תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספר ASP.NET לאנשים שיודעים לתכנת בC#( שמעתי שאפשר לתכנת שם בC# ובVB). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כפתור חדש בסרגל הכלים באקסל 2007. עשיתי לפי המאמר הזה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb335359(v=office.12).aspx#Y4843 ו - שתי בעיות: 1. אני מקבלת שגיאה על השורה: Return Properties.Resources.Ribbon (שגיאה זו: Error 1 ; expected Error 2 Invalid expression term '.' Error 3 ; expected ) 2 . איך אני מריצה את הפרויקט? רשום לי: Right-click RibbonDemoInSetup, and then click Install? איפה יש לי INSTALL? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה זה זמן מה להבין איך אני יכול להפעיל חלון שונה, כלומר נניח וקיימת תוכנה שמראה את השעה אם לוחצים F1 היא מראה גם שניות עוד לחיצה מבטלת וכן הלאה. אני מעוניין לקבל שליטה על החלון כלומר להיות מסוגל לקרוא את השעה ו"ללחוץ F1" מתי שאני רוצה (מתוך תוכנה אחרת כמובן), קראתי הרבה על SPY++ ואני רואה שאני יכול לקגבל פירוט על החלון, אבל לא הבנתי איך אני יכול לנצל את המידע בתוכנה (אגב אני מתכנת בC++, אבל יכול גם בשפות אחרות אם יש צורך) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קטנה שאפשר לצייר בה - מערכת של 90X180 פיקסלים ולאחר מכן ע"י התוכנה לזהות איזה פיקסלים צבועים ולהכניס למערך. למישהו יש רעיונות כיצד לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני רוצה לבנות דף HTML שיש בו אזור שלושה פריימים 1. כותרת 2.תפריט 3. פריים שמשתנה על פי הנבחר בתפריט אני כבר כמה ימים מחפש תשובה לזה בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת מערכת עם המאפיינים הבאים: 1. אני אוכל להציג קטלוג של מוצרים, ולנהל אותו בצורה פשוטה. 2. המשתמשים יוכלו להשתמש בעגלת קניות ולהוסיף לתוכה מוצרים. 3. אני אוכל להוסיף עבודה עם paypal וקנייה דרך האתר. אשמח להמלצות על מערכת שכזאתי, תודה מראש, ליאור! נ.ב חשוב לי מאוד שתהיה הרשמה כל שהיא, וכל משתמש יוכל לנהל את החשבון שלו/עגלת קניות משלו.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בשביל לשמור את הקובץ כ-exe... (יענו אחרי שאני מסיים את היישום...) אמרו לי שאני צריך את התוכנה "Visual Basic 6"... שרק איתה אני יכול לשמור את היישום כ-exe... יש מצב אתם מביאים לי את הקישור אלייה? אני לא מוצא... אני רוצה להתחיל שוב פעם ללמוד
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אלהן, אני לומד פה למערכות זמן אמת (עובר על החומר בין היתר) ועליתי על משהוא שרציתי לשאול עוד כשגיליתי את זה אבל שכחתי למשהוא. בכל מקרה כאשר מתרחשת פסיקה המעבד דוחף 3 דברים למחסנית: TOP | IP | ---------- | CS | ---------- | FLAGS | ---------- לעמות זאת עם פסיקת חילוק שגוי (פסיקה 0) החל מ 286 הוא דוחף במקום IP את הכתובת של פקודה DIV. מה שמוזר שעד 286 זה היה רגיל (כלומר IP נדחף) למה החל מ 286 אינטל שינו את זה? מה ההיגיון בזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לי טופס עם שתי כפתורי submit שניהם בעלי אותו שם submit - אבל כל אחד עם ערך שונה. אני מעוניין להשאיר את שתי הכפתורים עם אותו שם (בשביל עיבוד בPHP) אבל לפני שאני שולח את הטופס לעיבוד בPHP אני רוצה לברר בJavascript על איזה כפתור המשתמש לחץ. ניסיתי לעשות בדיקה: (בפונקציה שמופעלת בonsubmit של הטופס) if document.form1.submit.value == 'value1' אבל זה לא עובד- ניסיתי להוסיף עוד שדה של hidden (נגיד בשם:bu_value )שבonclick של הכפתורים מופעלת הפונקציה: document.form1.bu_value.value = this.value ואז לבדוק בפונקציה הראשונה מה הערך של השדה hidden. אבל זה גם כן לא הלך. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי 2 טבלאות (string type) שהם בעצם טבלה אחת מפוצלת, בטבלה הראשונה שם הפריט ובשנייה האחוז שאותו הפריט מופיע ואני רוצה למיין את 2 הטבלאות (יכולים להישאר בתצורה של 2 טבלאות) כאשר המיון צריך להיות לפי האחוז בסדר יורד, איך אני יכול לעשות את זה בצורה חכמה ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך אני מריץ פקודה של דוס ב C ? איך אני עושה שאני צריך בחלון אקספלורר ללחוץ על כפתור שלח למשל. אז שזה יעשה את זה אוטומטית ב C?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
השאלה למעלה, יש בד"כ פונקציות בספריות מסויימות. טיימרים מובנים במעבדים?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כמה שאלות שהעיקרון די פשוט רק שאני לא מוצא את האפשרויות האלה! 1. איך אני פותח חלון חדש של דפדפן? כאילו במקום לעשות response.redirect לדף שאני רוצה אני רוצה לפתוח חלון חדש איתו 2. איך עושים CLOSE לדף ? אני יודע שבVB.NET זה me.close בASP.NET אני לא מוצא את זה.. אין דבר כזה בpage. 3. איך אני יכול לשנות את הגודל של הדף שיראה בדפדפן (לא resize) אני רוצה שהדף יפתח ישר בגדלים שהגדרתי מראש. למשל כמו בICQ2GO. 4. איך אני יכול להוריד את הכפתורים של הדפדן למעלה. יש 3 קובעים הכי חשוב לי להוריד את הX משם. לעשות לו דיסאייבל או משהו. זהו כרגע.. אני בונה פרוייקט ל5 יחידות בסביבת .NET אז זה קצת דחוף כי אני צריך להגיש אותו בעוד שבוע.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-