עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  3. איך מקצים מערך דו מימדי? float **a; a=new float*[n] for(inr i=0;t<n;i++) a[i]=new float[m] כאשר N ו M זה הגודל שאני צריך לא משנה, טעות שלי, לא בדקתי את הקלט של המשתמש. מה שרשמתי טוב מאוד.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. הכל בכותרת . תפנו בהודעה פרטית או באשכול הזה המערכת: http://www.pic-book.com/gallery2/main.php האתר: http://loading.co.il/uploads/1071834937.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by SpLiNtEr,

שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by hixx,

אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by lilian,

הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by Devil Servant,

שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.

14. לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by ה*לה,

כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by ely2001,

יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi) מצורף חלק מהקוד זה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. תגידו,מישהו יודע איך אני מסיר את הפרסומת של לייקוס מהאיכסון אתרים שלהם ? ידוע לי שיש דרך כל שהיא ,אבל חרשתי את כל גוגל ולא מצאתי משהו שעוזר,למישהו יש מושג ? תודה

21. שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by שריה 24,

שלום! אני רוצה לעשות אזורים על התמונה-מפה, שהם יהיו תמונות קטנות, איך עושים את זה? בקוד הבא: http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_areamap למשל, יש דוגמה של אזורים על התמונה, אבל אני רוצה שכל אזור תהיה לו תמונה קטנה, כאילו אני מדביק תמונה קטנה על התמונה-מפה בדיוק באזור הלחיצה. האם יש מאפיין (או משהו אחר) לתג area, שגורם לו להופיע כתמונה? תודה :-)

23. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by MasterOr,

אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.