עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gkman,

שלום. יש לי עמוד שאני רוצה שכשהמשתמש ינסה לעזוב אותו- יקפוץ הודעה שתשאל אותו אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב - ותתנהג בהתאם לתשובה. אני מודע לזה שהרבה דפדפנים מונעים אפשרויות כאלו מטעמי אבטחה- אבל גם נתקלתי בלא מעט אתרים שיש להם מנגנונים כאלו (גימייל- לדוגמא) מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שהאירוע unload בjavascript לא יעזור ושאני צריך להשתמש בDOM. אף פעם לא התעסקתי בDOM ואני גם לא סגור על מה זה בדיוק- אין לי ידע לכלום מעבר לPHP וjavascript בסיסי. אשמח אם מישהו יכול לעזור. אני רוצה גם לבצע בדיקה קטנה אם המשתמש כבר התחיל למלות את הטופס- כי רק אז אני רוצה לשאול אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by alonlior,

העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by hazed,

אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by aliza-k,

שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!

6. Started by NadavAfuta,

using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by big foot,

היי לכולם. אני בונה ממשק משתמש מבוסס dialog ב-visual c++ ומחפש דרך לייעל את הממשק. האם ניתן לקבץ מספר פקדים ל-Group כמו ב-VB שיש index לכל פקד תחת אותו שם? להגיב ל-events מכל הקבוצה וכו'. (לדוגמא יש לי 10 כפתורים, אני רוצה לדעת אם אחד מה-10 נלחץ ) ושאלה נוספת: האם מישהו יוןדע איך עובדים עם tabs control ב-VC? אני יודע איזה tab נלחץ אך לא יודע איך לעדכן את התצוגה ל-dialog שונה בכל לחיצה... כלומר להציג דיאלוג קטן בהתאם ל-tab שנבחר בתוך הדיאלוג הראשי תודה מראש, big foot

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Jeka90,

מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Titan777,

שלום לכולם, אני לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי? עשיתי בדיוק מה שהוא אומר ונתתי את התיקייה שרציתי שבה תהיה ההתקנה ופתחתי תיקייה בשביל זה ולאחר ההתקנה היא הייתה ריקה. זאת אומרת שלא קרה כלום. ואיך אני שומר קבצים עם סיומת pl? או שזה אפשרי רק לאחר התקנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by MasterGal,

היי חברים, מישהו מכיר? שמע?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. Started by CyberBot,

לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by big foot,

אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by johnynardi,

כשאני מריץ את התוכנית הפלט הינו : 113 למה זה? char str1[20] = "question 4"; char str2[] = "second"; int i; char *prt; printf("%d\n",*str1);

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

17. Started by aerosmith,

שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by nehmia,

הורדתי מהדר NET Framework פתחתי אותו ועכשיו יש לי כמה תיקיות:bin include lib exmpls איפה אני רושם?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  19. חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/​computersfix?sk=app_18735688798​1808

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by tdknight,

היי, לא בטוח אם זה הכי קשור לפה (אולי יותר מדע וטכנולוגיה) אבל אני מחפש חומרים על אלגוריתמים לטיפול בהתנגשויות (כדורים-כדורים,כדורים-משטחים) שמתרחשות בתלת מימד. איפה אני מוצא? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by big foot,

אני מחפס את הפקודה של הוצאת נתונים דרך הפורט הטורי (COM) בC תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. Started by Ofir Dave,

שלוםם יש לי בעיה במוד שאני מנסה להתקין כבר הרבה זמן בפורום שלי (זה מוד שאתה מכין עוד דרגות ב "מי מחובר") התקנתי את המוד הכל הלך חלק והוא נתן לי את האפשרות בלוח הבקרה למנהלים אבל שאני מכין דרגה חדשה עם צבע והוא אומר שהדרגה הוכנה בהצלחה אבל בכל זאת לא רואים את הדרגה... למישהו יש רעיון למה? אולי אני לא משתמש בזה כמו שצריך.. תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by orninyo,

יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by guys14,

שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.