עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. המטרה היא לעשות פעולה שקשורה לשעה של המערכת עליו פועלת התוכנה .

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by ~שירה,

יש לי פונקציה להוספת מיספור לפיסקה. Sub mySub() Selection.Fields.Add Range:=Selection.Range, Type:=wdFieldEmpty, Text:= _ "AUTONUMLGL \e ", PreserveFormatting:=True Selection.TypeParagraph End Sub כתבתי מסמך, ומספרתי את הפסקאות שלו בעזרת הפונקציה הנ"ל. כאשר אני באה לשורה המכילה מספר של פסקה, אני רוצה להפעיל פונקציה שתציג בהודעה את מספר הפסקה: Sub ShowNum() MsgBox ActiveDocument.Bookmarks("\line").Range.Text End Sub אבל אני מקבלת בהודעה ריבוע ריק. כיצד אפשר להציג את תוכן השדה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. שלום לכולם אני בונה אתר למישהו ואני לא יודע איך עושים את האייקונים של ה אייסיקיו והמסנגר שיהיו און ליין ואוף ליין ז"א אומרת כמו באתר כאן יש אנשים מחוברים לאייסיקיו או למסנגר וזה מראה שהם מחוברים ואם לא מחוברים זה מראה שהם מנותקים האתר נבנה ב html תודה מקרב לב לעוזרים יום טוב ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם שאני עושה RUN התוכנה יוצאת ישר כשההרצה מסתיימת איך אפשר לגרום ל הודעה "press any key to continue " להופיע? אין לי כח לעשות READKEY לכל קובץ שאני עובר עליו..

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by neogod,

למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by dasdas32,

משיהו יודע כיצד? תודה..

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, אני בונה אתר ב - ASP.NET ויש לי בעית גישת בהעלאת קובץ לשרת. ברגע שהלקוח מנסה לעלות את הקובץ לשרת אז התוכנית נופלת בגלל בעית גישה. מצורפת תמונה לחריגה. צרפתי גם את הקוד. עזרתם תודה. protected void B_upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (myFile.PostedFile != null) { // File was sent // Get a reference to PostedFile object HttpPostedFile upFile = myFile.PostedFile; // Get size of uploaded file int nFileLen = upFile.ContentLength; // Allocate a buffer for reading of the file byte[] myData = new byte[nFileLen]; // Read uploaded file from the Stream upFile.I…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by ohadnir9,

אני עכשיו בצעדים הראשונים של JAVA, עוד לא סיימתי את המדריך אפילו. פשוט יש לי בעיה עם הקובץ (המקומפלר כבר!!) אני לא מצליח להריץ את קובץ הClass דרך הCMD, כתוב במדריך לעבור לספרייה של קובץ הCLASS בCMD ובכל מקום שחיפשתי כתוב את זה. שאלתי היא: איך אני הולך לספרייה הזאת בCMD? הנתיב של התיקייה זה ככה C:\Program Files\Java ושם נמצא קובץ שנקרא Hello.class. איך אני מפעיל אותו?מישהו מוכן לתת לי קוד לCMD? מצטער על השאלה העלובה הזאת תודה מראש עדכון: נפתר, כמו איזה מטומטם שכחתי את הפקודה CD

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by ElemenTal,

התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. אתר אירופאי מתכנן סניף בישראל למוצריו. ומחפשים סטודנט או תכנת המתמצא היטב ב- php, mysql. לשם תירגום האתר האירופאי לעברית. כל המעוניין נא ליצור קשר עם דני - dan.timor@stadt-frankfurt.de

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

אני רוצה לעשות פונקציה\פרוצדורה שמקבלת ערך בסוסגריים של 0 או 1 ולפי זה רושמת משהו... נגיד Drop(0) אז הוא ירשום 0 עם דיליי של 100 אם Drop(1) אז הוא ירשום 1 עם דילי של 1000 איך אני עושה את זה? כי פרוצדורה לא מקבלת ככה את המשתנים ופונקציה לא מסוגלת לרשום...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by danh74,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני גורם ללינק לפתוח קובץ (word ,pdf וכו..) ולא להוריד את הקובץ. זהו הקוד <a href="articles/law_customer.doc">laws</a> אני רוצה שלחיצה על laws תגרום לכך שהקובץ יפתח, כעת הוא מוריד אותו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by aviv11,

שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור טופס צור קשר ממוספר עם מספר פניה ? לדוגמא שבכותרת המייל שמתקבל מהטופס יהיה כתוב טופס פניה מספר 1 ב מייל הבא יהיה כתוב טופס פניה מספר 2 וכן הלאה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ctx,

אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר. הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick). ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick). מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by ZuBi,

אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. החידה: יש 3 כוסות. אחת מכילה 8 ליטר. שניה 5 ליטר. שלישית 3 ליטר. הכוס הראשונה מלאה ב8 ל' ושאר הכוסות ריקות. על ידי מזיגות בין הכוסות צריך להגיע למצב בו יהיו 4 ליטר, 4 ליטר ו-0 ליטר. עכשיו אני צריך ב-C++ לתת את עץ הפיתרונות (עץ החלטה) של אופציות המזיגה (מבלי לחזור על מצב מסויים פעמיים) איך אני עושה זאת ברקורסה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

23. Started by Mishka87,

היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by s_b54,

האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר מאגר נתונים שנגיד נרשמים אז כשלוחצים על שלח זה יגיעה למאגר וכשלוחצים על פתח זה פותח את הנתונים מאמאגר ומאפשר לו להכנס תודה מראש s_b54

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.