תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי ב tc lite . התקנתי את הגירסה 5.02 אהבתי את הממשק אך לא הצלחתי למצא את האפשרות output כמו שיש ב tc lite כמו כן ניסיתי להשתמש בצירופים של alt+ ו ctrl+ אך ללא הואיל. אודה לכם אלמו ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש אפשרות לעשות שהרזולוציה של האתר תשתנה בהתאם לגודל המסך דוג': אני משתמש בטבלה שעובדת לפי אחוזים האם אפשר שהטבלה תישאר באותם פרופורציות בכל גודל מסך? תודה רבה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
אני צריך להכין המון, אבל המון דפי HTML, שכל דף מכיל תמונה, וכאשר לוחצים על התמונה הדף נסגר. אז יש לי את הקוד שצריך להיות בדף, הוא מצורף בהמשך ההודעה. בנוסף יש לי קובץ טקסט שבכל שורה יש את השם של התמונה שצריך להוסיף. אני רוצה להכין תוכנה, ובו אני צריך את עזרתכם, שתקח שם מהקובץ TXT עם שמות התמונות, ותכין לי דף HTML עם הקוד שיש למטה ורק שתכניס את השם של התמונה בsrc אני לומד C# והידע שלי בסיסי, איני יודע איך להשתמש בקבצים, וכל מה שעשינו עד כה היה Console אשמח לעזרה. הקוד: <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8-i"> <META NAME="Content-Language" CONTENT="hebrew"> <tr><td><div style="position:c…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש שאלה שבאלגוריתם שלה רשום עבור I מ-1 עד N בצע... עכשיו השאלה שלי האם הם מתכוונים עד N לא כולל ז"א i<i או כולל N ז"א i<=n תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי סי שארפ שלשום ויש לי שאלה קטנה. לגבי טיפוס char, מה ההבדל בין- char.Parse(Console.ReadLine()) ל: (char)Console.Read()
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקבוע את מיקום הטופס שיוצג על גבי המסך ולא מצליח. ניסית להשתמש בשתי הפונקציות (כל אחת בנפרד): form.location = new point (x,y) וגם ב- form.left = 300 , form.top = 300 לא משנה איך שיחקתי עם הקורדינאטות - תמיד הטופס באותו מקום. מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תכנית - ומקבלת מלללללא הערות. http://www.jct.ac.il/~schwartz/untitled.bmp
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בניתי תוכנה ב DELPHI והיא לא קוראת רוסית. איך אני גורם לה לתמוך ברוסית? במקום אותויות ברוסית היא כותבת או אותיות עיבריות או סימני שאלה אם מישהו מכיר מדריך באינט' מורחב לגבי DELPHI אני ישמח אם תביאו לי קישור אולי אתם מכירים ספר טוב זה גם יועיל
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בדקתי ללא תוצאות- לא מצאתי איך להוסיף שורות ל EDITOR. תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-