תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להעביר שיחות וידאו מהרשת הסלולרית אל אתר אינטרנט? אני צריך בשביל העסק שלי להקים מערכת שדרך מספר אחד אליו מתקשרים כל העובדים, נפתחת שיחת וידאו המנותבת לאתר של החברה ודרך האתר ניתן לראות את הוידאו מהפלאפון [האדם עם הפלאפון לא צריך לראות את מי שבמחשב אבל כן שתהא האפשרות לדבר איתו]. זה אמור להיות דרך הרשת הסלואלרית [לא אינטרנט]. יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,max; printf("please enter 3 numbers\n"); scanf("%d, %d, %d" ,a,b,c); if (b>a) && (b>c); { max=b; printf("max number %d\n", max); } else if (c>a) && (c>b); {max=c; printf("max number %d\n", max);} else {max=a; printf("maximus maximum number of the maximilian is: %d\n" ,max);} }
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תודה.[br]פורסם בתאריך: 30.12.2006 בשעה 17:41:31 מצאתי :]TheArrayListName.Count מתחיל מ0[פריט אחד = 1. שני פריטים = 2 וכו']
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להגיש ליום ראשון.(למי שראה את הדיון הקודם המורה נתנה לי עוד שבועיים, והבנתי שאף אחד לא עזר כי אף אחד לא צריך לעשות לי את העבודות). מטרת התוכנה לקלוט 2 תאריכים (שהשנה אותה שנה), לבדוק אם הם תקינים (כולל 29 בפברואר), ולחשב ולהדפיס את הפרש הימים בניהם. עשיתי את העבודה הבדיקה עובדת טוב, הספירת ימים בעייתית לא יודע למה נניח כשאני עושה 1.1.2000-31.12.2000 אז יוצא 335 יום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ניסיתי הרבה פעמיים לתקן אבל לא מצאתי את הבעיה. מצטער על האי סדר בתוכנה אבל זאת תוכנה ראשונה שאני כותב. תודה מראש ערן. months במקום 0 מיועד לספור ימים. עריכה: הינה עוד משהו שכתבתי על אותו בסיס סיום שונה (ההורדה ה2) אך גם הוא לא תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניתן להכין טיימר שסופר לאחור ב java script בתודה מראש s_b54
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני 7 שנים רכשתי תוכנה לפיצריה מאדם אנונימי שכנראה כתב אותה או רק שיווק. במהלך השימוש בתוכנה הייתה הפסקת חשמל ומרגע הפעלת המחשב התוכנה נותנת שגיאה שאחת הפקודות נמחקו. התוכנה נעולה עם סיסמא שאין לי מושג מה היא בשביל ההגדרות טכנאי. השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות ? כמובן בתשלום! ( גם למי שירצה רק לעזור ) התוכנה נמצאת במיקרוסופט אופיס בווינדוס אקספי
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בC#: 1) אני מחפש פונקציה שתעבוד כמו getElementById של JS. 2) יש לי פונקציה (בwindow application) שכשאני לוחץ על כפתור היא מופעלת, ויש לי כמה כפתורים ולכל כפתור פונקציה משלו, האם יש דרך לעשות פונקציה שמזהה את הכפתור ששלח לה את הפונקציה וכך לעשות פונקציה אחת ולא כמה? תודה, שרון
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כתבתי סקריפט שאמור להעתיק קובץ מסויים לכול מחשבי הרשת הבעיה שלי היא שאני רוצה לתת למשתמש לבחור את הקובץ מהמחשב ורק אז לבצע את ההעתקה אבל כאשר אני מגיע למצב שאני צריך להעביר קובץ שהוא בעצם קיצור דרך לקובץ אחר הוא מעביר לי את הקובץ המקורי ולא את הקיצור דרך של הקובץ הנה הסקריפט שאם תשתמשו בוא ותבחרו בקובץ קיצור דרך הוא יראה את ה PATH של המקור ולא של קיצור הדרך אך אני מקבל את המיקום של קיצור הדרך כדי שאני יוכל להעתיק אותו ליעד אחר? Dim x Set ObjFSO = CreateObject("UserAccounts.CommonDialog") InitFSO = ObjFSO.ShowOpen If InitFSO = False Then Wscript.Echo "You did not select a file!" Wscript.Quit Else Wscript.Echo "You selected the file: " & ObjFSO.FileName End If
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
C#Microsoft.Win32.OpenFileDialogdlg = newMicrosoft.Win32.OpenFileDialog(); dlg.InitialDirectory = @"C:\\"; איך אני קובעת שהחלון יפתח רק תקיות ולא קבצים?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות דף הגדרות מנהל באתר שלי בעזרת ASP. יש את טבלת המשתמשים, וכל משתמש מקבל שורה משלו עם כל הפרטים שהוא הכניס. אני רוצה לדעת איך אני מוחק משתמשים, כאשר יש שני שיטות אפשריות בשבילי: או שבסוף כל שורה של משתמש יהיה קישור שברגע שאני לוחץ עליו המשתמש נמחק, או לעשות מיני טופס מתחת לטבלה שבו אני מכניס את שם המשתמש שאותו אני רוצה למחוק והוא מוחק אותו. אז איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התמונה: הבעיה: תודה.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-