תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש ב collections sort ב JAVA. הייתי מעוניין לסדר ARRAYLIST של אובייקטים לפי תכונה שיש לכל אחת בו (INTEGER?). מישהו יכול לתת דוגמה לקוד איך עושים זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני ממקם טבלה [עם גבול נראה לעין] במיקום מסויים בדף, במקרה הזה ספציפית 200 פיקסלים שמאלה כאשר הטבלה מיושרת לימין. תודה רבה. שאלה חדשה - איך אני מיישר לימין קו אופקי מפריד (hr) בעזרת CSS? [לא בעזרת align בתגית עצמה]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לי להתחיל? כל מה שמצאתי זה מלפני כמה שנים ומה שהיה רשום שעדיף 2 כי יש יותר ספריות אבל עברו כמה שנים אז רציתי לדעת מה עדיף היום?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשפותח קובץ CPP או C נפתח לי רק הקובץ בלי סביסת העבודה של VISUAL STUDIO כיצד לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כתבתי טופס לשיחת מייל אבל כל הזמן המייל מגיע לדואר זבל, הבנתי שצריך לשנות את ה header - ים אבל אני עדין לא מצליח הנה הקוד שלי : $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1255' . "\r\n"; $headers .= 'From: Company<support@company.com>' . "\r\n"; mail($_POST['email'], "New Message", $message, $headers);
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה? בתודה רבה מראש,נחום.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
כלומר, אם יש לי מספר אני רוצה לדעת אם הוא חיובי או שלילי אך בעזרת פעולות מתמטיות בלבד ללא שאילתה. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל שלום אני מתכנת פרל המון שנים וכל מי שהייתה לו הכרות בפרל יודע שכל בעיה אתה פונה ישר ל cpan או לגוגל ומוצא את הספרייה שאתה צריך או יותר נכון המודול אתה רוצה ליצור ממשק ויזואלי לך ל tk או win32::gui וכו'.... אבל כמתכנת c++ גם כן אני מאוד רוצה ללמוד אותה - לאחרונה נכנסתי ל c# , אבל משהו מפריע לי בשפה אני לא מצאתי שום דרך להשתמש בסיפרייה winsock שום מדריך שבאמת מסביר גם לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך ליצור ממשק gui כמו שצריך כמו ש c# מסבירה לא איכפת לי מהתחביר הפשוט של c# אני מספיק מסובך מהתחביר של פרל לדוגמא כשאתה מריץ חיפוש בגוגל על סוקטים ב c++ אתה מוצא סיפריות שאנשים כתבו "לפשט" את סיפריית ה winsock אבל אי אפשר להשתמש בהם כלומר לעולם לא הצלחתי מה שאני רוצה לא…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריכה לבנות מחלקה למימוש DOS. אני קולטת מהמשתמש מחרוזת שהמילה הראשונה היא פקודה שצריך לבצע ואח"כ שם התיקיה שצריך להוסיף/ למחוק/לעבור אליה/להדפיס. יש לי שתי פונקציות הדפסה= האחת מקבלת את שם התיקיה שצריך לעבור אליה ולהדפיס, והשניה בלי פרמטרים. איך אני יודעת לאיזו פונקציה לקרוא??? <איך אני בודקת שאחרי הפקודה DIR יש לי NULL>
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל הודעת שגיאה TypeError: 'int' object is not callable כשאני מנסה לטעון את הקוד הזה def welcome(name): print ('Hello' ,(name) ,'and welcome to the World of Games (WoG).\nHere you can find many cool games to play.') def load_game(): print ('1. Memory Game - a sequence of numbers will appear for 1 second and you have to guess it back\n2. Guess Game - guess a number and see if you chose like the computer\n3. Currency Roulette - try and guess the value of a random amount of USD…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום ברצוני לפרסס(parse) את האתר הבא: http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=217089 או ליתר דיוק לעבור על רשימת השחקנים מתחת ל MEMBERS לאורך כל ה9/10 עמודים אך כשאני מסתכל ב HTML שלו: זה לא מראה את רשימת המשתמשים לדוגמא אני רוצה את הנתון הזה: JB-Trooper23 Points: 5634 כיצד אני יכול להגיע אליו? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב זה הקוד הבסיסי שלי כאשר השינויים שלי ב HEADERS מיועדים לשינוי הזמנים השונים (Date,Last-Modified, Expired), אבל אני לא רואה שינוי של ה header בעת קריאה לנתונים. <?php echo $_POST['test']; $link = mysql_connect("localhost"); $result = mysql_query ("select req_ObjectId,req_ClientId,date_format(date,'%a, %d %b %Y') as Date,time from test.test5 where test.test5.row=$test"); while ($row = mysql_fetch_object($result)) { header("Cache-Control : Dynamic"); header("Last-Modified : $row->Date $row->time GMT"); header("Expires : Mon, 06 JUN 1996 00:00:00 GMT"); echo $row->req_ObjectId; echo " "; echo $row->req_ClientId; } mysql_close($link); ?> האם פיספ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-