עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by marvelX,

אהלן חברים אני מצטער אם אני עובר על חוקים אבל זה ממש חשוב, יש לי פרויקט למחר להגשה שאני אמור לבנות ספריה , התחלתי,נתקעתי הרבה ואין לי זמן לסיים עד מחר (במקביל מבחנים) יש מצב שמישו יוכל לעזור לי עם תוכנת teamviewer? אני לא מבקש לעשות את כל העבודה אבל בגלל לחץ של זמן אני פשוט לא אספיק, אני ישלם על הזמן ,מי שחזק בvb זה אמור להיות פשוט יחסית.. אשמח לכל עזרה שהיא תודה ! וסליחה אם עברתי שוב על החוקים כאן..

2. מישהו מכיר?

3. Started by HaEsrimVeArba,

ORG 100h ; this directive required for a simple 1 segment .com program. MOV AX, 0B800h ; set AX to hexadecimal value of B800h. MOV DS, AX ; copy value of AX to DS. XOR CX,CX MOV Cl, 255 ; copy to the counter the higest ASCII value woot: ; the MOV DL, CL ; set DL to ASCII code of CX. MOV DH, CL ; set DH to binary value. MOV BX, CX ; set BX to CX. MOV [BX], DX ; copy contents of CX to memory at B800:255 LOOP woot ; repeats the drawing of ASCII CX in spot CX in color CX RET ; returns to operating system. why does it print only half of the codes? EDIT: nvm solved

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by AyaBel,

שלום לכולם.. אני צריכה עזרה. אם יש לי תמונה ואני רוצה להוסיף עליה טקסט. איך אני עושה את זה? אם אני לא טועה מדובר פה על מיפוי תמונה - Image Maps תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by wons,

אני רוצה לבנות מערכת קטנה שאפשר לצייר בה - מערכת של 90X180 פיקסלים ולאחר מכן ע"י התוכנה לזהות איזה פיקסלים צבועים ולהכניס למערך. למישהו יש רעיונות כיצד לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by Alex89,

כרגע אני כותב (מסיים) תוכנה בדלפי בעתיד אני רוצה לשפר אותה ולכתוב אותה בג'אוה תוכנה זו כוללת בסיס נתונים( DATA BASE) השאלה שלי האם אני יוכל להעביר את הנתונים האלה אחכ לתוכנה ב JAVA? הערה: המסד נתונים בדלפי הוא בוני דרך Database Desktop (למי שמכיר) שזה קבצים עם הסיומת DB

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by tk_mc,

<?php mysql_connect("localhost","user","pass"); mysql_select_db("login"); $id = intval($_GET["id"]); $query = mysql_query("select * from forum where id=$id") or die(mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($query); $id = $r["id"]; mysql_query("DELETE from forum where id=$id"); ?> אין ארור אין כלום ולא מוחק למה? :\

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by ohadnir9,

אני עכשיו בצעדים הראשונים של JAVA, עוד לא סיימתי את המדריך אפילו. פשוט יש לי בעיה עם הקובץ (המקומפלר כבר!!) אני לא מצליח להריץ את קובץ הClass דרך הCMD, כתוב במדריך לעבור לספרייה של קובץ הCLASS בCMD ובכל מקום שחיפשתי כתוב את זה. שאלתי היא: איך אני הולך לספרייה הזאת בCMD? הנתיב של התיקייה זה ככה C:\Program Files\Java ושם נמצא קובץ שנקרא Hello.class. איך אני מפעיל אותו?מישהו מוכן לתת לי קוד לCMD? מצטער על השאלה העלובה הזאת תודה מראש עדכון: נפתר, כמו איזה מטומטם שכחתי את הפקודה CD

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by robicon,

נתונים במחלקה לי שלושה int a,b,c ויש לי מחלקה לונג שמחברת בינהם בניתי מחלקה int get a שאמורה להחזיר את a בעזרת המחלקה של long שמחברת בניהם איך אני כותב את המחלקה של int get a

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by aviv11,

שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור טופס צור קשר ממוספר עם מספר פניה ? לדוגמא שבכותרת המייל שמתקבל מהטופס יהיה כתוב טופס פניה מספר 1 ב מייל הבא יהיה כתוב טופס פניה מספר 2 וכן הלאה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by ctx,

אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר. הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick). ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick). מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by ZuBi,

אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. שלום לכולם אני בונה אתר למישהו ואני לא יודע איך עושים את האייקונים של ה אייסיקיו והמסנגר שיהיו און ליין ואוף ליין ז"א אומרת כמו באתר כאן יש אנשים מחוברים לאייסיקיו או למסנגר וזה מראה שהם מחוברים ואם לא מחוברים זה מראה שהם מנותקים האתר נבנה ב html תודה מקרב לב לעוזרים יום טוב ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by Alex89,

לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום, אני בונה אתר ב - ASP.NET ויש לי בעית גישת בהעלאת קובץ לשרת. ברגע שהלקוח מנסה לעלות את הקובץ לשרת אז התוכנית נופלת בגלל בעית גישה. מצורפת תמונה לחריגה. צרפתי גם את הקוד. עזרתם תודה. protected void B_upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (myFile.PostedFile != null) { // File was sent // Get a reference to PostedFile object HttpPostedFile upFile = myFile.PostedFile; // Get size of uploaded file int nFileLen = upFile.ContentLength; // Allocate a buffer for reading of the file byte[] myData = new byte[nFileLen]; // Read uploaded file from the Stream upFile.I…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by silverblue,

למי שמכיר את תוכנת ה TASM ומתמצא בנושא של אסמבלר ... אני צריך לבצע מיון איך אני עושה זאת ? דוגמא : יש לי מספרים נתונים מכתובת X עד כתובת Y נגיד כל מספר בגדול בית אחד (8 סיביות) אני צריך למיין את המספרים מקטן לגדול איך אני עושה זאת למישהו יש רעיון ? אני צריך את זה די דחוף אז אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  22. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. היי, איפה אני יכול למצוא קוד מקור של אפליקציה בסגנון Paint של מיקרוסופט (תוכנת ציור פשוטה) ב C# ? זה מאוד יעזור לי עם כמה פרויקטים שלי ואני ממש לא מסתדר עם SourceForeg ו CodeProject... אני לא מצליח למצוא שם כלום... תודה רבה רועי

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by hattricking,

שאלה: איף אפשר למצוא את האיבר הפוץ ביותר ברשימה מסויימת?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by dueler,

כתבתי שעון בפרולוג למשחק לוח שאני עושה בפרוייקט. איך אני מזמן אותו כך שהוא ירוץ במקביל ללולאת המשחק? במשחק הגעתי למצב שהשעון מוצג ומתעדכן שיש מהלכים של שחקן אנושי אך המטרה שלי שהוא יתעדכן כל הזמן בלי להיות תלוי במהלכים יש מישהו שיודע לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים