עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום רציתי לשאול איך אני יוצר מספר רנדומלי בין שני מספרים שהערך יהיה שמור במשתנה INT

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Godmoney,

כל פעם שקורה משהו בווינדואז שלא צריך זה פותח לי את ה debugger איך אני יכול לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shiskabab,

שלום, שתי שאלות: 1. מה יותר מהיר: עבודה עם קבצי XML או עם מסד נתונים? 2. האם יש טעם לעשות הצפנה כפולה/משולשת לסיסמאות?נגיד להשתמש ב md5 ואז גם ב- encrypt תודה...

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bdoron,

אני יוצר אנימציה של כפתור שזז בתוך grid והייתי רוצה שהוא יעצור בcoloumn מסויים ושורה מסויימת אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה המיקום של אותו כפתור בתוך הגריד האם יש דרך לקבל מהכפתור את המיקום שלו בתוך הגריד ? זאת אומרת שאני בודק כל הזמן מה הcoloumn ומה הrow של אותו כפתור ואז לעצור אותו ברצוי

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by לירון לירון,

אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.

9. יש לי את הקוד הבא: מחלקת HtmlElement: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace p2 { public class HtmlElement { public string id { get; set; } public string name { get; set; } public List<string> attributes { get; set; } public List<string> classes { get; set; } public string innerHtml { get; set; } public HtmlElement parent { get; set; } public List<HtmlElement> children { get; set; } public HtmlElement() { attributes = new List<string>(); classes = new List&…

10. Started by pssheba,

שלום, ברשותי קובץ טקסט הכולל שדות בעברית. ברצוני להציג את תוכן קובץ הטקסט ע"ג המסך. זה הקוד בו השתמשתי: <?php$myContacts = file('contact1south_1.txt');foreach($myContacts as $line){ echo $line;}?> השדות העבריים הופיעו ע"ג המסך בג'יבריש. כיצד ניתן להציג טקסט בעסרית ע"ג המסך? תודה

11. Started by Ewingum,

מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Snufkin,

היי כולם, יש לי שאלה, נקווה שתוכלו לעזור לי.... באתר באוניברסיטה שלי יש מערך שעות אונליין, הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה להגיע למערך שעות שלי אני צריך לעבור הרבה בחירות ואפשרויות שדי מעיקות על הבחירה. הבחירה נעשית בלינק הבא: http://rooster.vu.nl/ עכשיו, המערך שעות מופיע הבא: http://rooster.vu.nl/showtimetable.aspx אני מנסה להבין אילו ערכים נשלחים כדי שאני אוכל ליצור לינק ישיר.... כל עזרה או הכוונה תתקבל בברכה כי אני כבר אמרתי נואש...

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  13. http://pastebin.com/mRY2dDyf המרצה נתן תרגיל לכתוב שיטה סטטית isPermutation להשוואת 2 מחרוזות . (מותר העמסה) השתמשתי בתוכנה שמצאתי לסידור המחרוזת כדי שהוכל להשתמש רק בלולאה 1 ולא מקוננת המהדר מודיע לי שהוא אינו מזהה את הערך בתוך הסוגרים בפונקציה mergeSort(a) משהוא יכול יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לתקן את זה?

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  14. צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דיקומפיילר כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by OBR,

אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. מהו קוד הHTML שיפתח את החלון החדש בגודל התוכן? למשל כשלוחצים "גזור קופון" כמו באתר הזה אז החלון נפתח בגודל קטן http://www.rol.co.il/search/coupons/?by=restaurant&restaurant=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, יש לי בעיה קלה בנושא, אני מחפש דרך פשוטה למעבר משורה לשורה בלי לעשות getline אינספור פעמים, האם קיימת שיטה או דרך לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. void quickSort(void *arr, int lo, int hi ,int(*comperison)( void *, void *) ){ // lo is the lower index, hi is the upper index // of the region of array a that is to be sorted int i=lo, j=hi; void* x=arr[(lo+hi)/2]; זה עושה לי שגיאה כאן..משהו בשימוש לא נכון ב void // partition do { while ((*comperison)( x, arr[i])==1) i++; ובשתי ה while while ((*comperison)( arr[j], x)==1) j--; if (i<=j) { h=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=h; i++; j--;

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. Started by omerikomic,

יש לי חריגה שלא ברורה לי במחלקת Customer במיון המערך לאחר מציאת כפילויות. בנוסף אשמח שתעיפו מבט על כתיבת הפונקציה quals שעשיתי לה override. זה מה שהמתודה פרינט צריכה לעשות:הדפס את המערך כמו בדוגמת ההדפסה (ולפי הסדר ) באופן כזה שלא יהיו כפילויות של לוקחות. לקוח נחשב זהה אם שניהם בדיוק באותו סוג לקוח ובנוסף כל השדות שלהם זהים מלבד השדה של מספר הלקוח. צירפתי את הפרוייקט HW1.rar

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. Started by daniel4300,

אני עושה פרויקט בשפת C# ונתקלתי באיזו בעיה בקישור עם מסד הנתונים. יש לי בform מסוים מערך של 50 כפתורים ואני רוצה שעל כל כפתור יהיה תוכן כתוב שילקח מתוך טבלה במסד הנתונים, ניסיתי עם select from where ומסתבך לי שם משהו כל הזמן איך אני יכול לעדות את זה?יש דרכים? תודה מראש על העזרה..

• 31 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by nathan14,

אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול על אקסל אבל אני מקווה שאני אקבל כאן תשובה. יש לי טבלה עם הרבה מאוד נתונים ואני צריך לשנות את כל הנתונים (לחלק אותם ב0.79 ולעגל את התוצאה כלפי מעלה) הצלחתי לעשות את זה ע"י הפונקציות באקסל אבל הבעיה היא שאז התוצאה שאני צריך מתקבלת בתא חדש כי היא חייבת להשתמש בנתונים הישנים. השאלה שלי היא, איך אני יכול את מה שאני צריך בלי להצטרך לקבל את התוצאה בתא חדש אלא פשוט לשנות לפי הצרכים שלי את כל התאים הקיימים?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by X_Dror,

היי, אנחנו ב- CodersClan השקנו קמפיין בו ניתן לענות על בעיות Stack Overflow ולקבל כסף. רציתי להזמין אתכם לפתור בעיות ולקבל תשלום. כל תשובה תפורסם ב- Stack Overflow, ובמידה ותאושר ע"י השואל, התשלום יועבר אל הפותר. יש צורך בחשבון Paypal בכדי לקבל את התשלום. כניסה לאתר אשמח לקבל פידבקים. תודה! דרור

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.