תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
µTorrent יש אפשרות להריץ קוד לשימושים שונים, אני מבקש את עזרתכם בעשיית קוד שמאפשר לתוכנה להמשיך להעלאות קבצים גם במקרה של ניתוק האינטרנט וחידושו לאחר זמן מה באופן אוטומטי. כאשר µTorrent מתנתק מהאינטרנט לפעמים הטורנטים הופכים לאדומים, הם צריכים לעבור תהליך של בדיקה ורק אז אפשר להעלאות אותם מחדש . אני מעוניין שכל התהליך הזה יהיה באופן אוטומטי על כל הטורנטים שהופכים לאדומים כך שהעלאה תהיי ללא עצירות מיותרות . מצאתי את הקישור הזה אולי הוא יעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לינק מסויים שפותח חלון פופאפ עם תמונה בפנים...איך אני מגדיר שגודל חלון הפופאפ יתאים אוטומטית לגודל התמונה? (בלי להגדיר את הערכים של גודל התמונה). אם אפשר את הפתרון הכי פשוט כי הידע שלי בתכנות לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך אתר לחברה של אבא שלי אני צריך משיהו שמבין HTML ASP ויודע לעצב חובבנים לא לבוא רק מקצוענים!!! צריך משיהו שיוכל להוציא לי חשבונית על זה!!! פרטים נוספים בואו לEMAIL MAORZAMIR@GMAIL.COM יש תשלום! רק מי שיכול להוציא חשבונית אני מזכיר! נא לשלוח לי כתובות של אתרים או פרויקטים קודמים שבניתם
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לאתר שמוכר מוצרים באמצעות כרטיס אשראי הבנתי שיש שרתי אחסון שמספקים שירות אחסון עם עגלת קניות שאלתי היא איך זה בדיוק הולך האם זה פשוט סקריפט (באיזו שפה?) שאני צריך לשתול לייד כל מוצר כדי שיהיה ניתן לקנות אותו ? העגלת קניות כוללת גם את כל ממשק הויזה/ישראכרט ואבטחה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, בתוכנה Movie Collector, תחת "עלילה" הטקסט מיושר לשמאל: בהגדרות התוכנה לא מצאתי דרך לשנות זאת, משום שכל הדף הוא למעשה תבנית XSL, התבנית מצורפת כקובץ להודעה זו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לשנות את התבנית, כך שהטקסט המוצג תחת "עלילה" יהיה מיושר לימין בצורה אוטומטית. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כרגע לומד PHP ויש לי פרויקט לבנות אתר באתר שלי עמור להיות למעלה HEADER קבוע .בצד ימין במאונך תפריט (שיהיה שונה תלוי ברמת הרשאה של היוזר שנכנס למעכת) ובצד שמאל את כל התוכן שזה לרוב יציג תבלאות שונות שישליפו מSQL תלוי מה המשתמש בחר בתפריט השאלה שלי איך נהוג ליצר כזה אתר ..האם לחלק אותו לטבלאות ...האם לחלק אותו למסגרות (FRAMES) או בכלל משהו אחר.. ובנתיים אני עושה את הדף login האם זה בסדר שבדף login אין בכלל PHP אלה רק HTML שבכפתור כניסה הוא רק קורא לדף PHP שבודק את היוזר והסיסמה תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים של אקסס עם הרבה שאילתות, חלקם נותנות לי לשנות נתונים בטלה דרך השאילתה וחלקם לא. אני רוצה לדעת במה זה תלוי ואיךך אני יכול לשנות את זה שיוכלו לשנות או לא יוכלו.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עץ באמצעות jstree. את נתוני העץ אני מקבלת מDataBase. אבל, אני מקבלת את כל רשימת הצמתים לתוך תיקיה אחת. מה הבעיה? הקוד שלי: [/COLOR] <div id="treeViewDiv" ></div>[COLOR=#000000] [/COLOR]function setResultData(data) { var dataArray = ""; for (i = 0; i < data.length; i++) { dataArray += "{'attributes: {'id': '" + data[i].ID + "' 'parent: '" + ((data[i].ParentID == null) ? "#" : data[i].ParentID) + " 'text:' '" + data[i].Text + "' },"; } if (dataArray != "") { initTree(dataArray); } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////// function initTree(dataArray) { $("#treeVi…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש טבלה DG, יש לה EditCommandColumn אני רוצה שכאשר היוזר לוחץ על "עדכן" אז קודם תרוץ פונקציה בקליינט מה ניסיתי? EditCommandColumn.Attribute.Attribute.add("onclick", "return temp();") אבל זה עושה שגיאה מה ניתן לעשות? vb.net 2.0 without Ajax
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי ניסיתי להריץ את הדוגמא של ה HELP ומשום מה עדיין נוצרות לי שגיאות כשאני מנסה להשתמש בפונקציה http://imageshack.us/photo/my-images/36/66198118.gif/
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות autocomplete לשמות של שירים ולכתובות של אתרים האם יש מאגרים שאליהם ניתן להתממשק עם CURL או עם דרך אחרת (בעזרת PHP או JS)? (אני יודע שלסרטים יש CURL לאתר IMDB) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שרת Ftp עם הרשאה לעלות קבצים.. ורציתי לברר איך אני יכול ליצור אינדקס של כל הקבצים שנמצאים בתיקיה מסויימת.. אני יודע שבדר"כ בשרתים מסויימים זה מופיע אוטומטית ברגע שנכנסים לתיקיה אך אצלי משום מה זה לא מופיע ומופיעה הודעה שאין לי הרשאה לדף.. האם זה בעיה של הרשאות שאפשר לפתור דרך לקוח הFTP או שצריך ליצור אינדקס בעצמי?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
העלתי לשרת אכסון template בשם php melody 1.6.5 http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/45/0e10fc1c1f16740775024cf2b8d90a45.jpg http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/d1/e6bf0271bfdc85902bd4b6a0e109aad1.jpg יש הסקיפרט שאני רוצה שיפעל במידת הצורך https://gist.github.com/436663#file_megavideo_get.sh embed <script src="[url]https://gist.github.com/436663.js?file=megavideo_get.sh"></script>[/url] איך מוסיפים אותו בכל האתר ? ובאופן כללי ניתן להוסיף plug in כמו זה? http://activeden.net/item/book-v2/70980 איך אפשר ליצור תוכן חדש שיטען ויוצג בעזרת ה plug in הקבצים בשרת אבל אין אפשרות חדשה ב Admin Area
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרוייקט זריז שמאפשר לכם להטמיע התרעות של פיקוד העורף בלייב לאתר. www.orefjs.com הצעות והערות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-