תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לסכום את הספרה הימנית ביותר ואת השמאלית ביותר הסכום יהיה הספרה השמאלית ביותר בתוצאה. וכך להמשיך ולבנות את המספר משמאל לימין(קודם 9 אח"כ 8 אח"כ 7). הנחה: מספר הספרות הוא זוגי . סכום כל שתי ספרות יהיה קטן מ 10.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי אתר שבו יש טופס כניסה למערכת ואחרי שהמשתמש מזדהה אני שותל לו עוגיה (cookie) כדי שהוא לא יצטרך להזדהות שוב פעם בפעם הבאה שהוא יכנס לאתר. עד כאן הכל טוב ויפה... אבל יש לי שאלה: אם לדוגמא יבוא מישהו ויעתיק את הקובץ של העוגיה למחשב אחר האם העוגייה תמשיך לעבוד כרגיל? האם למעשה מדובר בפריצה אפשרית לאתר שלי? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי תשובה בנושא
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אני צריך עזרה להעביר את הפרוייקט שנכתב בסביבת BC לסביבת MSVC בבקשה... הקובץ הראשון זה הפרוייקט המקומפל והשני זה הקוד עצמו... זה פשוט לא הולך לי יש כל מני בעיות עם ה RES וכאלה. ואני ממש מתקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור טופס צור קשר ממוספר עם מספר פניה ? לדוגמא שבכותרת המייל שמתקבל מהטופס יהיה כתוב טופס פניה מספר 1 ב מייל הבא יהיה כתוב טופס פניה מספר 2 וכן הלאה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. אני לומד תיכנות בשפת C .והתרגיל שנתנו לנו להכין הוא: קלוט 100 מספרים והדפס את הקטן ביותר ואת הגדול ביותר אשמח לקבל את פיתרון הבעייה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר מאגר נתונים שנגיד נרשמים אז כשלוחצים על שלח זה יגיעה למאגר וכשלוחצים על פתח זה פותח את הנתונים מאמאגר ומאפשר לו להכנס תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-