עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום חברים יש לי תרגיל בשפת C ככה תלמיד מגיש 5 תרגילים במהלך שנה, מתוך 5 תרגילים רק 4 הטובים נכנסים לחישוב הממוצע. אך אני עושה את זה? שאני מכנס 5 תוצאות ורק 4 הטובים נכנסים לחישוב הממוצע? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by bigblue,

שלום לכולם יש לי vbscript שמוחק כל יום קבצים ישנים (קבצים שלא עברו שינוי 7 ימים) הבעיה היא שלאחר שבע ימים גם קובץ הvbscript נמחק בעצמו.. מה עושים?? 'First, you will need to setup a scheduled task and run it 'daily. Just change the number to the amount of days you 'want to keep file in that directory. Any files in the 'directory will be deleted. This file must be place WITHIN 'the directory you wish to clean. 'Courtesty of monsterjta @ tek-tips.com 'Start 'Delete any file in current directory that is older than iDaysOld Option Explicit on error resume next Dim oFSO Dim sDirectoryPath Dim oFolder Dim oFileCollection Dim oFile Dim iDaysOld Dim CurDir 'Defini…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by alon2k2,

שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לנו באחד האתרים עמוד שמשתמש באובייקט ActiveX. אם הדפדפן של המשתמש חוסם את ה ActiveX אני רוצה להציג הודעה שמסבירה איך להתקין אותו. איך אני יכול לבצע בדיקה כזו?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by aviaderi,

שלום לכולם, לצורך הפרוייקט של התואר אני בונה אתר asp.net יש לי בסיס נתונים ב-MS SQL ובתוכו טבלה עם שם אוניברסיטה וכתובת האתר שלה. ב-VS 2008 גררתי פקד DataGridView והגדרתי שהשדה של הכתובת יוצג בתוך hyperLinkButton. הכל מוצג כמו שצריך. הבעיה היא שבלחיצה על הקישור, הדפדפן מנסה לגשת לכתובת כאילו היא דף באתר ומתקבלת הודעת שגיאה. לדוגמא: עבור האתר של אוניברסיטת חיפה www.haifa.ac.il, הדפדן מנסה לגשת לכתובת http://localhost/mySite/www.haifa.ac.il. איך אני פותר את הבעיה ומציג את הדף הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  6. שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by IlanF,

אני מנסה לעשות דף מוגן בססמא. עקבתי אחרי מדריך, אבהל באמצע עצרתי את המדריך והתחלתי לשפר אותו.. ניסיתי לבנות את זה במקום עם IF-ים עם SWITCH, אבל משום מה זה לא מצליח... בדקתי בHELP ורשמתי בדיוק כמו בHELP, אבל אני מקבל כל הזמן PASSWORD INCORRECT on (release, keyPress"<ENTER>"){ switch (pass1){ case "google" : trace("google entered as password"); break; case "walla" : trace("walla entered as password"); break; default : wrongpass.alpha=100; trace("password incorrect"); } } יש משהו שעשיתי לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by roei_b,

שלום, אני ממש מתחיל בשפה ואני שואל אם כדאי לי להמשיך ללמוד אותה? ואם אפשר ליצור איתה תוכנה של ממש ולא רק כDOS? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות פקד ב VB והורדתי כול מיני דומאות אבל אני לא ממש מבין מה זה Public Property Let ו Public Property Get או מה ההבדל בינהם ???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by alex7788,

סעיף א הגעתי ל div עם count=1 ו al=4 ah=5 ושם נתקעתי. התשובה היא שמודפס 5 ואין לי מושג איך זה עובד בבקשה שמישהו יסביר לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. אני מחפש חומר על שימוש בסוקטים בסביבת ה asp.net, מה זה? איך משתמשים עם זה? איך כותבים וכו'. כמו כן אם למישהו יש אולי מדריך טוב שמסביר על כתיבת צ'אט אשמח גם כן לקבל. אודה לעזרה בנידון.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by unknown20070,

מישהו מכיר את השפה הזו ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by c5123,

student* removes(student *head,char id[9]) { student *nav,*nav3; nav=head; while(nav!=NULL) { if(strcmp(nav->id,id)==0) { printf("code 22\n"); nav3=nav->next; free(nav); return nav3; } if(strcmp(nav->next->id,id)==0) { printf("code 23\n"); nav3=nav->next; nav->next=nav->next->next; free(nav3); return head; } nav=nav->next; }   } שליחה: head=removes(head,id); פונציה למחיקה לפי מחרוזת id זה עובד בסדר כל עוד אני לא משתמש ב free כדי לשחרר את מה שמחקתי if הראשון בודק אם התא שאני רוצה למחוק שווה למצביע head תחילת הרשימה if השני בודק אם התא הבא (next) שווה לתא שאני רוצה למחוק שני מצבים ראוש רשימה וגוף רשימה אני לא מבין למה free…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ~שירה,

