עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by CyberSpider,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לכתוב תוכנה למחשב כף יד עם מע' הפעלה חלונות 2003 מובייל. אני יודע שתוכנות שכתובות בג'אווה הן די cross platform. (נכון?) האם יש הבדל בקוד בין תוכנה לחלונות XP לבין פלטפורמה ניידת? גם לא ראיתי JDE או JRE מיוחדות לפלטפורמות ניידות, תקנו אותי אם אני טועה...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by ~שירה,

איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)

5. Started by yosda-boy,

שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by idofr,

אז ככה התקנתי את והכול הלך טוב ואז פתחתי את הVB.NET ובמקום להציג לי את הפורם כמו בגירסה 6 הוא כתב לי שיש לי בעיה עם הSYSTEM.XML ואני צריך לפתור אותה ואח"כ לנסות שוב ופרט לזה גם כול מיני דברים מוזרים אחרים קראו לי במחשב מאז -כול מיני ERRORים דביליים בכול מיקרה אז התקנתי מחדש והוא עדיין כותב לי את זה אז אם מישהו יודע מה לעשות בבבבבבבבקקקקשהההההה עזרה בתודה עידוIR

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by CoHeN16,

יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים

8. Started by orjerby,

אממ, יש לי פורום, מערכת smf אני מעוניין לשים פרסומת מסויימת בין קטגוריות הפורומים(כמו שיש פה בHWZONE), איך אני עושה את זה? איפה לשים את הקוד? באיזו תקייה? תודה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by zahiz007,

חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by nir567,

שלום חבריי. אני באמצע פרויקט. ניסיתי לשפר את הנגישות בתוכנית ע"י ה- voice recognition אבל משום מה זה לא פועל לי. הקוד שצירפתי זה הקוד שהשתמשתי בו בפרויקט וה-vb לא אומר שיש בעיה בקימפול או משהו, פשוט התוכנית לא מחליטה לאיזה case להיכנס ולא מבצעת את מה שנדרש. מה לא עשיתי בסדר? פליז תעזרו לי!! Option Explicit Dim totaldata As String Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" _ Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal _ lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal _ lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _ ByVal nShowCmd As Long) As Long Private Sub DirectSR1_PhraseFinish(ByVal flags As Long, ByVal beginhi As Long, ByVal beginl…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by liran2003,

כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by cheapwine,

http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/cf2_math.rtf זה התרגיל זה הפתרון אוקיי.....אני מריץ את הקודק הראשון....הוא לא טוב הוא במקום להוריד 10 מהאסקי מוריד פחות. void code_a(); void code_b(); void code_c(); void code_d(); void decode_a(); void decode_b(); void decode_c(); int main () { int codec; char tav; //printf("enter the codec that u want\n"); scanf("%d",&codec); while (codec<1 || codec>8) { printf("Range error\n"); scanf("%d",&codec); } scanf("%c",&tav); while (codec!=8) { switch (codec) { case 1 :code_a(); break; case 2 :code_b(); break; case 3 :code_c(); bre…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by Titan777,

שלום לכולם, אני לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי? עשיתי בדיוק מה שהוא אומר ונתתי את התיקייה שרציתי שבה תהיה ההתקנה ופתחתי תיקייה בשביל זה ולאחר ההתקנה היא הייתה ריקה. זאת אומרת שלא קרה כלום. ואיך אני שומר קבצים עם סיומת pl? או שזה אפשרי רק לאחר התקנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by 104952,

הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום יש לי כמה קבצי XLS (אקסל) מוצפנים ואם סיסמה שכל יום אני מוסיף עוד נתון בדף. אני רוצה לעלות את הקובץ לשרת שלי. איך אני עושה את זה מבלי שתיהיה אפשרות של הורדת הקובץ (שאיך שאני מקליד את כתובת האתר, הדף יעלה לי אוטומטי באקספלולר) ושאני יוכל להוסיף נתונים ולשמור ישירות לקובץ שבשרת. תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

לא ידעתי איך בדיוק לנסח.. אני רוצה נגיד בתיבת טקסט או סתם LABEL יהיה על מילה/מספר לא משנה קו נגיד אני רוצה שיהיה על מספר 2 קו, ככה: 2 תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by zipzip,

שלום חבריה אני רוצה לשנות ת'רקע של המחשב, מצאתי פקודה שמביאה לי ת'דיאלוג של מאפייני תצוגה למסך אבל אני רוצה משו קצת שונה בעצם להחליף רקע לפי תמונה מסוימת ששמורה לי באיזה משתנה או לפי נתיב מסויים קבוע על פי אני מודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by Aviv C,

כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by אבשה,

אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by Vampire_Master,

שלום חברה , מה שלומכם ? נתנו לי לתקן TEMPLATE של ג'ומלה , והבעיה היא כאשר אני הולך ללינק מסוים הTEMPLATE זזה שמאלה אני מצרף את הקוד .. אני מצרף תמונות כדי שתדעו על מה אני מדבר : תמונה ראשונה זה המצב הראשון , והטוב התמונה השנייה כאשר אני מעביר את הסמן של העכבר על הלינק וחצי הTEMPLATE זזה שמאלה כמו שנראה בתמונה צריך עזרה חברים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Jeka90,

מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים