עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yoahe,

אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

יש פה במקרה מישהו שמכיר את הפן התכנותי בתוכנה ?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by TheReaper,

הוא כותב לי relative jump out of range by 000ch bytes מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by ניר.,

משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by tomeriqo,

האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by superblader,

היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם

8. Started by miaoo673,

היי, נתקלתי בבעיה מוזרה בVisual Studio 2010. כאשר הפרויקט שלי מכיל משאבים ואני מנסה להוסיף משאב חדש, קופצת הודעת שגיאה. לעומת זאת אפשר להוסיף משאבים קיימים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? http://www.freeimagehosting.net/57b17 http://www.freeimagehosting.net/3d3d9

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by D-Viper,

אני הכנתי תוכנה שמקשורת לווינאמפ, (כלומר יש לה את חלק מהפונקציות של הווינאמפ) והוספתי לזה שעון מעורר, עכשיו אני רוצה לעשות גם גרסא ל-Windows media player. בשביל הווינאמפ אני השתמשתי בקובץ DLL (נראה לי משהו כמו WinampFrontEndLib.dll), ואני לא יודע איך לעשות אותו דבר עם ה-Windows Media Player.. יש הצעות? תודה לועזרים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by puvsc,

היי, חרשתי את האינטרנט ולא ממש מצאתי, אני צריך ליצור action שדומה ל: add_action(draft_to_publish) על מנת שאני אוכל לשלוח מייל אישור על פירסום הפוסט, הבעיה שלי שהפוסט הוא post type' ולפי הבנתי הaction הזה מאזין רק לפוסטים רגילים... עזרה מישהו? זה קוד שניסיתי- עם POST PUBLISH - ללא הועיל: function authorNotification($post_id) { $userMail=get_post_meta($post->ID,'wpcf-parent_email',true); $userName=get_post_meta($post->ID,'wpcf-user_parent',true); $message = " שלום ".$userName.", התמונה, ".$post->post_title." פורסמה לפי שיקולי המערכת ".get_permalink( $post_id ).". בהצלחה! "; if($userMail) { wp_mail($userMail, "התמונה שלך…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by pilotkevin,

יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by omri123,

נתון לי קובץ TXT עם שורות של נתונים 1)האם יש דרך יותר יעילה בעזרת FSEEK לרדת לשורה מאשר לעשות כל הזמן FSCANF? 2)האם יש דרך אחרת למחוק שורה כתובה או שחייבים להשתמש בקובץ עזר?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
    • 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by KoM,

משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. שלום. יש לי 2007FP ויש לו כמה קלטים (VGA,DVI וכדומה...) במעבר בין קלטים צריך ללחוץ על מקש במסך,והבעיה שכדי לחזור לקלט הקודם צריך לדלג על כל הקלטים האחרים (4 בסה"כ) זה לא נוח כאשר רוצים לעבוד עם שני מחשבים, לכן חשבתי על הדבר הבא: ראיתי שאפשר באמצעות תוכנה לכבות את הפלט שהולך למסך וכתוצאה מכך הוא עובר למצב שינה, אז חשבתי שאולי אם שני קלטים יהיו מחוברים, ואחד "יתנתק" אז הוא יעבור ישר לאחר. בקיצור, מה שאני מחפש זאת אפשרות לעבור בין שני קלטים של המסך באמצעות העכבר/תוכנה. לדוגמא כאשר אני אגיע לאזור 1600*x (סוף המסך) הוא יעבור ישר לפלט האחר, וכך יהיה אפשר לעבוד במצב CLONE. זה אפשרי? הגיוני? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by badboy-@-אבי,

האם ניתן להעביר שיחות וידאו מהרשת הסלולרית אל אתר אינטרנט? אני צריך בשביל העסק שלי להקים מערכת שדרך מספר אחד אליו מתקשרים כל העובדים, נפתחת שיחת וידאו המנותבת לאתר של החברה ודרך האתר ניתן לראות את הוידאו מהפלאפון [האדם עם הפלאפון לא צריך לראות את מי שבמחשב אבל כן שתהא האפשרות לדבר איתו]. זה אמור להיות דרך הרשת הסלואלרית [לא אינטרנט]. יש למישהו מושג איך עושים את זה?

19. שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Kirma,

צריך עזרה בבניית לולאה שתחזיר אחד או אפס בתנאים הבאים אז ככה, יש את המשתנה $var = $row['var']; שאמור להחזיר ממילה אחת עד לעשר מילים שמופרדים באמצעות רווח מילה שתיים שלוש .. המשתנה השני מכיל מילה אחד בלבד אני רוצה לולאה שתבדוק אם המשתנה הראשון (שאמור להכיל מס מילים) מכיל בתוכו את המשתנה השני (שמכיל מילה אחת בלבד) אם כן אז שיחזיר 1 אם לא שיחזיר 0 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by guy81,

לא הבנתי את הפתרון לשאלה- למה צריך את המונים ואיך עובדת ההכנסה?? http://www.fastup.co.il/images/43941210.jpg

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by rabbit,

אני מקבל הודעת שגיאה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'first_table'. It is in a read-only database. /b.asp, line 4 חיפשתי על זה שבוע פתרון באינטרנט לא הצלחתי לפתור ראיתי שהרבה אנשים נתקלו בזה ניסיתי לשנות הרשאות הוספתי הרשאות גם לתיקיה גם לקבצים כלום לא עזר .. יש לי ווינדוס אקספי SP2 אני אודה מאוד למי שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by ranran,

שלום לכם אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה נותנים הבסיסים השונים בתיכנות למשל אני מתכנת בC# מה יתן לי לעבוד עם בסיס הקס במקום דצימלי וגם איך אני משתמש בהקס בC# תודה רבה (גם הפניה לאתר עם הסברים תעזור לי)

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים