תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי ב tc lite . התקנתי את הגירסה 5.02 אהבתי את הממשק אך לא הצלחתי למצא את האפשרות output כמו שיש ב tc lite כמו כן ניסיתי להשתמש בצירופים של alt+ ו ctrl+ אך ללא הואיל. אודה לכם אלמו ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך אני בוחר ממחרוזת ב-vb 6 תו לפי האינדקס שלו. משום מה ארין לי את הפקודה strings.getchar. מה עושים? תודה! ניר
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה הולכת ככה: יש לי משתנה מטיפוס קטע שאני הגדרתי - רשומה עם שתי קורדינאטות של X,Y שמסמנות לי את נקודת ההתחלה והסוף של הקטע במע' צירים . אני רוצה להגדיל/להקטין את הקטע (לבנות פרוצדורה שתקלוט משתנה מטיפוס קטע, ועוד מספר ותגדיל/תקטין את הקטע במספר הזה). השאלה היא בכמה אני צריך להגדיל/להקטין את שיעורי הנקודות בתוך הטיפוס של הקטע כדי להגדיל/להקטין את הקטע במספר המסוים ? (נראה לי שזה יותר קשור למתמטיקה העניין הזה..)
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תכנית - ומקבלת מלללללא הערות. http://www.jct.ac.il/~schwartz/untitled.bmp
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב מאוד יהיה לי דיי הרבה זמן פנוי על הידיים ואני רוצה להשקיע אותם על לימודים...הקטע שאני לא יודע בידיוק איזה ספרים לקנות יש לי פה בבית דברים בסיסים לחלוטין של C+ אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לזה עמוק יותר לפני שאני יתחיל את הלימודים שלפחות יהיה לי רקע ושאני לא יכנס בשוק...אז אם יש לכם המלצות בבקשה...(אני בעיקרון רוצה לקרוא הכל אז בקשה אם יש לכם המלצות לספרים של מתחילים בנוגע לכל שפה שאתם חושבים שחשובה תמליצו בשמחה..ואיפה אני יכול להשיג סיפרי לימוד של MCSD ??)
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לעשות אתר כזה? http://www.spacemania.co.il/ מה הפונקציות שהשתמשו כאן, איך עשו שהתמונה לא תזוז כאשר הדף יורד מטה. אשמח לידע, תודה מראש ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני צריך להכין המון, אבל המון דפי HTML, שכל דף מכיל תמונה, וכאשר לוחצים על התמונה הדף נסגר. אז יש לי את הקוד שצריך להיות בדף, הוא מצורף בהמשך ההודעה. בנוסף יש לי קובץ טקסט שבכל שורה יש את השם של התמונה שצריך להוסיף. אני רוצה להכין תוכנה, ובו אני צריך את עזרתכם, שתקח שם מהקובץ TXT עם שמות התמונות, ותכין לי דף HTML עם הקוד שיש למטה ורק שתכניס את השם של התמונה בsrc אני לומד C# והידע שלי בסיסי, איני יודע איך להשתמש בקבצים, וכל מה שעשינו עד כה היה Console אשמח לעזרה. הקוד: <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8-i"> <META NAME="Content-Language" CONTENT="hebrew"> <tr><td><div style="position:c…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פרויקט עם כמה טפסים, ובתנאי מסוים אני מעוניין לסגור טופס X ולפתוח טופס Y, אבל אני גם רוצה שכל הפעולות שמתבצעות בטופס X , כמו טיימרים יעצרו איפה שהם. אז קראתי קצת באינטרנט על שיטת hide ועל פקודת unload, והבנתי ש unload זה מה שאני מחפש. הבעיה היא שלמרות שאני כותב unload x , ו y.show , הטיימר שבטופס x עדיין ממשיך לרוץ (אני יודע את זה כי מוצגת הודעה ב msgbox שהוא מגיע למקום מסוים - והודעה עדיין מוצגת לי אחרי שנפתח לי טופס y כבר!, מה שמעיד על כך שהטיימר לא עצר). דבר שני זה שאני מעוניין לפתוח את טופס X מחדש כשאני בטופס Y, אני רוצה לטעון אותו מחדש ככה שיתבצעו שוב הפקודות שמופיעות תחת האירוע form load , זה פשוט לא קורה, ואני מקבל אותו איך שהוא נסגר ולא מאותחל ..…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב, הקדמה: הטולטיפ לא מציג כיתוב עברי בצורה סבירה ומאוד מוגבל, ולכן אני צריך פתרון אחר. ניסיתי לחפש באינטרנט משהו מתאים אבל לא מצאתי. פתרון: ממשתי control שהוא בעצם panel שמכיל בתוכו כמה labels ועושה את העבודה, אבל יש לי panel אחר שבהתאם לנקודה בה נמצא העכבר נציג את ה control שמימשתי. הבעיה היא שגודל הcontrol שלי לא יכול להיות גדול מגודל הpanel אליו הcontrol יתווסף בגלל שאני משתמש במשהו בסגנון: panel1.controls.add(myPanelToolTip); ניסיתי להתחכם ובעצם להוסיף את ה control שלי ל controls של האבא ע"י משהו בסגנון : Parent.Parent.Parent.Controls.Add(myPanelToolTip) זה עובד, אבל המיקום של control משתבש. אני צריך פתרון יפה כך שcontrol שלי יוכל לצאת מגבולות הפאנל אליו הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-