תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... אם אני יוצר new java class ומריץ אותה, אין לי אפשרות להשתמש בדיבאגר (האפשרות נחסמת). אני פשוט לא מבין למה, או איך כן להפעיל אותה. מישהו פעם אמר לי שבשביל להשתמש בדיבאגר חייבים להריץ java project, הבעיה היא שאני לא מבין בכלל מה זה java project, ואיך להפוך את הjava class שלי לproject. אם מישהו יודע להסביר לי אני אודה לו מאוד. עמית.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי כזאת טבלה ששם מוצגים כל הרשומים במסד נתונים (access) בדף ASP כמובן. אני רוצה להוסיף עמודה שבה יהיה לכל תא כזה לינק שכשלוחצים עליו הערך נמחק מהמסד. ככה זה נראה: איך אני עושה את זה? נ.ה: מצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264047.0 אבל לא כ"כ הבנתי מה הם אומרים לעשות שם.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אממ, יש לי פורום, מערכת smf אני מעוניין לשים פרסומת מסויימת בין קטגוריות הפורומים(כמו שיש פה בHWZONE), איך אני עושה את זה? איפה לשים את הקוד? באיזו תקייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי קובץ TXT עם 10 שורות של טקסט. באמצעות ASP אני צריך לקרוא כל פעם שורה אחרת בצורה רנדומלית ולהציג אותה לדף. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בשיטוט רנדומאלי באינטרנט מצאתי את FLTK ( סיפרייה ליצירת אפליקציות GUI ב CPP ) אהבתי והתחלתי להתנסות אם מה שיש ל FLTK להציע. לאחר כל הקומפלצייה והגדרות בקומפיילר, סוף סוף יצרתי את האפליקציה. הכל טוב ויפה, אבל יש בעיה אחת. אני לא מצליח לעלים את החלון השחור של ה console. ניסיתי להגדיר את הפרוייקט כ win32 application. לשנות את ההגדרות ב קומפילר ל WINDOW. אבל שום דבר לא עובד ואני תמיד מקבל את החלון שחור, לא משנה איך אני מנסה להריץ את זה. באחד האתרים מוזכר שיש ל FLTK פונקציית WINMAIN, שמהווה נקודות כניסה לתוכנית ומבצעת קריאה ל MAIN הסטנדרטי. אבל לא הצלחתי למצוא מידע על איך אני משתמש בפונקציה הזאת . אני ממש רוצה להיפטר מהחלון השחור הזה. מישהוא יודע איך? סביבת עבודה visu…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני עובד עם אפליקציית j2ee ואני צריך להציג שעון על הדף רק אחרי חצי שנייה מרגע שהמשתמש לוחץ על הכפתור שבדף. תודה מראש. אין עליכם.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בניתי תוכנה ב DELPHI והיא לא קוראת רוסית. איך אני גורם לה לתמוך ברוסית? במקום אותויות ברוסית היא כותבת או אותיות עיבריות או סימני שאלה אם מישהו מכיר מדריך באינט' מורחב לגבי DELPHI אני ישמח אם תביאו לי קישור אולי אתם מכירים ספר טוב זה גם יועיל
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
באורקל: קיימת טבלת קורסים עם ת.ז (של המשתתף בקורס) ושדה תאריך לכל קורס. אני מעוניין להקים טבלה נוספת, עם ת.ז ותאריך הנפקת רשיון. אני רוצה אבל לעשות אילוץ, שתאריך הנפקת רישיון יהיה מאוחר מהתאריך של הקורס. למשל, אם בעל ת.ז. 666 לקח קורס ב 1.1.08 אז תאריך הנפקת רשיון לא יכול להיות לפני 1.1.08. איך בונים טבלה כזו?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון PHP חינמי שמאפשר להשתמש בפונקציות לפתיחת קובץ כמו fopen() ו- gzfile(). יש למישהו אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי אתר PHP שאני צריך לערוך בו כמה דברים (שגיאות כתיב וכדומה...) איך אני מוצא איפה אני אמור לערוך את הדף? זה דיי דחוף לי.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו יודע איפו אני יכול למצוא באינט' תרגילים לתרגול PHP תוך כדי למידה? (כמו שיש בכל ספר הסבר ואז תר' אחריו)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע לתכנת ? והוא יכול לעשות את זה בחינם ? זו לא עבודה קשה מה שאני צריך. לא דברים מסובכים ולא דורשים הרבה זמן והשקעה. אם מישהו יודע שפת HTML או CSS (רצוי שתיהם) שייכתוב כאן בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ב- Access ישנה אפשרות לשדה שנקראת חוק אימות שבעזרתה אפשר להגביל את הנתונים. זה בעצם מחליף את בדיקות התקינות בתוכנה/דף האינטרנט. רציתי לדעת אם דבר כזה קיים גם ב- MySQL כי אני לא מצאתי דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
<? require_once('recaptchalib.php'); $privatekey = ".......; $resp = recaptcha_check_answer ($privatekey, $_SERVER["REMOTE_ADDR"], $_POST["recaptcha_challenge_field"], $_POST["recaptcha_response_field"]); if (!$resp->is_valid) { die ("The reCAPTCHA wasn't entered correctly. Go back and try it again. <br /><a href='index.php?PageID=5'>[back]</a>" . "(reCAPTCHA said: " . $resp->error . ")"); } $to = "ilanfir@gmail.com"; $subject = "Inforall - someone wants attention.."; $from = $_POST["EMail"]; $name = $_POST["Name"]; $vsubject = $_P…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כאני בונה DB חדש הוא כותב לי שהוא READ ONLY איך אני משנה את זה? האם אני יכול להשתמש ב PHP עם טבלאות שיהיו לא מ MYSQL?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-