תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה עם העברת מטריצה לפונקציה ב C.הפונקציה אמורה לקבל תו כמות שורות,עמודות ותו לחיפוש ולבדוק כמה תווים זהים יש במטריצה. אשמח לקבל הכוונה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include "src2.h" #include <time.h> //--------------------// void main() { int base=5; int arr [] = { 1, 2, 3, 4, 5, 6 }; char mat[][3] = { { 'A', 'a', 'a' }, { 'a', 'A', 'A' } }; int size,result; size= sizeof(arr) / sizeof(arr[0]); srand(time(NULL)); base = rand() % 10 + 1; printTriangle(base); result = matrix((char *)mat, 2, 3, 'A'); printf("Thae array is: %d\n", result); result=naturalOrder(arr, size); printf("Thae array is: %d\n", result)…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי LIST של מספרים בתצורה הבאה: [(u'529.94',)] איך אני יכול להפוך את המספר שיש לי שם לINT על מנת שאני אוכל לבצע עליו פעולות חשבוניות? תודה רבה!!
-
- 16 תגובות
- 11k צפיות
-
-
Cross thread invalid operation exception נגרם כתוצאה מהעלאת event של FileSystemWatcher. כאשר ה UI תופס את ה event ומנסה לעשות משהו (גם אם נתפס ע"י מישהו אחר ולאחר מכן מתחילה סדרה של קריאות לפונקציות כאשר מגיעים ל UI נזרק אקספשיין) פתרון שקיים שימוש ב invoke או שימוש SynchronizingObject delegate void CrossThreadOp(object param); private void ChangeControl(object param) { if (InvokeRequired) { Invoke(new CrossThreadOp(ChangeControl), param); } else { // Change controls here } } אני לא יכול לאתחל את המאפיין SynchronizingObject של FileSystemWatcher מהסיבה שהקוד שמרים את האירוע של ההודעה עם ה FileSystemWatcher נמצא בקוד שאינו נגיש ל UI או אפילו מבחוץ למחלקה שמשתמשת ב FileS…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ספרייה שתוכל לעזור לי לקלוט לחיצת מקש(לא הצלחתי בעזרת אסקי לעשות משהו :\),בשפה C++. המטרה היא לבנות איקס עיגול עם מקשים בקונסול(משהו חמוד כזה ) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי ללמוד C ו- C++, בסביבת העבודה הנ"ל. מחפש מדריך טוב עבורה (אני לא צריך משהו מעמיק מדי, פשוט לדעת להתמצא בין כל האפשרויות שם). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לכתוב תוכנית פשוטה שמטרתה לשלוח את כתובת ה IP אצלי בבית לכתובת מייל בכל פעם שמחשב עושה ריסט. יש לי ידע בשפת C++ ב JAVASCRIPT וקצת ASP ... אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שיעורי בית ואני צריך לבנות מלבן מכוכביות (שיהיה חלול) בגודל לבחירתי חוץ מהגודל 4X4 שהיתה הדוגמא.. בחרתי בגודל 6X6 מלבן כזה: ****** * * * * * * * * ****** ורשמתי את זה ככה: public class Rectangle { private int width , height; public Rectangle (int w, int h) { width = w; height = h; } public void draw (){ for (int i=1;i<=width;i++) System.out.print("*"); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* ")…
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי באתר שלי, מתחת לקישורי האתר, שמתי תמונות מתחלפות בעזרת jquery. עכשיו כשאני רוצה לעשות תפריט נפתח בעזרת css, למרות שהוספתי- Position:absolute !important; התפריט, ברגע שהוא נפתח, הוא נכנס מתחת לתמונה.. אשמח לרעיונות לעקוף את הבעיה מבלי להשתמש בjs תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שפת C ופסקל. עכשיו אני רוצה ללמד את אח שלי תכנות(שישכיל מעט ולא יהיה בור). עכשיו למדתי אותו תוך חצי שעה לולאות פקודות בסיסיות וכאלה והוא הבין די מהר למרבה הפתעתי. עכשיו בשביל למשוך אותו לנושא רציתי להראות לו כמה דברים חמודים....אז כתבתי איתו תוך חמש דקות תוכנית שעושה משולש מכוכביות(על פי קלט ממשתמש)...ובשביל שהוא יאהב את זה עוד יותר החלטתי שאני מזיז את המשולש על המסך מלמעלה למטה....לשם כך כל פעם אני צריך להשהות את התוכנית שהוא יוכל לראות איך המשולש זז בעת ריצת התוכנית(אני יודע איך עושים את זה ב C). אז אחרי סיפור כל כך ארוך איך עושים את זה בפסקל??? מקווה שנהנתם מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
במתודה System.out.println (חובה במתודה הזאת ולא אחרת) כיצד אני מדפיס מספר מסוג double עם מספר מוגבל של ספרות לאחר הנקודה ? אני זוכר שב C היה את ה % אבל זה לא עובד לי כאן... ואם כבר שאלתי אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל אורך מערך דו-מימדי למשל array[].length מחזיר לי את אורך המערך אך איך עושים זאת כלפי תת מערך במערך דו מימדי ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכון ללכת למגמת מחשבים ואמרו לי שמלמדים שם שפה תיכנות חדשה הנקראת c# האם השפת הזאת יותר נוחה לכתיבה? האם היא שונה מהשפות הקודמות? בתודה שגיא
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה חובבנית ממישהו שלא מבין כמעט כלום אבל אשמח לתשובה מהירה... נאמר לי שלמקש הרווח אין ערך בינארי (כשמקלידים מספר אשראי) וזה לא כל כך ברור לי. הרי יש למקש קוד ASCII אז כיצד זה יכול להיות שהוא לא מתורגם לבינארית? או שלא הבנתי את משמעות הדברים? (המשפט נאמר לי כששאלתי מדוע צריך להקליד את מקבצי המספרים על כרטיס האשראי ביחד וללא רווח כפי שהם מודפסים)... תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך יוצרים מספרים אקראיים בין 0 ל-1 ב-C. עד כמה שאני זוכר ()rand נותנת לי מספר אבל כלשהו ולאו דווקא בין 0 ל-1.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בורינג אז הל . צייה ושממה כאן... איפה כולם? אני עוקב כבר יותר משבועים והנושאים זזים בתנועה זחלנית, אפשר כמעט לסגור את הנושא מרוב חוסר פעילות. הפורומים בחו"ל שוקקי חיים למה פה אבו כביר? any thoughts? זה אמור להיות נושא דינמי בועט ואנרגנטי. מי יודע מדוע ולמה...?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-