תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
-
חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יצרתי מחלקה האחראית על רשימה מקושרת שכל נוד בה היא מחלקה טמפלטית. נתקלתי בבעיה של מימוש האופרטור <<, אני מעוניין להדפיס את כל הרשימה. הבעיה היא אם מדובר ברשימה מקושרת של int אזי אני צריך להשתמש ב-<< הרגיל, אחרת אם אני מעוניין להדפיס מחלקה אחרת(את כל השדות שלה למשל) אני צריך להשתמש במימוש שלי, איך אפשר לגרום לקומפיילר להשתמש במימוש הנכון של האופרטור. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
טוב אני בונה אתר ובדף הראשי אני עושה התחברות מהירה, ואני רוצה שמישהו יתחבר ישלח אותו בחזרה לדף בית אבל שיהיה רשום במקום שהיה של ההתחברות ברוך הבא + firstName כאילו עם שם פרטי. ואני לא מוצא פיתרון איך לעשות את זה... ניסיתי לעשות דף בדיקה של ASP שבודק אם מופיע שם משתמש וסיסמה כאלה ב-db ואז אם מופיעים זה מקשר אותך לדף חדש שהוא בעצם גם הדף בית אבל רשום בו ברוך הבא+firstName זה ממש מטומטם.. וגם לא עבד לי *הערה* אני לא צריך לבנות דף התחברות חדש כי יש לי אחד.. אני פשוט רוצה בדף הראשי לעשות התחברות מהירה, אני אוהב את זה. אני חייב למצוא פיתרון, פתוח להצעות... ועדיף לדבר באיסיקיו / מסנג'ר אז מי שמעוניין לעזור אני ישאיר לו בפרטי את האימייל או את האיסיקיו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כפתור חדש בסרגל הכלים באקסל 2007. עשיתי לפי המאמר הזה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb335359(v=office.12).aspx#Y4843 ו - שתי בעיות: 1. אני מקבלת שגיאה על השורה: Return Properties.Resources.Ribbon (שגיאה זו: Error 1 ; expected Error 2 Invalid expression term '.' Error 3 ; expected ) 2 . איך אני מריצה את הפרויקט? רשום לי: Right-click RibbonDemoInSetup, and then click Install? איפה יש לי INSTALL? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שוב שלום חברים, ושוב שאלה קטנה.. אני מנסה ליצור תוכנה קטנה ולשם כך אני צריך טפסים, לכן פתחתי forms application הבעיה שלי היא שאני צריך לדוגמא להשתמש ב findwindow. כשאני מקמפל אני מקבל שגיאה של אוברלאוודינג, את השגיאה הנ"ל איני מקבל עבור אותה קריאה ב console app,lication , לדעתי הבעייה היא לשדוט נט יש פונקציה כזאת משלו עם משמעות אחרת. לכן רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח את הפרוייקט בלי המחלקות של דוט נט, או בכל דרך אחרת שבה ניתן לפתור את הבעייה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני כותב צאט בשיטת לקוח-שרת, שאלה שלי זה איך אני בודק שהמשתמש שהתחבר באמת משתמש בקליינט שלי ולא התחבר דרך טלנט למשל? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב Turbo Pascal 7. בתוכנית שבניתי המשתמשת בפוינטרים יצרתי תאים בזיכרון בשימוש בפקודה new אם למשל יש לי פוינטר p אז השתמשתי ב new(p). בקטע מסוים בתוכנית אני צריך למחוק תאים מסוימים שיצרתי, כלומר שערכם יהיה שווה nil. השתמשתי בפקודה dispose כך dispose(p). כאשר p מצביע על התא שאני רוצה למחוק. הקומפיילר מראה שהכל תקין ואני יכול להפעיל את התוכנית אבל ברגע שהתוכנית מגיעה לשימוש בdispose אני מקבל הודעת שגיאה: :error 204 invalid pointer operation תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלוםם!! שמעתי משהו על TRIGGERS שזה כמו EVENT בנוי בDB.. מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל!? בעקרון יש לי מעין מערכת תזכורות שכל הזמן רץ שם איזה ת'רד שבודק אם יש איזה תזכורת או התראה למערכת. אמרו לי להשתמש בTRIGGERS שכל פעם שיקרה איזה EVENT זה יקפיץ לי ויחסוך לי את החיפוש בת'רד.. ת'כלס אין לי מושג מה זה.. אני אשמח אם משהו יעזור לי או לפחות יאמר לי להפסיק לבלבל ת'שכל על נושאים שלא קשורים.. תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקמפל תוכנית בSDCC ע"י הפקודה: sdcc filename.c כשאני מריץ את הפקודה הנ"ל, אני תמיד מקבל הודעת שגיאה לגבי השורה הראשונה שאמורה להכליל קובץ כותר מסויים. ווידתי שהקובץ קיים בסיפריה של הקומפיילר, וניסיתי גם להעתיק אותו למקום אחר ולהכליל אותו משם אך עדיין קיבלתי את אותה שגיאה. לבסוף ניסיתי להעתיק את תוכנו של קובץ הכותר לתוך קובץ המקור שלי והקימפול עבר בהצלחה. מה קורה פה ? למה הקומפיילר לא מכליל את קובץ הכותר ? אציין שהקימפול עובר בהצלחה כשאני מנסה לקמפל דרך סביבת העבודה SES51C (שמשתמשת באותו הקומפיילר כמובן).
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי נושא לפני דיי הרבה זמן (פתחתי חדש כי אני לא בטוח שמותר לי להקפיץ נושא ישן), הבעיה שלי עדיין לא נפתרה ומתוארת בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421546.msg3623732#msg3623732 בכללי, האתר שלי מעוצב בפוטושופ, וכול כתבה כתובה בתוך העיצוב שניתן ליראות דוגמא לכתבה כאן: http://nemex.speeds.co.il/index.php?id=32 בעיקרון כפי שניתן ליראות אין הרבה כיתוב וסירטון קצר, הבעיה היא שאם אני הייתי ממשיך לכתוב, הכיתוב פשוט היה יוצא מהטבלה ש"פוטושופ" ייצא, ולכן אני כול פעם נאלץ לכתוב כתבה קצרה מה שגורם לכך שאני לא יכול לנהל את האתר שלי בחופשיות, עלה לי רעיון, אפשרות אחת היא להתאים את האתר (את האזור שבו כותבים) לתוכן, ככה שאני יוכל לכתוב בלי לדאוג אם זה…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מבקש מקמפל לשפת C# . תודה לכל מי שיעזור / ינסה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חיפשתי בחנויות ובאתרים ולא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני נותן את הקוד הזה mov ax,si mov cx,8 div cx SI-מכיל 4 במקרה זה אני עובד עם האמולטור EMU8086,למי שמכיר-זה נותן לי אופציה להריץ את הקוד בתוך האמולטור,שלב שלב,ככה שאני יכול לדבג בנוחות אחרי הפקודה DIV CX אני אמור לקבל: AX=0 DX=4 מה שאני בפועל מקבל AX= 4000H DX=4 H מסמן מספר בהקסה אני לא מבין מה גורם לדבר המוזר הזה,זה ממש לא הגיוני דוגמא נוספת-אני מריץ את הקוד כאשר SI מכיל 6 ואני מקבל AX=8000H DX=6 למישהו יש רעיון על משהו שיכול להשפיע על החלוקה,או לגרום לכזה מצב? נ.ב ניסיתי גם IDIV
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שתיהיה פשוטה, יעילה, קלה לעיצוב. וכמובן שתעבוד כמו שצריך וגם כדאי שיהיה אפשר לתרגם אותה לעברית...
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-