תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני יכול למנות את מספר הפעולות האריטמטיות שאני מבצע על מטריצה שנתונה כמערך תוך כדי דירוג והצבה לאחור עד שמתקבלת מטריצה מנורמלת
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת קטנה שאפשר לצייר בה - מערכת של 90X180 פיקסלים ולאחר מכן ע"י התוכנה לזהות איזה פיקסלים צבועים ולהכניס למערך. למישהו יש רעיונות כיצד לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת מה ההבדל ביניהם " התגית <object> יכולה להטמיע סרטון וידאו ב- .Internet Explorer(התשובה של מיקרוסופט ל- embed) התגית טוענת את קובץ הווידאו לתוך Windows Media Player המוטבע כחלק מדף HTML" אוקי, אז מה בדיוק EMBED עושה ? הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים על שניהם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.cs.biu.ac.il/~kalechm/c_04/cf2_math.rtf זה התרגיל זה הפתרון אוקיי.....אני מריץ את הקודק הראשון....הוא לא טוב הוא במקום להוריד 10 מהאסקי מוריד פחות. void code_a(); void code_b(); void code_c(); void code_d(); void decode_a(); void decode_b(); void decode_c(); int main () { int codec; char tav; //printf("enter the codec that u want\n"); scanf("%d",&codec); while (codec<1 || codec>8) { printf("Range error\n"); scanf("%d",&codec); } scanf("%c",&tav); while (codec!=8) { switch (codec) { case 1 :code_a(); break; case 2 :code_b(); break; case 3 :code_c(); bre…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
סיימתי לבנות קוד ++C שרץ ומתקמפל מקומית, ועכשיו אני רוצה להכניס אותו לתוך תוכנת התקנה כדי שאני אוכל לתת את התוכנה לאנשים שיתקינו על המחשב שלהם. 1) איך אני מייצר תוכנת התקנה לקוד שכתבתי? 2) איך אני מכניס את הנושא של קוד הפעלה (serial key) לתוך התוכנה כך שמי שירצה להתקין את התוכנה על המחשב שלו יצטרך לקבל ממני serial key?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה למעלה, יש בד"כ פונקציות בספריות מסויימות. טיימרים מובנים במעבדים?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מצטער אם אני עובר על חוקים אבל זה ממש חשוב, יש לי פרויקט למחר להגשה שאני אמור לבנות ספריה , התחלתי,נתקעתי הרבה ואין לי זמן לסיים עד מחר (במקביל מבחנים) יש מצב שמישו יוכל לעזור לי עם תוכנת teamviewer? אני לא מבקש לעשות את כל העבודה אבל בגלל לחץ של זמן אני פשוט לא אספיק, אני ישלם על הזמן ,מי שחזק בvb זה אמור להיות פשוט יחסית.. אשמח לכל עזרה שהיא תודה ! וסליחה אם עברתי שוב על החוקים כאן..
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אני עוברת ומבצעת פעולה על כל שורה בITEMCONTROL?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. יש לי טופס עם שתי כפתורי submit שניהם בעלי אותו שם submit - אבל כל אחד עם ערך שונה. אני מעוניין להשאיר את שתי הכפתורים עם אותו שם (בשביל עיבוד בPHP) אבל לפני שאני שולח את הטופס לעיבוד בPHP אני רוצה לברר בJavascript על איזה כפתור המשתמש לחץ. ניסיתי לעשות בדיקה: (בפונקציה שמופעלת בonsubmit של הטופס) if document.form1.submit.value == 'value1' אבל זה לא עובד- ניסיתי להוסיף עוד שדה של hidden (נגיד בשם:bu_value )שבonclick של הכפתורים מופעלת הפונקציה: document.form1.bu_value.value = this.value ואז לבדוק בפונקציה הראשונה מה הערך של השדה hidden. אבל זה גם כן לא הלך. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, יש לי טבלה עם משתמש ושעת הפעילות האחרונה של המשתמש, אני מעוניין לבצע פעולה בקוד כאשר עובר אינטרוול מסוים משעת הפעילות האחרונה. ( כלומר המשתמש היה פאסיבי לתקופה מסוימת). הפיתרון הנאיבי - database polling -לשים Timer לעבור על כל רשימת המשתמשים באינטרוול קבוע ולבדוק אם התנאי מתקיים, אני מעוניין להימנע מזה. 2 פתרונות שחשבתי עליהם - Service broker , entity framework אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הורדתי חבילה של SQL + PHP + השרת של PHP התקנתי עכשיו מה אני עושה כדי שאני יוכל להפעיל דף של PHP על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לכל מי קרא את ההודעה הקודמת שלי החלטתי לבנות את זה בדלפי. יש לי בעיה אני לא יודע איך אני עושה/בונה BROWSE + איך אני עושה כך שתמונה תשמר לי כלומר, אם סגרתי את התוכנה פעם הבאה שאני פותח אותה התמונה תהיה באותו מקום איפו שהיא הייתה?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנית שכתבתי בסביבת DOS ואני רוצה להעביר את הפלט שלה לתוך קובץ. כשיש שגיאות אני מעביר אותם לstderr ואז הן מודפסות למסך במקום לקובץ פלט. מישהו יודע איך להעביר את הפלט שמועבר לstderr לתוך הקובץ בסביבת DOS? פתרון של פשוט להעתיק את כל מה שכתוב על המסך לתוך הקובץ פלט לא כל כך עוזר לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) . עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו. הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה). אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה... הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי , בחודש האחרון אני החלטתי שאני רוצה לעשות הסבה בין מנהל רשת של מייקרוסופט לפיתוח אתרים , אז התחלתי ללמוד HTML , CSS , JAVASCRIPT , PHP - אני יודע שאני לא מקצוען - לפחות בינתיים - אז תרגישו חופשי לתת לי כאן הסברים פשוטים כמה שיותר עכשיו , יש לי פה כמה בעיות - האתר יושב בכתובת שלי : http://109.186.194.189/ על שרת APACHE2 עם PHP גרסא 8 שיושב על לינוקס MINT גרסא 21.1 האינדקס של האתר יושב על כתובת index.php ושמתי שם לינק שנקרא PHPVERSION ובדף הזה כדי לבדוק את הקוד שמתי את הפקודה הבאה : <?php phpinfo(); ?> הבעיה היא שהאיזור של הלינקים נהיה לבן - וניסיתי לשבור את הראש במשך שעתיים - ולא הצלחתי להבין את הבעיה , אני חושב שאולי ה…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-