עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mt_nro,

שלום לכולם! האם יש בC# אפשרות כלשהיל"זיהוי קול"? נגיד במשחק סיימון אמר[ - האנגלית התחרבשה לי פה] (6 צבעים כל צבע מפיק צליל שונה) האם יש דרך כלשהי (כולל הורדת תוספות מהאינטרנט) שהתוכנה בהפעלתה "תחכה" שיופעלו צלילים ותוכל לזהות את הצלילים השונים (אני מקווה שהייתי מובן) - תחשבו על דוגמא של simon . says האם יש אפשרות לתכנת תוכנה (או האם קיימת אחת) שבעצם תהיה "בלתי מנוצחת" ב simon says? תודה רבה לעוזרים!!! מצטער על החפירה...

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, התחלתי לבנות פורום, והגעתי לקעש שבו אני צריך לשמור באילו תראדים המשתמש כבר ביקר, ובאילו לא. רציתי לדעת מהי השיטה היעילה ביותר(חסכונית גם במקום וגם בזמן) לשמירת הנתונים באלו. כמו כן, חשוב לי שהם לא ישמרו בעוגיות(כמו כאן). חשבתי לשמור עבור כל הודעה ועבור כל משתמש מה התאריך האחרון שהוא ביקר בה. זה לא נשמע לי כל כך יעיל. מה דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Alex Koretzki,

יש לי רשימה מקושרת גנרית ואני רוצה לעשות מערך של פויינטרים מסוג T בגודל size ולאתחל כל פויינטר שיצביע ל linkedList מסוג Key איך כותבים את זה? #define BUCKETHASHTABLE_H_ #include "LinkedList.h" template <class Key, class T> class BucketHashTable{ public: typedef Key key_type; typedef T mapped_type; BucketHashTable(int size){ //here i want to do the allocation } תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by eegg,

אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by binyamin1001,

היה לנו שיעור מעניין עם הסביבה של Raphsody, ובאחד מהתרגילים גילינו לחרדתנו (טוב נו, לחרדתי) שגם אם לא הגדרנו מופע של מחלקה, אלא רק מצביע למופע, ניתן יהיה לקרוא לפונקציות שלא משתמשות בשדות המחלקה. אני פטרתי את זה ב"נו, הסביבה של Raphsody היא לא לפי התקן", ושכחתי מזה. אחד מהחבר'ה בקורס, העלה את השאלה הזאת לרשימת התפוצה, ותוך כדי שיחה המליץ לי לראות שזה עובד גם בסביבה רגילה (VisualStudio, למשל). הרצתי, והזדעזעתי. יש למישהו הסבר? #include<iostream> using namespace std; class A { int a; public: void print(); }; void A::print() { cout<<"Testing, for Science"<<endl; } int main() { A* p; p->print(); system("pause"); }

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by assaf990,

אני רוצה לאחסן 2 מחסניות במערך פיזי אחד, בתנאי: כל מחסנית תודיע שהיא מלאה רק כאשר סכום האיברים בשני המחסניות יהיה שווה לגודל המערך. איך כותבים אלגוריתים לזה? מעדיף ב-C++ או אפילו ברעיון, את השלבים והסבר. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by udist,

אני צריך למצוא אלגוריתם יעיל ככל הניתן (לינארי) אשר הקלט שלו זה מחרוזת S והפלט שלו הוא תת מחרוזת T של S כך שאם נשרשר את T לעצמה n פעמים, כלומר T^n נקבל את המחרוזת S בתחילת T^n, כלומר S היא רישא של T^n.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nir567,

איך אני בוחר ממחרוזת ב-vb 6 תו לפי האינדקס שלו. משום מה ארין לי את הפקודה strings.getchar. מה עושים? תודה! ניר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by et_gershon,

אוקיי הרבה זמן אני לא התעסקתי ב-html/ ואני צריך לעשות מיפוי למשהו' השאלה שלי היא כזאת: אני יכול לעשות שבמקום שיהיה קישור יהיה תמונה? זה נורא חשוב או איך אני יכול לתכנת את זה שעל תמונה אני ישים תמונה אחרת דרך html, והתמונה זה כאילו עיצוב ואני רוצה לשים אלייה תמונות שלא יהיהו יחלק מהעיצוב ושיהיה ניתן לשנותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה בנוגע לבסיסי נתונים ... באיזה מסדי נתונים משתמשים אתרים כדוגמת פייסבוק ? אתרים עם כמות באמת גדולה של משתמשים? או אפילו אתר הזה? מה נחשב להכי יציב? ועל איזה מערכת הפעלה? Oracle? MySQL? SQL? אני פשוט חושב על תחום התעניינות חדש - בסיסי נתונים תודה!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by nirlevin,

