תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
תקשיבו אני רוצה לבנות תוכנה שבעצם תפעיל לי קובץ במחשב בלולאה ותסגור אותו לאחר כל פעם שהיא מפעילה 2 ביות יש לי איך אני מפעיל קובץ בעזרת סיפיפי איך אני עושה סליפ בעזרת סי פיפי ואיך אני סוגר קובץ בעזרת סיפיפי מפעיל הכוונה ממש כמו ללחוץ עליו עם העכבר דרך אגב הקובץ נמצא במיקום C:\Documents and Settings\g\Desktop\a.URL
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, חבר ביקש ממני המלצה לעורך ASP, מאחר ואני בכלל לא מתמצא בנושא בניית אתרים החלטתי לשאול אתכם. החבר מתחזק אתר כבר מספר שנים ב-ASP ומעוניין בעורך טוב ש"עושה את העבודה בשבילך" כמה שיותר. אם יש אפשרות לממשק ויזואלי עוד יותר טוב. מקווה שהייתי ברור. תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שמתי לב לתופעה הבאה, אשמח לדעת האם אני צודק a,b הם ביטויים בלויאנים מורכבים: if (a or b) then הסתבר לי, שאם a הוא אמת, עדיין יש בדיקה עבור הביטוי b! למרות ש-b בכלל לא ישפיע על ה if... האם אני צודק? אם כן - כיצד ניתן לייעל?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מעדכן אתר שיש בו Login Control של ASP.NET 2.00. בכדי לגשת למאגר הנתונים של התמחברים אני זקוק לדרך לשחזר/ליצור מחדש את הסיסמאות שהוא שומר (בקובץ Aspnetdb.mdf). אני משער שהשמירה היא בHash אך כיצד ניתן למצוא באיזה מפתח הControl השתמש ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי די הרבה שאלות ב php מישהו יכול לעזור לי בבקשה 1.איך אני יורד שורה כשאני כותב ב php 2. האם יש דרך לשלב קוד PHP באתר שבנוי על HTML 3. ושאלה אחרונה איך אני יוצר תפריט בדיוק כמו של האתר הזה רק עם תמונות שונות כמובן תודה רבה לעוזרים S_B54
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי .. יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב .. כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר .. לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1 החלפה עם השני והשלי = F של 2 ... איך עושים דבר כזה.. אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-