עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DontTouch,

אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by שריה 24,

לא מוצא בויזואל סטודיו 2010 את [h=1]Pictures toolbar[/h]בחרתי view tolbars ועכשיו אני לא רואה - Pictures http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc295339(v=expression.40).aspx אשמח לעזרה! תודה :-) [h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by yon,

האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by iakovl,

התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום לאתר שמוכר מוצרים באמצעות כרטיס אשראי הבנתי שיש שרתי אחסון שמספקים שירות אחסון עם עגלת קניות שאלתי היא איך זה בדיוק הולך האם זה פשוט סקריפט (באיזו שפה?) שאני צריך לשתול לייד כל מוצר כדי שיהיה ניתן לקנות אותו ? העגלת קניות כוללת גם את כל ממשק הויזה/ישראכרט ואבטחה? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by surfface,

תסבירו בבקשה על ספריית MOTORTK אייך משתמשים בה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by matteo,

אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרבר עכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרבר בשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים 1 מאזין ואחד ששולח אבל איך? בפרל בבקשה הרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותה אז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לילמוד את שפת התיכנות C ואני רוצה להתחיל להיתנסות בתוכנות שונות המתאימות לשפה האם יש תכונות שהן אינן עולות כסף וההורדה שלהן חינם?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Simbota,

שלום יש לי תרגיל במטלב שאני לא מצליח לפתור אשמח לעזרה " כתבו פונקציה המקבלת מקדמים של 2 ישרים ומחשבת את נק' החיתוך שלהם (x0,y0). הפונקציה משרטטת את הישרים בתחום [x0-5: x0+5] , את נקודת החיתוך שלהם ולידה את שיעורי הנקודה. הוסיפו כותרות לצירים ומקרא. "

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

שלום, חבר שלי אומר שהוא כתב תכנית בC שרצה על כל כונן C ופשוט מוחקת כל קובץ שהיא עוברת עליו. הוא אמר לי, שהוא עשה את זה הכי יעיל שאפשר, ורוצה שאני אעלה על איך הוא עשה את זה. עברו אולי שנתיים מאז שלמדתי C ולמדתי עבודה עם קבצים אבל אני פשוט לא זוכר. ד"א התערבנו על 10 שקלים. בבקשה, תעזרו לי להציל את ה10 שקלים שלי, ותאפשרו לי לקנות פרח לאהובתי לקראת ראש השנה עם עשרת השקלים שאני אקח ממנו ותכתבו לי תכנית הכי יעילה שאפשר שתוכל לרוץ על כל כונן C ופשוט למחוק על קובץ שהיא מגיעה אליו. אהיה אסיר תודה למי שיעזור לי, ואקנה לו שוקולד בעזרת 3 השקלים שישארו אחרי הפרח תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Miyota,

http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Marokay,

שלום, אני מעוניין להוסיף את מערכת ההורדות paFileDB 3.1 לתוך האתר שלי כלומר לשנות את המערכת הורדות שיש לי כרגע באתר ולשנות אותה למערכת ההורדות paFileDB 3.1 כמו שיש כאן באתר הזה. זה האתר שלי http://freetalk.sbsil.net/index.php אם מישהו יודע בבקשה לעזור ני כבר מלא זמן מנסה לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by yehudaeitam,

מישהו יודע האם יש אפשרות לעשות שהרזולוציה של האתר תשתנה בהתאם לגודל המסך דוג': אני משתמש בטבלה שעובדת לפי אחוזים האם אפשר שהטבלה תישאר באותם פרופורציות בכל גודל מסך? תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by No_Man,

אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by arkady,

אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by yigael_o,

היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by spinchicken,

אני מנסה לכתוב תוכנית שתמיין קבצים בספריה - איך ניתן לדעת את שמות הקבצים שנמצאים בספרייה מסויימת? אני כותב בויז'ואל סטודיו 2005 לסביבת חלונות XP

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by shloogy,

הי אני מעוניין להכניס את PAYPAL לאתר כאמצעי תשלום. מה שאני לא יודע איך לעשות , זה איך לאפשר ללקוח לקבל מייד את המוצר לאחר שהוא שילם תודה מראש לכל העוזרים

24. מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. למי שיש ידע בפיתוח אתרים מורכבים כולל מסדי נתונים נא לשלוח את הפרטים שלו אלי. עבודה למשך 3 שבועות +-. יש לציין שלא אני מחפש והפרטים יעברו לבחור המעוניין בשרותכם. הזמן קצת והמלאכה מרובה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.