה להדפיס את זה מלבד PRINT SCRN, ראיתי פעם אופציה לבנייה בכזה מסד באקספלורר האם יש תוכנה שעושה את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה ששברתי עליה את הראש ולא הצלחתי! ??? צריך לבנות פרוצדורה רקורסיבית שתקבל מספר שלם N, ותדפיס את כל המחלקים שלו. מישהו יכול לעזור? עדיף בפסקל כי אני לא יודע כל כך טוב C... אבל אם אין ברירה אז ב C.. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול לומר לי איזה ערך בדיוק אופרטור % מחזיר ? נתנו לי דוגמא 8%3 מחזיר 2 לא הבנתי מדוע.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יוצר מספר רנדומלי בין שני מספרים שהערך יהיה שמור במשתנה INT
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-