עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. יש לי טופס עם שתי כפתורי submit שניהם בעלי אותו שם submit - אבל כל אחד עם ערך שונה. אני מעוניין להשאיר את שתי הכפתורים עם אותו שם (בשביל עיבוד בPHP) אבל לפני שאני שולח את הטופס לעיבוד בPHP אני רוצה לברר בJavascript על איזה כפתור המשתמש לחץ. ניסיתי לעשות בדיקה: (בפונקציה שמופעלת בonsubmit של הטופס) if document.form1.submit.value == 'value1' אבל זה לא עובד- ניסיתי להוסיף עוד שדה של hidden (נגיד בשם:bu_value )שבonclick של הכפתורים מופעלת הפונקציה: document.form1.bu_value.value = this.value ואז לבדוק בפונקציה הראשונה מה הערך של השדה hidden. אבל זה גם כן לא הלך. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. למי שלא ממש מבין בזה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by dududs,

שלום רב, הייתי שמח לדעת מה ההבדל ביניהם " התגית <object> יכולה להטמיע סרטון וידאו ב- .Internet Explorer(התשובה של מיקרוסופט ל- embed) התגית טוענת את קובץ הווידאו לתוך Windows Media Player המוטבע כחלק מדף HTML" אוקי, אז מה בדיוק EMBED עושה ? הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים על שניהם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by b007,

שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by PhoenixBoy,

אני הכנתי מערכת של חנות וירטואלית ב-ASP. הבעיה היחידה היא הצפנת כרטיס האשראי והעברת נתונים דרך SSL. איך אני מבצע את שניהם?

6. Started by adi518,

זה mini-site כזה שבניתי .. שמתי אותו כבר פעם בפורום אבל שיפרתי אותו מאז ! * עיצוב משופר * נוספה תחנה 88FM * הנגן של 102FM עכשיו מעודכן * נוספו מבזקים מ- "וואלה!" מי שרוצה תחנה מסויימת ואין, יכול לבקש פה ואני אוסיף אם מישהו נתקל בבאגים \ יש לו הצעות לשיפור\תיקון פרסמו אותם כאן כמובן. תהנו ! http://www.asdesign.co.il/radio/

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by ליאור שמש,

צריך עזרה להתקין Microsoft Visual Studio 2010 . יש לי שם איזה קוד רישיון שאני לא יודע אותו...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by slimshady21,

שלום אנשים. לא מזמן החלטתי לבנות אתר אינטרנט, בשאיפה למשהו רציני. אני בונה אותו כרגע ב-HTML ו-CSS, עד שאני אלמד שפות חדשות. התחלתי את הדפים הראשונים שבזה אין בעיה, אבל ככל שאני מוסיף דפים התחזוקה של האתר נהיית יותר מסורבלת ומסובכת. למשל, יש לי באתר תפריט קבוע שנמצא בכל דף, ומכיל קישורים לדפים ראשיים שונים. עכשיו אם אני למשל מזיז את המיקום של דף מסויים אני צריך להתחיל ולעבור דף דף ולשנות את מיקום הקישור, שזה בד"כ להוסיף /.. למשל וכו'. או שאני משנה מיקום תיקייה, או רוצה להוסיף קטע קוד מסויים לכל הדפים באותו מיקום בדיוק (למשל להוסיף סקריפט מסויים בין הלוגו לתפריט בכל הדפים) או כל דבר אחר שמשפיע על כל הדפים האחרים באתר שלי, ואני כל פעם צריך לעבור דף דף ולהתחיל בעבודת נמלים. …

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Aviv C,

איך אפשר (אם בכלל אפשר) לשים טופס ב-HTML (שכולל רק שדה טקסט וכפתור שליחה) באותה השורה עם דברים אחרים (קישורים)?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by Winzard7,

היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שלום, התחלתי לבנות פורום, והגעתי לקעש שבו אני צריך לשמור באילו תראדים המשתמש כבר ביקר, ובאילו לא. רציתי לדעת מהי השיטה היעילה ביותר(חסכונית גם במקום וגם בזמן) לשמירת הנתונים באלו. כמו כן, חשוב לי שהם לא ישמרו בעוגיות(כמו כאן). חשבתי לשמור עבור כל הודעה ועבור כל משתמש מה התאריך האחרון שהוא ביקר בה. זה לא נשמע לי כל כך יעיל. מה דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.

13. Started by totah,

שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.

14. Started by hazed,

ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. היי לכולם. אני בונה אתר, ואת העיצוב שלו ביססתי על רוחב של 1004. ללא התגיות הנ"ל, גם בפיירפוקס וגם באקספלורר אני רואה פס גלילה אופקי מכוער, אך כאשר אני מוסיף אותן המצב בפיירפוקס מסתדר, אך לא באקספלורר. האם התגיות הללו לא מתקבלות יפה באקספלורר? איזה תחליף הגיוני אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by דניאל נ,

אני עובד עם אקליפס : אני צריך לפתח תוכנית המציגה כפלט את מספר המספרים השלמים בין 1 ל300 שהושרש שלהם הוא מספר שלם. אבל הבעיה שאין לי מושג איך אני בודק אם מספר הוא שלם או לא ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לכתוב קובץ batch file שמגדיר באספלורר (7) שקבצי TEMP יהיו על 10 מגה. אני צריך סקריפט לזה כי יש לי בעבודה 200 מחשבים שצריך להכיל עליהם את ההגדרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by wow,

יש לי 2 טבלאות (string type) שהם בעצם טבלה אחת מפוצלת, בטבלה הראשונה שם הפריט ובשנייה האחוז שאותו הפריט מופיע ואני רוצה למיין את 2 הטבלאות (יכולים להישאר בתצורה של 2 טבלאות) כאשר המיון צריך להיות לפי האחוז בסדר יורד, איך אני יכול לעשות את זה בצורה חכמה ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by eranmor,

רציתי לדעת איך אני יכול למנות את מספר הפעולות האריטמטיות שאני מבצע על מטריצה שנתונה כמערך תוך כדי דירוג והצבה לאחור עד שמתקבלת מטריצה מנורמלת

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Epic,

איך שומרים קבצים במסד נתונים של MYSQL (הקבצים הם בעיקר סריקות/הקלדות של מסמכים)? חשבתי לבצע זאת בעזרת BLOB, אבל PDF של מספר עמודים לא עשוי לגלוש מהגודל המירבי של הטיפוס? בקיצור מה נהוג לעשות? חשבתי גם על אופציה אולי לשמור את הקבצים באיזו תיקיה ובמסד רק לשמור את המיקום שלהם. הבעיה שלי היא שאני בונה מערכת מבוזרת עם הרבה מחשבים שמריצים תוכנת לקוח ומחשב שרת אחד אחד. איך אני יכול באופן פשוט להעביר את הקובץ לשרת? (התוכנית נבנת ב-C# windows application .net 2.0)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by barp12,

איך עושים טבלה כזאת http://img259.imageshack.us/img259/6778/table2bg.png

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by sergei0202,

שלום, ברצוני ללמוד לבנות משחקי מחשב(כמו משחקי הפלייסטשן)..אני מעוניין לתכנת את המשחק עצמו ואת הגרפיקה שלו. איפה ניתן לקבל על זה מידע? האם יש תוכנות מסויימות שניתן לעבוד איתן? האם יש אתרים שמלמדים איך עושים את זה? אשמח לקבל כל מידע אפשרי בנושא תודה מראש, SERGEI

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים