תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום חבריה אני רוצה לשנות ת'רקע של המחשב, מצאתי פקודה שמביאה לי ת'דיאלוג של מאפייני תצוגה למסך אבל אני רוצה משו קצת שונה בעצם להחליף רקע לפי תמונה מסוימת ששמורה לי באיזה משתנה או לפי נתיב מסויים קבוע על פי אני מודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מבקש מקמפל לשפת C# . תודה לכל מי שיעזור / ינסה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי בחנויות ובאתרים ולא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הורדתי mysql והתקנתי אותה ע"ג win2000. כל פקודה שאני מנסה לכתוב אני מקבל הודעת שגיאה: connect to server at localhost failed צריך להתחבר לשרת ? כיצד עושים זאת ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בונה ממשק משתמש מבוסס dialog ב-visual c++ ומחפש דרך לייעל את הממשק. האם ניתן לקבץ מספר פקדים ל-Group כמו ב-VB שיש index לכל פקד תחת אותו שם? להגיב ל-events מכל הקבוצה וכו'. (לדוגמא יש לי 10 כפתורים, אני רוצה לדעת אם אחד מה-10 נלחץ ) ושאלה נוספת: האם מישהו יוןדע איך עובדים עם tabs control ב-VC? אני יודע איזה tab נלחץ אך לא יודע איך לעדכן את התצוגה ל-dialog שונה בכל לחיצה... כלומר להציג דיאלוג קטן בהתאם ל-tab שנבחר בתוך הדיאלוג הראשי תודה מראש, big foot
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
היי חברה, מישהו מתנדב לפתור בשבילי תרגיל ב C#? זה יעזור לי מאד!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
select name,total from customer c,ord o,(select state,AVG(total) as avgtot from customer,ord group by state) g where g.state=state and total>avgtot;[/code הוא רושם לי שאי אפשר לעשות פה פעולת GROUP. לא הבנתי למה....אני מנסה ליצור שאילתא שתסכם לי את הצרכנים שסכום הרכישות שלהם גבוה מהממוצע באותו עיר שהם גרים הבם...אז יצרתי טבלה מדומה קודם של הממוצע בכל עיר ע"י GROUP והוא רושם שאי אפשר להשתמש בזה. רק כשאני עושה את זה בשורה לבד(מה שבסוגריים עם ה-GROUP ) זה בסדר להשתמש עם ה-GRUOP . טבלה מדומה נעלמת אחרי השאילתא ככה שזה לא יעזור לי לרשום בשורות נפרדות. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות פורום, והגעתי לקעש שבו אני צריך לשמור באילו תראדים המשתמש כבר ביקר, ובאילו לא. רציתי לדעת מהי השיטה היעילה ביותר(חסכונית גם במקום וגם בזמן) לשמירת הנתונים באלו. כמו כן, חשוב לי שהם לא ישמרו בעוגיות(כמו כאן). חשבתי לשמור עבור כל הודעה ועבור כל משתמש מה התאריך האחרון שהוא ביקר בה. זה לא נשמע לי כל כך יעיל. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, הכנתי עמוד, המחולק לשני חלקים בעזרת FRAMESET בעל שני FRAMEים - החלק העליון עם הכפתורים והחלק התחתון עם התוכן. כמובן הכפתורים שבחלק העליון מוגדרים תחת TARGET לחלק התחתון והשאלה שלי זה, האם אפשרי (וכמובן איך) במצב הזה לעשות שברגע שלחצתי על כפתור X ונפתח לי למטה העמוד שלו, הכפתור יתחלף לי נגיד לירוק (תמונה שאגדיר) וכך גם בכל שאר העמודים והכפתורים. כלומר אני רוצה להגיע למצב בו כל פעם שאני נמצא בעמוד ספציפי, הכפתור שהוביל אותי אליו הופך ל-"מיוחד". תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי? עשיתי בדיוק מה שהוא אומר ונתתי את התיקייה שרציתי שבה תהיה ההתקנה ופתחתי תיקייה בשביל זה ולאחר ההתקנה היא הייתה ריקה. זאת אומרת שלא קרה כלום. ואיך אני שומר קבצים עם סיומת pl? או שזה אפשרי רק לאחר התקנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל חוץ מכל האפשרויות הרגילות? (אני יודע שיהיה אליפסי, צבעוני, כל מיני שטויות).
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-