יש לי DATAGRID,שהשורות צבועות לסרוגין בשני צבעים והגובה של השורות הוא 25. הבעיה היא שהתוכן של השורות לא באמצע, ואם אני עושה MARGIN התוכן באמצע, אבל חסר לי צבע בשורה. איך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by wow,

אני אמור לכתוב תוכנית שתקבל טקסט מסויים, נק' התחלה של הטקסט ואורך ותציג אותו לדוגמא אני מכניס את המחזורת ABCDEF, נק' ההתחלה שלי היא 2 (מהאות השנייה במחרוזת) ואורך למשל 3 אז אני אמור לקבל את BCD. יש לי שגיאת קומפילציה שאומרת The name 'text' does not exist in the current context וגם The name 'length' does not exist in the current context ואין לי מושג למה. אגב אני אמור לכתוב את התוכנית עם שימוש במתודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T223 { class Program { //define method static string SubString(string text, int StartPosition, int length) { string ResultText = ""; for (int i = …

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

18. Started by bm1125,

יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by shimronfio,
    • 0 תגובות
    • 379 צפיות
  20. כשאני מנסה להפעיל פרוייקט Web Application אז מופיעה לי ההודעה הבאה Http/1.1 500 Server Error מישהו ידוע מה הפיתרון לה? ניסיתי כל מיני הסברים שהופיעו בפורומים בחו"ל ושום דבר לא עזר.. למישהו יש פתרון אחד לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. שלום אני משדרג למישהו עיצוב אתר קיים והוא בנה אותו במערכת simplemachines בPHP מחפש מישהו מקצועי אמין ושזה המקצוע שלו לאיזה פרוייקט פאסט פוד לחיתוך JPGS ובקיצור לסדר דברים שם עד הסוף. לא ילדים בבקשה אאוטסורסינג רק עם קבלות\חשבוניות מס'. תודה לירון lironmarko@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by EITAN4,

אני מפעיל מכונה וירטואלית עם XPMODE שמאפשר להפעיל אפליקציה מתוך המכונה הוירטואלית אל המכונה הפיזית . כאשר מפעילים את הפליקציה הכל זה עובד מעולה . וכאשר סוגרים אותה. לאחר 5 דקות המכונה הוירטואלית ברקע נסגרת חיפשתי ומצאתי את זה http://blogs.technet.com/b/windows_vpc/archive/2009/11/09/auto-start-and-close-options-for-windows-virtual-pc.aspx ואני מאוד מעוניין לדעת כיצד להפעיל את הסקריפט הזה Script #4: Set VM to Never Hibernate העתקתי את הקוד 1: Option Explicit ' Force explicit variable declaration. 2: 3: Dim defaultVMTag, defaultVM, objArgs, objVPC, vmName 4: Set objArgs = WScript.Arguments 5: Set objVPC = CreateObject("VirtualPC.Application") 6: 7: defaul…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  23. שלום לכולם, אני משער שאחרי הכול זה תיכנות מה שאני צריך לעשות לאתר (ב-Php,HTML או Javascript אולי...), תמיד אני רואה אתרים שיש לוגו ויש להם רקע מסויים ללוגו והרקע ממשיך עם המסך לרוחב (לדוגמא הTaskbar של Windows) דוגמא מאתר: http://ptc.com/ רואים שהלוגו PTC מופיע ואז הקצוות של הלוגו ממשיכים אל רוחב המסך וזה מה שאני מעוניין לעשות. אני יודע קצת PHP, יותר מתמצא ב-HTML, אשמח לקבל קוד איך לעשות את מה שאני מבקש, אני משער שלוקחים תמונה שהיא פשוט הרקע ואומרים לה להישתכפל כמה פעמים לרוחב המסך (זה בתיאוריה לפחות). אני מקווה שאני צודק ואני בפורום המתאים (כי זה לא בדיוק לעיצוב זה יותר קטע של תיכנות למען האמת). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by morany,

שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by pppuser,

שלום, יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנט חשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומי חשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB) להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיבי אשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזה אשמח גם להכוונה בהתאם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.