עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by THE-MASTER,

סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום, אני בונה אתר ב - ASP.NET ויש לי בעית גישת בהעלאת קובץ לשרת. ברגע שהלקוח מנסה לעלות את הקובץ לשרת אז התוכנית נופלת בגלל בעית גישה. מצורפת תמונה לחריגה. צרפתי גם את הקוד. עזרתם תודה. protected void B_upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (myFile.PostedFile != null) { // File was sent // Get a reference to PostedFile object HttpPostedFile upFile = myFile.PostedFile; // Get size of uploaded file int nFileLen = upFile.ContentLength; // Allocate a buffer for reading of the file byte[] myData = new byte[nFileLen]; // Read uploaded file from the Stream upFile.I…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by SuB,

כאשר אני עושה run לתוכנית מסויימת הפועלת במצב גרפי אני לא יכול לרדת עם העכבר מתחת לחצי המסך העליון. אני יודע שזאת בעיה עם הרזולוציה והיא מופיע גם אצל חברים שלי בעלי WIN XP. כששיניתי האפשרויות של ה-Environment את ההגדרה של C מ-25 שורות ל-42 על משהו הייתי יכול להוריד את העכבר עוד קצת למטה, אבל הטקסט במהדר עצמו הפך לפצפון ואין מצב שאני יוכל לעבוד ברזולוציה כזאת על פרוייקט שלם.. האם מישהו הצליח לסדר את הבעיה? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by ניר.,

הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. היי , יש לי אתזה שיעורי בית להגשה למחר ואין לי מושג איך עושים אתזה .. לנושא קוראים מיון תוך כדי שיבוץ: יש להשוות כל ערך חדש הנכנס למערך לכל הערכים הקודמים שכבר נמצאים בו, כך שמשמאלו יהיה הקטן ממנו ומימינו הגדול ממנו; אם האיבר החדש שיש להכניס הוא X יש לבצע את הפעולות : 1.מוצאים את מקום הI כך ש (X<A(I 2.מזיזים את האיברים הקיימים ממקום I ואילך למקום הבא במערך 3. מכניסים את X למקום הI תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. הסתבכתי ניסיתי להתמש בכמה קודים מהאינטרנט ומשמיע לי תיק כאלה ולא את הקובץ עצמו מישהו יודע כיצד אני משמיע קובץ זה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by zivlol,

אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם שאני עושה RUN התוכנה יוצאת ישר כשההרצה מסתיימת איך אפשר לגרום ל הודעה "press any key to continue " להופיע? אין לי כח לעשות READKEY לכל קובץ שאני עובר עליו..

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by unicorn,

בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Niseg,

אני עובד כרגע על מחשבון נזק למשחק מסויים . המחשבון ממומש ב JS והוא קורא את כל החפצים ישירות מקבצים של המשחק שנמצאים על השרת . הבעיות שיש לי כרגע הם בעיקר של עיצוב ה GUI . אני גם מתכנן להפוך את הקוד ליותר מודולרי . הנה מה שיש לי עכשיו עם שילוב שיריון נפוץ במשחק מול נשק פופולארי . זה יכול לקחת כמה שניות אבל הhost הזה דוחס תעבורה http://niseg.0adz.com/dmgcalc/dmg_calc_itm.html?hash2=AAMkSAyBxSAwGAzi אני משתמש בעיקר בselect במימוש של combo box . לא מזמן הוספתי לטבלה של השריון עוד עמודות אם קצת אינפורמציה על כל בחירה. לפי דעתי די קל לעבוד עם מה שיש לי עכשיו רק שזה עמוס ומכוער . אני חושב אולי להחביא חלק מה select חלק מהזמן. גם הoutput של המחשבון לא הכי נוח. זה מוציא טבלה ש…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by moo2004,

היי, אני רוצה לכתוב איזה Batch שירוץ לי פעם ביום (או איך שאני אקבע ב Scheduled Tasks) ויעשה את הדברים הבאים: *יבדוק כמה מקופ פנוי יש לי בכונן? *ישווה את כמות המקום הפנוי הנוכחית לכמות שהייתה אתמול או היום (אני אכניס את כמות הנפח הפנוי שהייתה). אני יודע שאם מריצים את הפקודה DIR אז בתחתית רשום ה Free Space. אני לא יודע איך אני מייצא רק את החלק הזה של הפלט (הפלט של Dir מביא עוד דברים פרט ל Free Space) לקובץ טקסט ו... איך אני משווה בין שני הערכים?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by RainbowInBlack,

שמתי DIV, עם WIDTH 50 אחוז עכשיו...אני מכניס אליו טקטס והטקטס מרחיב אותו!!! איך אני יכול לעשות שהרוחב שלו יהיה קבוע ולא יוכל להיתרחב עוד? ובמקרה שהטקסט יהיה רחב יותר מהרוחב של ה DIV אז הטקטס פשוט ירד שורה ולא ירחיב לי את ה DIV ? רועי

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by danh74,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני גורם ללינק לפתוח קובץ (word ,pdf וכו..) ולא להוריד את הקובץ. זהו הקוד <a href="articles/law_customer.doc">laws</a> אני רוצה שלחיצה על laws תגרום לכך שהקובץ יפתח, כעת הוא מוריד אותו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by ZuBi,

אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by ginton,

את האקורדים ברמקול הפנימי של המחשב בשפת c הזה שכותבים sound() ואז כותבים מה העוצמה ולפי זה בוחרים את הצלילי ואני צריך את המספרים שצריך לכתוב בשביל לקבל צליל של אקורדים...

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  19. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

20. Started by MasterDK,

היי יש לי שאלה. להלן קוד קטן שקימפלתי: int main() { return 0; } וזה האסמבלי שלו שהתקבל אחרי קימפול: 08048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: b8 00 00 00 00 mov $0×0,%eax 804837c: 5d pop %ebp 804837d: c3 ret 804837e: 90 nop 804837f: 90 nop הנא עוד קוד void main() {} ושוב האסמבלי: 8048374: 55 push %ebp 8048375: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048377: 5d pop %ebp 8048378: c3 ret 8048379: 90 nop 804837a: 90 nop 804837b: 90 nop 804837c: 90 …

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. לדוגמה, בפורמים שכתובים ב PHP יש קבצי header ו footer (בפורמט tpl אם אני לא טועה). ואותם משלבים בכל העמודים ע"י פקודה שמוסיפה אותם בכל עמוד. יש אפשרות לעשות זאת בקבצי ASP? אם כן, איך? אם לא, יש הצעות איך אפשר לחסוך כתיבת החלקים בכל עמוד בנפרד (פרט לפריימים)? תודה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by Lior4543,

היי, אני ושותף שלי מתחילים לפתח בASP.NET C# ואנחנו נתקלים בבעיה כאשר אנחנו רוצים לעבוד עם אותו הDB, איך אני אוכל לשתף אותו.. שהוא גם יוכל לעבוד איתו.. או בכללי, האם הVISUAL מאפשר עבודה משותפת כמו זאת? ואם כן איך.. תודה מראש, ליאור!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by Mishka87,

היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by ElemenTal,

התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.