תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי , השתחררתי מהצבא לפני כשבועיים , הייתי במודיעין שדה 3 שנים לוחם/תצפיתן. חבר טוב שלי שעכשיו סיים קורס בפתוחה במבוא למדעי המחשב , אמר לי שאני יכול להתקבל בתור בודק תוכנה לאחר השחרור בחברות הייטק. כמובן אני בטוח שלא מדובר בבודק שיורד לפרטים הקטנים ביותר , אלא יותר כמו בודק האם פונקציות תקינות או לא... ההשכלה שלי כרגע היא תיכונית בה עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ובמדעי המחשב , ובגרות מלאה מן הסתם. יש סיכוי לקבלה בעבודה הקשורה במה שלמדתי ? אני כרגע בתהליכים לעבוד בתור מאבטח בחברת הייטק .. אבל עדיף כמובן להתשמש במה שלמדתי (אומנם לא התעסקתי בו כמעט 3 שנים בכלל) מאשר להיות סתם שומר בשג לעת עתה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אנחנו ב- CodersClan השקנו קמפיין בו ניתן לענות על בעיות Stack Overflow ולקבל כסף. רציתי להזמין אתכם לפתור בעיות ולקבל תשלום. כל תשובה תפורסם ב- Stack Overflow, ובמידה ותאושר ע"י השואל, התשלום יועבר אל הפותר. יש צורך בחשבון Paypal בכדי לקבל את התשלום. כניסה לאתר אשמח לקבל פידבקים. תודה! דרור
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בחברה שלנו לעשות משהו נחמד לילדים בפריפריה ובנינו פיילוט קטן לסדנא שתעזור להם להתחיל לפתח תוכנה, עם משחקי 2D כמובן כל הפרטים וההרשמה באתר הזה -> gamedev.vitalipe.net. וגם יש על זה גם דיון קצר פה: http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=60597 בגדול אנחנו סוגרים את ההרשמה ב 12, פרסמתי פה קצת מאוחר כי לא הייתי פעיל בפורום הזה די הרבה זמן... אז שכחתי בכל מקרה יש לנו עוד 2 מקומות, ובמידת הצורך נשקול להרחיב קצת את קבוצת הלימוד... אז כל מי שזה מדבר אליו, מוזמן להרשם. אם יש שאלות, המייל שלי מופיע באתר ההרשמה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
נתונה פונקצייה foo שמקבלת long x ונקראת ע"י ת'רדים מרובים. צריך להמנע מביצוע בו זמנית של אותו ערך. לדוגמא: אם 2 קריאות עם הערך x=10 מגיעות, אחת צריכה להתבצע ואחת צריכה להמתין. אבל אם מגיעים ערכים שונים, כגון x= 10 ו x = 11 שנייהם צריכות להתבצע במקביל. צריך לא לשמור בזיכרון את כל הערכים את כל הערכים שנקראו בעבר לפונקצייה, אלא, לשחרר אותם ברגע שת'רדים יוצאים(או מסיימים) או לחכות ל GC. בנוסף, צריך למנוע מצב שערכים שונים יתחרו על אותו Static sherd lock, לדוגמא: הערכים 10 ו - 11 יתבצעו במקביל וכשיגיע שוב 10 הוא ימתין ובפעם הבאה - הוא יהיה ראשון, כאשר במקביל יכולים להכנס עוד ועוד ערכים. שברתי את הראש כבר, מקווה שמישהו פה יוכל לתת לי כיוון תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, גמר חתימה טובה ותודה רבה למגיבים, נתקלתי בבעיה במטלב עם השאלה הבאה: עבור המשוואה: y'+y/x=sin5x בתחום x>0, שרטט מספר קווים אינטגרליים. אם למשוואה יש פתרון סינגולרי, שרטט גם אותו. כמו כן, מצא פתרון עבור בעיית ההתחלה: 2=(1)y ושרטט גם אותו באותה מערכת צירים. עד כה כתבתי סך הכל : y1=dsolve('Dy+y/x1=sin(5*x1)','y(0)=0','x1'); y2=dsolve('Dy+y/x2=sin(5*x2)','y(1)=0','x2'); y3=dsolve('Dy+y/x3=sin(5*x3)','y(2)=0','x3'); figure(1) ezplot(y1,[0,2*pi]) figure(2) ezplot(y2,[0,2*pi]) figure(3) ezplot(y3,[0,2*pi]) נתקלתי בבעיה כאשר: 1) אמרו לשרטט מספר קווים אינטגרליים כשבעצם נתתי למשוואה 3 בעיות התחלה שונות ושרטתי אותם, לאחר מכן בתרגיל אמרו למצוא פתרון לבעיית ההת…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ואני מניח שזה משהו שממש קל לעשות אני פשוט לא מצליח, הנה דוגמה: < img src = "http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center={כתובת מלאה}&zoom=15&size=600x400&sensor=false" alt = "" /> אני רוצה לרשום במקום איפה שרשום כתובת מלאה משהו שיש לי במשתנה כלשהו בצד שרת, איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לשים 2 Listviews, הראשון בחלקו העליון של המסך, שיהווה לי בחירת קטגוריות של רשימות, ובכל שאר המסך למקם Listview נוסף עם רשימה של כל קטגוריה. הבעיה נוצרת כשאני מגדיר dock של האוביקט הראשון Top והשני אני מגדיר Fill. האוביקט השני מתמקם לכל המסך כך שחלקו העליון מוסתר על ידי האוביקט העליון. איך אני מגדיר שהdock של Listview שמוגדר עם כ-fill לא יתחיל מ0 של ציר ה-Y אלא 100 למשל, מתחת לאוביקט עם Dock שמוגדר על Top.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות enhanced view באתר שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה GDE Error: Unable to retrieve document contents. Please try again or switch to Standard Viewer. יש לי את הגרסה החדשה ביותר של התוסף, ואני לא מוצא בגוגל מידע עדכני על מהות התקלה. ב- standard view הקבצים אכן פועלים כמו שצריך, אבל כאשר אני מפעיל enhanced view או את אחד מהפרופילים השונים שמציע התוסף, אני ישר מקבל את הודעת השגיאה. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות/נתקל בבעיה הזאת בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמנם משתמש ותיק ב CSS, אבל בבעיה המוזרה הזאת עוד לא נתקלתי יש לי רשימה UL LI בLI מסויים יש לי מחרוזת בעברית ומספר אחריה. אם אני לא שם תו בעברית אחרי המספר זה פשוט משבש את כל פעולת התג.. זה גורם ל LI לתפוס גודל של שתי שורות במקום אחת. ניסיתי גם לצבוע את התו עם SPAN אבל הטריק הזה לא עובד על הדפדפן של האייפון... הוא עושה פארס כאילו התו כבר לא חלק מהמחרוזת. מדובר ב LI שמופיע בו המספר טלפון. שימו לב שב LI השני אין את הבעיה כי המספר מופיע לפני המחרוזת. העמוד שלי מתחילתו מוגדר RTL ככה שעברית לא צריכה להיות בעיה. הבעיה מופיעה בדפדפן של האייפון... בכרום זה בסדר. <ul> <li>חייג עכשיו : 054-4218573</li> <li>עד 30 דקות הגעה</li> <li>2…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אתר מסויים, משהו קצרצר ולא מסובך מחפש מישהו שיש לו ידע ורוצה להרוויח כמה גרושים. נא ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לתוכנית קטנה, בשפה כלשהי, שתדע לבצע מניפולציות מסוימות במסד נתונים בתבנית CSV. תמורה כספית, נא ליצור קשר בדוא"ל: tompacs.pc@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
התרגיל הוא עליך לממש תוכנית אסמבלי המקבל מספר 32 ביט ומוצא את המספרים העמיתים הכי קרובים לו משני הכיוונים את המספר זה מקבל כמו שצריך וממיר אותו מASCII למספר והלולאה הראשונה נראה שגם עובדת ; hw2.asm .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA .386 FirstStr DB 'This program find amicable numbers',10,'Enter number: ',13,10,'$' strResult DB 13,10,'The result is: ',13,10,'$' TEN DD 10 temp DD 0 TWO DD 2 temp2 DD 0 dec1 DD 0 dec2 DD 0 num DD 0 numB DD 0 numA DD 0 numA1 DD 0 numB1 DD 0 sum DD 0 sum2 DD 0 divi DD 1 flag…
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-