עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omerr01,
    • 0 תגובות
    • 366 צפיות
  2. Started by danh2,

שלום, ישנו פורמט של Popup אשר כאשר נכנסים לאתר הוא מכסה את האתר המדובר ומבהיר / משחיר ב50% את כל שאר המסך למעט החלון המדובר, בתוך החלון נדרשים להכניס מספר פרטים לדוגמא: כתובת האימייל וכו וכו.. דוגמא לכך: http://www.daydeals.co.il שנכנסים לאתר יקפוץ לכם חלון עם בקשה להכניס את כתובת האמייל שלכם. אני רוצה לדעת כיצד אני יכול ליצור חלון דומה, באיזה שפה מדובר ומה אני צריך לעשות על מנת לעשות דבר דומה... היכן אני יכול לראות מדריכים או מידע שיעזור לי... עיצוב לחלון יש לי, חשבון במערכת רב מסר - המערכת של האימיילים יש לי... אני לא יודע כיצד ליצור חלון כזה שקופץ - ונסגר בצורה נעימה ולא מטרידה... ושהמערכת תדע אוטומתית האם ראית את החלון כבר וסגרת אותו - הכוונה שלא יהיה חלון מציק שמישה…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  7. יש לי סקר באתר שלי (www.goldberg--online.com) הסקר נמצא ב main page והבעיה שלי היא שהסקר עובד במלואו מלבד כפתור ה VOTE (כשאני אומר עובד במלואו אני מתכוון שהצורה החיצונית שלו לא פגומה וניתן לראות את התוצאות אבל בגלל שכפתור ה VOTE לא עובד התוצאות הם 0. הסקר יוצר באתר ולכן אני לא משאר שיש בו איזשהוא פגם. אני בדקתי אותו גם ולא מצאתי גם כן פגם. אבל חשבתי שאולי אתם כן תוכלו להגיד לי מה לא בסדר. מקור: <!-- START --> </form><form method=post action="http://www.votations.com/asp/vote.asp" Target="poll94361popup" onSubmit="Poll94361PopUp()"> </form> <table bgColor=#FFFFFF border=1 BORDERCOLOR=#000000 cellPadding=0 cellSpacing=0 width=150><input…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by Phobus,

שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, יש לי דף באתר, ואני רוצה שהכתובת שלו תישאר קבועה. עכשיו אני יסביר עצמי יותר טוב: נגיד שיש לי את הדף: www.walla.co.il ומשם מישהו נכנס לדף www.walla.co.il/abc.html, כמובן שהכתובת שתוצג לו אחרי שהוא יכנס תיהיה www.walla.co.il/abc.html אך אני רוצה שהדף הראשי בלבד יוצג ( www.walla.co.il), לא משנה לאן המשתמש נכנס ואיזה שינויים הוא מבצע .. בלי שהוא יוכל לראות לאיזה את הכתובת האמיתית של הדף (www.walla.co.il/abc.html,) ... אני יכול לעשות כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by crowbar87,

שלום לכולם כתבתי תוכנה פשוטה, היא עוברת קומפילציה אבל כשאני מנסה להריץ אותה אני מקבל שגיאה "linker error undefiened symbol in _print module" הינה הקוד: תוכנה מקבלת תו ובודקת אם הוא סיפרה, אות תנועה, עיצור או רווח על ידי השוואה של הערך של התו בטבלאת ASCII חישפתי בגוגל הסבר על ההודעת שגיאה הזאת ולא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אתמול שאלתי שאלה אודות לרשימה מקושרת, לאחר שלא כלכך הצלחתי להבין את אופן פעולת הרשימה ולשם מה היא נועדה. זיהיתי כי הבעיה היא ככל הנראה חוסר שליטה והבנה בנושא המצביעים. לאחר מעבר וחזרה על החומר, הגעתי שוב לנושא ההקצה הדינמית. כאן, עלו בפני מספר שאלות: ראשית, הבנתי כי כאשר מקצים זיכרון, מה שלמעשה קורה זה שפונקציית הmalloc מקצה כתובת בזיכרון ומשימה את הכתובת למשתנה מסוג מצביע. בתום השימוש, הזיכרון משוחרר. עכשיו, אם הרצתי לפני כן מספר תכניות עם קטעי קוד שלא עבדו על פי עקרון ההקצאה הדינמית-האם הייתה שם למעשה דליפת זיכרון?(תכניות פשוטות כמו הדפסת לוח הכפל, תכנית לחישובים שונים כגון חיבור וחיסור וכד'). עוד דבר שלא לגמרי ברור לי-אם למשל אני רוצה להריץ תכנית מאין זו: #include &l…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by cold fire,

כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Absolutio,

שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד בעצמי C++, ורציתי לדעת באיזה ספר מבין השלושה עדיף להשתמש (או אם יש המלצות על ספר אחר בכלל): Sam's Teach Yourself C++ in 21 days (5th Edition) Sam's Teach Yourself C++ in 1 Hour a Day C++ Primer Plus (5th Edition) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. החלטתי להתחיל ללמוד תיכנות בדרל עצמאית ואחרי בדיקה קטנה החלטתי ללמוד את השפות הבאות C/C++, Java, Perl,LISP , XSLT. , Scheme, python שאלתי היא באיזה סדר ללמוד את השפות הנ"ל מהראשונה לאחרונה .

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Eli Ohana,

שלום אפשר עזרה עם השאלה : כתוב פונקציה מקבלת את מערך arr ואת אורכו n ורושמת בתוך המערך place לכל איבר את מקומו במערך הממוין. לדוגמא ל arr {10, 0 , 5 , -3 , 20} המערך place צריך להיות: {3 ,1 ,2 ,0 , 4}

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by robicon,

אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שונים איך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100 no_of_time=מספר הזמנים במערך אני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kisin,

אני בונה מערכת לשליחת ניוזלטר לאתר עם הרבה משתמשים ואני צריך לבנות אותה בצורה יעילה מבחינת שרת הדואר. אם אני אשלח את הניוזלטר לכל משתמש רשום אז ניוזלטר אחד ישלח אלפי פעמים (במידה ויש אלפי משתמשים). איך ניתן לייעל את התעבורה הזאת? למישהו יש רעיון? אם זה משנה, אני בונה את המערכת בPHP.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by EyalRDT,

שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה

20. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s ‫‪– Sending SIGTERM‬‬...",i++,pPtr->co…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Raamses,

בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Galos,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by satlan1,

היי, יצרתי באקסס 2 טבלאות. הראשונה היא 'עיר' בה קיימים 2 מפתחות ראשיים, קוד עיר ביחד עם שם עיר. השנייה היא 'מתקן' בה קיימים 3 מפתחות ראשיים. מספר מתקן, קוד עיר , שם עיר. אני מעוניין לבצע קשר גומלין בין קוד ושם העיר בין 2הטבלאות, הבעייה שזה נותן לי ארור ברגע שאני מקשר את השדה הראשון.. 'לא נמצא אינדקס ייחודי עבור שדה הטבלה הראשית שאליו מתייחסת ההפנייה'. צרפתי תמונה גם. איך אני בכל זאת יכול לקשר בין 2 השדות ? תודה! (לא הייתי סגור לאיזה פורום להתאים את זה..אם זה קשור לתוכנות אז אם אפשר להעביר )

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. Started by p-o-i,

טוב אז ככה יש לי מטלה לבנות תוכנה שתדפיס על המסך 9 ממוצעים - 3 ממוצעים של 10 מס רנדומליים, 3 ממוצעים של 100 מס רנדומליים ו3 ממוצעים של 1000 בקיצור בניתי הכל טוב ויפה רק שהתוצאה הסופית יוצאת אותו הדבר כל פעם שאני מריץ... אז אני לא יודע אם זה הבנייה או משהו שקשור לפונקציית rand(); אז אולי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את הכיוון לבעיה שלי ?...תודה הנה התוכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define R 3 #define I1 10 int main() { int sum[3][3]; int i,ione,itwo,c; for(i=0;i<R;i++) for(c=0;c<R;c++) sum[i][c]=0; itwo=I1; for(c=0,i=0;c<R||i<R;c++) { for(ione=0;ione<itwo;ione++) sum[i][c]+=rand(); sum[i][c]/=itwo; if(c==R) { i…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.