עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by פיני1805,

select name,total from customer c,ord o,(select state,AVG(total) as avgtot from customer,ord group by state) g where g.state=state and total>avgtot;[/code הוא רושם לי שאי אפשר לעשות פה פעולת GROUP. לא הבנתי למה....אני מנסה ליצור שאילתא שתסכם לי את הצרכנים שסכום הרכישות שלהם גבוה מהממוצע באותו עיר שהם גרים הבם...אז יצרתי טבלה מדומה קודם של הממוצע בכל עיר ע"י GROUP והוא רושם שאי אפשר להשתמש בזה. רק כשאני עושה את זה בשורה לבד(מה שבסוגריים עם ה-GROUP ) זה בסדר להשתמש עם ה-GRUOP . טבלה מדומה נעלמת אחרי השאילתא ככה שזה לא יעזור לי לרשום בשורות נפרדות. למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי 2 טבלאות (string type) שהם בעצם טבלה אחת מפוצלת, בטבלה הראשונה שם הפריט ובשנייה האחוז שאותו הפריט מופיע ואני רוצה למיין את 2 הטבלאות (יכולים להישאר בתצורה של 2 טבלאות) כאשר המיון צריך להיות לפי האחוז בסדר יורד, איך אני יכול לעשות את זה בצורה חכמה ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by eranmor,

רציתי לדעת איך אני יכול למנות את מספר הפעולות האריטמטיות שאני מבצע על מטריצה שנתונה כמערך תוך כדי דירוג והצבה לאחור עד שמתקבלת מטריצה מנורמלת

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. יש לי קוד שמציג את התפריט מהMYSQL באמצעות השאילתה הזאת function get_all_subjects() { global $connection; // get id and linkpage from page database $sqlCommand="SELECT id,linklabel FROM pages ORDER BY pageorder ASC"; $query=mysql_query($sqlCommand,$connection) or die(mysql_error()); // Use returned data $menuDisplay=''; while ($row= mysql_fetch_array($query)){ $pid=$row["id"]; $linklabel=$row["linklabel"]; $menuDisplay .='<li><a href="index.php?pid=' . $pid . '">' .$linklabel . '</a></li>'; } return $menuDisplay; } וקוד שמציד את התוכן של אותו נושא באתר באמצעות השאילתה הזאת …

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by ironman405,

שלום לכולם אני משתמש ב VISUAL2005 השתמשתי בפקד DEATAILSVIEW ומשכתי בעזרת SQLDATASOURCE מידע לפקד ,עכשוי יש לי בפקד שדה בשם TESTID ויש לו ערך או 0 או 1 ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לערך עצמו אם אני עושה questionview.fields[1 זה מחזיר לי את שם השדה עצמו כלומר TESTID ואני רוצה שזה יחזיר לי את הערך שיש בשדה .

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by reiematza,

איזה ספר הכי טוב ללימוד PHP?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by kobine,

נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by bla7,

נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אני מנסה לקבל רשימת סרטונים מיוטיוב (בסופו של דבר זה צריך לקחת אותם מערוץ מסויים), אבל משהו מסרב לשתף איתי פעולה. הקוד שלי נראה ככה: (הוספתי כמה echoים כדי שאפשר יהיה לראות מה מתבצע) <?php $youtube = new Zend_Gdata_YouTube(); echo '$youtube = new Zend_Gdata_YouTube();<br>'; $youtube->setMajorProtocolVersion(2); echo '$youtube->setMajorProtocolVersion(2);<br>'; $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); echo '$feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed();<br>'; var_dump($feed); ?> עכשיו מה שקורה הוא שהקוד נעצר בשורה $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); ולא ממשיך. הPHP מוגדר להציג את כל הודעות השגיאה, אבל פשוט לא מוצג לי כלום…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by talgold,

Dim a As Font ( a = New Font( ?????????, FontStyle.bold השאלה היא איך אני יוצר פונט חדש (מה צריך לכתוב איפה שש סימני שאלה למעלה?????)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by TomerPerez,

אני בניתי פונקציה שמוחקת משתנים ממסד נתונים מmysql. היא עבדה מעולה ועכשיו בניתי עוד אחת למחיקת משתמשים ואני לא מצליח להבין למה היא לא עובדת לי. http://pastebin.com/8EwJb0mB http://pastebin.com/buQDMmhF הנה היא היא פשוט מחזירה אותי לטבלת המשתמשים הראשית בלי למחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה, תומר.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by ori83,

1. מהן Static member functions? 2. מהי explicit function? 3. מה ההבדל בין Dinamic_Cast ל Static_Cast? 4. האם יש טיפוסים מסויימים שאסור לשלוח כארגומנט לTemplate? (הבנתי שString בעייתי אבל לא הבנתי למה)

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by DarkMagician,

שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by adi518,

זה mini-site כזה שבניתי .. שמתי אותו כבר פעם בפורום אבל שיפרתי אותו מאז ! * עיצוב משופר * נוספה תחנה 88FM * הנגן של 102FM עכשיו מעודכן * נוספו מבזקים מ- "וואלה!" מי שרוצה תחנה מסויימת ואין, יכול לבקש פה ואני אוסיף אם מישהו נתקל בבאגים \ יש לו הצעות לשיפור\תיקון פרסמו אותם כאן כמובן. תהנו ! http://www.asdesign.co.il/radio/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by gshhar,

אני רוצה ליצור סקריפט שאיך שאני מעלה את המחשב הוא פותח לי תוכמה מסויימת במחשב ומריץ לי בדיקות (בעבודה). באיזה שפת סקריפט הייתם מממליצים לי לעשות את זה ? ואיך בדיוק ? (אני לא ממש יודע). תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by eegg,

יש לי form בhtml ואני צריך שיהיה אפשר לקרוא אותו בדף\דפים אחרים נגיד אם מישהו שולח שאלה אז זה יעשה דף html\asp חדש בשרת או שיהיה אפשר לקרוא את כולם באותו הדף. זה יכול להיות ב html/javascript/asp

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לכתוב קובץ batch file שמגדיר באספלורר (7) שקבצי TEMP יהיו על 10 מגה. אני צריך סקריפט לזה כי יש לי בעבודה 200 מחשבים שצריך להכיל עליהם את ההגדרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לשאול: אם יש לי GRIDVIEW וכל שורה בGRIDVIEW יש נתיב של קובץ ,אני רוצה לדעת איך לוקחים את הנתיב ומכניסים לתוך משתנה STRING תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by ishai82,

שלום לכולם, במסך שלי יש לי 2 שדות, ואני רוצה שברגע שאני אשנה את הערך בשדה א' יתעדכן לי הערך בשדה ב' יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by creative,

אני מנסה להריץ תוכנית שכתבתי בטורבו פסקל שמשתמשת ב USES WINCRT וזה כותב לי שגיאה NOT FOUND WINCRT.TPU ולא מקמפל ולא מריץ כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by QQQ,

שנה הבאה אני עושה את ה5 יחידות בגרות עם הפרוייקט הנושא הכללי שלנו הוא ניהול מערכות (או משהו כזה) - כמו נגיד לבית מלון, חברת תעופה, מרפאה, קונסרבטוריום וכו'... את כל מה שהזכרתי למעלה כבר עושים - כלומר אני צריך משהו אחר. הצעות יתקבלו בברכה, תודה ;D

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים