עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין מה הטעות שלי בקטע קוד הנ"ל: return( "\" (" + _x + ", " + _y + ", " _z + ") --> (" + _width + ", " + _length + ", " + _height + ") \"." ); זה אומר : ")" expected מה הטעות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raul,

אני יודע שבC זה scanf. מה הסינטקס של זה גם....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omfir,

נתקעתי קצת עם התוכנית הבאה: התוכנית קולטת מספר,b בין 2 ל-10.המספר מייצג בסיס(בינארי,טרינארי עשרוני). התוכנית בודקת את תקינות הקלט ומדפיסה הודעה מתאימה. התוכנית קולטת מספר,n שלם וחיובי המיוצג בבסיס אותו התוכנית קלטה קודם. התוכנית מדפיסה את הערך העשרוני של המספר n שנקלט. לדו'... אם נקלט מספר B=2 והמספר N=1011 התוכנית תדפיס 11.. זה מה שניסיתי לעשות void Base() { int number,conv; long base; printf("Enter Base from 2-10"); fflush(stdin); scanf("%d",&base); printf("Enter number"); fflush(stdin); scanf("%d",&number); int count=0; do { count++; number=number/10; } while(number>0); int Array[sizeof(count)]; if(base>=2 && base<=1…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by guy81,

(קוד של הריאקטור: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/PracticalSession11) 1. לא ברור לי ככ באיזה שלב יוצרים אובייקט מהטיפוס protocol task. האם כל לקוח שמתחבר נוצר בשבילו אובייקט connectiin handler ואובייקט ProtocolTask 2. מדוע כל הסינכרונים שיש על ProtocolTask? (כלומר למה יקרה מצב שכמה תרדים יגשו לאותה משימה)? 3.כתוב בהסברים למעלה שמשתמשים שוב ושוב באותם אוסייקטים של ProtocolTask. איפה זה בא לידי ביטוי 4. לגבי הסינכרון במתודה האחררונה של protocoltask-addbytes: האם כאשר המפתח של protocoltask תפוס, ניתן לגשת לbuffer שלו?(זה מה שאני מבין מההערה בחום..שהם לא רוצים לסגור על this שמא ה- run ירוץ יותר מדי זמן..) / מצד שני, בפונקצית ה- run מסנכרנים קודם את this ושורה אחכ את הבפר-למ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by נעמה.,

הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tal h,

סיימתי את בניית האתר החדש שלי. האתר עוסק בהפקות וידאו ועריכה, למגזר העסקי וגם הפרטי. אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב, ועל בנייה נכונה לקידום נכון (עיצוב נקי ופשוט). מה ניתן לעשות בחינם, כדי לקדם טוב את האתר? (רשמתי באינדקים, נתתי באנר וקישורים באתרים אחרים שיש להם המון כניסות). www.tal-pro.co.il קרדיט גדול מגיע למשתמש: LazyBoy על הבנייה. ** אם יש שאלות הקשורות לצילום ועריכה- פתחו נושא חדש בפורום "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת" ואני אשמח לענות שם . תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by naorM,

שלום! משהו מפורום אחר הביא לי קוד בשפה c# ואמר לי לקמפל ולהריץ את זה אבל אני לא מבין בעניין התכנות. משהו יכול להסביר לי מה לעשות? (יש לי visual studio אם זה קשור)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by matliv,

האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by hag911,

אין לי קומפיילר בדוקטור גאווה, ניסתי לעשות לפי מדריך ולהכניס אותו אבל זה לא עובד.. תמונה: http://img529.imageshack.us/img529/611/75384528ly7.jpg

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. אני עובד עם תהליכונים בjava, ולמרות שהקוד בנוי כך שכל תהליך משחרר את המעבד בעזרת yield אם הוא לא צריך אותו כרגע, המעבד עדיין עובד על מאה אחוז, ואני צריך להגביל את מספר המעבדים שעליהם סביבת העבודה רצה כדי לא לתקוע את כל המערכת. המבנה המופשט של כל תהליכון הוא פחות-או-יותר ככה: תהליכון X אם הגיע אירוע i .... אחרת אם הגיע אירוע j ..... אחרת yield כאשר הבדיקה אם הגיע אירוע נעשית בזמן 0, וישנם בערך 17 תהליכונים דומים שרצים במקביל. רעיון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by unknown,

אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DanielHatuka,

לא הצלחתי לפתור את השאלה הבאה בשפה C#: נתונה רשימה L של מספרים שלמים. מגדירים את רשימת המספרים העוקבים המקסימלית כרשימת המספרים העוקבים הגדולה ביותר ברשימה הנתונה L. (שני מספרים עוקבים אם המס' השני גדול מהראשון ב-1). למשל עבורהרשימה הבאה: L1=3,5,6,7,8,-1,0,1,2,3,5,6,14,1,2 תתקבל רשימת המספרים העוקבים המקסימלית הבאה: L2=-1,0,1,2,3 כתוב פעולה שתקבל כפרמטר רשימה ותחזיר רשימת המספרים העוקבים המקסימלית. אם אפשר הכוונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by AreaDooM,

כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. Started by golla,

יש לי שאלה שאני מנסה לפתור ואני לא בטוח בדרך פעולה שלי השאלה : וזה מה שאני עשיתי: static void Main() { } static void Sum2Biggest(int n) { int Fmax = 0; int Smax = 0; int sum; Console.WriteLine("Enter Val numbers:"); n = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i <= n; i++) { Console.WriteLine("Enter Number:"); int val = int.Parse(Console.ReadLine()); if (Math.Max(Fmax, val)) Fmax = val; else if (Math.Max(Smax, val)) Smax = val; } sum = Fmax + Smax; }

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by FatCat,

אני רוצה להתחיל ללמוד C מ"המדריך השלם לשפת C" אבל אני לא מוצא את הדיסק שבא עם הספר :-\ אז מישהו יכול לומר מאיפה (אם בכלל זה אפשרי) אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by MrAlex,

אני אמור לעשות בית קולנוע עם מושבים 0 מסמל מושב ריק 1 מושב תפוס כך בית הקולנוע ניראה בהתחלה 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 וככה הוא אמור להיראות אחרי ש2 אנשים ביקשו כרטיס 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 מה שקורה הוא מדפיס יותר מדי אפסים וכו ולא מחליף באחד הנה הקוד: MAIN #include "cinema.h" using namespace std; int main() { cinema p1,start; start.startshow(); int z; cout<<'\n'; cout<<"put in number of people\n"; cin>>z; p1.z; cin.ignore(z); system("cls"); p1.arr(); cin.get(); return 0; } הנה המחלקה struct cinema{ int z; int x[4][4]; void print(); void counter(); void arr(); void check (int p,int o); void change(int j); void star…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by omrit,

היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by daviditzhaky,

מה זה ומה ללמוד קודם: xhtml או cshtml? התחלתי html

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. כמו שרשום בכותרת שלי , אני צריך אתר בחינם שמביא סרטונים לשפות תיכנות : asp ו php . אני צריך את כל השלבים ובחלקים עם הסברים כמו שצריך ומסודר... תודה רבה לכם . שבת שלום

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by iakovl,

בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yossi_cohen24,

יש כאן המון מחשבה, אם אני לא אקבל תשובה ממישהו אני יבין, צריך להיות ממש חד בשביל זה (במיוחד שעכשיו לילה...)וזה הרבה כאב ראש...... טוב אז...מדובר בסוג של בניית בדיקה אם קיים פתירון לפאזל, הפאזל-אני מקבל מערך של מספרים שלמים, ואינדקס שמשמה מתחילים. פאזל ש"ניתן לפתירה" זהו פאזל כך שניתן להגיע לתא האחרון במערך (המסומן באפס) אך ורק על ידי תזוזות ימינה או שמאלה במערך, כך שמספר הצעדים ימינה או שמאלה הם כמספר הערך שבמערך במקום בו אתה עומד. לדוגמא , בעבור המערך : {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} והאידקס: 0 , הפעולה הרקורסיבית תחזיר שהפאזל ניתן לפתירה. מדוע ? -פיתרון אפשרי: מצב התחלתי: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך ראשון: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך שני: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך שלישי: {3,6,…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מישהו מהחבר'ה מכיר? תודה למשיבים.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. 1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…

25. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מבקש ממישהו אולי הוא יכול להשיג לי מדריך למתחילים מתקדמים זה לא משנה לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.