עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by oded15,

אהלן, אני מתחיל לללמוד java ורציתי לדעת איזה כלי פיתוח אני צריך להתקין על המחשב על מנת לתכנת ואילו תוכנה אני צריך על מנת להריץ את הקוד? תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. יש לי באתר כבר מערכת של העלאת קבצים והייתי רוצה אפשרות לחלץ קבצי ZIP שמעלים לאתר. מישהו יודע לעשות זאת בASP??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by totah,

שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.

4. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by yehudaeitam,

אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by DarkMagician,

שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. שלום. יש לי טופס עם שתי כפתורי submit שניהם בעלי אותו שם submit - אבל כל אחד עם ערך שונה. אני מעוניין להשאיר את שתי הכפתורים עם אותו שם (בשביל עיבוד בPHP) אבל לפני שאני שולח את הטופס לעיבוד בPHP אני רוצה לברר בJavascript על איזה כפתור המשתמש לחץ. ניסיתי לעשות בדיקה: (בפונקציה שמופעלת בonsubmit של הטופס) if document.form1.submit.value == 'value1' אבל זה לא עובד- ניסיתי להוסיף עוד שדה של hidden (נגיד בשם:bu_value )שבonclick של הכפתורים מופעלת הפונקציה: document.form1.bu_value.value = this.value ואז לבדוק בפונקציה הראשונה מה הערך של השדה hidden. אבל זה גם כן לא הלך. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by slimshady21,

שלום אנשים. לא מזמן החלטתי לבנות אתר אינטרנט, בשאיפה למשהו רציני. אני בונה אותו כרגע ב-HTML ו-CSS, עד שאני אלמד שפות חדשות. התחלתי את הדפים הראשונים שבזה אין בעיה, אבל ככל שאני מוסיף דפים התחזוקה של האתר נהיית יותר מסורבלת ומסובכת. למשל, יש לי באתר תפריט קבוע שנמצא בכל דף, ומכיל קישורים לדפים ראשיים שונים. עכשיו אם אני למשל מזיז את המיקום של דף מסויים אני צריך להתחיל ולעבור דף דף ולשנות את מיקום הקישור, שזה בד"כ להוסיף /.. למשל וכו'. או שאני משנה מיקום תיקייה, או רוצה להוסיף קטע קוד מסויים לכל הדפים באותו מיקום בדיוק (למשל להוסיף סקריפט מסויים בין הלוגו לתפריט בכל הדפים) או כל דבר אחר שמשפיע על כל הדפים האחרים באתר שלי, ואני כל פעם צריך לעבור דף דף ולהתחיל בעבודת נמלים. …

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by humus10,

ולמה צריכים אותו?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by ~שירה,

איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)

15. Started by hazed,

ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by yitzik,

איפה אפשר והכי טוב ללמוד שפת C באינטרנט???

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by 00000,

השאלה למעלה, יש בד"כ פונקציות בספריות מסויימות. טיימרים מובנים במעבדים?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

20. אני בונה לוח שנה שבכל תא בו יש כמה קישורים. את הקישורים אני מוסיף בזמן רינדור הימים. אני רוצה שכל קישור שאני אלחץ אני אגיע לדף, ואוכל לדעת מאיזה קישור הגעתי אליו. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by ליאור שמש,

צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה המדפיסה רק את השורות הזהות משני קבצי טקסט נתונים. השאלה שלי היא איך לעשות את זה - האם למיין תחילה את השורות ואז לבדוק? צריך גם לשים לב שלא לרשום אותה שורה פעמיים (אפילו אם מופיעה פעמיים באחד או יותר מהקבצים) מה הדרך היעילה ביותר? בתודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Woland,

היי, יש לי טבלה עם משתמש ושעת הפעילות האחרונה של המשתמש, אני מעוניין לבצע פעולה בקוד כאשר עובר אינטרוול מסוים משעת הפעילות האחרונה. ( כלומר המשתמש היה פאסיבי לתקופה מסוימת). הפיתרון הנאיבי - database polling -לשים Timer לעבור על כל רשימת המשתמשים באינטרוול קבוע ולבדוק אם התנאי מתקיים, אני מעוניין להימנע מזה. 2 פתרונות שחשבתי עליהם - Service broker , entity framework אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by ishai82,

שלום לכולם, במסך שלי יש לי 2 שדות, ואני רוצה שברגע שאני אשנה את הערך בשדה א' יתעדכן לי הערך בשדה ב' יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים