עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MoSQuiTo,

אני מחפש אובייקט Java דומה לDataSet ב NET. השימוש העיקרי שאני מחפש הינו טעינה של הנתונים לתוך הטבלה באמצעות קבצי XML ו XSD. אם יש איזשהו אובייקט אחר שיוכל לענות על הדרישה הזו, גם טוב. תודה מראש- שגיא.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by yoahe,

הדבקתי תמונה של לוח דמקה ותמונה של חייל דמקה עכשיו שאני שם את החייל מעל התמונה ואני שקיפות אז הוא גם משקף לי דרך הלוח? איך כדי ליצור את החייל והלוח האם מומלץ דרך ה TOOLBOX הוא פשוט להתשמש במחלקה של ה BITMAP

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  3. אז ככה יש לי שרת Ftp עם הרשאה לעלות קבצים.. ורציתי לברר איך אני יכול ליצור אינדקס של כל הקבצים שנמצאים בתיקיה מסויימת.. אני יודע שבדר"כ בשרתים מסויימים זה מופיע אוטומטית ברגע שנכנסים לתיקיה אך אצלי משום מה זה לא מופיע ומופיעה הודעה שאין לי הרשאה לדף.. האם זה בעיה של הרשאות שאפשר לפתור דרך לקוח הFTP או שצריך ליצור אינדקס בעצמי?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. מחפש פורום חינמי פשוט שיהיו לו 3 דברים : 1.ממשק פשוט כמו באתר תפוז ( בלי נושאים ותתי נושאים כמו כאן למשל, שכל התגובות יהיו מרוכזות בדף אחד). 2.שיתמוך עברית באופן מלא. 3.שתיהיה אפשרות למנהל להוסיף עוד מנהל. מצאתי הרבה פורומים חינמיים ברשת אבל לכל אחד מהם יש תכונה אחת או 2 רק מ3 האפשרויות שאני מחפש. כמו כן,אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנת מאזור פ"ת והסביבה לבניית פורום. אפשר לפנות אלי כאן בהודעה פרטית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. יש לנו באחד האתרים עמוד שמשתמש באובייקט ActiveX. אם הדפדפן של המשתמש חוסם את ה ActiveX אני רוצה להציג הודעה שמסבירה איך להתקין אותו. איך אני יכול לבצע בדיקה כזו?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by שניצל,

התחלתי לבנות אתר נסיוני ב-ASP.NET לצרכי עבודה (האתר הוא למטרות בדיקה שלי). אין לי שום ניסיון ב-ASP.NET, אבל יש לי ניסיון רב ב-C#. את האתר אני בונה ב-VS2005. בקיצור, אני רוצה לראות מה דעתכם על האתר (האתר עובד, אבל אני לא יודע אם כתבתי אותו בצורה טובה בכלל). ועכשיו לעניין: האתר מאוד פשוט - כשהמשתמש נכנס לדף הראשי הוא מקבל cookie בשם id (מספר אקראי) שמעכשיו יזהה אותו. בצד השרת, האתר שומר מידע על המשתמש לפי ה-id. הדרישה שלי הייתה שהאתר יהיה כמה שיותר פשוט מבחינת קוד - בלי מסדי נתונים, בלי precompiled code (כך שיהיה אפשר לערוך את האתר על השרת) וכד'. בשביל זה יצרתי קובץ בשם Logic.cs המגדיר קלאס בשם Logic, שמכיל את כל הפונקציות שאני צריך. חוץ מזה, הוא מחזיק static Dictionary שממ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by ~שירה,

