עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by CoNfi,

http://www.planet-source-code.com/ אתר מצויין בשביל לקחת דוגמאות מאנשים. אני אישית למדתי ממנו המון תהנו

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by ofergpr,

יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Mishka87,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by didi18,

פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by ely2001,

void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by ac1240,

אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by g-a-l,

4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by KoM,

משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by SpLiNtEr,

שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

איך אפשר לעשות את זה? למי שלא הבין - להזיז את מקום הסמן שמופיע ב"DOS" ממקום למקום...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by blabla2002,

כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by noodle,

שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by Ni3t,

אני יכול לעשות PHP ם בלי לינוקס ???

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by shaithebest,

התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש

17. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by yehouda75,

נתון תרגיל אשמח לתיקון......... הגדר מחלקה בשם PERSON למחלקה שלושה מאפיינים : שם (מחרוזת ),גיל (מספר שלם). הגדר פונקצית CONSTRUCTOR defualt שאינה מקבלת פרמטרים הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם" ו"גיל" במהלך ריצה של התוכנית. הגדר פונקציה SET וGET לכל מאפיים . הגדר פונקציה DISPLAY להצגת נתוני אובייקט מסויים . נתוני אובייקט יוצגו בשתי שורות .(כל שורה מכילה כותרת המאפיים וערך המאפיין). הגדר מחלקה בשם STUDENT שהנה בן של PERSON. למחלקה שני מאפיינים :שם פקולטה (מחרוזת),ציון (מספר שלם). הגדר פונקציית CONSTRUCTOR המקבלת את ערכי הפרמטרים "שם פקולטה" ו"ציון" במהלך ריצה של התוכנית .שים לב,פונקציית CONSTRUCTOR חייבת התייחסות למאפייני האב. הגדר פונקציה DISPLAY להצג…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by ^DaGoN^,

אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

22. Started by mritay,

שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by jackok111,

שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by saargold,

יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.