תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי מכללות ללימוד php האחת גדולה, יקרה ובעלת מוניטין - עלות 15,000 שח עשרה חודשים לימודי ערב - סכום מאד קשה לעיכול השנייה מכללה עלומת-שם פה בעפולה זולה יותר ונותנת רושם לא כ'כ טוב אני יכול להעביר לפה סילבוסים של הקורס אם יש צורך השאיפה שלנו היא כמובן לקבל את הכלים הטובים ביותר במחיר הטוב ביותר על מנת להשתלב בעבודה בסיום הלימודים. מה המחיר ההגיוני שצריך להסכים לשלם עבור קורס מקיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים נתקלתי בהמון גרסאות של VISUAL STUDIO 2005 רק ללמידת C לא c++ ולא c# C רגיל רק למטרת למידת אלגוריתמיקה מחפש קומפיילר נוח תודה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך קוד פשוט שמבצע fft בשפת c לטובת פרויקט שאני עובד עליו. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך לכתוב תוכנה שתמיר לי מידע מפרוטוקול RS232 לפרוטוקול ETHERNET.. המידע מעובד במעבד RABBIT שעובד עם התוכנה DAINAMIC C.. אני צריך עזרה, כיוון של התחלה.. מישהו יכול לעזור לי? או להפנות אותי לפורום אחר יותר ספציפי שמתעסק עם זה? אני דיי חדש בתחום הפרומים.. תודה רבה!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי arrayList בשם airlines שמכיל אובייקטים מסוג Airline ונמצא בתוך קלאס sData. בתוך כל אובייקט Airline יש לי arrayList בשם registeredPlanes שמכיל אובייקטים מסוג Plane. במידה ואני רוצה לולאה שתבדוק האם בתא i במערך הAirline הregisteredPlanes שלו ריק או שיש בו מטוסים כלשהם, האם נכון לכתוב את זה כך: if(!sData.getAirlines().get(i).getRegisteredPlanes().isEmpty()) השגיאה שאני מקבלת היא java.lang.NullPointerException. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי קורס ב-C באוניברסיטה. המרצה סיפר לנו היום שכאשר אני מגדיר למשל 3 מערכים: int a[10]; int b[10]; int c[10]; אז בעצם הם לא תופסים מקום רציף בזיכרון, אלא יש רווחים מסויימים בין הכתובת של התא האחרון במערך הראשון לכתובת של התא הראשון במערך השני. ואז נניח שעשית טעות ואיפשהו בתוכנית חרגת מכתובת המערך ואתה מנסה לרשום למקום בזיכרון שלא הקצת. כאשר תריץ אותה אצלך ב-visual C אתה עשוי לא לקבל שום שגיאה כי חרגת לתוך השטח המת הזה ולא דרסת אף זיכרון חשוב. לעומת זאת הבודק עבודות בית שלנו עושה איזהשהי פעולה(שהמרצה לא פירט עליה) שהוא מכווץ את כל הזיכרון לרצף אחד שלם(כמו defragment...) ואז מריץ את התוכנית. ועכשיו אם פישלת, הטעות תחשף על בטוח. השאלה שלי היא מה הפעלה הזו …
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש סוג של מונה לאתר שיתן סטטיסטיקה יותר מקיפה מאשר רק מספר המבקרים, למשל שיהיה כתוב לאנשים כמה אנשים כרגע באתר ועוד כל מיני שטויות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקיי רציתי לבנות קובץ דוס שיבצע עבורי מספר פקודות קובץ (.bat), אני רוצה שברגע שאני אפעיל את הקובץ הזה הוא אוטמטית יתחבר לאינטרנט, יפתח את המירק, ולאחר מכן אני רוצה עוד קובץ שיבצע פקודות דומות, כמו סגרית אקספלורר, והתנתקות מהאינטרנט.. הידע שלי בדוס אינו מורחב כלל, ולכן יש לי בעיה גדולה בלעשות שני קבצים אלו, אבל בכל זאת אם מישהו יסביר לי אני בטוח שאצליח, אבל אם למישהו כאן כל כך משעמם והוא יכול לבנות לי 2 קבצים שכאלה (כמובן, אם זה לא יקח לכם הרבה זמן), אז זה יעזור לי מאוד בחיים.. תודה מראש על העזרה, ומקווה שאני אקבל אותה כאן
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
Monitor: ב-Wait אז ברגע שאתה משתמש בוא, הTHREAD נעצר עד שהאובייקט מתפנה ואז הWAIT ישר נועל אותו שוב ומתחיל להשתמש בוא. תקן אותי אם אני טועה. עכשיו הPLUSE: אותו בעצם אותו דבר בול אחד לאחד כמו EXIT אבל מה שקראתי בMSDN הוא אומר שהוא מודיע רק לאחד הבא שהאובייקט שאני עושה עליו PULSE כבר לא נעול או לחילופין PULESALL שמודיע לכל הTHREADים האחרים שהאובייקט כבר לא נעול. עכשיו השאלה שלי זה למה לעזזל שאני ירצה להשתמש בזה אם אני כבר עושה EXIT ושאר הTHREADים שיש בהם WAIT יעשו את הסדר ביניהם מי יקבל את הנעילה עכשיו. אני מקווה שהבנת אותי ואם לא אני יסביר שוב. פשוט ביניתי איזה סנקרון קטן פה ושאני מריץ הוא עובד חלק אבל שאני עובר עליו שורה שורה עם DEBUG הוא זורק לי exeption כל פעם.. ממש מ…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת איך לקחת באופן ראשוני את הפלט הראשי(desktop,לצורך העניין) כ-back buffer ולהשתמש בpage flip ממנו אל - לא חשוב כרגע, עוד דרך באפר או שתיים(בדרך יהיה redirect לעיבודים ודחיסה, לאחר מכן עיבודים נוספים) יענטו לקחת את "המסך" ולהציג ב-surface אחר, ב-30 פריים לשנייה נגיד (אני משתמש בספרייה של chilkat ) kinda like redirecting stdout to a file, if you will...
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם מישהו כאן מכיר את שפת התכנות CVI? (national instruments) תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום לכולם, בידי קובץ add-in של excel (קובץ xla.). קובץ זה מכיל מספר פונקציות הכתובות ב-vba. נסיון לראות את שורות הקוד של הפונקציות בעזרת עורך ה-VB מביא להודעה הבא: Project Locked: Project is unviewable האם מישהו יודע איך ניתן לראות את שורות הקוד? לא מדובר פה בקובץ בעל זכויות יוצרים או משהו כזה אלא בקובץ שנכתב ע"י חבר לעבודה שלצערי אינו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-