תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כרגע לומד PHP ויש לי פרויקט לבנות אתר באתר שלי עמור להיות למעלה HEADER קבוע .בצד ימין במאונך תפריט (שיהיה שונה תלוי ברמת הרשאה של היוזר שנכנס למעכת) ובצד שמאל את כל התוכן שזה לרוב יציג תבלאות שונות שישליפו מSQL תלוי מה המשתמש בחר בתפריט השאלה שלי איך נהוג ליצר כזה אתר ..האם לחלק אותו לטבלאות ...האם לחלק אותו למסגרות (FRAMES) או בכלל משהו אחר.. ובנתיים אני עושה את הדף login האם זה בסדר שבדף login אין בכלל PHP אלה רק HTML שבכפתור כניסה הוא רק קורא לדף PHP שבודק את היוזר והסיסמה תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרבר עכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרבר בשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים 1 מאזין ואחד ששולח אבל איך? בפרל בבקשה הרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותה אז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לא מתליח לקשר טבלה של ACCESS ל SQL כדי שאני יוכל לעבוד עלייה גם ניסיתי לעבוד לפי המדריך שנימצא באתר שלהם וזה גם לא עובד. זה כותב שהHOST לא ידוע יש לכם מושג מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם שלום אני מתחיל לבנות אר בעברית ואני משתמש בקידוד של UTF8 (מכל מיני סיבות שלא משנות כרגע) הכל עבד טוב עד שהשתמשתי בPHP ובתגית INCLUDE אז הדפדפן הפסיק לזהות את הקידוד אוטומטי למרות התגית META שאומרת לו באיזה קידוד האתר משתמש אז כל פעם שאני מרענן את הדף או פותח אותו אני צריך ידנית לשנות את הקידוד לUTF8 מהדפדפן איך מתקנים את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
תגידו,מישהו יודע איך אני מסיר את הפרסומת של לייקוס מהאיכסון אתרים שלהם ? ידוע לי שיש דרך כל שהיא ,אבל חרשתי את כל גוגל ולא מצאתי משהו שעוזר,למישהו יש מושג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי אחסון שנקנה פה בארץ + דומין ישראלי שקיבלתי מהחברה קניתי דומין נוסף מgodaddy איך אני מוסיף את הדומין הזה גם כן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אז ככה.. קראתי כמה מדריכים באינטרנט האמת שלא הבנתי את רובם ולא עבדו לי הורדתי מ php.net את php-5.0.5-installer.exe מה שאמור לעבוד כי זה התקנה אוטמטית ולקראת הסוף של ההתקנה הוא אומר לי שאין לי שרת במחשב בכלל..... לפי דעתי הוא מתכוון ל IIS או משו כזה כי הבנתי שצריך את זה על המחשב ולא נראה לי שיש לי את זה רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך להוסיף לוינדוס לפני שאני מתקין את ה PHP או אם יש לכם איזה מדריך נורלמי לזה.... בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יצרתי עמוד באינטרנט שבו האינפוט בטופס ממוקם בצורה אחת בפיירפוקס 3.0, אקספלורר 7 ו-6 וממוקם בצורה אחרת בChrome, פיירפוקס 3.5 ואקספלורר האם משהו יכול לתת לי Hacks לכל הדפדפנים המוזכרים בכותרת ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי עד לקטע הזה והכל היה בסדר... http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=406 ברגע שהם מתחילים להסביר על הכותרת, הם לא הראו דוגמאות. אז רציתי לשאול אתכם איך אני רושמת את הקוד אם למשל, אני רוצה שהכותרת תיהיה באמצע? הבנתי שהמאפיין שאחראי על זה נקרא align, ואני רוצה למקם את הכותרת באמצע, איך אני ממקמת את ה-align, ואת ה-center? תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכתוב תוכנית קטנה באצווה שתעבור על כל הקבצים בתיקייה מסויימת(j2c) ותמיר אותם לפורמט אחר(jpg). הבעיה היא שבלולאה אני בודק מה השם החדש ומכניס אותו למשתנה אבל משום מה זה לא עובד לי. cls FOR /R "folder\" %%G IN (*.j2c) DO ( set dav=%%G set dag=%dav:~98% set dan=%dag:j2c=jpg% kdu_render -i "%%G" -o "%dan%" ) מה שקורה זה שפעם אחת ב-dag יש ערך שהוא איכשהו משהו עם 98, ופעם אחרת הערך ב-dan הוא j2c=jpg ובעצם התוכנית לא עושה את מה שהיא צריכה לעשות. וגם אם המשתנה dan בסדר, הוא נשאר קבוע לאורך כל האיטרציות של הלולאה ולא משתנה. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות ב PHP שאני מחלק לאחוזים יצא מספר. 2 מספרים זאת אומרת 50 הצבעות אז אני עושה 50*כמות ההצבעות בכללי\100 ואז יוצא מספר נגיד 50.312312312313% איך עושים שזה יקח רק את ה 50.31% ? ולא את כל השארית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות באסמבלר שלא הבנתי.. אני אנסח ת'שאלות בצורה יותר מקוצרת. 1. במשתנה char1 אות אנגלית גדולה. צריך שב-char2 תושם האות העוקבת. .model small .stack 100h .data char1 db 'C' char2 db ? .code start: mov ax, @data mov ds, ax cmp char1, ___________ je xx mov char2, char1 ______________ jmp finish xx: ________________ finish: mov ax, 4ch int 21h end start 2. מה תהיה תוצאת החישוב ומה יהיו ערכי הדגלים CF ו-OF לאחר הביצוע של כל אחד מהבאים? א. mov cl, 0ffh mov ch, 0fh sub cl, ch ב. mov dl, 10000001b sub dl, 5 ג. mov cx, 0a000h mob bx 0ffffh sub cx, bx 3. רשמו מה יהיה מצב הדגלים ZF ו-CF לאחר ביצוע כל אחד מקטעי התכניות שלהלן: א. mov ax, 30h cmp ax, 20h ב. m…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לבקש ממכם בקשה קצת מיוחדת... אם זו לא טרחה גדולה מידי הייתי רוצה שתעשו לי משחק פלאש קטן כמו בפרסומת של ביטוח ישיר שהייתה בוואלה: מכונית שנוסעת הביתה וצריכה לעבור בדרך מכשולים ,בסוף המשחק אם אנחנו עוברים את כל יהייה כתוב שעברנו בהצלחה ואז פתאום נופל משהו על המכונית או משהו כזה.... בידיוק כמו בפרסומת של ביטוח ישיר בוואלה אם מגיעים לסוף שבו נופל משהו על המכונית יהייה רשום: אי אפשר להתחמק מעונש של אלוהים. אם נתקלים במכשול יהייה רשום לא הצלחת נסה שוב. אני מקווה שמה שאני מבקש זה לא טרחה גדולה מידי כי אני לא מבין בדברים האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-