תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מפתח עם נסיון DATABASE. אני רוצה להוסיף לאתר בסיסי וקיים PHP אפשרות כניסה עם יוזר וסיסמא, לנהל את מאגר המידע של הלקוח (בסיסי מאוד - קבצי אודיו בודדים) ולבצע מעקב אחרי פעולות לקוח. אשמח מאוד אם מישהו מחברי הקבוצה יצור איתי קשר כאן או בפרטי - פרילנסר תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנית שתמיין קבצים בספריה - איך ניתן לדעת את שמות הקבצים שנמצאים בספרייה מסויימת? אני כותב בויז'ואל סטודיו 2005 לסביבת חלונות XP
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תכנית - ומקבלת מלללללא הערות. http://www.jct.ac.il/~schwartz/untitled.bmp
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. בתכנות בWINDOWS APPLICATION האם יש אפשרות לפנות לפקד בנקודה XY ידועה מראש? 2.רשימה NODE וכל אלה לפי איך שלומדים בבית הספר (וההיגיון) כל NODE מכיל בתוכו 2 תאים אחד של הערך והשני מצביע על הNODE הבא עכשיו לפי המורה שלי ה1 הוא בעל ערך בלבד והבאים אחריו מצביעים עליו ה2 על 1 ה3 על 2 וכל הלאה ולדעתי צריך לעשות את זה הפוך 1 מצביע על 2 2 מצביע על 3 והNEXT של האחרון הוא NULL את הדרך הראשונה אני יודע לעשות בגלל שלימדו בכתה אבל לדעתי זו הדרך השגויה א.מי צודק? ב.אם אפשר דוגמאת קוד ליצירת רשימה מסוג T לפי הדרך השנייה (בקונסול) תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול ליישם מספר של count בתוך שאילה בודדת למשל, יש לי טבלה של קבוצות, טבלת משחקים, טבלת תוצאות אני רוצה להציג בשאילה אחת עבור כל קבוצה את מספר נצחונות הבית, מספר נצחונות חוץ וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות ב PHP שאני מחלק לאחוזים יצא מספר. 2 מספרים זאת אומרת 50 הצבעות אז אני עושה 50*כמות ההצבעות בכללי\100 ואז יוצא מספר נגיד 50.312312312313% איך עושים שזה יקח רק את ה 50.31% ? ולא את כל השארית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-