תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מכין פרויקט שמצריך רשימות מקושרות רק ששחכתי את הבסיס תעזרו לי להסכר בבסיס ובפקודות
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש תכנת PHP שמכיר לפחות בגדול (עדיף לעומק) את המנוע של OsCommerce החינמי אתר החברה tms.co.il בנוי כל המנוע הזה ועבר מספר שיפורים להתאים לצרכים שלנו, לצערי חילוקי דעות עם החברה שתמכה בנו בעבר מונעים מאיתנו לעבוד איתם ועקב זאת אנו מוגבלים באפשרויות השיפור של המערכת, אשמח אם תפנו אלי ישירות למייל guy@tms.co.il למרות שגם פה אני בודק מדיי פעם את ההודעות גיא גרניט
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית שמציגה frame בסיסי... אני רוצה להוסיף JTextArea הבעיה שהוא לא מופיע לי.... רק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מופיע.... הגדרתי אותו ככה: JTextArea textArea = new JTextArea(); textArea.setEditable(true); textArea.setVisible(true); textArea.setSize(460, 200); textArea.setLocation(10, 10); frame.add(textArea); השלב הבא הוא להציג בתיבת טקסט את מה שמופיע בחלון הCONSOLE, איך אני עושה את זה? תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אוקיי אז עשיתי מן מציג תמונות כזה... אפשר להעלות תמונה לסובב אותה 90 מעלות ימינה/שמאלה ואפשר לשמור. הבעיה היא בשמירה זה לפעמים מצליח ולפעמים לא.. תלוי בתמונה.. בדר"כ מצליח אם אני שומר את התמונה אחרי שסיבבתי אותה והיא בצורה אנכית כזאת. אבל אם אני מנסה פשוט לשמור את התמונה רגיל אז אני בדר"כ מקבל הודעת שגיאה ובמקום יש קובץ תמונה ריק. אולי תדעו מה הבעיה.... (העלתי RAR ) http://www.upf.co.il/file/221680404.html
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי הודעת שגיעה שאני לא יודע אם היא מתאימה לפורום הזה אך אנסה בכל זאת ואשמח לדעת לאיזה פורום זה מתאים ואשים אותו שם אם זה לא שייך לפה. אז ככה , אני צלם של מועדונים ובסוף עבודה אני אמור להעלות לאתר את התמונות שצילמתי. יש לי USER וסיסמה ולינק לשרת FTP שלשם אני אמור להעתיק את התמונות. עם ה USER והסיסמה אני נכנס לאתר ששם אני מעדכן את פרטי הגלריה (תאריך, שם הצלם, שם המועדון, וכדומה) ובשלב מסויים אני אמור ללחוץ על קישור שנקרא ADD DIRECTORY הוא אמור להעלות את התמונות ששמתי מראש בלינק ה FTP , זה אמור להודיע נגיד "יש 120 תמונות בספרייה האם להעלות?". הבעייה התחילה לפני כחודש ,בשנייה שאני לוחץ על ADD DIRECTORY קופצת לי הודעת שגיאה (צילום מסך מצורף) ואין לי שום אפשרות להעלו…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מערך שמוגדר בצורה הבאה: <input type="checkbox" name="courses" value="English"> <input type="checkbox" name="courses" value="Math"> <input type="checkbox" name="courses" value="Hebrew"> הבעיה היא שהגדרת מערכים בJS נעשת בלי סוגרים מרובעות [] אז כשאני בודק את הערכים בJS אז יש לי שגיאה, כשאני עושה בלי הסוגרים הSCRIPT של הPHP מקבל רק ערך אחד(ולא את כל הערכים שסימנתי) משהו יודע אם קיימת דרך לפתרון של הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בנושא של browser בניתי סקריפט שמבקש מהמשתמש להכניס מיקום של קבלת קובץ והייתי רוצה לעשות את הממשק פשוט יותר במקום שיתן לי את כל ה PATH הייתי מעוניין שיפתח לו browser קטן כזה ושם הוא יוכל לשותת ולהגיע לאיזור שבו הקובץ נמצא ולבחור את התיקיה / קובץ בה היא נמצאת רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שאלה בכותרת .... דוגמה תעזור מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ל"עברת" את הכותרת של הDataGrid שלי מהכותרת שהוא מקבל מהDataBase. הצלחתי לעדכן בעקרון, אבל רק בשאילתה הראשונה. אבל הבעיה מתחילה כשאני מריץ שאילתה חדשה השדות של הדאטהבייס חוזרים בנוסף לשדות ה"מעוברתות" (בשדות ששיניתי לפני זה מופיעים אחרי הרצת השאילתה השניה ערכי NULL). איך אפשר לסדר את זה שהכותרת החדשות יתפסו את מקומן של השדות מהDB??.. תודה רבה!!..
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני עושה lyrics באתר שלי כשאני מייבא אותו מקובץ ו"זורק" אותו בתוך LABEL הוא לא יורד שורות כמו שבקובץ טקסט למרות שה-string עצמו שהוא מחזיר יש /r/n כלומר הוא יודע שיורד שורה אבל הוא לא עושה את זה.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נניח יש לי מחלקה Ball והשיטה הבונה שלה מוגדרת כך: Ball:Ball(float posX, float posY) והמאפיינים של המחלקה הם גם: posX ו-posY השאלה שלי היא איך אני מציב את הפרמטרים במאפיינים של המחלקה כשיש להם אותו שם? אם אני לא טועה ב-JAVA משתמשים במילה this כדי לעשות את זה.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
1) איך ניתן לייצר משתנה מסוג int אך שיכיל רק 2 ספרות וגם יוכל להתחיל בסיפרה אפס? (למשל 00, 01, 02 ..) 2) איך הופכים שבר עשרוני לשבר פשוט (רגיל) כך שהמשתמש יוכל להבין? (למשל 1.333 יוצג כ- 1/3) תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-