תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הפונקצייה מקבל מחרוזת מקובץ טקסט ומדפיסה אותו הפוך ולקובץ טקסט. אני לא מבין את פעולת fseek . מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד בתכנית הבאה??. void Mirror(FILE *fin,FILE *fout) { long n; fseek(fin,-1,SEEK_END); for(n=ftell(fin);n>=0;n--) { fputc(fgetc(fin),fout); fseek(fin,-2,SEEK_CUR); } }
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקבוע את מיקום הטופס שיוצג על גבי המסך ולא מצליח. ניסית להשתמש בשתי הפונקציות (כל אחת בנפרד): form.location = new point (x,y) וגם ב- form.left = 300 , form.top = 300 לא משנה איך שיחקתי עם הקורדינאטות - תמיד הטופס באותו מקום. מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בC#: 1) אני מחפש פונקציה שתעבוד כמו getElementById של JS. 2) יש לי פונקציה (בwindow application) שכשאני לוחץ על כפתור היא מופעלת, ויש לי כמה כפתורים ולכל כפתור פונקציה משלו, האם יש דרך לעשות פונקציה שמזהה את הכפתור ששלח לה את הפונקציה וכך לעשות פונקציה אחת ולא כמה? תודה, שרון
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני דיי חדש בקטע של EVENT ודלגייט. אני צריך לעשות תרגיל באופן הבא: ליצור אינטרפייס שיכל 2 אבנטים. שתי פורמים שיוצגו על המסך ובכל אחד שני כפתורים, כאשר לוחצים על הכפתור הראשון בטופס הראשון הכפתור השני בטופס השני מחליף צבע וההפך. ניסיתי ליצור קלאס שתממש את האינטרפייס וששני הטפסים ירשמו לאיבנט. אבל אז הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה. מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר קצר על הנושא ואפילו הצעה לפיתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול ליישם מספר של count בתוך שאילה בודדת למשל, יש לי טבלה של קבוצות, טבלת משחקים, טבלת תוצאות אני רוצה להציג בשאילה אחת עבור כל קבוצה את מספר נצחונות הבית, מספר נצחונות חוץ וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
1) אני מעוניין ללמוד c++ visual . השאלה היא האם אני יכול ישר ללמוד את זה, או שקודם אני צריך לדעת את השפה בממשק חסר התכלית של דוס? בעבר ניסיתי ללמוד C ופסקל ואת שניהם זנחתי כי לא הרגשתי שיש "גמול" ללימודים בממשק הזה...... 2) מה ההבדל בין C לבין C++ חוץ משני הפלוסים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בOBDC חיבור של Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ?? במקום: "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source="&path כדי להשתמש בDSN תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק ששולח קוד מסויים לבקר (89c52) עכשיו שמתי את הקוד הזה במשתנה d. בכל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים יש לי משתנה vt שהופך ל- 1 וכאשר אני עוזב את הכפתור הוא יורד ל-0. עכשיו הקודים שיש לי זה אלה: קדימה d=30H אחורה d=40H עכשיו איך אני עושה שמתי שאני לוחץ קדימה זה יסע קדימה ושאני אעזוב זה יפסיק ושאני לוחץ אחורה זה יעשה אותו דבר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
#include<iostream.h> #include<math.h> class point { int x,y; friend class polygon; public: point() { x=0; y=0; } void set(int a, int b) { if(a<0) a=0; else x=a; if(b<0) b=0; else y=b; } point(int a, int b) { set(a,b); } double distance(point p) { return sqrt(abs((x-p.x)*(x-p.x))+((y-p.y)*(y-p.y))); } void print(double res) { cout<<"x:"<<x<<endl; cout<<"y:"<<y<<endl; cout<<"distance: "<<res<<endl; } }; class polygon { point *ptr; int size; public: polygon() { ptr=NULL; size=0; } void set(int s) { int a,b; ptr = new point[s]; co…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין הASPX לבין קובץ הJS שכאשר אני מפעיל Event בדף ASPX הוא יופעל במקום שיעדתי לו בסקריפט? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מאתר סביבות פיתוח באינטרנט שאני לוקחת כרגע נתבקשנו לבנות אתר HTML5 שמכיל משחק קטן עם קבצי מוזיקה ogg. כאשר אני מריצה את האתר והמשחק לוקאלית, מהמחשב, הכל תקין. לאחר שהעליתי את האתר והמשחק שמתי לב שקבצי המוזיקה ogg לא נשמעים. קבצי המוזיקה האחרים (wav, mp3) עובדים כרגיל. אין לי רעיונות איך לתקן את זה כיוון שעל המחשב לכאורה הכל תקין. ??? פרטים טכניים נוספים: הבעיה קורית בכל הדפדפנים. העליתי את המשחק לאתר בעזרת iframe והשרת אליו העליתי את האתר הוא Azure. אשמח לרעיונות.. תודה! גלית
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי טבלה קיימת של מלאי, אם שדות כמו מקט | שם החברה | שם הסדרה | דגם מדוייק אם נתונים למשל : 523572385 | Intel | Core i5 | 2400MHz אני רוצה להוסיף טבלה נוספת, שמפרטת מידע שקשור לסדרה ולא למוצרים ספציפיים. למשל, תקופת אחריות שהיא מאפיין של כל הסדרה בחרתי מהטבלה פירוט של הסדרות אל ידיי distinct, כך : שם החברה | שם הסדרה Intel | Core i5 ועכשו אני רוצה להציג למשתמש טבלה של תיבות טקסט כך Intel | Core i5 | _________ שהוא יכול לכתוב את תקופת האחריות של כל סדרה, ולשלוח את הטבלה (עמוד PHP) התוצאה תישמר בטבלה נפרדת כזאת : שם החברה | שם הסדרה | תקופת אחריות איך ליישם ב PHP את השליחה ויצירת טבלה חדשה, כשכמות השדות (תיבות טקסט שהמשתמש ממלא) לא ידועה מראש ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני משתמש ב ASP.NET עם #C ואני רוצה לדעת שאם החלון נסגר אז אני ארצה להציג הודעה למשתמש "האם אתה בטוח ...?" ובנוסף, כאשר החלון נסגר אני רוצה לשנות משתנים, אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-