תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
לדוגמה, בפורמים שכתובים ב PHP יש קבצי header ו footer (בפורמט tpl אם אני לא טועה). ואותם משלבים בכל העמודים ע"י פקודה שמוסיפה אותם בכל עמוד. יש אפשרות לעשות זאת בקבצי ASP? אם כן, איך? אם לא, יש הצעות איך אפשר לחסוך כתיבת החלקים בכל עמוד בנפרד (פרט לפריימים)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מפתח אתר וחשבתי להתנסות לראשונה ב HTML 5, רציתי רק לדעת איך נקראת הפונקציה שאני אמור להשתמש בה בשביל הדבר הבא. יצירת כמו סרט מצלמה שכל תמונה בו היא עמוד, לחיצה על שם עמוד בתפריט למעלה תגלול את הסרט לעמוד הרצוי (מאוזן) כאשר כל פעם מופיעה רק "תמונה" אחת מתוך הסרט על המסך. במידה והטקסט גדול יותר מהטקסט הקודם או קטן יותר הסרט יתרחב או ייצר בהאתאמה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קוד: <table border="1"> <tr> <td><b> כותרת ראשונה </b></td> <td><b> כותרת שניה </b></td> <td><b> כותרת שלישית </b></td> </tr> <tr> <td colspan="2" rowspan="2"> עמודה ראשונה </td> </tr> <tr> <td> עמודה ראשונה </td> </tr> </table> ----------- מה הסיבה שמה שיוצא לי הוא כמו במצב הראשון כשאמור לצאת המצב השני?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי מחרוזת גדולה (בעצם זה טקסט של מאמר עם תגים של HTML). אני רוצה לפרק את המחרוזת למערך (array) בכל פעם שמופיע <h3> , אך כל הפונקציות של הפירוק שניסיתי לא כוללות בתוכן את ה-<h3> עצמו, שזה כמובן חלק חשוב. בסוף התוצאה צריכה להיות מערך כזה: item 1 - <h3>11111</h3> item 2 - <h3>2222</h3> item 3- <h3>333</h3> תודה מראש על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מניח שכולכם מכירים את האתר - www.100fm.co.il באתר יש פונקציה נורא נחמדה בפלאש שבה אפשר להאזין לשירים , לשמוע PLAYLIST וכו' . אני נורא אהבתי את זה , ורציתי לעשות משהו דומה , רק הרבה יותר רציני , בו יהיה מבחר שירים הרבה יותר גדול , אפשרות לPLAYLIST ארוך יותר [ נניח עד 20-30 שירים .. ] , יותר אפשרויות וכו' . מה הבעיה ? אני לא מענויין לבנות את זה בפלאש , ולכן אני פונה אליכם באיזה שפה אני יכול להכין את זה , ואם יש כמה אפשרויות [ ואני מאמין שיהיה ] אשמח לדעת מה הפשוטה יותר או אם הם דומות אז אשמח אם תגידו את ההבדלים או חיסרון / יתרון בכול שיטה . אני לא ידוע אם זה פרוייקט מסובך מבחינה טכנית , כי את העיצוב והכול אני יארגן כבר , ולכן אני מקווה שזה לא יהיה קשה , וגם אחד שלא…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כאשר אני עושה run לתוכנית מסויימת הפועלת במצב גרפי אני לא יכול לרדת עם העכבר מתחת לחצי המסך העליון. אני יודע שזאת בעיה עם הרזולוציה והיא מופיע גם אצל חברים שלי בעלי WIN XP. כששיניתי האפשרויות של ה-Environment את ההגדרה של C מ-25 שורות ל-42 על משהו הייתי יכול להוריד את העכבר עוד קצת למטה, אבל הטקסט במהדר עצמו הפך לפצפון ואין מצב שאני יוכל לעבוד ברזולוציה כזאת על פרוייקט שלם.. האם מישהו הצליח לסדר את הבעיה? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי , יש לי אתזה שיעורי בית להגשה למחר ואין לי מושג איך עושים אתזה .. לנושא קוראים מיון תוך כדי שיבוץ: יש להשוות כל ערך חדש הנכנס למערך לכל הערכים הקודמים שכבר נמצאים בו, כך שמשמאלו יהיה הקטן ממנו ומימינו הגדול ממנו; אם האיבר החדש שיש להכניס הוא X יש לבצע את הפעולות : 1.מוצאים את מקום הI כך ש (X<A(I 2.מזיזים את האיברים הקיימים ממקום I ואילך למקום הבא במערך 3. מכניסים את X למקום הI תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המשימה הייתה למיין מערך באורך n לפי השארית שלו בk מהקטן לגדול לדוגמא: עבור K=10 והמערך 64 28 79 46 13 התוצאה תהיה 79 28 46 64 13 אבל כשקימפלתי זה סידר אבל גם הוסיף לי מספר מוזר למערך למה זה קרה ??? הנה הקוד שלי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני עושה באצווה כאשר לוחצים Y קורה משהו ושלוחצים N קורה משהו אחר.....? :s05:
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ללחוץ על כפתורי פקד UpDown באמצעות API ולאו דווקא הפקד הזה גם על פקד Command אני רוצה ליצור שילוב של פקד UpDown ופקד טקסט להרצת מספרים. בפקד הטקסט כשאני לוחץ על מקשי החצים מעלה/מטה (לא של הפקד עצמו) אני רוצה שפקודת API תבצע לחיצה על פקד UpDown במקום לכתוב קוד בתיבת הטקסט. אני רוצה ליצור 3 תיבות טקסט עם פקד UpDown אני רוצה ליצור דבר דומה שניתן לראות בחלון של שעון המערכת כשמכוונים את השעה, לחיצה על מקשי החצים מעלה/מטה גורמת ללחיצה על פקד UpDown תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ניסתי לעשות טופס שכשהוא נשלח הוא מכניס לכתובת השליחה את הערך שהוקלד בתיבה, להלן הנסיון: form method='post' action='search.php?s=<? echo $_POST['value'] ?>' >j> ה j זה כדי שהטקסט יסתדר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי! לקמפל ב MVCPP2005 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך לספור את התווים באני מקליד בתוך TEXTAREA בפורם שאני בונה בHTML האילוץ היחידי שלי הוא, שיש הבדל בין תווים בעברית לבין תווים באנגלית. ז"א: אם המשתמש מקליד באנגלית אני סופר כל אותו בצורה מסויימת, ואם בעברית, אחרת. זקוק לעזרה מקצועית באיך לדעת באמצעות קוד איזה שפה מוקלדת כרגע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה RUN התוכנה יוצאת ישר כשההרצה מסתיימת איך אפשר לגרום ל הודעה "press any key to continue " להופיע? אין לי כח לעשות READKEY לכל קובץ שאני עובר עליו..
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
את האקורדים ברמקול הפנימי של המחשב בשפת c הזה שכותבים sound() ואז כותבים מה העוצמה ולפי זה בוחרים את הצלילי ואני צריך את המספרים שצריך לכתוב בשביל לקבל צליל של אקורדים...
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-