עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by פיני1805,

אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by Tanya,

ערב טוב, הגעתי עד לקטע הזה והכל היה בסדר... http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=406 ברגע שהם מתחילים להסביר על הכותרת, הם לא הראו דוגמאות. אז רציתי לשאול אתכם איך אני רושמת את הקוד אם למשל, אני רוצה שהכותרת תיהיה באמצע? הבנתי שהמאפיין שאחראי על זה נקרא align, ואני רוצה למקם את הכותרת באמצע, איך אני ממקמת את ה-align, ואת ה-center? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by ferrari,

אני תקוע... לא זוכר איך עושים את זה... PLZ HELP הנה השאלה: "כתוב/י תוכנית כאשר מחברת 2 מחרוזת" בC-

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  5. Started by NadavAfuta,

יש לי יחידה באסמבלי לעשות ונתנו לנו שאלה כזו: כתוב תוכנית שתסכם את הנתונים מכתובת 2000h עד כתובת 204Fh ותשים את התוצאה ב2050h ו2051h האם כך אמור להיות הפתרון: mov ax, 0 mov SI, 2000 REPEAT: mov bl, [SI] add ax, bx inc SI cmp SI, 204f jbe REPEAT mov [SI], al inc SI mov [SI], ah end אני לא בטוח לגבי השורות: mov bl, [sI] add ax, bx עזרה תתקבל בשמחה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by Yoda_1168,

יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by רון88,

התחלתי בשעה טובה ספר אחר אבל סליחה שלא הבנתי. מה המשמעות של הבקסלשים בסופי שורות? אני יודע שכפול זה פשוט בקסלש אבל לא בטוח שקלטתי מה המשמעות של אחד. להית' ותודה מראש עריכה: קיבלתי תשובה מהספר בסוף. הופיע בהמשך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

שלום, תהיתי לעצמי, היכן מאוכסן פוינטר? ב-HEAP או במחסנית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by orjerby,

אממ, יש לי פורום, מערכת smf אני מעוניין לשים פרסומת מסויימת בין קטגוריות הפורומים(כמו שיש פה בHWZONE), איך אני עושה את זה? איפה לשים את הקוד? באיזו תקייה? תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום לכולם. אני יוצר מחלקה A ומחלקה B. אני מעוניין שמשתנה מסויים מ-A יהיה מצביע למחלקה B או לחילופין שפונקציה תקבל/תחזיר מצביע למחלקה B. אני מגדיר B* PB האם אני צריך לעשות include ל-b.h בקובץ a.h או ב-a.cpp ? אני מקבל שגיאה שחסר ";" לפני הכוכבית של המצביע, C2143. מקווה שהייתי ברור. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValue עד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלורר עכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוט document.all['getinfo1'].value='any String'; עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ... תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by johnynardi,

היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by zag_zag,

יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mystic,

טוב אז בהמשך לנושא הקודם שלי שהתייעצתי במה ללמוד הקשבתי לעצת כמה מהאנשים פה והתחלתי עם JAVA ועברתי על מדריך קצר ומאוד פשוט באינטרנט (שמסביר רק על הבסיס). לאחר מכן רציתי לתרגל בהתאם לרמה שלי ומצאתי דרך גוגל תרגיל שמישהו פרסם ומבקש עזרה וכך נראה התרגיל (מה שהוא כתב): "פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט 100 זוגות של מיספרים הפלט הוא המספר המינימלי מבין כל המספרים הגדולים בכל זוג וכן מספר הזוג (1-100) שהמינימלי שייך אליו" לקח לי דיי הרבה זמן כי אני ממש חדש בJAVA (עברתי על המדריך אתמול) וזה מה שיצא לי: import java.util.Scanner; class tirgul { public static void main(String args[]) { Scanner console = new Scanner(System.in); int num1; int num2; …

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by wow,

אני משחק עם העניין של ה-DateTime Format ומדפיס כל פעם את התאריך בפורמט אחר, יצרתי list box שאליו יכנסו של התאריכים אבל הכל נכנס לי באותה השורה ולא יורד שורה אחרי כל הדפסת תאריך. אני קולט תאריך ב-text box ומדפיס אותו ל-list box. זה מה שזה מדפיס אחרי לחיצה על כפתור מסויים אבל כמו שאמרתי זה לא יורד שורה. private void btnResult_Click(object sender, EventArgs e) { DateTime date = new DateTime(2009, 12, 5); tbResult.Text += date.ToString("d/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd-MMM-yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("ddd, dd-MMM-yyyy", CultureInfo.CreateSpecificCulture("he-IL")); …

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by DOGMA,

איזה פקודה אני צריך להכניס לקובץ כדי שיראה לי index של כל הקבצים בספריה שהוא נמצא בה בלי להוסיף כל פעם קובץ ידנית?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. Started by c5123,

mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by No_Man,

אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Southpark,

קודם כל מקווה שזה המקום הנכון לישאול את זה, אם לא, אני מיצטער מראש. אז השאלה היא כזאת: האם זה אפשרי לשלב מערכת פורומים vBulliten עם מערכת התוכן PHPnuke? וגם אם מישהו יודע, שיתן דרכים ליצירת קשר איתו בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by elixvx,

תרגילל קטן שנתקעתי בוא ואני לא מצליח לעשות. (בC#) לכתוב פעולה רקורסיבית שמקבלת מערך ומחזירה את האיבר הכי קטן, והאיבר הכי קטן אחריו. בקיצור 2 האיברים הכי קטנים. לאחזיר איבר אחד הכי קטן\גדול וכו' אני יודע. הבעיה פה זה שצריך 2 איברים אני לא מצליח להבין איך להחזיר בדיוק. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by matanyaniv,

רציתי לשאול מה אומרים כל אחד מהביטויים האלה בתור תנאי ללולאה: while(!degel)1 while(degel)1 (אל תתייחסו לספרה 1) לפי מה שאני זוכר הביטוי הראשון שואל: האם דגל לא השתנה (ז"א: אם דגל הוגדר בהתחלהבתור אפס והשתנה באחת הלולאות ל-1 אז הוא לא ייכנס ללולאה) לגבי הביטוי השני אני לא בטוח אם קיים ביטוי כזה אבל נדמה לי שהוא הופיע איפהשהו... צדקתי או שיש פרשנות אחרת לביטויים?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  25. Started by WazZzap,

1. מה זה אומר +=, כלומר שאני משווה משהו ככה: int a, b; ... a += b;

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.