1. אם אני רוצה להעביר יותר מ4 ארגומנטים- איך עושים את זה? 2. אם אני רוצה להדפיס משהו בתוך השגרה- בשביל הדפסה אני משתמשת באוגר $a0 מה קורה עם המידע שבתוכו? 3. אם בתוך השגרה שמתי ערכים באוגרים t0-t9 , אחרי היציאה מהשגרה- אני צריכה לאפס אותם או שהמידע שהיה בהם נמחק? 4. איך מחזירים ערכים משגרה? (Move לתוך vo,v1)? 5. מהם רגיסטרים:sp, fs, fp ??? 6. איך רושמים '0', '-' ? 7. איך רושמים את הפקודה: s = n+'0' תודה לעונים, אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. יותר ויותר אני נתקל במצבים של שימוש רחב בדברים דינאמיים שהולכים להשתנות רבות כגון מפות. נכון אפשר לשמור את המפה בתוך התוכנה עצמה וכל פעם שאני משנה משהוא במפה לקמפל מחדש את התוכנית, אבל אפשר לשמור את המפה בקובץ נפרד שהתוכנית שלי תקרא אותו ותעשה איתו כל מיני דברים (נשמע סוטה ) ובמקרה הזה אין צורך לקפמל מחדש את התוכנית אם שיניתי ערך אחד של המפה. עד פה בסדר אבל לא הכל כל כך פשוט, נניח אני רוצה ליצור AI למישהוא, נגיד מפלצת יהיה הרבה יותר הגיוני לשמור את ה AI שלו כקובץ נפרד שיטען על ידי התוכנית שלי, ובמקרה ואני רוצה להפוך את המפלצת שלי ליותר טיפשה או אולטרה חכמה אין צורך לקמפל מחדש את כל הפרוייקט מספיק לשנות רק קובץ אחד. זה מביא אותה ל script languages שבהן אין לי מושג. שמעתי…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by yoahe,

יש לי טופס ויש עליו פקדים ואני עושה בהם כל מיני שינויים ,יש מצב לעשות שבשדה PROPTIES של ה FORM אני יגיד לו שאני יבצע שינויי במיקומי הפקדים אבל הוא(FORM) לא יציג לי את השינוי (לא יציג במסך))עד שאני יתן לשדה ב FORM ערך של TRUE או FALSE יש שדה כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by mega1234,

היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by mwalker03,

מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by Bh,

שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by davidnam,

שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by rivkar,

יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by aerosmith,

שלום, יש לי אתר, וכשאני מעלה קבצי HTML חדשים במקום ישנים חייב ללחוץ על REFRESH בשביל שיציג את החומר החדש... אפילו אם אני נכנס 100 פעמים לכתובת שוב ושוב זה לא עוזר, חייב ללחוץ רענן כדי שיראה תמידע החדש.. האם יש סקריפט שמרענן תדף כשנכנים אליו או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by bm1125,

האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by kisin,

אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by barp12,

ואיך משתמשים בה בC++

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by yoahe,

אני הקמתי בלקוח חיבור לשרת עד לפה הכל בסדר התחבר לי Properties.Settings.Default.ip = "localhost"; TcpChannel chan = new TcpChannel(); ChannelServices.RegisterChannel(chan, false); obj = (IRemoting_func_able)Activator.GetObject( typeof(game.IRemoting_func_able), "tcp://"+Properties.Settings.Default.ip.ToString()+":8085/server"); if (obj == null) MessageBox.Show("Could not locate server"); עכשיו אני רוצה להפוך אותו לשרת עם: TcpChannel chan1 = new TcpChannel(8087); ChannelServices.RegisterChannel(chan1, false); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType( Type.GetType("game.Remoting.Client_Remote_Func"), …

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by MalGano,

אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. הי אני מנסה ליצור ולידאטור ל CheckBoxList שיקבל כפרמטר איזה סוג ואלידציאה, האם חובה לסמן n אופציות או לחילופין חובה לסמן עד n אופציות וכמובן פרמטר המציין כמה פריטים לסימון כלומר את ה n הבעיה שלי שהוא זורק הודעת שגיאה לגבי ה ControlToValidate שלא יכול לקבל את ה CheckBoxList אודה לעזרתכם בנידון כמו כן חשוב לי לציין שמדובר על קוד ב .NET גרסה 1.1 ולא 2 ואני חייב שזה ישאר כך. Imports System Imports System.Web.UI Imports System.Web.UI.WebControls Public Class CheckBoxListValidator Inherits BaseValidator Enum ValidationLogicOptions Exacty Upto End Enum Dim _ValidationLogic As ValidationLogicOptions Dim _ItemsToSelect As Integer Public Property ItemsT…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים