תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש לי באג מוזר ב JAVA איך זה יכול להיות ש socket.isConnected() socket.isClosed() מחזיר : true true
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אני עושה באצווה כאשר לוחצים Y קורה משהו ושלוחצים N קורה משהו אחר.....? :s05:
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מה הפקודות בשפת C שעושות טקסט עם צבע?
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן מישהו יכול להביא לי קצת חומר עזר במדעי המחשב ב'? יותר חשוב החומר עזר באסמבלר דווקא תודה
-
- 11 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לקובץ שאני פותח ע"י Browse יפתח גם ב ++C אבל אחרי שאני בוחר את הקובץ הוא נותן לי שגיאה, התוכנית עוברת קומפילציה ואני מריץ אותה אבל נתקעת באמצע החלק קוד שזה נתקע הוא בחלק שהוא מנסה לעשות fopen לקובץ void browse(char *file) { char pathName[260]; OPENFILENAME ofn; ZeroMemory(&ofn, sizeof(ofn)); ofn.lStructSize = sizeof(ofn); ofn.lpstrFile = pathName; ofn.lpstrFile[0] = '\0'; ofn.nMaxFile = sizeof(pathName); GetOpenFileName(&ofn); //cout<<"selected file's name is: "<<ofn.lpstrFile<<endl; file = ofn.lpstrFile; } void horse_encryption() { int i; FILE *input_file, *fout; char ch, ezer, *file=0; browse(fil…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה קטנה אבל גדולה בעיקרון.....יש לי שאלה בפסקל... יש פונקצייה שנקראת פונקצית FOR או I... היא הולכת ככה FOR I:=1 TO 10 DO (בחרתי סתם מספרים...לא להתייחס אליהם) השאלה שלי הולכת ככה יש פונקציה שעובדת ביוק הפוך כלומר פונציה יורדת אני יודע שזה משהו עם DOWN TO אבל יש לי בעיה קטנה... (ה-TO מתחלף עם DOWN TO כמו במבנה הקודם...) השאלה שלי הולכת ככה: איך כותבים את ה-DOWN TO אם רווח או בלי רווח? במה משתמשים בזה כלומר למה זה טוב כי בדרך כלל משתמשים ב-FOR שעולה לא יורד אם מישהו יכול להסביר לי למה תודה רבה!! ככה אני מבקש לא לענת סתם כי אני לא רוצה להתבלבל אז ככה אם אתם יודעים אז סבבה אם לא אז תכתבו לא בטוח או שלא תענו.... תודה מראש לכולם!!!!
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אוקיי, זה טיפונת מסובך, אני אנסה להסביר את השאלה. יש לי טבלה פשוטה ב-Access, שאני מנסה להכניס אליה רשומה חדשה. הטבלה מורכבת מ-3 שדות. ID (מספור אוטומטי), שם, ומס' תעודת זהות. כשניסיתי להכניס רשומה במשפט INSERT כזה: insert into TestTable values (5, 'zvika', 123) הכל עבד. אבל כמו שציינתי קודם, השדה הראשון אמור להיות ממוספר אוטומטית. (כלומר כל רשומה חדשה תקבל ID+1 של הרשומה הקודמת) אז חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שכנראה המשפט אמור להיות: insert into TestTable values (DEFAULT, 'zvikaaa', 12312) אבל כשאני כותב אותו אני מקבל Exception שמעיר ש"לא ניתן ערך עבור אחד הפרמטרים". אני מתקשר עם בסיס הנתונים דרך תוכנית ב-C#. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב טבלת מעקב לתוכנית הזאת: איך אני אמור לכתוב לתוכנית הזאת טבלת מעקב? יש צורך להשתמש ב-TRUE/FALSE? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני עושה צעדים ראשונים ב-C#, ועבודה עם Web Services. נניח שבניתי Web Service קטן: namespace MyService { public class Calc : System.Web.Services.WebService { [WebMethod] public int Add(int a, int b) { return a+b; } } } כעת לפני שאני מחזיר את התוצאה ללקוח, אני רוצה לקבל עליו פרטים (למשל, מאיזה כתובת הוא מתחבר). רציתי לדעת איך עושים זאת, ואיזה פרטים אפשר לדעת בכלל... כמו כן, איך אני יכול לגלות התחברות אצלי? כלומר אני רוצה לדעת כל פעם שמישהו משתמש בשירות שלי. אז לא הצלחתי למשל להקפיץ Form או MessageBox... האם ניתן לפתוח איזו קונסולה שאליה אכתוב את הפרטים? או שהדרך היחידה היא לכתוב לקובץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור לו ולאבא שלו בעסק. אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות. הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'. הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד אשמח אם תעזרו לי... בתודה מראש גל.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מספרים רנדומליים בין 0-255 אז רשמתי קוד אבל משום מה אני מקבל כול פעם את אותו המספר, 41. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void noise() { int random=0; random=(rand()); printf("%d",random); getch(); } void main() { noise(); } אני משתמש ב ++C
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כדי שיהיה צאט באתר שלי אני צריך להדביק קוד.. אבל ככל הנראה אי אפשר להדביק שם כלום. מה אני עושה ? יושב שעות ורושם את הקוד?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך קומפילר ל-C הכי פשוט שיש שאני רק רושם בו עושה קומפייל ודי לא יותר מזה למשהו יש אחד +לינק?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-