תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לכתוב קוד אשר יפעיל שיחה לטלפון (אולי באמצעות תוכנה נוספת) כהתראה. הקוד צריך לבדוק משתנה מסויים ובערך כלשהו להפעיל שיחת לטלפון סלולרי ישראלי רגיל ללא צורך במענה או שיחה עם האדם בצד השני (אולי אפשרי דרך החייגן של ווינדוס...?) התוכנה צריכה לפעול על מחשב PC עם ווינדוס מחובר לאינטרנט במודם ADSL. תודה לכל מי שיוכל לזרוק איזושהי עצם בכיוון
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה תקשיבו יש לי יום ראשון עבודה ענקית להגשה ויש 2 תרגילים שלא הולכים לי ואני ממש חייב מכם את העזרה הזאת ואני ממש יעריך את זה אם תעזרו לי אז הנה שאלה 1: במפעל לייצור צעצועים החליטו לייצר סדרת צעצועים המבוססת על סרט ילדים חדש. בעקבות החלטה זו הוחלט להוזיל את מחירהם של שאר הצעצועים המיוצרים במפעל. כתוב תוכנית אשר תקלוט את קוד המוצר(צעצוע) ומחירו, תבדוק אם זהו קוד מוצר ישן (הקוד חייב היות בטווח של 001-888) ואם כן תחשב הנחה של 30 אחוז ממחירו הנוכחי של המוצר. מספר המוצרים במפעל אינו ידוע, התכנית תיעצר כאשר ייקלט קוד מוצר 000 על התוכנית יש להדפיס עבור כול מוצר את מחירו לפניי ואחרי ההנחה שאלה 2.כתוב תכנית הקולטת שני מספרים שלמים שונים מ 0 , N1 ו N2 ובודקת כמה מספרוויתיו של N1 ז…
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ללמוד את זה די מהר. דגש על הREGEX, אבל גם קצת סינטקס... נ.ב יש סביבה עדיפה על ACTIVE STATE?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור מערך איברים בjava שבו אני יודע את האיבר הראשון, האיבר האחרון ויתר האיברים באמצע עולים במרווח קבוע. יש לי ניסיון עם מטלב שם הייתי עושה משהו בסגנון:t = [0 : 2 : 10 כך היה מתקבל המערך t=0,2,4,6,8,10 האם ניתן לעשות זאת ב java? לפי מה שראיתי עד כה ניתן ליצור מערך עם חוקיות מסויימת רק בעזרת לולאה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ batch שירוץ לי ב-telnet ושם יבחר לי בין תפריטים ויימלא לי שדות שאני צריך למלא. הסיבה שאני שואל זאת היא מפני שאני צריך להיכנס כל כמה שעות לטלנט ולהקיש שם משתמש וסיסמא ולבחור אופצייה מסויימת מתפריט והשאלה אם אפשר לעשות איזה קובץ שיעשה לי את זה אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שכל שורה בה מתחילה במספר סידורי מסוים ולאחריה יש כל מיני מספרים אני רוצה לחפש למשל שורה מסוימת ולעבור על הנתונים של אותה שורה איך עושים את זה? (איך אני למשל עובר שורה שורה וכו') מקווה שהבנתם אותי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן לקבוע רקע שקוף ל-PICTUR BOX ב-VB ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבעיה היא כזו- אפיינתי STRUCT כלשהוא וכעת יש לי אחד כזה ב main. אני מעוניין להעביר פויינטר אליו לשיטות שונות, ונתקל בשגיאה מהקומפיילר. על רגל אחת - typedef struct samplePoint { ... int a; ... } point; void someFunction( point * p, ...) { p.a = ...; } אני מתכנת ב CodeBlocks + GCC. בנסיון לקמפל אני מקבל שגיאות כמו: |19|error: request for member '_dimension' in something not a structure or union| כאשר אתם יכולים לנחש שזהו אחד מהשדות של הנקודה. חותמת אותה פונקציה היא בדומה לזו שציינתי בדוגמה. אשמח להבין מה עשיתי פסול וכיצד בכל זאת ניתן לעשות זאת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכם, יש לי שאלה כללית לגבי לימוד שפת תכנות. מכיוון שאני רוצה להשתלב בחברה המפתחת מכשור רפואי, אני רוצה להתייעץ אתכם איזו שפה כדאי לי ללמוד שמתאימה למכשור רפואי (לא לבניית אתרים). קחו בחשבון שאני יודעת לתכנת בשפת C. מה אתם מייעצים לי ללמוד? בגדול אני מתלבטת בין JAVA ,C#, .NET ד"א, אני מתכוונת ללמוד מספר, אתם מוזמנים גם להמליץ על ספר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנת בASP.NET אני רוצה לעשות שלא יוכלו לסגור את הדפדפן מכפתור הX איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בכל האינטרנט על סקריפט כזה בJAVA לא מצאתי כלום.. וגם בASP לא מצאתי שום דבר.. אני יודע שחייב להיות משהו בJAVA.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מדובר בwin ce 5.0 ואני מנסה לתפוס את הEvent "On Event" רק שאני לא מוצא שום נתונים עליו חוץ מפה- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb154521.aspx On Event Keyboard event associated with application buttons that turn on the screen, and other items. The keyboard sets this event, but also sends the appropriate VK code. יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מידע נוסף או אפילו שם הevent כדי שאוכל לתפוס אותו?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה של צעירים בניתי אובייקט ובניתי תוכנית שמשתמשת באובייקט, כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנית אז יש שגיאה בכל הפקודות שקשורות לאובייקט שבניתי, לפי מה שאני מבין- התוכנית הראשית לא מזהה את האובייקט שבניתי ולכן היא לא מזהה את הפקודות עם האובייקט. השאלה שלי היא- איך אני מקשר בין התוכנית הראשית לאובייקט? תודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיים מערך בגודל n שכל אחד מהאיברים שלו מכיל מספר מטיפוס long. כל אחד מהמספרים מופיע במערך מספר זוגי של פעמים, מלבד מספר אחד שמופיע במערך מספר אי-זוגי של פעמים. צריך למצוא את המספר שמופיע במערך מספר אי-זוגי של פעמים בסיבוכיות של (O(nlogn. דוגמה 1: 5 5 3 4 4 4 6 4 6 --> המספר שמופיע מספר אי-זוגי של פעמים הוא 3. דוגמה 2: 3 2 2 2 4 3 4 --> המספר שמופיע מספר אי-זוגי של פעמים הוא 2.
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עזרה: איך מגרילים מספרים בין 1ל-M כלשהו, כך שכל מס' יופיע *בדיוק* פעם אחת? אני צריך להגריל את כל המספרים מ-1 עד M (נתון שלם כלשהו) ושכל מס' יופיע פעם אחת. איך אני עושה את זה יעיל? כלומר, בצורה כזו כמו שמגרילים כדורים בלוטו, שאם הוצאתי למשל את כדור מס' 5, הוא לא יעלה שוב בהגרלה. תודה רבה מראש!! מילקי. נ.ב. אני מתכנת ב-JAVA אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-