תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן... אני סטודנט למדעי המחשב, מה שרציתי לשאול הוא מה העיקר בלימוד C ? ואם אני אחדד השאלה אז על מה אני צריך למקד את עצמי כשאני לומד?, כמובן שללמוד הכל , אבל מהו העיקר ? כאילו על מה להתאמן הכי הרבה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמחח מבקשים ממני בתרגיל פשוט בעיצוב CSS לעשות מתחת לתגית h1 טקסט שהעיצוב שלו יכתב בcss ולא html בצורה הזו: טקסט ממורכז, מודגש, קו תחתי, צבע כתב אדום כל מה שאני עושה לא מצליח לי אז אולי אני כותב את זה לא נכון מבחינה תחבירית אם תשלחו לי קוד מדויק אני אשמח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ניתן לעשות באמצעות שפת התוכנה java? בנוסף לכך,רציתי לדעת אם ניתן לבנות שאמצעות שפת תוכנה זו גם משחקי דפדפן (דוגמת.....גינדיס באמת מידה קטנה הרבה יותר) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טופס בשני חלקים. החלק הראשון ימלאו כמה פרטים (נגיד שם פרטי ושם משפחה) ואז כשילחצו על כפתור המשך אז בטופס השני שגם בו יהיה שדה של שם פרטי ושם משפחה אז כבר יהיה רשום מה שהוא רשם בטופס הראשון. זה אפשרי ? בקיצור הכוונה להעברת מידע מטופס א' לטופס ב'. אפשרי דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהקצאת מחלקת TEMPLATE חדשה נתון לי מחלקה template<int size> class a ועכשיו יש לי פונקציה שמקבלת גודל a בתור פרמטר וצריכה להקצות מחלקה חדשה ניסיתי ככה אבל זה לא עבד A<a> *test = new A<a>; תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מאתחל תא זיכרון (אני זוכר משהוא עם db ואז כותבים את תא הזכרון)? אני יודע שכותבים את זה לפני הקוד עצמו איפו שהוא בתחילת התוכנית
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בעזרת אילו פקודות ניתן להגביל מהירות של מנוע בעזרת assembler? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלוםל כולם. קראתי קצת על בניית מסדי נתונים(ואני מאד מאד חדש בתחום) והתעוררה לי בעיה: אני צריך מסד שבו יש טבלה שעפ"י מספר ID תוכל להעביר אותי לטבלה אחרת(לדוגמא עבור 1 לטבלה א' ועבור 3 לטבלה ג'). כלומר, לטבלא הנ"ל יש 2 טורים ומספר רב של שורות. הבעיה היא שעבור כל טור אפשר לקשר רק טבלה אחת לפי מה שקראתי. אין סיכוי שלאף אחד לא הייתה את הבעיה הזו ואני משוכנע שיש לה פתרון, רק שלא הצלחתי לגגל אותו.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יצרתי טופס בעלה richtextbox ומעליו יש listbox שבLoad הוא מוסתר וכשאני לוחץ על כפתור אני רוצה שהlistbox יקפוץ למעלה ויגדיל את החלון עצמו. קצת קשה לי להסביר אבל נכון שאני עושה visible=true לlistbox הוא מופיע לי במקום הקיים של הטופס ומסתיר לי דברים אז אני רוצה שהוא פשוט יקפוץ למעלה מעל הכל. מי שלא הבין נכון דוגמא יש את החלון הקטן של האייסקיו עכישו יש כפתור ההיסטורי שאיך שלוחצים עליו הוא מעלה חלון למעלה ובו כתוב כל ההיסטורי. אני יודע שזה נקרא משהו דינמיות כי כמו שיש בvalidation controls מאפיין dynamic שכשאר הוא true אז כשיש הצגה של הerormessage של הקונטורול הוא פשוט מקפיץ את התיבות טקסט למעלה ומראה את ההודעה במקום שהוא היה מוסתר.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בניתי משחק איקס עיגול ב JAVA P VS P (שחקן נגד שחקן) אני צריך עזרה בבניית האלגוריתם של שחקן נגד מחשב, יש מצב עוזרים לי?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מערכת של ניהול משרד שכוללת מאגר פרטים של לקוחות כגון שם מלא, תעודת זהות, כתובת וכו'... בנוסף יש במערכת מאגר של משימות לביצוע במסגרת העבודה. כל מי שיש לו שם משתמש וסיסמה יכול להכניס לקוח חדש ומשימה ולראות את שאר הלקוחות ואת שאר המשימות, גם אם משתמש אחר הכניס אותם. אני מעוניין להצפין את כל מאגרי המידע האלו כך שרק מי שיש לו שם משתמש וסיסמה למערכת יוכל לראות אותם. הקטע הוא שלא מספיק רק להצפין אותם בעזרת הסיסמה(לדוגמה hash+salt וה-salt הוא הסיסמה) של המשתמש, ככה שרק הוא יוכל לראות את הלקוחות והמשימות שהוא הכניס- כי גם משתמשים אחרים בעלי גישה למערכת צריכים להיות מסוגלים לראות את הנתונים. כלומר כמה סיסמאות שונות צריכות להיות המפתח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת בC# בתוכנה VISUAL STUDIO אני רוצה לעשות שדה חיפוש כזה כמו של גוגל ופייסבוק כזה שאתה מתחיל לכתוב בו והוא פותח נגלל כזה עם התוצאות שמתאימות לתחילת החיפוש שלך.... איך אפשר לעשות משהו כזה? אם איאפשר בC# אז באיזה שפה אפשר??
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-