תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי כלי שרשום ב-winform וכשהוא עושה פעולה מסויימת ברקע יש איזשהי הודעה על ה-GUI (סטרינג מסויים), עכשיו מה שאני רוצה זה שההודעה הזו תהבהב כל זמן מסויים כל עוד הפעולה מתבצעת ברקע. איך עושים דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מכין פרוייקט תוכנה כלשהו במסגרת הלימודים, לתוכנה יש מסך ערכות נושא בו ניתן לקבוע את רקע התוכנה ושינוי הפונטים הצלחתי לגרום לרקע הנבחר לעבוד בחלון התוכנה הראשי אבל יש לי בעיה מוזרה עם הפקדים שנמצאים בו (לייבל וגרופבוקס עם מספר כפתורים) הבעיה היא שלמרות שהם מוגדרים כשקופים במאפיינים שלהם (TRANSPERET) כשאר אני קובע שהרקע יהיה מקובץ תמונה אני מקבל מסגרת מסביב לליבל והוא בעצם לא מתפקד כשקוף לעומת זאת אם אני מגיד את הרקע כ- SOLID COLOR הפקדים אכן שקופים ועובדים כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי,שאלה בקשר לפקודות באסמבלי בפקודות SHR , SAR, SHL/SAL : מתי הדגלים OF ו-CF נדלקים? ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני כמה ימים קיבלתי אימייל מעניין מחברת קומפרייס, משווקת בורלנד בישראל, במכתב הם מציינים את התמחור החדש, ובנוסף חשיפה, תמונת המוצר JBuilder עם אמיר פרץ, בבקשה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ucp.php: <?php require_once("includes/connection.php"); ?> <?php require_once("includes/functions.php"); ?> <?php include_once("includes/form_functions.php"); include_once("includes/check.php"); if (verify() <= 0) { $bad = "You are either banned or not logged in."; setcookie($_COOKIE("badlogin",$bad,time()+3600)); header ("Location: index.php?id=bad"); } else { switch($user) { case 1: echo "<a href=index.php?id=ucp&page=settings>User Settings<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=info>Character Info<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=property>Owned Property</a>"; echo "&…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
[LEFT][/LEFT] [LIST=1] [*][LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <iostream>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <string.h>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]using[/COLOR] [COLOR=#0000FF]namespace[/COLOR] std[COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]const[/COLOR] [COLOR=#0000FF]int[/COLOR] MAX_LETTERS [COLOR=#000080]=[/COLOR] [COLOR=#0000DD]30[/COLOR][COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]struct[/COLOR] per…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנת שרת \לקוח רציתי לדעת אם באמצעות המחלקה socket שאני מעביר הודעות האם אני יכול להביר רק string כהודעה כי רוצה להעביר אובייקטים בין הלקוח לשרת ואם כן אפשר אז איך... תודה לעוזארים
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אז ככה, בעיקרון זה פשוט מאוד, רק ששכחתי אפילו איך קולטים ממשתמשים... אז אתם מבינים למה אני שואל פה... כל זה בגלל בעיה מעצבנת עם האקספלורר או משהו, ואני יודע שעוד אנשים לא יכולים לקרוא את המפרטים... אז מה שאני רוצה לעשות זה סקריפט שיבקש את המשתמש שאתה רוצה לקרוא את המפרט שלו ויעביר אותך אליו. משהו קצר, לא קשה... צריך להכניס לפני הלינק, קריאה ל Input box שתבקש את שם המשתמש שלו המפרט אותו אתה רוצה, ואחרי זה להכניס בלינק, במקום ה"Username" את המשתנה הנקלט. או אפילו אם אפשר לעשות redirect ישירות ללינק שנוצר. תודה על העזרה <html> <head> <title>HWZone specs</title> </head> <body> <script language=javascript> <a hr…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להציג נתונים של הכנסות הוצאות ורווח מה שעשיתי זה הכנסות-הוצאות=רווח מה שיוצר תמיד הכנסות=50% מה pie chart דיי הגיוני כי רווח+הוצאות תמיד היה שווה להכנסות חשבתי להפחית את ה רווח מהכנסות אבל אני לא בטוח שזאת הדרך הנכונה להציג את זה השאלה היא אך אני מציג את זה בצורה נכון או שכדי לי לעבור לסוג אחר של charts ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חזרתי עם עוד שאלות מעצבנות אבל אני יודע שתענו לי חחח יש דרך לקחת מיקום של תקייה שפתוחה קשה לי להסביר אז אני פשוט יביא דוגמא נגיד פתוח אצלי במחשב תקיית הווינדוס בכונן C אז אני יכול בדרך כל שהיא להציב ערך המשתנה STRING כל שהוא C:\Windows ? בC# שחכתי לכתוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח זכאן המקום הכי מתאים לבקשה אבל לא ידעתי איפה לשים אותה. אני כותב בלוג על חיפוש טיסות ובתוכו כתבתי פוסט קצר על חיפוש טיסה זולה באופן אנונימי. כיוון שאני לא מבין גדול מאוד במחשבים הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש לי אי דיוקים בדברים שכתבתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לעשות קובץ DLL אשר בו יהיה DB ולעשות WEBSITE שאפליקציה אחרת תיגש אליו ודרכו תוכל לגשת ל DB אשר נמצא ב ב DLL צירפתי את ה DB אל ה DLL ואני מתקשה להבין מה בעצם אני צריך לממש ב CLASS של ה DLL כדי לגשת מין ה WEBSITE אל ה DB תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן חברים, נתונה לי תמונה בגודל של כ16x96 בשחור לבן - ז"א 16*96=1536 ביטים או 192 בתים לכל תמונה. האם יש דרך לדחוס את התמונות כך שיתפסו פחות מקום אך זמן פריסתם יהיה מהיר מאוד ? התוכנה מיועדת לרוץ על מיקרו בקר מסדרת PIC16. *התראד עודכן, ראו פוסט הבא.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני הכנתי מערכת של חנות וירטואלית ב-ASP. הבעיה היחידה היא הצפנת כרטיס האשראי והעברת נתונים דרך SSL. איך אני מבצע את שניהם?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
www.skipin.info אתר טוב שלי לאלו הרוצים להתחיל להתמחות ולהתעניין בשפת C, תהנו. אם אפשר להוסיף ללינקייה שבנעוץ, תודה שי.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-