תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בניתי תוכנה ב DELPHI והיא לא קוראת רוסית. איך אני גורם לה לתמוך ברוסית? במקום אותויות ברוסית היא כותבת או אותיות עיבריות או סימני שאלה אם מישהו מכיר מדריך באינט' מורחב לגבי DELPHI אני ישמח אם תביאו לי קישור אולי אתם מכירים ספר טוב זה גם יועיל
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לעשות אתר כזה? http://www.spacemania.co.il/ מה הפונקציות שהשתמשו כאן, איך עשו שהתמונה לא תזוז כאשר הדף יורד מטה. אשמח לידע, תודה מראש ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
תודה.[br]פורסם בתאריך: 30.12.2006 בשעה 17:41:31 מצאתי :]TheArrayListName.Count מתחיל מ0[פריט אחד = 1. שני פריטים = 2 וכו']
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להגיש ליום ראשון.(למי שראה את הדיון הקודם המורה נתנה לי עוד שבועיים, והבנתי שאף אחד לא עזר כי אף אחד לא צריך לעשות לי את העבודות). מטרת התוכנה לקלוט 2 תאריכים (שהשנה אותה שנה), לבדוק אם הם תקינים (כולל 29 בפברואר), ולחשב ולהדפיס את הפרש הימים בניהם. עשיתי את העבודה הבדיקה עובדת טוב, הספירת ימים בעייתית לא יודע למה נניח כשאני עושה 1.1.2000-31.12.2000 אז יוצא 335 יום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ניסיתי הרבה פעמיים לתקן אבל לא מצאתי את הבעיה. מצטער על האי סדר בתוכנה אבל זאת תוכנה ראשונה שאני כותב. תודה מראש ערן. months במקום 0 מיועד לספור ימים. עריכה: הינה עוד משהו שכתבתי על אותו בסיס סיום שונה (ההורדה ה2) אך גם הוא לא תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בC#: 1) אני מחפש פונקציה שתעבוד כמו getElementById של JS. 2) יש לי פונקציה (בwindow application) שכשאני לוחץ על כפתור היא מופעלת, ויש לי כמה כפתורים ולכל כפתור פונקציה משלו, האם יש דרך לעשות פונקציה שמזהה את הכפתור ששלח לה את הפונקציה וכך לעשות פונקציה אחת ולא כמה? תודה, שרון
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
בס"ד המורה רוצה שאני אעצב אתר מאוד יפה ב-HTML למרות שרק התחלנו ללמוד כלומר להשתמש במה שלמדנו וליצור דף נורא יפה. למדנו לעשות כותרת,את ה-גופן,מרקווי ותמונה ותמונה כרקע.. תוכלו לעשות לי או להעתיק ממקור שאתם יודעים מאיפשהו איזה אתר ממש מושקע עם הדברים הנ"ל?? תודה ל-כ-ל העוזירם תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת שלי , אני צריך אתר בחינם שמביא סרטונים לשפות תיכנות : asp ו php . אני צריך את כל השלבים ובחלקים עם הסברים כמו שצריך ומסודר... תודה רבה לכם . שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,max; printf("please enter 3 numbers\n"); scanf("%d, %d, %d" ,a,b,c); if (b>a) && (b>c); { max=b; printf("max number %d\n", max); } else if (c>a) && (c>b); {max=c; printf("max number %d\n", max);} else {max=a; printf("maximus maximum number of the maximilian is: %d\n" ,max);} }
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שאני עושה קישור ומשתמש בכותרת מרמה 2 בשביל הטקסט לקישור האזור של הלחיצה על הקישור מגיע עד לאמצע הדף באותה השורה ורק אם אני עושה פונט סייז זה בסדר
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי טבלה קיימת של מלאי, אם שדות כמו מקט | שם החברה | שם הסדרה | דגם מדוייק אם נתונים למשל : 523572385 | Intel | Core i5 | 2400MHz אני רוצה להוסיף טבלה נוספת, שמפרטת מידע שקשור לסדרה ולא למוצרים ספציפיים. למשל, תקופת אחריות שהיא מאפיין של כל הסדרה בחרתי מהטבלה פירוט של הסדרות אל ידיי distinct, כך : שם החברה | שם הסדרה Intel | Core i5 ועכשו אני רוצה להציג למשתמש טבלה של תיבות טקסט כך Intel | Core i5 | _________ שהוא יכול לכתוב את תקופת האחריות של כל סדרה, ולשלוח את הטבלה (עמוד PHP) התוצאה תישמר בטבלה נפרדת כזאת : שם החברה | שם הסדרה | תקופת אחריות איך ליישם ב PHP את השליחה ויצירת טבלה חדשה, כשכמות השדות (תיבות טקסט שהמשתמש ממלא) לא ידועה מראש ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-