עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kritikal,

אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by XxxxBOSSxxxX,

מה השימושים של INTERFACE? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Yossi1981,

איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  5. שלום, התחלתי ללמוד ASP.NET וגיליתי כמה חזק באמת ה.NET. יש לי שרת אכסון שתומך בASP.NET, אבל יש לי בעייה - פרוייקט בדיקה שכתבתי, שרץ מצויין על המחשב שלי, לא רץ על השרת. את הפרוייקט קימפלתי על המחשב שלי והרצתי, והוא רץ חלק, ואז העליתי את התיקייה כמו שהיא לאינטרנט, וניסיתי להריץ - קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת למעשה שאי אפשר להציג הודעת שגיאה כי זה חסום לRemote Computers - הגיוני. ערכתי את קובץ ההגדרות כפי שנאמר לי בהודעת השגיאה, אך עדיין קיבלתי את אותה הודעת שגיאה. מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? אולי יש קובץ הגדרות שונה שמוגדר אצל השרת? עוד שאלה: אילו קבצים אני צריך להעלות? כי אני מניח שאני לא ממש צריך להעלות את כל הפרוייקט על כל חלקיו, אלא רק חלק מהקבצים - אז אילו כן להעלות?…

6. שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by BAR_PC,

הסתדרתי תודה וסליחה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by מור דנינו,

כתבו פונקציה אשר מקבלת מערך, את גודלו, ומצביע לאיבר מסויים בזכרון (תא זיכרון). הפונקציה תבדוק האם האיבר אכן קיים במערך (האיבר העצמו - לא הערך שלו). אם כן, תדפיס את כל האיברים אשר ממוקמים במערך לאחר האיבר שנשלח, לא כולל האיבר עצמו. אם לא, תדפיס הודעה מתאימה. שימו לב: אין להגדיר משתנים מקומיים בפונקציה, אלא להשתמש אך ורק בפרמטרים שנשלחים! תודה רבה.

9. Started by lordgod,

שאני רושם : while (something) { *** } או בכל דרך אחרת , איך אני יכול לבדוק את המספרים שאני מכניס , אם יש משתנה אחד של קליטת מספרים ואני רוצה לבדוק אם המספרים מסודרים בסדר כלשהו כמו סדר עולה ,יורד, או לקחת את כל המספרים שקלטתי ולעשות ביניהם ממוצע. איך עושים את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה (הפרדוקסלית) הזאת ? 'MakeEmpty' : 'void (Stack)' differs in levels of indirection from 'void (Stack)' זה הפרוטוטייפ: void MakeEmpty(Stack S); זה הפונקציה: void MakeEmpty(Stack S) { if (S == NULL) { perror("must use CreateStack First"); exit(4); } else while (!IsEmpty(S)) Pop(S); }

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avihneo,

היי אני גם SDL וגם בgraphics.h של TC .. יש לי שאלה ... אתה טקסט שיודפס על המסך אני יכול לקבוע איפה הוא יהיה .. האם אני יכול לקבוע גם את הקליטה ? יש פונקציית קליטה מיוחדת בgraphics.h כיאילו חוץ מscanf שזה בstdio ..? תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by barhanin87,

חברים שלום. נניח ויש לי מערך של איברים מסוג int בגודל size. השאלה שהוטלה עליי היא לכתוב קוד אשר מוצא במערך את המחלק הגבוהה ביותר מבין כל שני אברים במערך. למשל אם המערך הוא 117 95 18. אז המחלק הגבוהה הוא 9 . בניתי כבר פונק' שנקראת gcd אשר מקבלת שתי מספרים ונותנת לי את המחלק הגבוהה מבניהם. והתחלתי לבנות את הקוד כך שיקוץ ברקורסיה על כל המערך. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: שאני מריץ את הקוד הבא הוא מחזיר לי שהמחלק הגבוהה הוא 1 . והבעיה נעוצה בכך שהוא לא בודק את המספר 18 עם 117 ז"א איך אני גורם לו אחרי החזרה של הריקורסיה לבדוק גם את הראשון עם האחרון. int largestgcd(int arr[],int size, int index){ int now; if(index==size-1) return 0; now=gcd(arr[index],arr…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yossi_gr,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את תעבורת האינטרנט שלי מהכרטיס רשת אם איזה פקודה אני צריך לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by alex15,

שאלה ב C# .. מה ההבדל בין write ל writeline ? console.write("{0}"1) ל console.writeline("{0}"1) מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by none,

אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Burned,

כתוב תוכנית הקולטת מספר ומדפיסה את כל מחלקיו מישהו יכול לעזור לי? אין לי כיוון אפילו ???

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלומות ישלי אתר שיושב על שרת, משתמשים נכנסים אליו דרך HTTP (IIS6) עם אוטנטיקציה של ווינדוס. עכשיו, לכל המשתמשים נתתי ססמה ראשונית. הם מתבקשים לשנותה בכניסה ראשונה. היות והכניסה דרך HTTP, האופציה לא מופיעה להם. הכוונה לכתוב משהו שיבדוק אחרי הכניסה, אם הססמה שונתה כבר, ואם לא אז להעלות דף לשינוי ססמה. כתבתי משהו בC# שאמור לעשות אתזה בעזרת Active Directory אבל אז נאמר לי לעשות אתזה בלעדיו. מישהו מכיר דרך כזו? נ.ב- אל תתיחסו לקטע שאני בודקת את הססמה, זה ישונה לבדיקת הפרמטר אם הססמה פגה תוקף.. תודה לכל המסייעים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. אזז ככה אם אני כל פעם קולט מספר מסוג אינטגר(int) איך אני יכול לבדוק אם בכלל מתי המשתמש בעצם משאיר אותו ריק מבלי להעביר לסטרינג או הפוך? תודה מראש דור

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אז ככה רציתי לברר איך אני יכול לבדוק אם מיספר מסויים כדוגמת 8 נמצא במשתנה x שמכיל לדוגמא את המספר 97854

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

אהלן, התחלתי סי שארפ שלשום ויש לי שאלה קטנה. לגבי טיפוס char, מה ההבדל בין- char.Parse(Console.ReadLine()) ל: (char)Console.Read()

22. Started by koko0,

אם אני עושה פעולה שמשנה תכונה, וגם מחזירה ערך, ננניח פעולה שמשנה את הX של העצם וגם מחזירה משתנה מסוג bool, אפשר להשתמש בפעולה בלי להתייחס למשתנה המוחזר? אני יותר מתכוון במבחן מאשר אם זה יפעל בקימפול... דוגמא: public bool action(int x) { this.x=x; return true; } public static void Main() { ...x=new... x.action(3) }

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by barp12,

איך עושים טבלה כזאת http://img259.imageshack.us/img259/6778/table2bg.png

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by m.s.u,

שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by luk,

היי, אני צריכה לכתוב שגרה עם קובץ בינארי ולהחזיר: אם הקובץ לא נמצא\ אם הכל פועל כשורה\ אם הקובץ ריק. איך אני בודקת את זה? אפשר לבדוק את זה עם errno? באותה הזדמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר על errno. תודה לעונים, זה ממש דחוף לי :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.