תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני מפתח Java/J2EE וחשבתי לקנות נטבוק לפיתוח קל כשאני בנסיעה. מישהו יכול לתת חוות דעת מניסיון האם זה אפשרי? האם המחשב יהיה מספיק מהיר ולא יגמגם בתנאים הבאים: לבמקום להשתמש בIDE אשתמש בעורך כמו notepad++ ולקומפילציה אשתמש בכלי BUILD כגון MAVEN. עבור שרת WEB חשבתי על TOMCAT, וDB משהו קליל כמו SQLite או H2. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
השתמשתי בפונקציה AnimateWindow: הצהרה: Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean Const AW_BLEND = &H80000 Const AWF_Hide = &H10000 Const AWF_Center = &H10 וב-form load: Private Sub Form_Load() AnimateWindow Me.hwnd, 1500, AWF_Center End Sub כשהפורם נפתח הוא נפתח בצבע שחור. לא משנה מה צבע הרקע. איך אני יכול לעשות שהוא יפתח בצבע הרקע או לחילופין בצבע אחר שאקבע מראש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> <…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למדתי C וקצת ++C ברמה די פשוטה של פוינטרים,הקצאה דינמי, מערכים ודברים בסיסיים כאלה... עם איזה ספר אני יוכל להרחיב את הידע שלי ובמקביל לעשות הסבה לשפת צד שרת כמו ASP?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני רוצה להפיץ קבצים ממחשב מסוים למחשבים שנמצאים ברשת איתי ולכן בחרתי בתוכנה Udpcat שהיא קרוס-פלאטפורמית וניתן להוריד אותה ואת קוד המקור באתר הבא http://udpcast.linux.lu/. אך יש בעיה אחד מהפונקציונליות של התוכנה הכי חשובה היא להעביר Stream של קובץ בצורה מקובצת בעזרת הארגומנת pipe-- ותוכנה לקיבוץ כמו למשל gzip או tar. בהפצה בין מחשב וינדוס לוינדוס אין בעיות ובין לינוקס לוינדוס אין בעיות, כמו כן מוינדוס ללינוקס אין בעיה. אך יש בעיה בהעברה מלינוקס לוינדוס. ולכן החלטתי לכתוב קוד ב C בשביל לעשות זאת בצורה קרוס פלאטפורמית. הטריק אם Udpcast עובד כך: תוכנת הפצה(udp-sender) לוקחת את ה STDIN של התוכנה ומפיצה אותו. התוכנה של הקבלה(udp-reciver) שופכת את כל המתקבל לתוך STD…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את asp.net אני צריך לעשות rebuild על הדף אחרת הוא לא מכיר בcode behind את האלמנטים שהגדרתי כrunat server ואז אני עושה ריבילד ואין לי errors על אותם אלמנטים וגם לפעמים שאני רושם את השם של אותו אלמנט הוא לא מכיר לי אותו רק אחרי שאני עושה ריבילד למה זה ? זה מעצבן למה אני צריך לעשות כל הזמן ריבילד בשביל שהוא יכיר לי אותם איך אני מסדר את זה כל פעם שאני פותח את הפרויקט הcode behind נראה ככה עד שאני עושה רענון, למה זה ? למה הוא לא מסתנכרן כמו שצריך ולמה גם אחרי הrebuild הוא לא מזהה לי חלק מהאלמנטים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
<? require_once('recaptchalib.php'); $privatekey = ".......; $resp = recaptcha_check_answer ($privatekey, $_SERVER["REMOTE_ADDR"], $_POST["recaptcha_challenge_field"], $_POST["recaptcha_response_field"]); if (!$resp->is_valid) { die ("The reCAPTCHA wasn't entered correctly. Go back and try it again. <br /><a href='index.php?PageID=5'>[back]</a>" . "(reCAPTCHA said: " . $resp->error . ")"); } $to = "ilanfir@gmail.com"; $subject = "Inforall - someone wants attention.."; $from = $_POST["EMail"]; $name = $_POST["Name"]; $vsubject = $_P…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה סקריפט ב PHP שמראה התקדמות כגון Progress Bar או אחוזים שתהיה למשתמש אינדיקציה שמשהו קורה ולא סתם נתקע. צריך שהדרישות של הסקריפט יהיה מינימלי, ללא התקנה מיוחדת של תוספים ל PHP. מישהו מכיר סקריפט כזה שהוא השתמש בו פעם וזה עבד טוב ?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
כאני בונה DB חדש הוא כותב לי שהוא READ ONLY איך אני משנה את זה? האם אני יכול להשתמש ב PHP עם טבלאות שיהיו לא מ MYSQL?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עושה OC ומבצע בדיקות יציבות .אני רוצה לדעת אם הבדיקה הכשלה אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה או יכול לכתוב כזאת תוכנה ששולחת SMS לפלא אם תוכנה במחשב מפסיקה לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין הASPX לבין קובץ הJS שכאשר אני מפעיל Event בדף ASPX הוא יופעל במקום שיעדתי לו בסקריפט? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ב ASP.NET עם #C ואני רוצה לדעת שאם החלון נסגר אז אני ארצה להציג הודעה למשתמש "האם אתה בטוח ...?" ובנוסף, כאשר החלון נסגר אני רוצה לשנות משתנים, אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-