היי, נתון לי גרף לא מכוון של ערים, בין כל עיר ועיר קיים מרחק בק"מ על הקשתות. אני צריך למצוא את המסלולים מעיר V לעיר S , שאורכם שווה בדיוק ל-M(אורך בקילומטר) נתון. חשבתי להשתמש איכשהו בשיפור של דייקסטרה . ובמידה ואורך המסלול שנמצא לא שווה לM להתעלם ממנו. אבל לא יודע אם זה אפשרי . למישהו אולי יש רעיון /כיוון באיזה אלגוריתם ניתן להשתמש/לשפר על מנת לקבל את הפתרון? (ראיתי בstackoverflow גם כן הצעות דומות לעשות שימוש בדייקסטרה וDFS, אבל שם היה מדובר על מסלול שמספר הערים(צמתים) בו הוא M) תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MacGyver,

1)אפשר גם לכתוב עם זה? יענו ב0101001 וכו'..... 2)איך סופרים עם זה? איתן

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by lordgod,

מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. איזה משתנה נוצר לי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eliorws,

שלום רב, במהלך כתיבת תוכנית, כתבתי משפט switch שעובד. מטעמי התוכנית אני רוצה לבצע בתוכנית עוד פעם את המשפט אבל משום התוכנית מדלגת עליו ולא מתייחסת למשפט. מה יכולה להיות הסיבה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. "כתוב אלגוריתם המקבל עץ בינרי T ומדפיס עבור כל רמה את מספרה ואת סכומה." האם יש דרך להפריד כל רמה, זאת אומרת מתי מתחילה רמה חדשה? איך פותרים את התרגיל הזה? תודה.

• 41 תגובות
    • 11.6k צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by smulikon,

היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אהלן. אני צריך למצוא פתרון לאחסון 500MB +/- (לא אני בניתי את האתר ולא לא בשבילי). מכיוון שהאתר לא יכיל הרבה גולשים אז חשבתי לקחת מחשב עתיק ולפתוח עליו שרת. השאלה עם זה אפשרי. קודם כל זה ישמע מצחיק כצאת אז הנה. פנטיום 1 200MHZ 80MB SDRAM 730MB HDD ide LG X52CD ROM Ati GPU 1-2MB PCI VGA 1024*768 Etharnet card 10/100 PCI Windows xp sp2 lite Usb 2.0 pci card x6 (משום מה גיליתי שיש יציאה אחת על הלוח שמפעילים אותה בביוס וחשבתי שUSB קיים רק מפנטיום 2 וW98 השאלה עם בכלל הגרוטאה הזאת מסוגלת לזה עם יותקן עליו אפילו 98/2K שהם טסות או איזה לינוקס. האתר יהיה צרוב על דיסק או מחובר לדיסק און קי. ותגידו לי מה המינימום שצריך עם זה ככה P2-3 מסוגלים לזה כי המחשב הזה הייתי הופך אותו לMs-Dos …

22. יש לי קובץ CSS מוכן שמציג צבעים במספרים כגון : 175,175,175 235,235,235 50,50,50 אין לי מושג איך ממירים את המספרים האלה לאיצ'טיאמל כגון : #00000 #FFFFF מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

לא ידעתי איך בדיוק לנסח.. אני רוצה נגיד בתיבת טקסט או סתם LABEL יהיה על מילה/מספר לא משנה קו נגיד אני רוצה שיהיה על מספר 2 קו, ככה: 2 תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. [COLOR=blue]int[/COLOR] max_width, max_height, pix_depth, ppi; [COLOR=blue]int[/COLOR] intrlv; [COLOR=green]/* 0 = no, 1 = yes */[/COLOR] [COLOR=blue]int[/COLOR] n_cmpnts; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] point_trans[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] predict[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] *image[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]short[/COLOR] *diff[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=green]/* was short ** */[/COLOR] } [COLOR=#2b91af]IMG_DAT[/COLOR]; [COLOR=blue]typedef[/COLOR] [COLOR=blue]struct[/COL…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
    • 0 תגובות
    • 300 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.