תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום , האם האובייקט הנ"ל שמיש היום בתעשייה ובכלל בפורטלים שונים שקיימים היום באינטרנט ? כמו כן האם הוא באמת מביא לתוצאות ניכרות לעין בכל הקטע הקשור באופטימזציה ... תודה , נועם.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מפתח עם נסיון DATABASE. אני רוצה להוסיף לאתר בסיסי וקיים PHP אפשרות כניסה עם יוזר וסיסמא, לנהל את מאגר המידע של הלקוח (בסיסי מאוד - קבצי אודיו בודדים) ולבצע מעקב אחרי פעולות לקוח. אשמח מאוד אם מישהו מחברי הקבוצה יצור איתי קשר כאן או בפרטי - פרילנסר תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
M icrosoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: "<td>"]' מה זה אומר הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם שלום אני מתחיל לבנות אר בעברית ואני משתמש בקידוד של UTF8 (מכל מיני סיבות שלא משנות כרגע) הכל עבד טוב עד שהשתמשתי בPHP ובתגית INCLUDE אז הדפדפן הפסיק לזהות את הקידוד אוטומטי למרות התגית META שאומרת לו באיזה קידוד האתר משתמש אז כל פעם שאני מרענן את הדף או פותח אותו אני צריך ידנית לשנות את הקידוד לUTF8 מהדפדפן איך מתקנים את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי אחסון שנקנה פה בארץ + דומין ישראלי שקיבלתי מהחברה קניתי דומין נוסף מgodaddy איך אני מוסיף את הדומין הזה גם כן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז ככה.. קראתי כמה מדריכים באינטרנט האמת שלא הבנתי את רובם ולא עבדו לי הורדתי מ php.net את php-5.0.5-installer.exe מה שאמור לעבוד כי זה התקנה אוטמטית ולקראת הסוף של ההתקנה הוא אומר לי שאין לי שרת במחשב בכלל..... לפי דעתי הוא מתכוון ל IIS או משו כזה כי הבנתי שצריך את זה על המחשב ולא נראה לי שיש לי את זה רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך להוסיף לוינדוס לפני שאני מתקין את ה PHP או אם יש לכם איזה מדריך נורלמי לזה.... בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. בתכנות בWINDOWS APPLICATION האם יש אפשרות לפנות לפקד בנקודה XY ידועה מראש? 2.רשימה NODE וכל אלה לפי איך שלומדים בבית הספר (וההיגיון) כל NODE מכיל בתוכו 2 תאים אחד של הערך והשני מצביע על הNODE הבא עכשיו לפי המורה שלי ה1 הוא בעל ערך בלבד והבאים אחריו מצביעים עליו ה2 על 1 ה3 על 2 וכל הלאה ולדעתי צריך לעשות את זה הפוך 1 מצביע על 2 2 מצביע על 3 והNEXT של האחרון הוא NULL את הדרך הראשונה אני יודע לעשות בגלל שלימדו בכתה אבל לדעתי זו הדרך השגויה א.מי צודק? ב.אם אפשר דוגמאת קוד ליצירת רשימה מסוג T לפי הדרך השנייה (בקונסול) תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע לומד PHP ויש לי פרויקט לבנות אתר באתר שלי עמור להיות למעלה HEADER קבוע .בצד ימין במאונך תפריט (שיהיה שונה תלוי ברמת הרשאה של היוזר שנכנס למעכת) ובצד שמאל את כל התוכן שזה לרוב יציג תבלאות שונות שישליפו מSQL תלוי מה המשתמש בחר בתפריט השאלה שלי איך נהוג ליצר כזה אתר ..האם לחלק אותו לטבלאות ...האם לחלק אותו למסגרות (FRAMES) או בכלל משהו אחר.. ובנתיים אני עושה את הדף login האם זה בסדר שבדף login אין בכלל PHP אלה רק HTML שבכפתור כניסה הוא רק קורא לדף PHP שבודק את היוזר והסיסמה תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום , יש לי פרוייקט ב #C ב WIN את הדוחות שלי אני רוצה לנהל בפרויקט משני (DLL) ה reportViewer נמצא בפרויקט הראשי אני רוצה לחבר את הדוח מה DLL ל reportViewer ניסיתי כמה שיטות שמצאתי אך ללא הצלחה בנוסף אני גם צריך להציג תיבות סימון שהשדה שלהם הוא בוליאני כתיבת סימון גרפית או איקס או וי אם מישהו עשה זאת בעבר ורוצה לשלוח לי דוגמא או לתת לי הדרכה בנושא אני אשמח אפילו בתשלום סביר .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
הי חבריה אני מחפשת פקודה בv.b שתוסיף לי פקד לסרגל הכלים של המחשב אם אתם מכירים אשמח לכל עזרה...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-