תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לאחרונה ניסיתי לעבוד עם התבניות המוכנות ב Visual C++ 2010 יש שם כל מיני תבניות של אופיס / ויסטה וכו'..... אני מבין את הקונספט אבל רציתי לרדת יותר לפרטים יש למישהו אולי איזה לינק לאיזה מדריך או משהו , כי ב-MSDN משום מה לא מצאתי ( סביר להניח שיש שם ואני סתם לא מוצא )... תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים, האם יש פונקציה ב++C שמקבלת מחרוזת ומפרקת אותה למילים לפי סימן כלשהו? יש לי קלט שאני אמור לקבל מהצורה הבאה: <Type> <name> <num> ... וכך הלאה. כל מילה מופרדת ע"י רווח ו < >. כל מילה מחזיקה מידע שאני צריך לדעת בשביל לאתחל את האובייקטים שלי - פולימורפיזם. לכן, קודם אני צריך לפרק את המחרוזת ולדעת את כל האינפורמציה ורק אח"כ ליצור דינאמית את האובייקט ולשלוח את כל המידע לCTOR. השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? האם יש פונקציה ב++C שנגיד מחזירה מטריצה שכל שורה בה היא מילה אחרת למשל? או כל סוג של פעולה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר. אשמח אם תעלו רעיון חילופי לתמונה הבאה - שהיא שקופה (ז"א - הרקע שלה). כדי שאחליף אותה בתמונה שבה כתוב משהו אחר (את שמו של בעל האתר - כך הוא מבקש). הנה:
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב להתחיל בשפת C ולאחר מכן ל++C ול #C אני השמח לקבל אתרים מדריכים סרטונים אין לי בעיה ללמוד לבד תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר מסויים של תיבות טקסט, ואני צריך להחזיר את סמן העכבר (המוקד, המהבהב) לתיבת טקסט מסויימת בזמן לחיצה על מקש CMD. למישהו יש הצעות כיצד לעשות זאת ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הא"ב הוא A ו B , והשפה היא שפת כל המילים שבהן מספר האותיות A מתחלק ב-3 עם שארית 1 וגם מספר האותיות הכולל זוגי (AABBBAA, למשל , אינה בשפה, אך AABBBAAB נאמצת בפשה). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנא עזרו לי פה אני צריך ביטוי regular expression למציאת סוגריים מרובעות הכי פנימיות באמצעות pattern ו - matcher בג'אווה לדוגמא, [1 + [ 1 + [[1 + 2]+1]]] יצא 1 + 2 תודה
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז ככה, אני מנסה לבנות אתר בעברית, אבל כל הטקסט שאני רושם יוצא בגיבריש... רק כשאני מעביר בIE7 את הencoding ל UNICODE UTF-8 זה עובד. אבל אז כשאני לוחץ Refresh זה חוזר לגיבריש. השתמשתי ב Adobe Dreamweaver CS3. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? פשוט לשנות/להוסיף קוד שיתן תמיכה בעברית או משהו.. תודה. העלתי את האתר לRapidShare. http://rapidshare.com/files/59614572/otherway.rar.html עריכה: אם אני בוחר בEncoding, unicode utf-8 אז זה הופך והכל מסתדר. אבל אני לא רוצה שהמשתמש יעשה אז זה ידני. אני רוצה שברגע שהוא נכנס לאתר זה ישתנה לבד. או לפחות, יעבוד. אגב, אם אני בוחר כל encoding אחר חוץ מ UTF8, אני עדיין מקבל גיבריש.. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סקריפט שירוץ על התיקיות סדרות\סרטים ויתאים את השם של התרגום לקובץ של הסרט. רצוי שפעולה זו תקרה רק במצב שזה הקובץ SRT היחיד באותה תיקיה. חייבים powershell בשביל זה ? או שיש דרכים טובות יותר? לצערי אין לי ידע בתחום זה, אשמח אם מישהו מעוניין לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה .. ניסיתי לחפש בgoogel ולא מצליחה למצוא. אני מחפשת קוד בC# שבודק תקינות של שדה תעודת זהות וכן של שדה מספר טלפון.. אודה מאאאד לעוזרים, זה קצת (מאד) חשוב... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך אלגוריתם פשוט יחסית שיצור מספרים אקראיים מבחינה קריפטולוגית. מצאתי את האלרותים BLUM BLUM SHUB אבל אני לא מתליח למצוא ישום שלו ב C או C++.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא עם האילוץ, אשמח להדרכה. אם היה מותר להשתמש ב[], הייתי פשוט עושה לולאת for מ 0 עד הגודל פחות 1, מכניס את הערכים במקומות 0,.., size - 1 ואז עושה את ההחלפה בקלילות.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי תפריט שאני רוצה למרכז אותו כמו שיש לדוגמה במערכת joomla (למי שלא מכיר, התפריט שלהם ממורכז באמצע הדף, לא משנה כמה קישורים יש ומה הרזולוציה של המסך) התפריט שלי בנוי כך: <ul id="quickJumpMenu"> <li class="selected"><a href="">selected link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> <li><a href="">link</a></li> </ul> #quickJumpMenu { width: 984px; height: 25px; margin: 0 auto; background: #fff; border: 1px solid #eeeeee; } #quickJumpMenu li { float: right; list-style: none; line-height: 25px; font-size: 12px; padding:…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חיפשתי כרגע עורך טקסט, גם באנגלית, גם בעברית ולא משהו משהו נורמלי מה אתם אוהבים ? במה אתם משתמשים ? המלצות ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פונקציה שבונה מערך באופן הבא: האיבר הראשון הוא אחד, החל מהאיבר השני והלאה האיבר הבא הוא סכום כל קודמיו: 1 1 2 4 8 16 int Sum_array1(int *a, int n) { int i,S; int *p; for(i=0,p=a,S=0; i<n; i++) S=S+*(p+i); return ( S); } void Sum_kodem(int N) { int *p; int i; int b[N]; p=b; *p=1; for(i=1; i<N; i++, p++) { *p=Sum_array1(b, i); } Print(b); } כאשר N=6
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה למשל לתת לגולש לבחור אופציה מתוך 4 אפשרויות. ואז לשמור את זה בcookie שלו במחשב. (זה החלק הקל) ובפעם הבאה שהוא נכנס לאותו דף html לעשות מבנה שנראה כך : (לקרוא מתוך הcookie של הגולש) אם הגולש בחר באופציה 1 אז שלח אותו ללינק מס'1. אם הגולש בחר באופציה 2 אז שלח אותו ללינק מס'2. וכדומה... איך אני עושה את זה ? מה הפקודות לכך ? אשמח אם מישהו יפרט או יתן לי להעתיק את הקוד תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא הצלחתי לפתור איזשהו תרגיל מסויים ב- C# והייתי שמח אם מישהו יוכל לפתור אותו. זה התרגיל: צריך לבנות שיטה שמקבלת שרשרת חוליות (מי שלומד עיצוב תוכנה אמור לדעת מה זה) ומחזירה אם היא מעגלית או לא. שרשרת חוליות מעגלית היא שרשרת שאין לה חוליה אחרונה, כלומר כל חוליה מפנה לחוליה אחרת בשרשרת.
-
- 25 תגובות
- 5.5k צפיות
-