תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מישהו שם פעם באתר איזה ActiveX וזה עבד לו ? יצרתי סתם איזה קובץ ActiveX פשוט שלוחצים על כפתור וקופצת הודעה. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם LPKTool כדי ליצור קובץ lpk. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם Microsoft ActiveX Control Pad כדי לבחור את הפקד שהכנתי מהרשימה כך שהתוכנה תוסיף את ה CLASSID שלו ל HTML. שאני שם את הקובץ באתר אני מתבקש להוריד את הפקד הזה כמו בכל אתר עם ActiveX אבל לאחר מכן אני מקבל X שלא ניתן לראות אותו. אפשר לראות את הדוגמא פה: http://www.tovilevis.com/Tests/c.htm
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האתר: http://e.domaindlx.com/arielsys/index.asp הבעיה היא, שאם אתם משתמשים ברזולוציה גבוהה יותר מ1024x768 אז התיבה העליונה(הבאנר) לא יופיע כפי שהוא צריך להופיע.. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי ציון גודל תיבת הבאנר באחוזים, גם זה לא עזר, אני נואש, עיזרו לי :<
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי חבריה אני מחפשת פקודה בv.b שתוסיף לי פקד לסרגל הכלים של המחשב אם אתם מכירים אשמח לכל עזרה...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, לפעמים רוצים לגלוש קצת בפרטיות בלי שאתר X ידע שהגעתי אליו מאתר Y. לשם כך, קמו כל האתרים בסגנון anonym.to. הבעיה - כולם (לפחות אלו שאני מכיר) לא עובדים בכרום. לצורך הבדיקה מצאתי אתר שמציג כל מיני נתונים שהוא "שואב" מהדפדפן באמצעות JavaScript, בניהם המפנה. http://www.rawdc.org/web/showInfo.html אם תכנסו אליו דרך אתר שמתיימר להסיר את המפנה (referrer) דרך הדפדפן כרום, תראו שלא כך קורה. האתרים אותם ניסיתי: http://www.hidemyass.com/anonymous-referrer http://href.li http://www.redirect.am http://anonym.to/en.html בכולם כתובת המפנה עדיין נשארת בדפדפן כרום (בדקתי בפיירפוקס ואינטרנט אקספלורר ושם דווקא עובד). אז..יש למישהו פתרון קסם לדפדפן כרום? (ללא שינוי הגדרות …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר מוצגת טבלת HTML ולוחצים במקלדת על החצים כל העמוד גולל למעלה ולמטה.. האם אפשר לעבור בין התאים של הטבלה בHTML כמו בflexfield? (דומה לexcel)
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
M icrosoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: "<td>"]' מה זה אומר הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם שלום אני מתחיל לבנות אר בעברית ואני משתמש בקידוד של UTF8 (מכל מיני סיבות שלא משנות כרגע) הכל עבד טוב עד שהשתמשתי בPHP ובתגית INCLUDE אז הדפדפן הפסיק לזהות את הקידוד אוטומטי למרות התגית META שאומרת לו באיזה קידוד האתר משתמש אז כל פעם שאני מרענן את הדף או פותח אותו אני צריך ידנית לשנות את הקידוד לUTF8 מהדפדפן איך מתקנים את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סיימתי את בניית האתר החדש שלי. האתר עוסק בהפקות וידאו ועריכה, למגזר העסקי וגם הפרטי. אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב, ועל בנייה נכונה לקידום נכון (עיצוב נקי ופשוט). מה ניתן לעשות בחינם, כדי לקדם טוב את האתר? (רשמתי באינדקים, נתתי באנר וקישורים באתרים אחרים שיש להם המון כניסות). www.tal-pro.co.il קרדיט גדול מגיע למשתמש: LazyBoy על הבנייה. ** אם יש שאלות הקשורות לצילום ועריכה- פתחו נושא חדש בפורום "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת" ואני אשמח לענות שם . תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , האם האובייקט הנ"ל שמיש היום בתעשייה ובכלל בפורטלים שונים שקיימים היום באינטרנט ? כמו כן האם הוא באמת מביא לתוצאות ניכרות לעין בכל הקטע הקשור באופטימזציה ... תודה , נועם.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נתון תרגיל אשמח לתיקון......... הגדר מחלקה בשם PERSON למחלקה שלושה מאפיינים : שם (מחרוזת ),גיל (מספר שלם). הגדר פונקצית CONSTRUCTOR defualt שאינה מקבלת פרמטרים הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם" ו"גיל" במהלך ריצה של התוכנית. הגדר פונקציה SET וGET לכל מאפיים . הגדר פונקציה DISPLAY להצגת נתוני אובייקט מסויים . נתוני אובייקט יוצגו בשתי שורות .(כל שורה מכילה כותרת המאפיים וערך המאפיין). הגדר מחלקה בשם STUDENT שהנה בן של PERSON. למחלקה שני מאפיינים :שם פקולטה (מחרוזת),ציון (מספר שלם). הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם פקולטה" ו"ציון" במהלך ריצה של התוכנית .שים לב,פונקציית CONSTRUCTOR חייבת התייחסות למאפייני האב. הגדר פונקציה DISPLAY להצג…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-