תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מתנדב לפתור בשבילי תרגיל ב C#? זה יעזור לי מאד!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מצאתי עד עכשיו רק מדריכים לRAILS 1. זה מאד מתסכל שהמדריך לא עובד כי הפונרציה היא DEPRECATED. יש איזשהו מדריך שנכתב לRAILS 2?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, לא בטוח אם זה הכי קשור לפה (אולי יותר מדע וטכנולוגיה) אבל אני מחפש חומרים על אלגוריתמים לטיפול בהתנגשויות (כדורים-כדורים,כדורים-משטחים) שמתרחשות בתלת מימד. איפה אני מוצא? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול: אם יש לי GRIDVIEW וכל שורה בGRIDVIEW יש נתיב של קובץ ,אני רוצה לדעת איך לוקחים את הנתיב ומכניסים לתוך משתנה STRING תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשהו. הורדתי את הקובץ של 3.7glut כדי שתהיה לי ספרייה glut.h בשפת C. אני לא מבין איך אני יוצר ספרייה כזאת. כשאני מנסה להכניס את הספרייה הוא מראה לי שיש טעות ושאין ספרייה glut. אני עובד ב-microsoft visual studio 6.0. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בונה ממשק משתמש מבוסס dialog ב-visual c++ ומחפש דרך לייעל את הממשק. האם ניתן לקבץ מספר פקדים ל-Group כמו ב-VB שיש index לכל פקד תחת אותו שם? להגיב ל-events מכל הקבוצה וכו'. (לדוגמא יש לי 10 כפתורים, אני רוצה לדעת אם אחד מה-10 נלחץ ) ושאלה נוספת: האם מישהו יוןדע איך עובדים עם tabs control ב-VC? אני יודע איזה tab נלחץ אך לא יודע איך לעדכן את התצוגה ל-dialog שונה בכל לחיצה... כלומר להציג דיאלוג קטן בהתאם ל-tab שנבחר בתוך הדיאלוג הראשי תודה מראש, big foot
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי מחלקה שיוצרת MXM LABELS וצובעת על הקצוות של כל LABEL ככה שנוצר מין רשת כזאת. הוספתי למחלקה הזאת גם MOUSELISTENER כרגע היא רק אמור להמפיס משהו בקונסול ומציגה הודעה הזאת בחלון שקופץ... מה שאני עושה זה קורא למחלקה הזאת ממחלקה אחרת נגיד Drawing.main(board) כאשר DRAWING זוהי המחלקה אבל בזמן ריצה לאחר הקריאה לשורה הזו לא משנה איפה אני לוחץ על המסך - כלום לא קורה. לא בקונסול ולא על המסך עצמו... יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברה , מה שלומכם ? נתנו לי לתקן TEMPLATE של ג'ומלה , והבעיה היא כאשר אני הולך ללינק מסוים הTEMPLATE זזה שמאלה אני מצרף את הקוד .. אני מצרף תמונות כדי שתדעו על מה אני מדבר : תמונה ראשונה זה המצב הראשון , והטוב התמונה השנייה כאשר אני מעביר את הסמן של העכבר על הלינק וחצי הTEMPLATE זזה שמאלה כמו שנראה בתמונה צריך עזרה חברים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
select name,total from customer c,ord o,(select state,AVG(total) as avgtot from customer,ord group by state) g where g.state=state and total>avgtot;[/code הוא רושם לי שאי אפשר לעשות פה פעולת GROUP. לא הבנתי למה....אני מנסה ליצור שאילתא שתסכם לי את הצרכנים שסכום הרכישות שלהם גבוה מהממוצע באותו עיר שהם גרים הבם...אז יצרתי טבלה מדומה קודם של הממוצע בכל עיר ע"י GROUP והוא רושם שאי אפשר להשתמש בזה. רק כשאני עושה את זה בשורה לבד(מה שבסוגריים עם ה-GROUP ) זה בסדר להשתמש עם ה-GRUOP . טבלה מדומה נעלמת אחרי השאילתא ככה שזה לא יעזור לי לרשום בשורות נפרדות. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום איך ממיינים מחסנית בפסקל תוך שימוש ב- stack_empty stack_pop stack_push
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש פה שורה מאוד פשוטה, שמטרתה להכניס ספרה בודדת ממספר num בעל מספר ספרות i .לתוך num_chk אך כשJ=1 אני מקבל ערך 0 בNUM_CHK מישהו מבין למה? (++for (j=1; j<i; j (num_chk=(num%(10^j)-num%(10^(j-1)))/10^(j-1);
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הורדתי מהדר NET Framework פתחתי אותו ועכשיו יש לי כמה תיקיות:bin include lib exmpls איפה אני רושם?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-