תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי פרוייקט ב #C ב WIN את הדוחות שלי אני רוצה לנהל בפרויקט משני (DLL) ה reportViewer נמצא בפרויקט הראשי אני רוצה לחבר את הדוח מה DLL ל reportViewer ניסיתי כמה שיטות שמצאתי אך ללא הצלחה בנוסף אני גם צריך להציג תיבות סימון שהשדה שלהם הוא בוליאני כתיבת סימון גרפית או איקס או וי אם מישהו עשה זאת בעבר ורוצה לשלוח לי דוגמא או לתת לי הדרכה בנושא אני אשמח אפילו בתשלום סביר .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך מהר שני סקריפטים, אחד ג'אווה סקריפט השני ASP הסקריפט בג'אווה סקריפט צריך לבצע: בדיקת קלט של טופס HTML: לבדוק אם השם משתמש(הוגדר כ-username) תקין...(במקרה זה תקין זאת אומרת כולל רק מספרים ואותיות)... לבדוק אם השם פרטי(הוגדר firstname) והשם משפחה(הוגדר lastname) תקינים(במקרה זה תקינים זאת אומרת שהם כוללים רק אותיות) לבדוק אם הסיסמה (הוגדרה password) זהה לאישור סיסמה(הוגדר password2)... אם משהו לא תקין תופיע הודעה (לדוגמא: passwords does not match) עד כאן ג'אווה סקריפט... ב-ASP הסקריפט צריך לבצע הכנסה של כל הפרטים לתוך קובץ Access. הסקריפט צריך להכניס את הפרטים הבאים: username firstname lastname password password2 gender country... הסקריפט צריך גם לבדוק אם השם משתמש…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, ניסיתי להתקין את התוסף של פייתון לאקליפס, והוא מזהה אותו בסדר. בנוסף, התקנתי בנפרד את הפייתון במחשב. הבעיה היא שכאשר אני נכנס לprefernces בשביל לעדכן את האינטרפטר של פייתון. אני לוחץ new ונכנס דרך סייר לתיקייה שבה התקנתי את הפייתון, ובוחר את הקובץ python.exe, הוא מריץ bar לכמה שניות ואח"כ זורק שגיאה כמצורף בתמונה. והשורה שכתובה שם למטה היא: See error log for details. com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. אודה לכם על עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עשיתי תוכנית בגרפיקה שמציגה כפתור שברגע שלוחצים עליו עם העכבר הוא מציג הודעה והצבע של הכפתור משתנה הבעיה שאני כל הזמן לעדכן את המיקום של העכבר ולבדוק עם הוא לוחץ על הכפתור אז עשיתי LOOP עכשיו זה עושה לי הבהובים אני יודע שבVB עם DIRECTX עשו שתי חוצצים האם יש אפשרול לעשות את זה בC++ עם GRAPHICS.H? עריכה: לא משנה הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כפתור חדש בסרגל הכלים באקסל 2007. עשיתי לפי המאמר הזה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb335359(v=office.12).aspx#Y4843 ו - שתי בעיות: 1. אני מקבלת שגיאה על השורה: Return Properties.Resources.Ribbon (שגיאה זו: Error 1 ; expected Error 2 Invalid expression term '.' Error 3 ; expected ) 2 . איך אני מריצה את הפרויקט? רשום לי: Right-click RibbonDemoInSetup, and then click Install? איפה יש לי INSTALL? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
פשוט דבר מציק לגמרי היום פתחתי פרוייקט ישן שלי וכל הסוגריים שפותחים קטעי קוד וסוגרים התהפכו. נגיד Class asxadc } puclbic rgvr } { { מה עושים עם זה? זה קורה גם בפרוייקטים חדשים. ד"א אני באובונטו
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את האימולטור של אנדרואיד סטודיו זה מה שאני מקבל : כמובן שהפעליתי וירטואליזציה ושאר ירקות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אם מישהו עשה קורס ב-AngularJS/Angular2 באיזה מכון לימודים או מישהו פרטי אשמח לקבל המלצות, עדיף קורס עם שעות ערב (מאוחרות) או בוקר (מוקדמות) ו/או ימי שישי. בגדול אני רוצה לארגן קורס למספר אנשים מהעבודה שלי (כולנו עם נסיון בפיתוח Web) כך שהשעות צריכות להיות נוחות, בחיפוש זריז בגוגל לא מצאתי משהו קורץ אז חשבתי לנסות גם פה. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אהלן חברים אני מחפש מפתח עם נסיון DATABASE. אני רוצה להוסיף לאתר בסיסי וקיים PHP אפשרות כניסה עם יוזר וסיסמא, לנהל את מאגר המידע של הלקוח (בסיסי מאוד - קבצי אודיו בודדים) ולבצע מעקב אחרי פעולות לקוח. אשמח מאוד אם מישהו מחברי הקבוצה יצור איתי קשר כאן או בפרטי - פרילנסר תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום בניתי דף LOGIN בPHP שמעביר לסוג של דף צאט הוא עובד אבל יש לי בעיה עם הזכור אותי הגדרתי את יצירת העוגיה אבל אני לא מצליח להגדיר את הדף הראשי לשימוש בעוגיה <?php session_start();require_once 'function.php';$users = get_all_users(); if (isset($_REQUEST['remmember_me'])){setcookie("username",$_REQUEST['username'],time()+60*60*24*14);}}?> <html><head><title>login</title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"></head><body> <?php $errors = array();if (isset($_SESSION['login'])){header('Location: index.php');break;}else{if (isset($_REQUEST['login'])){if ($_REQUEST['username'] == ""){$errors['usern…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול לנסות לתרום מידיעותיי (כרגע html ו css) ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך כותבים קוראים מקובץ text ב HTML ? אני מחפש פקודה בדומה ל fprintf fscanf עבור HTML , טוב אני חייב להודות שאני קצת עקשן ולכן מתעכב על הנושא עד שאצליח למצוא משהו מספיק פשוט (עדיף שאינו דורש התקנות - כמו php/ cgi ו ASP , ואם כבר דרושה התקנה שתהיה קובץ EXE או c/c++ שניתן לקומפילציה ולא משהו שמשאיר לכלוך ב system . (בגלל שאני עובד על מחשב שאינו שלי)). אם מישהו יודע ,אודה על כל עזרה. אורי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני עובד על פרויקט Java הכולל מניפולציה של תאריך, ונתקלתי בבעיה בלתי צפויה בקוד שלי. הנה גרסה פשוטה של הבעיה: import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Date; public class DateManipulation { public static void main(String[] args) { // Attempting date manipulation Date currentDate = new Date(); SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd"); String formattedDate = sdf.format(currentDate); // Output the formatted date System.out.println("Formatted Date: " + formattedDate); } } למרות הקוד הפשוט לכאורה לעיצוב התאריך הנוכחי, אני לא מקבל את הפלט הצפוי. מה יכול להיות הגורם …
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-