עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by assaf990,

1) איך ניתן לייצר משתנה מסוג int אך שיכיל רק 2 ספרות וגם יוכל להתחיל בסיפרה אפס? (למשל 00, 01, 02 ..) 2) איך הופכים שבר עשרוני לשבר פשוט (רגיל) כך שהמשתמש יוכל להבין? (למשל 1.333 יוצג כ- 1/3) תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by ac1240,

אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by KoM,

משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by chook_rl,

היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי .. יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב .. כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר .. לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1 החלפה עם השני והשלי = F של 2 ... איך עושים דבר כזה.. אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Ovid,

שלום. אני זקוק להמלצה לקומפיילר נח לC++ למק (10.6). אם למישהו יש ניסיון או עבד פעם עם קומפיילר טוב אשמח לשמוע חוות דעת... תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by Mishka87,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by noodle,

שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

18. שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת מתודה שסוגרת את כל החלונות הפתוחים (GUI) אבל לא מפסיקה את הפעולה של התוכנית? או אפילו יותר טוב מתודה שעושה replay לתוכנית?

19. Started by mritay,

שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by CoNfi,

http://www.planet-source-code.com/ אתר מצויין בשביל לקחת דוגמאות מאנשים. אני אישית למדתי ממנו המון תהנו

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

23. Started by ofergpr,

יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.