עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dress,

שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.

2. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by hazed,

אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

6. Started by iem,

אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by yehudaeitam,

אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by E-R-P,

אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Aurora Borealis,

אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.

11. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה עם תמונות שנפתחות בפופ אפ עכשיו ניסתי את הסקריפט הזה וראוים את התמונות בדף הראשי והחלון נפתח אבל לא רואים את התמונה בחלון שנפתח תעזרו קצת תודה מראש <HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</title></head>") win2.document.write("<body background="+'"'+bgname+'"'+">") win2.document.write("<br><br><Br><br&…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מנסה לקמפל תוכנית בSDCC ע"י הפקודה: sdcc filename.c כשאני מריץ את הפקודה הנ"ל, אני תמיד מקבל הודעת שגיאה לגבי השורה הראשונה שאמורה להכליל קובץ כותר מסויים. ווידתי שהקובץ קיים בסיפריה של הקומפיילר, וניסיתי גם להעתיק אותו למקום אחר ולהכליל אותו משם אך עדיין קיבלתי את אותה שגיאה. לבסוף ניסיתי להעתיק את תוכנו של קובץ הכותר לתוך קובץ המקור שלי והקימפול עבר בהצלחה. מה קורה פה ? למה הקומפיילר לא מכליל את קובץ הכותר ? אציין שהקימפול עובר בהצלחה כשאני מנסה לקמפל דרך סביבת העבודה SES51C (שמשתמשת באותו הקומפיילר כמובן).

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by alonlior,

העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by guys14,

שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by Gilo2005,

אני חייב את התוכנה דלפי 5 אם אפשר לינק להורדה ומדריכים לתוכנה בבקשה עדיף בעיברית בבקשה עזרה דחופפפ

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך לכתוב פונקציה המדפיסה רק את השורות הזהות משני קבצי טקסט נתונים. השאלה שלי היא איך לעשות את זה - האם למיין תחילה את השורות ואז לבדוק? צריך גם לשים לב שלא לרשום אותה שורה פעמיים (אפילו אם מופיעה פעמיים באחד או יותר מהקבצים) מה הדרך היעילה ביותר? בתודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by nir567,

שלום חבריי. אני באמצע פרויקט. ניסיתי לשפר את הנגישות בתוכנית ע"י ה- voice recognition אבל משום מה זה לא פועל לי. הקוד שצירפתי זה הקוד שהשתמשתי בו בפרויקט וה-vb לא אומר שיש בעיה בקימפול או משהו, פשוט התוכנית לא מחליטה לאיזה case להיכנס ולא מבצעת את מה שנדרש. מה לא עשיתי בסדר? פליז תעזרו לי!! Option Explicit Dim totaldata As String Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" _ Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal _ lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal _ lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _ ByVal nShowCmd As Long) As Long Private Sub DirectSR1_PhraseFinish(ByVal flags As Long, ByVal beginhi As Long, ByVal beginl…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by jackok111,

הי, איך אני יכול להדגיש אות אחת מתוך מילה הכתובה בתוית ? דוגמא - אם אני רוצה לבדוק האם יש במחרוזת את האות ו', ואם כן להגדיש ככה. ככה שאם יש במחרוזת את המילה "תודה" היא תוצג בתוית ככה "תודה". תודה,

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אני רוצה לכתוב תוכנית שבה אני מכניס מספר מסויים (למשל 20 שמייצב תו רווח) והתוכנית מראה לי את התו שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. סיימתי לבנות קוד ++C שרץ ומתקמפל מקומית, ועכשיו אני רוצה להכניס אותו לתוך תוכנת התקנה כדי שאני אוכל לתת את התוכנה לאנשים שיתקינו על המחשב שלהם. 1) איך אני מייצר תוכנת התקנה לקוד שכתבתי? 2) איך אני מכניס את הנושא של קוד הפעלה (serial key) לתוך התוכנה כך שמי שירצה להתקין את התוכנה על המחשב שלו יצטרך לקבל ממני serial key?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים