עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yehudaeitam,

איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. Started by yahalom,

יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by mushi,

מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by gotex,

איך הופכים את המחשב לשרת שיריץ פורום

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by lurya,

שלום! דבר ראשון אני לא מתכנת, לכן אזדקק לעזרה, בעניין פשוט יחסית להערכתי... בחודשים האחרונים אני בונה מסד נתונים עבור קטלוג תקליטים/ דיסקים. המסד בפורמאט Access, הסבירו לי בצורה ברורה איך עליי למלא את הטבלה והרשומות, כך שתוכנה חיצונית תוכל לקרוא אותן בהתאמה. הבעיה שלי מסתמנת במציאת או יצירת תוכנת/ מנוע חיפוש פשוט שידע לחפש פריטים לפי הקטגוריות שהצבתי בטבלאות. שוב, קחו בחשבון שאין לי כל ידע באיזשהיא שפת תכנות, ואין לי תקציב לקניית תוכנה כזו - לכן אשמח לקבל רעיונות פשוטים וחינמיים תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני לומד על SQL ואני רוצה גם לתרגל אבל אין לי את התוכנה ביקרתי באתר של oracle ואין לי מושג מה אני צריך להוריד אם מישהו יודע מה אני צריך או שיוכל לתת לי קישור , אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. היי, אני מעונין לבנות כלי שמשחזר את הסיסמאות של ה-ICQ במחשב שעליו מורצת התוכנה (כן, אני יודע שיש מיליון ואחד כלים כאלה כבר) ניסיתי לחפש בגוגל והבנתי שהסיסמא נמצאת ב-Registry, מוצפנת בהסתמך על מספר הסידורי של הכונן הקשיח. לא הצלחתי למצוא איך מפענחים את הסיסמאות המוצפנות ב-Registry - מישהו יודע איך עושים זאת? חשוב לי להדגיש, שאני לא עושה את זה למטרות לא חוקיות, אלא לימוד בלבד (והראיה היא שיש כבר המון כלים שעושים את זה) תודה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by eladh777,

שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by ofergpr,

שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. שלום רב, אני משתמש ב ASP.NET עם #C ואני רוצה לדעת שאם החלון נסגר אז אני ארצה להציג הודעה למשתמש "האם אתה בטוח ...?" ובנוסף, כאשר החלון נסגר אני רוצה לשנות משתנים, אשמח לעזרה ...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. Started by נעמה.,

האם יש אפשרות לבנות דף HTML מWORD ?? אם כן- איך אני שומרת את הקובץ כדי שאוכל לפתוח אותו כדף HTML? מישהו מכיר אתר <בעברית> שמסביר את העניין? מצאתי רק הסברים לבנייה מדפדפן. תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …

18. Started by ניר.,

int a=1 a=a<<1 ו/או a=a>>1 למה הפקודה הנ"ל משמשת ? מה הפקודה הנ"ל מבצעת ? איך ניתן לעקוב אחר פקודה זאת בטבלת מעקב ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by nall,

שלום , אני מחפש פונקציה שתציג לי את רשימת הקבצים הקיימים בתקייה הנוכחית ? מישהו מכיר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by liran2003,

הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by OC,

באיזה שפות תיכנות בונים תוכניות למחשב כף יד? למשל C++ עם אני בונה תוכנית רגילה ומעביר למחשב כף יד הוא יוכל לקרוא אותה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by Aviv C,

איך אפשר לשלוח דואר אלקטרוני ב- ASP, אם בכלל אפשר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by iem,

שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by morany,

התקנתי במחשב שרת IIS ו ברשת הפנימית אני מצליח לגלוש אליו (כמובן שיצרתי אתר ב ASP.NET), איך אני יכול לגלוש למחשב שלי ממחשב שהוא לא ברשת? ע"י הכנסת כתובת הIP החוקית זה לא נותן לי ... מה אני עושה לא טוב ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by יריב,

אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.