עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Judas Iscariot,

האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<

2. שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by SHAY951,

אז ככה, יש לי פרויקט עם כמה טפסים, ובתנאי מסוים אני מעוניין לסגור טופס X ולפתוח טופס Y, אבל אני גם רוצה שכל הפעולות שמתבצעות בטופס X , כמו טיימרים יעצרו איפה שהם. אז קראתי קצת באינטרנט על שיטת hide ועל פקודת unload, והבנתי ש unload זה מה שאני מחפש. הבעיה היא שלמרות שאני כותב unload x , ו y.show , הטיימר שבטופס x עדיין ממשיך לרוץ (אני יודע את זה כי מוצגת הודעה ב msgbox שהוא מגיע למקום מסוים - והודעה עדיין מוצגת לי אחרי שנפתח לי טופס y כבר!, מה שמעיד על כך שהטיימר לא עצר). דבר שני זה שאני מעוניין לפתוח את טופס X מחדש כשאני בטופס Y, אני רוצה לטעון אותו מחדש ככה שיתבצעו שוב הפקודות שמופיעות תחת האירוע form load , זה פשוט לא קורה, ואני מקבל אותו איך שהוא נסגר ולא מאותחל ..…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Xilver,

שלום, אני מציע לכם 25GB תעבורה, 250MB אחסון על שרת פרטי שטס, כל השאר ללא הגבלה (מסדי נתונים ללא הגבלה, FTP וכו'), כל זה תמורת תיכנות PHP מקצועי: -בניית מודים -שינוי מודים קיימים מי שמוכן, ניתן לפנות אלי במסנג'ר: OmerNahum@walla.co.il או 'איי סי קיו': 280277217. תודה, המשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by big foot,

בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי טופס באקסל כאשר אני מעוניין להדפיס אותו על ידי שימוש בפקודה printform הוא מדפיס לי את הטופס לאורך (על פי ההגדרה של המדפסת) האם מישהו מכיר פקודה להגדיר לו להדפיס לרוחב ? או דרך לשנות את ההגדרה של המדפסת מתוך הטופס עצמו ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by erap129,

אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by spinchicken,

הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Southpark,

קודם כל מקווה שזה המקום הנכון לישאול את זה, אם לא, אני מיצטער מראש. אז השאלה היא כזאת: האם זה אפשרי לשלב מערכת פורומים vBulliten עם מערכת התוכן PHPnuke? וגם אם מישהו יודע, שיתן דרכים ליצירת קשר איתו בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by liran2003,

שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> &lt…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות בJS לגרום לFF להוריד קובץ(במקום לנסות לפתוח אותו) כשלוחצים על הלינק, במקום ללחוץ ימיני ושמור בשם. אני מעוניין לעשות REPLACE לLOCATION של חלון מסויים לתוך URL שהוא FLV. חובה שזה יתבצע בJS(אני מנסה לבנות תוסף לFF). תודה.

13. Started by reiematza,

איזה ספר הכי טוב ללימוד PHP?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by feint,

שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by oren,

שלום רב, בתוכנה Movie Collector, תחת "עלילה" הטקסט מיושר לשמאל: בהגדרות התוכנה לא מצאתי דרך לשנות זאת, משום שכל הדף הוא למעשה תבנית XSL, התבנית מצורפת כקובץ להודעה זו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לשנות את התבנית, כך שהטקסט המוצג תחת "עלילה" יהיה מיושר לימין בצורה אוטומטית. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. שלום רב, יש לי קובץ ואני רוצה לגזור ממנו רצף מילים באמצע. אז סימנתי את התחלת הרצף ב <beg> ואת סוף הרצף ב </beg> איך אני בסקריפט מכניס את המידע למשתנה? ז"א, הכנסתי את הקובץ למשתנה נגיד : $file ואני רוצה לשים את המידע שמעניין אותי ב $data תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by malish,

שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להוריד קובץ דרך ASP מכתובת אחרת כך שהקובץ יגיע למחשב שלי כאילו השרת מבקש אותו. לדוגמא. האתר שלי בכתובת a.com הקובץ שאני רוצה נמצא ב b.com כך שאם אני רוצה קובץ אני ארשום: http://a.com/getfile.asp?File=b.com/file.jpg ניסיתי עם ADODB.Stream וזה לא ממש עובד עם קבצים בשרתים אחרים רק על השרת שלי.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. היי שלום אני מנסה לרשום קובץ שיריץ לי פקודה שנכנסת לראוטר ומקנפגת אותו ....עכשיו יש לי 250 ראוטרים וכול פעם זה יהיה על ראוטר אחר הפקודה הולכת ככה: telnet : פה הכתובת של הראוטר שמשתנה בכול פעם pass : SnlRouter en Pass : SnlRouter conf t ip dhcp pool sonol network 200.200.X.0 255.255.255.0 default-router 200.200.X.1 exit ip dhcp excluded-address 200.200.X.3 200.200.X.254 exit wr reload תודה רבה רבה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by liran2003,

הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by POD,

אני רוצה לכתוב SCRIPT, שיעבוד על משתמש מוגבל, עם הרשאות שלי כמנהל. משהו כמו RUN AS, אבל גלובלי לכל ה-SCRIPT. האם זה אפשרי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Xthread,

ואם אפשר לתוך COLLECTION של HASHSET

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by rubiliani,

שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Nahum2,

אני ביג עכשיו.. מה אתם יודעים על מסלול הפרויקטנטים איך הולך המסלול בצבא מה אנשים עושים אחריו? ומה בקשר לשידרוג לאוניברסיטה?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. צריך מדריך בעברית או קישור לאתר שמלמד oop בשפת java

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים